Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.394.407
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ja sam se vratio na Wanama 11.1 (LP8) u kombinaciji sa SpeedModom k3-11 i stavio sam nas modem (T-mobile)  BOLP5

Sve ide dobro za sad {#} Quadrant od 4100-4400

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 15:40 (parizer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ali šta kada nakon silnih romova kies kaže da uređaj ne podržava nadogradnju. i zašto to kaže dali netko ima pojašnjenje. da ne ponavljam sve svoje muke

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prvo da bi Kies radio moraš biti na stock romu,ali na zadnjoj verziji prije izbacivanja novog stock roma,pa možda da napraviš upgrade na Gingerbread 2.3.x, e sad ako je mob brandiran od nekog operatera onda njihovu stock verziju. Prvo trebaš upgrade pa onda probat sa Kies update. Soryy ungrade znaći spustit sa verziju prije ili zadnju prija ICS.
Sve se nema.Možeš mislit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, da li se isplati stavljati ICS Stock od T-mobile-a? Kakva je baterija, ima li kakvih bugova?

0 0 hvala 0
15 godina

naravno da se isplati, je bolja je..

edit: cm9 nightly 20.4. vani :)

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 17:25 (Rasho).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...
cokic kaže...

bog ekipa, evo taman sam isao nadogradit mobitel priko kiesa usbom na ics, i blokalo mi je na 3%. na ekranu mobitela pise downloading i da ne iskljucujem mobitel, neznam sta da radim tipka odustani na kompjuteru u programu isto nije dostupna??

Ništa čudno za Kies i SGS 2.

Slobodno prekini.
Ugasi Kies, mobitel i ponovi postupak. 

pc mu je preslab..kies unistava windowse,cekati i ostaviti mob u download modu

bar pokusati tako,to je pretpostavka

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 17:29 (seneka).
17 godina
neaktivan
svucko kaže...

Pozdrav ljudi, da li se isplati stavljati ICS Stock od T-mobile-a? Kakva je baterija, ima li kakvih bugova?

ja imam bug na music playeru..no uz optimizaciju,gasenje bloatware aplikacija koje vise u ramu i jedu bateriju,isplati se

tko bi uostalom mogao odoliti?{#}

14 godina
neaktivan

evo upravo sam stavio Stock ICS i zanima me gdje mogu izbrisati sve podatke s mobitela? zelim da vratim na tvornicke postavke.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako je rootan =Full wipe:

• Wipe data
  • Wipe cache
  • Wipe dalvik cache
  • ???

To radiš u Volume up+Home+Power tipke

ako ne u računi oriši samsung račun vrati na tvorničke postavke i format USB

14 godina
neaktivan
hvala :D
14 godina
neaktivan
šta si imao prije toga,imam problem sa mojim
14 godina
neaktivan
e i naravno opet u safe modu wipe. nemoj zaboraviti
14 godina
neaktivan
imao sam Gingerbread 2.3.5 :)
14 godina
neaktivan
i kako si stavio i koji stock na kojoj si mreži i dali , ako možeš mi malo objasniti, ja sam čuda radio i napravio pa pokušavam ispraviti krivu drinu
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
i kako si stavio i koji stock na kojoj si mreži i dali , ako možeš mi malo objasniti, ja sam čuda radio i napravio pa pokušavam ispraviti krivu drinu

ja sam ti instalirao sa ovog tutorijala :)

http://www.dialandroid.com/2011/09/install-android-235-i9100xxki3-on.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Dialandroid+%28DialAndroid%29

meni je sve super radilo i nisam imao nikakvih zamjerki ;)

18 godina
Rasho kaže...

naravno da se isplati, je bolja je..

edit: cm9 nightly 20.4. vani :)

kad izdadje stable ver. opet cu se prebacit na cm9 dotle sam na stock icsu od t mobile {#}

14 godina
neaktivan

http://www.sammobile.com/firmware/?page=5&t=1&o=1#osa  dali netko mi može reći šta je na ovim stranicama

Flashprograms  i za čega to služi te dali to dobro napraviti

hitno mi treba odg....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

http://www.sammobile.com/firmware/?page=5&t=1&o=1#osa  dali netko mi može reći šta je na ovim stranicama

Flashprograms  i za čega to služi te dali to dobro napraviti

hitno mi treba odg....{#}

nitko budan

13 godina
neaktivan

Pozdrav Ekipa!

Nabavio sam Galaxy S2.

Imam snimljeno na micro SD karticu dva MP3 zvuka koja bi htio sraviti da mi budu zvukovi poziva i SMSa.

Zvuk za poziv sam skuzio. Nikako nemogu skuzit kako mu mogu promjeniti zvuk, postaviti ovaj MOJ sa kartice za dolazni SMSa.

Jel neko zna?

Kako mogu snimati slike, ili filmove NA KARTICU microSD? gdje to i KAKO mogu definirati, postimati?

.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mali_od_kuzine kaže...

Pozdrav Ekipa!

Nabavio sam Galaxy S2.

Imam snimljeno na micro SD karticu dva MP3 zvuka koja bi htio sraviti da mi budu zvukovi poziva i SMSa.

Zvuk za poziv sam skuzio. Nikako nemogu skuzit kako mu mogu promjeniti zvuk, postaviti ovaj MOJ sa kartice za dolazni SMSa.

Jel neko zna?

Kako mogu snimati slike, ili filmove NA KARTICU microSD? gdje to i KAKO mogu definirati, postimati?

.

na karticu mislim u postavama kamere imaš telefon ili kartica, a zvuk prebaci u tel.u mapu notificacion ili music ili već neku

13 godina
neaktivan

Pozz!

trebao bi mi KONKRETAN odgovor jer se vec dva dana zaje..frkavam sa tim i neznam sto nisam vec probao. Ako znas KONKRETNO, onak.. "korak po korak" bio bih zahvalan.

ovo .. klikni mozda tu pa ako je to mozda, nesto svasta.. to onda je mozda ovo.. blabla.. to znam i sam. 

Hvala ti na trudu, ali to mi nista ne pomaze :((

14 godina
neaktivan

dali mi netko može reći kada stavi rom novi ICS evo vip ili t-mobile dali ima lock scren kao na 2.3.... bilo koji ili nema .. koji mi je k...... s mob. da mi je to izgubio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

dali mi netko može reći kada stavi rom novi ICS evo vip ili t-mobile dali ima lock scren kao na 2.3.... bilo koji ili nema .. koji mi je k...... s mob. da mi je to izgubio

da, ima :)

14 godina
neaktivan
Mali_od_kuzine kaže...

Pozz!

trebao bi mi KONKRETAN odgovor jer se vec dva dana zaje..frkavam sa tim i neznam sto nisam vec probao. Ako znas KONKRETNO, onak.. "korak po korak" bio bih zahvalan.

ovo .. klikni mozda tu pa ako je to mozda, nesto svasta.. to onda je mozda ovo.. blabla.. to znam i sam. 

Hvala ti na trudu, ali to mi nista ne pomaze :((

ma tocno sam ti rekao : aparat imaš postavke i na dnu je gdje želiš spremiti: odaberi kartica ili mobitel ali naravno moraš imati karticu:

za zvuk prebaci koju hoćeš melodiju u jednu od mapa notificacije ili ringtones i onda u porukama imaš postavke gdje biraš zvuk za sms. ne vidim dali sam pogriješio

i de mi reci dali ti je scren lock ispravan na na 4.0.3 ili šta imaš

14 godina
neaktivan
svucko kaže...
robijan kaže...

pa di sam šta s... bo !??? da mi toga nema sve radi pet samo mi lock scren i tipka za gašenje nema efekta već ga odmah ugasi imaš li ideju

14 godina
neaktivan
robijan kaže...
svucko kaže...
robijan kaže...

pa di sam šta s... bo !??? da mi toga nema sve radi pet samo mi lock scren i tipka za gašenje nema efekta već ga odmah ugasi imaš li ideju

nemam ti pojma...meni je sve oke :)

13 godina
neaktivan

Pozz!

Ovak.. imam mob tri dana:)

1. Gdje se nalaze te mape notifikacije? Kako mogu doc do njih?

Imam APLIKACIJE, pa klik na DATOTEKE.. i tu nigdje u diektorijima nemam  te mape..??

U cemu fulam?

2 KAKO mogu prebaciti zvuk sa SD kartice u jednu od mape notifikacije?

3. GDje u porukama, KOJIM porukama, kako te poruke mogu pozvati da ih vidim i da mogu postimati ton SMSa ?

Imam na mobu POSTAVKE, pa klik na ZVUK, pa klik na TON OBAVIJESTI i tu stimam zvuk, ton SMSa. Da li se to moze nekako drugacije stimati?

14 godina
neaktivan
Mali_od_kuzine kaže...

Pozz!

Ovak.. imam mob tri dana:)

1. Gdje se nalaze te mape notifikacije? Kako mogu doc do njih?

Imam APLIKACIJE, pa klik na DATOTEKE.. i tu nigdje u diektorijima nemam  te mape..??

U cemu fulam?

2 KAKO mogu prebaciti zvuk sa SD kartice u jednu od mape notifikacije?

3. GDje u porukama, KOJIM porukama, kako te poruke mogu pozvati da ih vidim i da mogu postimati ton SMSa ?

Imam na mobu POSTAVKE, pa klik na ZVUK, pa klik na TON OBAVIJESTI i tu stimam zvuk, ton SMSa. Da li se to moze nekako drugacije stimati?

otvori poruke , poruke di se pišu , klikni lijevo dugme i tu se otvri meni i postavke tu namjestas, neznam jednostavnije Sory

13 godina
neaktivan

pozz!

To znam. Tim nacinom dobijel SAMO njihove TVORNICKE ZVUKOVE.

Mene zanima kako dodati za SMS neku zvuk, MP3, neku muziku koja NIJA na spisku tih njihovih tonova a ja sam taj zvuk skinuo sa neta. I taj sam zvuk snimio na SD karticu.

Gdje mobitel "cuva" te njihove definirane tonove? ne mogu naci taj direktorij, folder, mapu.. sto vec. Mislio sam samo skopirati taj moj ton i on bi se po nekoj logici trebao pojaviti u spisku tih tonova.

Zahvaljujem na trudu:)

13 godina
neaktivan

Pitao si:

i de mi reci dali ti je scren lock ispravan na na 4.0.3 ili šta imaš

Gdje to vidim??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice