Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.395.851
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
4mal kaže...

Changelog od stable 3.1 izgleda prebrutalno !

http://www.gokhanmoral.com/

citaj > Changelog (including the changes from all previous 3.1 beta and rc builds)

{#}

Ljudovi koji rootate pa dajte citajte malo {#} sve vise 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 22:50 (parizer).
18 godina
da ali je napokon stabilna ver.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

Changelog od stable 3.1 izgleda prebrutalno !

http://www.gokhanmoral.com/

new wi-fi driver. nece li sad vatat wireless stakod bolje, a ne da ga u tome htc wildfire nadjaca

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
Prestanite spammati temu nepotrebnim pitanjima i nepostojećim problemima. Sve je više puta detaljno objašnjeno u temi i ne vidim potrebu za ponavljanjem. Tema je uadnjih nekoliko dana postala noob-chat
šumski put je bio ravan.
15 godina

Totalno se slažem i sa parizerom i snovotvoriocom i svoj staroj ekipi s ove teme.

Moj je prijedlog bio u nekoliko navrata da nađemo Mew-a i dogovorimo se s njim što da pišem na prvom postu ove teme.
Napravimo neki mali FAQ u vezi ovog mobitela.
Jer u nepunoj godini otkako je kod nas dostupan, puno ljudi ga ima, a broj će se još znatno podići kako mu cijena bude padala.

Stoga, moj je prijedlog, na u određenom periodu, svatko od stare ekipe bude zadužen za jedan dio, ili da zajedno napravimo jedinstven tutorial (iako ih ima)

i da bilo tko pita nešto što je spomenuto u našem "tutorialU" samo uputimo na link.

Parizer, Kordy, dream.., Echo, Šef (jadan :( ), bocic, moja malenkost, zoka, chingy, hd22sb, Dwight.. i ako sam nekoga zaboravio neka se ne ljuti.
U prvom redu pozivam nas, da to napravimo jer smo u ovoj temi od njenih prvih dana i poznamo stvarno svaki post ove teme.

19 Da!
0 Ne!
0 Treba malo doraditi.
0 Imam bolji prijedlog.
3 Mani se čorava posla.
http://bit.ly/J8R93P
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 23:55 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Prestanite spammati temu nepotrebnim pitanjima i nepostojećim problemima. Sve je više puta detaljno objašnjeno u temi i ne vidim potrebu za ponavljanjem. Tema je uadnjih nekoliko dana postala noob-chat

Ma nije problem ako netko i postavi neko noob pitanje,al je problem kad netko postavlja noob pitanja a rješenje je spomenuto barem 5 puta na zadnjih 10 stranica. Ak se nekome neda proguglat nešto ili pročitati zadnjih 10ak-20 str teme neda se ni meni po 15ti put objašnjavat kako napravit wipe i flashnut ROM Odinom. Osnove osnova.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina

{#} Nasao sam na XDA da ne radite factory reset ako ste na Siyah 3.1 rc6 jer je moguce da cete brickati mob.

Nisam probavao {#}

Since we have gotten reports from several sources that this is indeed the case, I am just going to post this to let everyone know;

DO NOT PERFORM A FACTORY RESET USING THE LATEST 3.1 RC6!!

IT MAY VERY WELL BRICK YOUR PHONE!!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25173768&postcount=5162

BTW izasao je Siyah 3.1 {#}

Download now: http://www.gokhanmoral.com/

Vidim da se neki korisnici zale i na 3.1 pa pogledajte temu na xda forumu...

Galaxy S2 -> Omega 11 ICS, SpeedMod K3-12, BOLP5
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 1:39 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
@parizer
Sva sreća, ja imam onaj stariji rc6, koliko sam skužio kod njega nema problema.
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
neaktivan
4mal kaže...
da ali je napokon stabilna ver.

NE...u godinu dana sa starim Androidom 2.3.5. il 6 nemam pojma mi se srusio 2-3 puta...u 2 dana sa novim androidom 5 puta..ima problem sa mrezom i to velikih...prilikom spajanja na kucnu mrezu ponekad moram iskljucit mobilni internet da bi se spojio..a ponekad krene da se spaja i to traje cca 5min...i tako..dosta malih sitnica...rotiranje ekrana sad je usporeno i to dosta..ko stari HTC...koma...jedina stvar je da od sad bluetooth mogu postavit da je stalno vidljiv....

16 godina
Stavi wanamov rom i nemas problema.
šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan

evo ovako bi trebala izgledat prva stranica svih tema za mobitele: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/reviewtutorialisamsung-galaxy-3-gt-i5800/126646.aspx?jumpto=2839351&sort=asc&view=flat

al morate bit svjesni cak i kad to stavite na prvu stranice, svako treci post je kako da rootam, nece mi,sta je to rom, ... ljudima se ne da citat i sve bi servirano, za to se mnogi i regaju na forum.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
cecenac kaže...

evo ovako bi trebala izgledat prva stranica svih tema za mobitele: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/reviewtutorialisamsung-galaxy-3-gt-i5800/126646.aspx?jumpto=2839351&sort=asc&view=flat

al morate bit svjesni cak i kad to stavite na prvu stranice, svako treci post je kako da rootam, nece mi,sta je to rom, ... ljudima se ne da citat i sve bi servirano, za to se mnogi i regaju na forum.

Fali mi gumb "Slažem se, nažalost"

šumski put je bio ravan.
16 godina

Dali itko zna di da nađem LP3 modem od Vipa? po mogucnosti da je moguce flashati preko recoverya, a ne odin..

jeremija

0 0 hvala 0
15 godina

Novi Resurrection vam je vani.

Ja sa novim Siyahom nisam nikako zadovoljan.

Quadrant ispod 3k.
CM9 + CM9 Kernel (CPU 1200MHz) - Q=3,8K

Predobro ga poliraju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bobo23 kaže...

ima tko da mu se vrijeme na lock screenu osvjezava normalno kao i na widgetu?

meni kad ukljucim tu opciju za prikazivanje vremena na ls sve radi super ali kad osvjezim widget (accu weather) na ls mi prikazuje 0.0°C 

stavi na fahrenheit u postavkama i restartaj ga, pa ga vrati na celzije i meni je proradio, te mi se čini da na 3g samo dobro pokazuje

15 godina

Stavio Official ICS (T-Mobile).

Dugo nisam vidio T-Mobile boot screen.
Hrvatski OneTimeInit. i slične stvari.

Btw. pogledajte zadnja 2-4-5-6 ROM-ova, pogotovo ASNET i dynamic.

http://www.galaxys2roms.com/all-builds/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robijan kaže...
bobo23 kaže...

ima tko da mu se vrijeme na lock screenu osvjezava normalno kao i na widgetu?

meni kad ukljucim tu opciju za prikazivanje vremena na ls sve radi super ali kad osvjezim widget (accu weather) na ls mi prikazuje 0.0°C 

stavi na fahrenheit u postavkama i restartaj ga, pa ga vrati na celzije i meni je proradio, te mi se čini da na 3g samo dobro pokazuje

Hvala! budem probao...znaci po tvome bi trebao 3g biti stalno ukljucen da bi to radilo (odnosno pravinlno pokazivao temp na lock s.)?

18 godina
aha ipak jesi nakraju :D ja sam jos uvijek
17 godina
odjavljen

Pitanje za vas koji ste na Samsungovom ICS-u, da li stock email aplikacija ima PUSH?

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 0
16 godina

da li je iko od vas probo instaliati Resurrection Remix ics v1.5[4.0.4] ROM . ma sam ga upravo instliro al nece mi se maket sa onog loading screena

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
@pinkyz
Ako si napravio wipe, nemaš ics bootloader, a ako nisi wipe-ao onda se nemoj čuditi...
14 godina
neaktivan

Što se tiče ovog sudyevog prjedloga, mogu pomoć ako me netko nešto zapita eventualno u pm, ali neću pisati nikakav tutorial više.

Zna se kako BUG cijeni nas koji pišemo takve tutoriale. Sramota.

6 0 hvala 1
15 godina

Echo, da, potpuno si u pravu.

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina

ekipa moze pomoc radio sam sve i svasta s mobo stavljo pa mico rom idt i na kraju sam se vratio na custom ics i sad kad idem stavit preko odina siyah 3.1 nece javlja gresku

"<ID:0/009> Can't open the serial(COM) port." jel mozda neko zna u cemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pinkyz kaže...

ekipa moze pomoc radio sam sve i svasta s mobo stavljo pa mico rom idt i na kraju sam se vratio na custom ics i sad kad idem stavit preko odina siyah 3.1 nece javlja gresku

"<ID:0/009> Can't open the serial(COM) port." jel mozda neko zna u cemu je problem?

Čini mi se da ti ne prepoznaje mobitel,jesi uključio USB debugging? Nalazi ti se u Settings>Devoloper options.

Izgasi Kies procese ako su upaljeni,preko Task managera.

Probaj promjeniti USB utor,ne spajaj mobitel na USB hub ako ga imaš,nego direktno na matičnu ploču iza.

Uglavnom,kombiniraj ovo,možda su ti iz nekog razloga driveri u banani,ako ako imaš Win 7 i spojis ga u Download modu trebao bi ti sam instalirati potrebne drivere.

14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Pitanje za vas koji ste na Samsungovom ICS-u, da li stock email aplikacija ima PUSH?

ima

18 godina
neaktivan

Već je prijavljivano ali da ponovim. Vidim da nas ima više koji nakon službene nadogradnje na ICS - Vipnet, imamo problem s Google Playom. Naime Google Play normalno radi preko WiFi ali svaki pokušaj skidanja ili updatea aplikacije putem data prometa javlja grešku 406. Ima li netko ideju što poduzeti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 8:59 (morska psina).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da se malo maknemo od ICS teme ;)

MyBackup Pro Vs. Titanium Backup....koji je bolji {#} ?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 10:38 (Nono).

0 0 hvala 0
16 godina
morska psina kaže...

Već je prijavljivano ali da ponovim. Vidim da nas ima više koji nakon službene nadogradnje na ICS - Vipnet, imamo problem s Google Playom. Naime Google Play normalno radi preko WiFi ali svaki pokušaj skidanja ili updatea aplikacije putem data prometa javlja grešku 406. Ima li netko ideju što poduzeti?

{#}

jeremija
15 godina
neaktivan
morska psina kaže...

Probajte ovo:

• Nadogradite Play store (ako jos nije sam)
  • U Settings>Applications>All  nađite Google Play store pa na Clear cache a po potrebi i Clear data
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice