Ja sam se vratio na Wanama 11.1 (LP8) u kombinaciji sa SpeedModom k3-11 i stavio sam nas modem (T-mobile) BOLP5
Sve ide dobro za sad
Quadrant od 4100-4400
Ja sam se vratio na Wanama 11.1 (LP8) u kombinaciji sa SpeedModom k3-11 i stavio sam nas modem (T-mobile) BOLP5
Sve ide dobro za sad
Quadrant od 4100-4400
ali šta kada nakon silnih romova kies kaže da uređaj ne podržava nadogradnju. i zašto to kaže dali netko ima pojašnjenje. da ne ponavljam sve svoje muke
Sve se nema.Možeš mislit.
Pozdrav ljudi, da li se isplati stavljati ICS Stock od T-mobile-a? Kakva je baterija, ima li kakvih bugova?
naravno da se isplati, je bolja je..
edit: cm9 nightly 20.4. vani :)
bog ekipa, evo taman sam isao nadogradit mobitel priko kiesa usbom na ics, i blokalo mi je na 3%. na ekranu mobitela pise downloading i da ne iskljucujem mobitel, neznam sta da radim tipka odustani na kompjuteru u programu isto nije dostupna??
Ništa čudno za Kies i SGS 2.
Slobodno prekini.
Ugasi Kies, mobitel i ponovi postupak.
pc mu je preslab..kies unistava windowse,cekati i ostaviti mob u download modu
bar pokusati tako,to je pretpostavka
Pozdrav ljudi, da li se isplati stavljati ICS Stock od T-mobile-a? Kakva je baterija, ima li kakvih bugova?
ja imam bug na music playeru..no uz optimizaciju,gasenje bloatware aplikacija koje vise u ramu i jedu bateriju,isplati se
tko bi uostalom mogao odoliti?
evo upravo sam stavio Stock ICS i zanima me gdje mogu izbrisati sve podatke s mobitela? zelim da vratim na tvornicke postavke.
ako je rootan =Full wipe:
To radiš u Volume up+Home+Power tipke
ako ne u računi oriši samsung račun vrati na tvorničke postavke i format USB
ja sam ti instalirao sa ovog tutorijala :)
meni je sve super radilo i nisam imao nikakvih zamjerki ;)
naravno da se isplati, je bolja je..
edit: cm9 nightly 20.4. vani :)
kad izdadje stable ver. opet cu se prebacit na cm9 dotle sam na stock icsu od t mobile 
http://www.sammobile.com/firmware/?page=5&t=1&o=1#osa dali netko mi može reći šta je na ovim stranicama
Flashprograms i za čega to služi te dali to dobro napraviti
hitno mi treba odg....
http://www.sammobile.com/firmware/?page=5&t=1&o=1#osa dali netko mi može reći šta je na ovim stranicama
Flashprograms i za čega to služi te dali to dobro napraviti
hitno mi treba odg....
nitko budan
Pozdrav Ekipa!
Nabavio sam Galaxy S2.
Imam snimljeno na micro SD karticu dva MP3 zvuka koja bi htio sraviti da mi budu zvukovi poziva i SMSa.
Zvuk za poziv sam skuzio. Nikako nemogu skuzit kako mu mogu promjeniti zvuk, postaviti ovaj MOJ sa kartice za dolazni SMSa.
Jel neko zna?
Kako mogu snimati slike, ili filmove NA KARTICU microSD? gdje to i KAKO mogu definirati, postimati?
.
Pozdrav Ekipa!
Nabavio sam Galaxy S2.
Imam snimljeno na micro SD karticu dva MP3 zvuka koja bi htio sraviti da mi budu zvukovi poziva i SMSa.
Zvuk za poziv sam skuzio. Nikako nemogu skuzit kako mu mogu promjeniti zvuk, postaviti ovaj MOJ sa kartice za dolazni SMSa.
Jel neko zna?
Kako mogu snimati slike, ili filmove NA KARTICU microSD? gdje to i KAKO mogu definirati, postimati?
.
na karticu mislim u postavama kamere imaš telefon ili kartica, a zvuk prebaci u tel.u mapu notificacion ili music ili već neku
Pozz!
trebao bi mi KONKRETAN odgovor jer se vec dva dana zaje..frkavam sa tim i neznam sto nisam vec probao. Ako znas KONKRETNO, onak.. "korak po korak" bio bih zahvalan.
ovo .. klikni mozda tu pa ako je to mozda, nesto svasta.. to onda je mozda ovo.. blabla.. to znam i sam.
Hvala ti na trudu, ali to mi nista ne pomaze :((
dali mi netko može reći kada stavi rom novi ICS evo vip ili t-mobile dali ima lock scren kao na 2.3.... bilo koji ili nema .. koji mi je k...... s mob. da mi je to izgubio
dali mi netko može reći kada stavi rom novi ICS evo vip ili t-mobile dali ima lock scren kao na 2.3.... bilo koji ili nema .. koji mi je k...... s mob. da mi je to izgubio
da, ima :)
Pozz!
trebao bi mi KONKRETAN odgovor jer se vec dva dana zaje..frkavam sa tim i neznam sto nisam vec probao. Ako znas KONKRETNO, onak.. "korak po korak" bio bih zahvalan.
ovo .. klikni mozda tu pa ako je to mozda, nesto svasta.. to onda je mozda ovo.. blabla.. to znam i sam.
Hvala ti na trudu, ali to mi nista ne pomaze :((
ma tocno sam ti rekao : aparat imaš postavke i na dnu je gdje želiš spremiti: odaberi kartica ili mobitel ali naravno moraš imati karticu:
za zvuk prebaci koju hoćeš melodiju u jednu od mapa notificacije ili ringtones i onda u porukama imaš postavke gdje biraš zvuk za sms. ne vidim dali sam pogriješio
i de mi reci dali ti je scren lock ispravan na na 4.0.3 ili šta imaš
pa di sam šta s... bo !??? da mi toga nema sve radi pet samo mi lock scren i tipka za gašenje nema efekta već ga odmah ugasi imaš li ideju
pa di sam šta s... bo !??? da mi toga nema sve radi pet samo mi lock scren i tipka za gašenje nema efekta već ga odmah ugasi imaš li ideju
nemam ti pojma...meni je sve oke :)
Pozz!
Ovak.. imam mob tri dana:)
1. Gdje se nalaze te mape notifikacije? Kako mogu doc do njih?
Imam APLIKACIJE, pa klik na DATOTEKE.. i tu nigdje u diektorijima nemam te mape..??
U cemu fulam?
2 KAKO mogu prebaciti zvuk sa SD kartice u jednu od mape notifikacije?
3. GDje u porukama, KOJIM porukama, kako te poruke mogu pozvati da ih vidim i da mogu postimati ton SMSa ?
Imam na mobu POSTAVKE, pa klik na ZVUK, pa klik na TON OBAVIJESTI i tu stimam zvuk, ton SMSa. Da li se to moze nekako drugacije stimati?
Pozz!
Ovak.. imam mob tri dana:)
1. Gdje se nalaze te mape notifikacije? Kako mogu doc do njih?
Imam APLIKACIJE, pa klik na DATOTEKE.. i tu nigdje u diektorijima nemam te mape..??
U cemu fulam?
2 KAKO mogu prebaciti zvuk sa SD kartice u jednu od mape notifikacije?
3. GDje u porukama, KOJIM porukama, kako te poruke mogu pozvati da ih vidim i da mogu postimati ton SMSa ?
Imam na mobu POSTAVKE, pa klik na ZVUK, pa klik na TON OBAVIJESTI i tu stimam zvuk, ton SMSa. Da li se to moze nekako drugacije stimati?
otvori poruke , poruke di se pišu , klikni lijevo dugme i tu se otvri meni i postavke tu namjestas, neznam jednostavnije Sory
pozz!
To znam. Tim nacinom dobijel SAMO njihove TVORNICKE ZVUKOVE.
Mene zanima kako dodati za SMS neku zvuk, MP3, neku muziku koja NIJA na spisku tih njihovih tonova a ja sam taj zvuk skinuo sa neta. I taj sam zvuk snimio na SD karticu.
Gdje mobitel "cuva" te njihove definirane tonove? ne mogu naci taj direktorij, folder, mapu.. sto vec. Mislio sam samo skopirati taj moj ton i on bi se po nekoj logici trebao pojaviti u spisku tih tonova.
Zahvaljujem na trudu:)
Pitao si:
i de mi reci dali ti je scren lock ispravan na na 4.0.3 ili šta imaš
Gdje to vidim??