Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.393.090
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

odustajem od adyevog GB miuia...istina,ful brz i sve radi (uspio sam sredit problem sa play storeom) i mogucnosti kustomizaije su ogromne,al manjak app drawera mi je ipak deal breaker..mislio sam da mi nece smetat al eto :P

sad cu probat VK ili wanamov...ima preporuka mozda za neki od njih? ili mozda onaj hydrogen? sad sam u fazi trazenja pa je svaka preporuka dobro dosla :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
bzvz92 kaže...

odustajem od adyevog GB miuia...istina,ful brz i sve radi (uspio sam sredit problem sa play storeom) i mogucnosti kustomizaije su ogromne,al manjak app drawera mi je ipak deal breaker..mislio sam da mi nece smetat al eto :P

sad cu probat VK ili wanamov...ima preporuka mozda za neki od njih? ili mozda onaj hydrogen? sad sam u fazi trazenja pa je svaka preporuka dobro dosla :)

Pa instaliraj drugi launcher -.-'

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
17 godina

Ja sam stavio Resurrection Remix 1.6 + Siyah 3.1.2. Upravo je izasao 1.7 pa cu njega staviti asap.

Zadovoljan sam sa njime, samo mi je trebalo neko vrijeme da ga podesim jer su po defaultu stavljene crne verzije programa. Srecom ima zip sa normalom temom. 

Galaxy S2 @ Resurrection Remix ICS v1.6, Siyah 3.1.2, BULP6
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
bzvz92 kaže...

Pa instaliraj drugi launcher -.-'

palo mi je na pamet,al onda mi se nekak gubi smisao miuia...tesko mi je za objasnit,imam musice,znam :D

16 godina
neaktivan
4mal kaže...

mali ot zasto je kolega sudy suspendiran ! ?

Zbog trollanja :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
4mal kaže...

Ja bi prije rekao zbog nemarnosti moderatora da prvo kazne teže budale sa foruma na čije je izjave sudy nasjeo (nije mogao prešutjeti) pa odgovorio, al dobro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 21:16 (EchoOne).
14 godina

Imam veliki problem...

Mala sestra mi je uzela mobitel i falila sifru previse puta, inace bi ga otkljuca sa gmailom ali nece...

Znaci utipkam mail od prije i sifru i nece...

Neznam kako cu rijesit to jer unutra imam masu slika koje nezelim izbrisat...

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kelam kaže...

Imam veliki problem...

Mala sestra mi je uzela mobitel i falila sifru previse puta, inace bi ga otkljuca sa gmailom ali nece...

Znaci utipkam mail od prije i sifru i nece...

Neznam kako cu rijesit to jer unutra imam masu slika koje nezelim izbrisat...

Sa Factory resetom ne gubiš ništa sa SD kartice, tako da možeš napraviti reset ako ti nije žao aplikacija i postavki...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina

Nemam SD karticu sve je na internoj...

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kelam kaže...

Nemam SD karticu sve je na internoj...

Na to sam i mislio... Factory reset ne briše ništa niti sa internal niti sa external SD-a... To sam već napisao i stranicu prije... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 21:54 (Kordy).
16 godina
neaktivan

Evo ovde nisan stavia, a igra ima dodatne levele za Samsung uređaje pa da bacin amo.

Neka kao recenzija Angry Birds Spacea, malo igranja na mobitelu, malo pokazivanje rada MHL adaptera. 

Recenzija

Video

MHL adapter

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

3 0 hvala 0
18 godina
EchoOne kaže...
Šef kaže...
4mal kaže...

Ja bi prije rekao zbog nemarnosti moderatora da prvo kazne teže budale sa foruma na čije je izjave sudy nasjeo (nije mogao prešutjeti) pa odgovorio, al dobro.

i ja bi rekao prije da je radi toga !, nekad se tudji debilizam mora izazvat bijes u tebi i ja bi tako reagirao tako da to pozdravljam ! 

15 godina
neaktivan

Sad će Sudy imat više vremena za flashanje,ako sada ne spali mobitel neće nikad! {#}

A kad se vrati sa "odmora" sa dojmovima recentih flashanja,očekujte 30ak postovo sa preporukama ROMova hehe!

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

Samo još jednom da se osvrnem na stock ICS od Vip-a nakon 6-7 dana probavanja.

Dojmovi su jako loši..barem meni..trzanje ekrana kod brzog skrolanja u meniju, zatim baterija je još lošija odnosno kraće traje uz manju uporabu u odnosu na GB, neki programi ne rade(navigon europe)..igo radi..ima tu još nekih sitnica ali ne mogu se sjetiti..uglavnom tresla se brda rodio se GB 2.3.5 ponovno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 0:20 (Crojumper).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Crojumper kaže...

Samo još jednom da se osvrnem na stock ICS od Vip-a nakon 6-7 dana probavanja.

Dojmovi su jako loši..barem meni..trzanje ekrana kod brzog skrolanja u meniju, zatim baterija je još lošija odnosno kraće traje uz manju uporabu u odnosu na GB, neki programi ne rade(navigon europe)..igo radi..ima tu još nekih sitnica ali ne mogu se sjetiti..uglavnom tresla se brda rodio se GB 2.3.5 ponovno.

Da li si probao CM9, kod njega nema trzanja nikakvog, a i baterija nije losa?

16 godina

Nisam ni znao da se kolega qube (inače ne znam zašto ga nema već dosta dugo u temi) uhvatio posla i napravio FAQ o rootanju, custom romovima i sl.

Bilo bi dobro da svi koji su novi na tim područjima prouče sljedeći LINK.

šumski put je bio ravan.
16 godina
zoka kaže...
Crojumper kaže...

Da li si probao CM9, kod njega nema trzanja nikakvog, a i baterija nije losa?

Nisam probao, ali izgleda ću ipak morati. Stalno čitam temu od prve stranice i svakom custom romu nešto fali..te ne radi kamera kako treba te ne radi MHL zatim radio nije u funkciji. Volio bi rom kojem jednostavno radi sve, a i baterija mora biti solidna. Znači nešto bazirano na originalnom samsungovom romu, a koliko znam CM9 ne podržava MHL.

18 godina
neaktivan

Kako postaviti da mi gmail i običan email provjerava svakih par minuta ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li mi može netko odgovoriti, zbog čega imam šum u slušalici prilikom uspostave poziva. Čuje se prilično, a mijenjao sam i kartice od operatera, razne ICS. Kod drugih SGS2 ne primjećujem ili je minimalno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deny kaže...

Da li mi može netko odgovoriti, zbog čega imam šum u slušalici prilikom uspostave poziva. Čuje se prilično, a mijenjao sam i kartice od operatera, razne ICS. Kod drugih SGS2 ne primjećujem ili je minimalno.

Nisi pomislio možda na hardverski problem?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

vratio sam se na D4 rom al sam instaliro novu verziju 9.0....valjda tu nece bit problema ko sa proslom..jedino mi nije jasno zasto ne prepoznaje externu karticu (kernel siyah 3.1.2)...sto moram napravit da ju vidi?? :/

edit : da napomenem da mi je tak bilo i na drugim ics romovima,nikak da skuzim u cem je caka :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 12:18 (bzvz92).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi, koje su vam najbolje kombinacije za trajnost baterije? Neki AOKP ROM recimo?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 16:18 (Rašo).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to govoris za D4 ili? po cemu ti je bolji? ;)

edit: daj mali review nabaci odma ak ti nije bed {#}

edit 2 : jel znas to (ili bilo tko) sto da napravim da mi vidi externu?? to mi je jako bitno :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 18:23 (bzvz92).
16 godina

@bzvz92      /mnt/emmc

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 18:34 (merio).
14 godina
neaktivan

je,vidio sam ju tak u es file exploreru al kad neka aplikacija (npr my backup root) treba "pogledat" u karticu ne prepoznaje ju ko da je ukljucena i kod settingsa pa u storage isto ne pise da je mountana :/

0 0 hvala 0
14 godina
Luc989 kaže...

Trenutno koristim T-mobile ICS pa me zanima dali je moguće bez rootanja i bez drugih launchera promjenjiti screen off effect ,a da radi preko power ili home tipke ,a ne samo preko ikone od programa(npr. kao program "screen off and lock")

Bump ^^

14 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Luc989 kaže...

Trenutno koristim T-mobile ICS pa me zanima dali je moguće bez rootanja i bez drugih launchera promjenjiti screen off effect ,a da radi preko power ili home tipke ,a ne samo preko ikone od programa(npr. kao program "screen off and lock")

Bump ^^

kolko znam nije moguce :/

15 godina
neaktivan

molio bih za pomoc.... kao sto sam prije nekoliko stranica naveo stavio sam si ics od vipa orginalni gore i razocaranje totalno. Htio bih sad rootat telefon koji mi rom preporucujete koji odgovara na ics i neki krati postupak koji je pouzadan. Rotao sam uredjaj prije nekih pola godine vec sam malo zaboravio i mozda se promjenilo od tada sto slicno...

p.s sto se roma tiče bitno mi je da je stabilan da sve funkcionira neda mi se svako malo instalirati niti bas imam previse vremena. Malo da bateriju popravim, ubrzam i slicno koliko sam skuzio na ics mi je baterija koma zna trzati i mislim da mi se grije dosta vise nego na 2.3.5. Eto ako se nadje dobra dusa unaprijed hvala a ako ne isto ok razumijem jer je pitanje milju puta vec postavljeno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nema sudija da nas obavijesti za novo izdanje CM devetke pa to moram ja napraviti :)
Download na starom mjestu
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice