moj je not branded i kupljen u ducanu :D i nema problema bilo off stock rom ili costume cm9 :D,
ide vip , tele 2 , t mobile sve ide 
ide na svaki...
moj je not branded i kupljen u ducanu :D i nema problema bilo off stock rom ili costume cm9 :D,
ide na svaki...
ide na svaki...
da ali naprimjer off poland , german , asutralija , japan GB i ICS (cak nemoram ni tocan kernel stavit u konbinacijama opet ce slajkat) neidu na braned mobitele tj. koji su zakljucani
kako bi ga ja sad trebao updateat?? kako retardirano..
ide na svaki...
da ali naprimjer off poland , german , asutralija , japan GB i ICS (cak nemoram ni tocan kernel stavit u konbinacijama opet ce slajkat) neidu na braned mobitele tj. koji su zakljucani
ma idu na sve, kad ti kažem :)
edit: zaključan može bit na određenu mrežu, znači samo da te kartice prima, nije mu lockan bootloader
neznam meni je fred uzeo mob kad i ja ali u t mobileu i imao je problema sa time dok ja nisam hmm ? 
kada sam ja svog kupio bio je otključan na sve mreže, pa ionako sam sad na t-mobile..
Ima li razloga prelaziti na stock?
Čisto da probam?
Evo skidam ga, pa zato.
Čisto da probam?
Evo skidam ga, pa zato.
po meni stock romovi su mi bili najbolji, s najmanje bugova i bilo kakvih sranja..ja ga sad flasham, ako baterija bude zadovoljavajuca vise ne mislim kemijat nista s custom romovima..
peder kies neda update ako nisam ponistio counter?
Ako mislite da je T-mobile bolje ispeglao taj fw od stranih operatera, skrenuli ste s uma (bez uvrede)... po meni nema koristi stavljati to osim ako ne želite imati baš stock
Čisto da probam?
Evo skidam ga, pa zato.
Ti ces vise pluditi od stalnog mjenjanja romova, ne znam kako ti se da 
Ima li neko link za stock 4.0.3, hoce drug da mu instaliram a preko kiesa jos ne nudi update.
Kupio je telefon u njemackoj, ne brandiran.
Čisto da probam?
Evo skidam ga, pa zato.
po meni stock romovi su mi bili najbolji, s najmanje bugova i bilo kakvih sranja..ja ga sad flasham, ako baterija bude zadovoljavajuca vise ne mislim kemijat nista s custom romovima..
meni se vec sad svidja nijed bug fc nista kao da je stvoren za mob , samo me baterija brine grrrr
neznam meni je fred uzeo mob kad i ja ali u t mobileu i imao je problema sa time dok ja nisam hmm ? 
nešto je krivo napravio :P
btw @sudy_freak, nema razloga stavljati t-mobileov stock, inferioran je u odnosu na druge, jedino modem ti može poslužiti (meni -70dBm kod Požege, dok sa drugima ~(-95)dBm)
Sada sam na CM9 (zadnji) i Siyah 3.0. jer ima max 1600 MHz.
Ma ostajem na tome.
Jeb*m ti TW i sva Samsung sranja!
Jeb*m ti Android.
Ja bih MIUI!!!
Evo, link off CRO
a probaj ga nemas kaj izgubit , tak i tak stalno nes prtljas ;)
Jel se gubi garancija ako se na mobitel flesha official 4.03?
da
Jel mi može netko reči da li mogu stavit ovaj official stock ICS od T-Mobilea ako imam XXKI3 modem ??? Koji mi ODIN treba (može download link?)
Jel mi može netko pomoći ? Kako da ga flasham preko ODIN-a ?
pozdrav
http://www.smartphonehrvatska.com/2012/03/13/upute-kako-nadograditi-galaxy-s2-na-ice-cream-sandwich-ics/
ics link
http://www.hotfile.com/dl/153345843/e38c575/I9100BOLPD_I9100CROLP5_CRO.zip.html
prije instalcaije ICSa-napravi backup trenutnog roma i nakon toga ful wipe telefona
;)
Je li ovo stock 4.0.3, bez tmobile sranja?
Ovo je T-Mobile koji je dostupan na Samfirmware-u.
Neću stavljati.
Serem se na TW.
Sada mi se puni, dosta mi je Samsunga, xD.
Ostajem pri CM-u.
haha prikljucio ga na kies i napiso mi da imam najnoviju opermu a prije toga mi se kies updejto dugo :D jer ga nisam palio par mj. :D swe sljaka
za sada 
edit: Q score 3900 
Ekipa, pogledajte najčitanje teme.
Obrijali smo po broju postova "I9000" 
Dobri smo ^^
haha 3 smo i to iznad nas su nevazni topici kaj se mene tice mi smo 1. FTW 
haha prikljucio ga na kies i napiso mi da imam najnoviju opermu a prije toga mi se kies updejto dugo :D jer ga nisam palio par mj. :D swe sljaka
za sada 
edit: Q score 3900 
E jedna stvar mi je odlična:
VK ROM (Davor) može potvrditi 4k+ score ^^
Beat this.
Sve stock.
Znači, odlično, neki customi (bazirani na stocku) su brži od stocka.
Svjetski rekord, xD
zna netko maknuti onu poruku skroz gore:Kliknite po zaslonu za otključavanje uređaja?
zna netko maknuti onu poruku skroz gore:Kliknite po zaslonu za otključavanje uređaja?
bez roota ne možeš maknuti tu prouku (barem mislim da ne možeš)
Kolko ja vidim T-mobile HR ima isti FW ko i t-mobile de.... dakle švabe za nas prave fw, samo s hr aplikacijama i što več se vamo koristi kod našeg t-mobile-a.
bez roota ne možeš maknuti tu prouku (barem mislim da ne možeš)
rootan je, sta treba napraviti?
Takodjer da potvrdim, zadnji VK, odlican!!!!!
Jako brz, graficki izgleda vrhunski,animacije, fluidnost....
Preporuke.....
mislim da counter neigra nikakvu ulogu pri nadogradnji.... bio sam na 2.3.3 i rootao sam ga imao sam counter 2 i kies mi je ponudio nadogradnju na 2.3.5 i proslo sve bez problema.