nema veze ne kužim te , ako može objasni ako ne hvala , Sory...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vec sam pisao o tom problemu i kako ga ukloniti. Pogledaj prijasnje postove.
e sada sam vidio hvala ti puno e sad imam vipo ics koji sam jučer stavio dali i na njega moguć riješiv i primjenjiv taj problem i nisam rootan ??
e sada sam vidio hvala ti puno e sad imam vipo ics koji sam jučer stavio dali i na njega moguć riješiv i primjenjiv taj problem i nisam rootan ??
Da bi se rijesio problem s lock screenom na ICS-u uredaj treba biti rootan.
Ne znam zasto, kod jednog dijela korisnika nedostaje file/naredba koja omogucava podizbornik koji se pojavljuje duzim drzanjem power tipke, a samim time ne radi i lock screen.
Jos jednom kako se to radi:
1. Instalira se ICS ICS 4.0.3 I9100XXLPS_I9100OXALPS_XEO (Poljski)
2. Root file -install kroz Odin - izabere se PDA
3. Phone wipe data/factory reset
4. Preko marketa se instalira aplikacija Terminal Emulator i pokrene.
5. Treba upisati sljedeci kod:
su
echo -n ON > /efs/imei/keystr
sync
reboot
Ne znam zasto, kod jednog dijela korisnika nedostaje file/naredba koja omogucava podizbornik koji se pojavljuje duzim drzanjem power tipke, a samim time ne radi i lock screen.
su
sync
reboot
stvarno ti zahvaljujem na odgovoru i kužim te jedan dio ali me zanima dali na ovaj vipov ne mogu primjeniti tu metodu, već predlažeš da odem staviti taj poljski da ga rootam i to napravim. nije mi to problem samo ako mi to ponovno ne napravi problem kada ponovno stavim novi room npr. taj vipov i t-mobileov ili bilo koji, ili misliš da se to tada ne bi trebalo ponavljati. i dali to tada riješava i problem sa updateom službenim
Trebalo bi na svima raditi, bitno je rootati mob.
Trebalo bi na svima raditi, bitno je rootati mob.
dali se ovaj vip može rootati jer sada nemam i o ovom pojma koliko je to svježe pa da nema još za rootanj, jer googlanjem ne nalazim ništa
BULPC je mi sada kernel verzija
I9100BULPC 4.0.3 2012 April I9100VIPLP3 Croatia (VIPNET)
ima tko da mu se vrijeme na lock screenu osvjezava normalno kao i na widgetu?
meni kad ukljucim tu opciju za prikazivanje vremena na ls sve radi super ali kad osvjezim widget (accu weather) na ls mi prikazuje 0.0°C
su
sync
reboot
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi, zakaj mi je android os uvijek iznad 40-50% na ics t-mobile stock-u? mislim da mi jako cucla bateriju........ hvala
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Po onome što sam do sad pročitao, ja imam naj drugačiji problem. Prekjučer sam nadogradio galaxy sa GB 2.3.5 na ICS 4.0.3 od vipa, preko kiesa, ništa nije rootano i sve je prošlo glat.
Problemi koji su se pojavili sa ICSom, smrzava se browser, loša rezolucija na živim pozadinama, neke aplikacije nerade, i naj gore od svega google play neće da radi preko mreže, radi isključivo preko WiFi-a.
Kada pokušam skinuti ili ažurirati aplikaciju sa google play-a preko mreže, izbaci mi poruku "pogreška 406"
Zanima me dali ima itko sličnih problema i kako to riješiti...? 
Imam Android 2.3.5 na S2. Imam u planu službenu nadogradnju preko KIES-a na 4.0.3 T-Mobile, te bi nakon toga htio root-ati mobitel. Isto mi je potrebno samo da bi mi neke aplikacije radile na 4.0.3. Lijepo molim najjednostavnije rješenje za isto.
Misliš li ono što ja mislim?
Nisam pratio temu, ali eto, CM-ljani su aktivni, izbacuju buildove svako malo.
Novi server im je pomogao puno.
Btw. popratite ovdje koji su novi ROM-ovi (uglavom ICS)
ali spor im je server 40kbpsa ! 
Ovdje u zadnjih 15 stranica samo pitanja kako root-at kako flashat i onda odmah objasnjenja kako root-at kako flashat SGS2. Vidim novi korisnici, koji nista ne citaju nego samo pitaju i da im se svakom posebno ponavlja 100 puta receno.
Nema smisla stvarno, bar sto se mene tice.
Niko ne tjera da se cita sto stranica unazad, nego bar 10 i naci ce se sve.
Nemojte me pogresno shvatiti ali stvarno je besmisleno u buduce.
Kao da je jučer izašao GS II -.-'
Uglavnom, trenutno sam na Hydrogen AOKP + Siyah rc6 + KL1 modem... Mail je postavljen na PUSH, vrijeme se updatea svakih 1 sat... do daljnjeg ne mijenjam ništa jer mi po prvi puta baterija traje kao na GB-u...
Ubacio sam i jednu fotku od danas 
Ja mogu preporuciti novu Omegu 11 (ICS theme)
Do sada najbolje trajanje baterije. Ja sam stavio i novi kernel SpeedMod K3-12
Po onome što sam do sad pročitao, ja imam naj drugačiji problem. Prekjučer sam nadogradio galaxy sa GB 2.3.5 na ICS 4.0.3 od vipa, preko kiesa, ništa nije rootano i sve je prošlo glat.
Problemi koji su se pojavili sa ICSom, smrzava se browser, loša rezolucija na živim pozadinama, neke aplikacije nerade, i naj gore od svega google play neće da radi preko mreže, radi isključivo preko WiFi-a.
Kada pokušam skinuti ili ažurirati aplikaciju sa google play-a preko mreže, izbaci mi poruku "pogreška 406"
nadogradio nekidan i sve 5, cijeli mob daleko bolje funkcionira nego na gb (t-mobile)
ja sam imao problema nakon nadogradnje sa 2.3.3 na 2.3.5, neke stvari nisu radile kako treba, ali master reset je sve fino riješio
Da li je ovao tut za updajanje rootanog moba i dal moram radit kakav backup programa prije ovog il sve ostaje i da li se gui root?
Programi i ostalo će ti ostati ako ne wipe-aš (preporuka da to napraviš,pogotovo ako imaš neki custom ROM)
Root ćeš izgubiti. Al opet ga rootaš flashanjem kernela sa ove stranice http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399
sta tocno treba skinut osim odina koji od ovih mnogih :D
Također nadograđeni službeni ICS od Vipneta, imam isti problem sa skidanjem aplikacija s Google Playa - ide samo preko WiFi, preko data prometa javlja grešku 406.
Jučer dobio ICS 4.0.3, Vip-ov SGS2. Sviđa mi se novi lock screen, mogu staviti Chrome koji mi izgleda postaje defaultni browser, a što je najvažnije izgleda da GPS napokon radi, prije na 2.3.5 Samsung stocku nije radio uopće, tj. trebalo je puno previše vremena da dobije lock
(toliko da ga je bilo nemoguće praktično koristiti).
Uglavnom sve super zasad.
Nisam još vidio root rješenje za org. T-Mobile ICS 4.0.3. koji je nadograđen preko KIES-a. ?
Pregledao sam aplikacije u postavkam postoji social hub u aplikacijama, ali nije ikonica kakva bi trebala biti, a u aplikacijama u normalnom izboniku ih nema. Neznam zašto. Evo od jutra mi je uključen mobitel sa ICS od t mobilea i moru reći da sam razočaran sa trajanjem baterije nakon 13h baretijama mi je samo na 28% sa starim starim ginerbretom 2.3.5 bi mi bila na 60%. Ćena ima galaxy nexus s sa ICS 4.0.4 i njoj je baterija sada na 70% a zajedno smo ga isključili sa punjača. Uglavnom što se tiče baterije totalno razočaranje. Da sam znao nebi ga niti updetao.
Također go launcher koji mi je bio prije instaliran šteka, ima lag, original widgeti (od samsunga) na go launcheru nisu dobri nisu u okviru u kojem bi trebali biti (neki bježe sa ekrana i sl), ima još nekih bagova. onda sam vratio na njegov originalni launcher i tu sve dobro radi. Možda bi trebao pono deinstalirati i instalirati go launcher. Neznam.
Na starom gingerbretu mob mi je bio rootan možda je i to produžilo vijek baterije jer sam imao drugi kernel, neznam.
Uglavnom nema neke vizualne promjene u odnosu na ginger 2.3.5.
Koji bi kernel trebao staviti da ga rootam sadašnja mi je berzija 4.0.3. PDA I9100BOLPD, Phone I9100 BOLP5 original stock od T mobilea updetan preko Kiesa i nakon updeta sam izgubio root.
Kako znati koji root kernetl treba staviti.
Nisam još vidio root rješenje za org. T-Mobile ICS 4.0.3. koji je nadograđen preko KIES-a. ?
I mene bi to zanimalo, koji rootani kernel treba fleshati za hrvatsku t mobile verziju
I mene bi to zanimalo, koji rootani kernel treba fleshati za hrvatsku t mobile verziju
siyah, speedmod
siyah, speedmod
Da li dulje traje baterija sa tim kernelom vidim da ima bezbroj mogućnosti meni nepotrebnih, da li sve radi s njim.
Kakva su vaša iskustva ako ste ih stavili, mogli ste malo i napisati.