Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.392.994
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Mali_od_kuzine kaže...

pozz!

To znam. Tim nacinom dobijel SAMO njihove TVORNICKE ZVUKOVE.

Mene zanima kako dodati za SMS neku zvuk, MP3, neku muziku koja NIJA na spisku tih njihovih tonova a ja sam taj zvuk skinuo sa neta. I taj sam zvuk snimio na SD karticu.

Gdje mobitel "cuva" te njihove definirane tonove? ne mogu naci taj direktorij, folder, mapu.. sto vec. Mislio sam samo skopirati taj moj ton i on bi se po nekoj logici trebao pojaviti u spisku tih tonova.

Zahvaljujem na trudu:)

spoji si mobitel sa kompjuterom...kada mobitel bude spojen odi u my computer i tamo ce ti se pokazati ikonica od tvog mobitela...otvori taj folder i u tom folderu nadi folder koji ce zove "ringtones"...i to tu ubacis i to bi bilo to :) nadam se da si me skuzio ;)

13 godina
neaktivan

Pozz!

je, to mi je isto palo na pemet:)) Probal sam ga mauntati ali nejde:( Nemam windozere nego samo Linux:(

Mislio sam da postoji neki full jednostavni nacin promjene, dodavanja ako i zvukovi zvonjave. ne kuzim da su ovak sve zakomplicirali :(( .. ili ja nekaj generalno fulam :((

Nis, puno ti hvala na trudu, Budem se probal snac kod frenda koji ima windozere. Tnx:).

14 godina
neaktivan
Za linux koristiš Terminal, a za windoze Cmd kao Administrator.
Sve se nema.Možeš mislit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
instalirao sam TcomIcs, ali sad mi neda instalirati Titanium ni Lusky pacer (za Copilot).Vidim nemam ni Cwm.Moram li preko odina flešnut Siyah ili?

0 0 hvala 0
16 godina

trenutno sam na onom poljskom ics-u i ako ga vratim na 2.3 pa opet na vipnetov ics hoću li izgubiti aplikacije i podatke dok ću ga vraćati na 2.3 jer kad sam stavljao na ics ništa nije briso?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 21:49 (Matoje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vip-ov ICS stavljen gore, sve proslo glatko bez ikakvih problema. Jutros mi je jos mobitel ponudio sam da ima nadogradnja novog softvera preko wifi, ugodno se iznenadio dosao kuci i udri nekih 15 min je potrebno. Lijepo izgleda, sad cemo vidit jeli se baterija sto popravila.

0 0 hvala 0
16 godina

Ekipa,

danas sam stavio ovaj vipov oficcial ics na svoju igračku i čini mi se da mi jede bateriju kao lud.

Ono što me bode u oči je da 40% barerije potrošio Samsung SWIPE .

Ima li tko sličan problem?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tommek10 kaže...

vip-ov ICS stavljen gore, sve proslo glatko bez ikakvih problema. Jutros mi je jos mobitel ponudio sam da ima nadogradnja novog softvera preko wifi, ugodno se iznenadio dosao kuci i udri nekih 15 min je potrebno. Lijepo izgleda, sad cemo vidit jeli se baterija sto popravila.

popravila? haha... 

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
neaktivan

Dobro veče,

Može pitanje imam rootan i otključan Galaxy s2 kupljen u T mobileu Ginger 2.3.5. Sada je unutra tele2 kartica.
Spojio sam ga na keis i javio mi je da je dostupan update. Da li ga smije updetati. Da li će mi se ponovo zaključati na t mobile mrežu i da li ću izgubiti root.

Također imam drugi kernel zbog ruta s kojim sam super zadovoljan baterija traje bez problema dan ili dva, a i ekran mi je svjetliji, nego na originalnom kernelu,

Da li je netko napravio update na službeni ICS i da li ima kakvih poboljšanja.

0 0 hvala 0
17 godina

Kada hocete stavititi svoje tonove, ton za poruke ili ton za alarma morate napravit ove foldere na SD card-u.

I unutra pobacate tonove koje hocete.

http://dl.dropbox.com/u/25132538/media.rar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rviz kaže...

Dobro veče,

Može pitanje imam rootan i otključan Galaxy s2 kupljen u T mobileu Ginger 2.3.5. Sada je unutra tele2 kartica.
Spojio sam ga na keis i javio mi je da je dostupan update. Da li ga smije updetati. Da li će mi se ponovo zaključati na t mobile mrežu i da li ću izgubiti root.

ne vidim problem u tome,root ćeš izgubiti..
neka me netko ispravi ako griješim

15 godina
neaktivan
Nadam se da će netko sa sigurnošću odgovoriti da mi se nebi ponovo zaključao na t mobile mrežu. Također da li će mi ostati sve aplikacije ili ću ih morati ponovo instalirati.
Također da li je netko požali što je napravio update na ICS.
17 godina
odjavljen
rviz kaže...
Nadam se da će netko sa sigurnošću odgovoriti da mi se nebi ponovo zaključao na t mobile mrežu. Također da li će mi ostati sve aplikacije ili ću ih morati ponovo instalirati.
Također da li je netko požali što je napravio update na ICS.

Kao što je kolega rekao, root ćeš izgubiti a za zaključavanje mreže nisam siguran, mislim da će ti ostati otključan...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
neaktivan
A znate kako se kaže mislit i s....t nije isto. Nemojte zamjeriti samo nebih voli da mi se ponovo zaključa jer mi ga je kolega jedva nekako uspio otključati.

Kako je sa baterijom na ICS da li duže traje, vidim da se neki žale da im ždere bateriju.
16 godina
neaktivan

ljudi niste normalni, nema me jedan dan i vi ispišete 4 stranice {#}

uglavnom,

puknuo sam si stock ics, prvo sam lud bio sa kies-om ali kada si je sve poskidao, ažurirao i instalirao krenuo sam sa nadogradnjom i samo jedna riječ može opisati toliko isčekivani ics

FANTASTIČNO!!!

mislim da je sada mobitel kakav je od početka trebao biti, sa 2.3.3 na 2.3.5 je mobitel bolje disao, a sa 4.0.3 kao da je drugi mobitel (bolji)

usput da se nadovežem na mrzovoljni tw, kolega kupio se neo v, šta biste tek rekli na ts ui, pa to je živo smeće, stračno puno nelogičnosti ima u samom sučelju

još smao da bude nadogradnja na žele grah, a ako i ne bude, ne gine neki custom rom

ljudi tko nije neka si obavezno nadogradi mobitel

lp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rviz kaže...
A znate kako se kaže mislit i s....t nije isto. Nemojte zamjeriti samo nebih voli da mi se ponovo zaključa jer mi ga je kolega jedva nekako uspio otključati.

Kako je sa baterijom na ICS da li duže traje, vidim da se neki žale da im ždere bateriju.

telefon ti je rootan da bi bio otključan,službeni update preko kiesa će ga pregaziti,ja sam gotovo siguran da ga ne će ponovno zaključati,to bi bilo suludo
ha..baterija,ics više troši rama,to je činjenica,pogasiš bloatware software  i trebao bi gutati otprilike isto,eventualno malo više
što više aplikacija u ramu,više radi procesor i samim tim vuče batertiju
no ne znam nikog tko ne bi napravio upgrade na ics,ako ti se ne sviđa sučelje,imaš launchere na marketu

15 godina
neaktivan
rviz kaže...

100% ti ostaje unlock... ja sam svog rootao jos na 2.3.3 i nadogradio na 2.3.5 izgubio root ali unlock ostao takodjer jucer sam stavio ics takodjer unlock ostao... jednom kad ga otkljucas za trajno ostaje otkljucan.

14 godina
neaktivan

Molim pomoć, imam galaxy S2 kupljen u Tele2 i na njemu je 2.3.4 verzija. E sad me zanima šta trebam napravit da na njega stavim ICS od Vipa ili T-coma

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
@sudy
Žalio si se da ti google search ne pretražuje pjesme... da li si u postavkama podesio da ih traži? Ako kotistiš neki drugi player moraš to podesiti... meni na aokp radi s time da sam prvo odabrao u postavkama player koji koristim (playerpro)
17 godina

Opet sam flashao {#}

Ovaj put sam stavio Omega 11 (ICS look) i opet sam stavio SpeedMod jer sam zadovoljan sa njime...

Sve radi bez greske. Preporuke ako netko zeli probati {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

može link na vipnetov 2.3.5 ili koji već jer oni na xda ne rade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

postoji mogucnost da se sa google play-a makne (izbrise) ona lista sa svim aplikacijama koje sam instalirao?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stavio sam prosli tjedan ics sa ovog linka sam pratio kako šta... http://www.smartphonehrvatska.com/2012/03/13/upute-kako-nadograditi-galaxy-s2-na-ice-cream-sandwich-ics/

i imam taj problem sa lock.om i nznm bio sam odusevljen u pocetku,ali nekako mi je usporenije recimo u kontaktima,i tak par sitnica nego na 2.3.5 verziji,i sad gledam da stavim cm9 nightly build ali me brine sto nije gotova verzija,jel netko ima gore cm9 i jel ima kakvih problema i na kojoj stranici je pratio upute za stavljanje cm9?
ili je bolje da stavim omega 11 ili nesto trece?

0 0 hvala 0
15 godina

najbolje ti je staviti sve jedno po jedno, pa se nakon 2 tjedna odluciti na cemu ces biti ;)

sto se tice cm9-ke, meni je stabilna, ima par stinica koje ne rade (Radio, ono nesto da mu mozes spojiti mis na microusb i mislim da TV-out ne radi), naravno nista od navedenog ne koristim pa me to ne brine :D 

ovdje se prati za cm9 novosti a ovdje se skida  (pripazi samo da ne stavis slucajno nightly 7 umjesto 9)

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 12:02 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a jednostavno samo mogu preko odina skinit rom i staviti novi rom i to je to? nema nikakvih komplikacija? 

17 godina
odjavljen
Rasho kaže...

najbolje ti je staviti sve jedno po jedno, pa se nakon 2 tjedna odluciti na cemu ces biti ;)

sto se tice cm9-ke, meni je stabilna, ima par stinica koje ne rade (Radio, ono nesto da mu mozes spojiti mis na microusb i mislim da TV-out ne radi), naravno nista od navedenog ne koristim pa me to ne brine :D 

ovdje se prati za cm9 novosti a ovdje se skida  (pripazi samo da ne stavis slucajno nightly 7 umjesto 9)

Koliko sam vidio, fm radio više nije na listi bugova...

15 godina
neaktivan

jel se skida samo ovaj zadnji update,i u tom zipu su svi potrebni fajlovi,ili se mora skiniti full cm9 pa onda update?

13 godina
neaktivan

Pozdrav mis!

Napravio sam te foldere na SD card direktoriju i na mobitelu i na externoj micro SD kartici kako ste napisali. I u folder, direktorij Alarm, Notifications, Ringtones sam snimio po jedan MP3 file.

KAKO da ih sad jedan od njih postavim za zvuk dolazne SMS poruke?

Sto gdje trebam kliknuti da mi se pojavi opcija, mogucnost postavljanja tog zvuka za dolaznu poruku SMSa?

15 godina
neaktivan

Evo da se ja ponovo uključim. Napravio sam službeni update preko kiesa, sve je super prošlo. Samo sam izgbio root. Ali mi je mobitel ostao otključan na sve mreže. Sve aplikacije i Go launcher su ostale i sve je kao i prije. Radi face unlock. Jedino me zanima kako će se baterija ponašati. Ima jedna zanimljiva stvar, imao sam smrznute aplikacije koje ne koristim i koje su mi značajno žderale bateriju social hub, game hub, yahoo finance koja je stalno radila i skidala podatke bez veze i još neke meni nebitne aplikacije. Kada sam napravio update zanimljivo ovih alikacija nema (niti mi ne trebaju) izgleda da su ostale negdje u rootu smrznute iako više nema pristup rootu. Tako da sada nemam ni potrebe da ga ponovo rootam.
Ako si netko želi produžiti vijek trajanja baterije barem za 50% neka si isključi aplikacije koje ne koristi, posebno yahoo finance.

0 0 hvala 0
17 godina

Folder se stavlja u SD card od mobitela.Za poruke stavis mp3 u Notifications folder,
a izaberes tako da udes u poruke, izaberes postavke i skroz dolje je "odaberire ton zvona".
Ovo je naravno za S2 na ICS.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice