Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.379.135
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

18h 15min na bateriji

71%

Ekran mi je bio upaljen 1h 15min.

{#}

‎''I'm too handsome to do paperwork.''
16 godina

Nije mi jasno zašto su Google Appsi izbačeni iz tog roma. Bar su Gmail i Market mogli ostaviti. Nekako mi se to sve skupa ne sviđa. Ostati ću ja na Darkyu do daljnjeg..

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
protjeran
Šef kaže...

18h 15min na bateriji

71%

{#}

Aj nabaci koji screenshot batery usagea?

Evo ja ću sad svoj nabacit, daj mi minutu da se snađem.

@dreammaker

zato što neki ne vole te aplikacije pa se isporučuju u zip datoteci posebno. pa ko voli nek izvoli, znaš kako se kaže ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 2:19 (qube).
17 godina
odjavljen
dreammaker kaže...

Nije mi jasno zašto su Google Appsi izbačeni iz tog roma. Bar su Gmail i Market mogli ostaviti. Nekako mi se to sve skupa ne sviđa. Ostati ću ja na Darkyu do daljnjeg..

Nije im dopušteno od strane Google-a da to ubace...zato mi korisnici moramo to kasnije instalirati

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Android ne znači i Google Apps. GApps su Googleovo vlasništvo, ali Android je otvoren svima.

U biti, mislim da je Google rekao njima da ih maknu iz ROMa. Nisam više siguran.

Ali procedura je lagana. Flashnes ROM. Rebootaš. Flash gappsa.

qube kaže...
Šef kaže...

18h 15min na bateriji

71%

{#}

Aj nabaci koji screenshot batery usagea?

Evo ja ću sad svoj nabacit, daj mi minutu da se snađem.

Evo:

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 8:04 (Šef).
15 godina
neaktivan

ljudi problem,

jucer sam prije spavanja ugasio 3g da se ne trosi preko noci i promet i baterija jer ga nisam punio) i ujutro kad sam htio upaliti 3g , nece! pise da je ukljuceno ali onaj H+ gore na ekranu se ne prikazuje...niti 3g..znaci nema nista kao da je ugasen!  moze pomoc.... HValaa

0 0 hvala 0
16 godina
donsale98 kaže...

ljudi problem,

jucer sam prije spavanja ugasio 3g da se ne trosi preko noci i promet i baterija jer ga nisam punio) i ujutro kad sam htio upaliti 3g , nece! pise da je ukljuceno ali onaj H+ gore na ekranu se ne prikazuje...niti 3g..znaci nema nista kao da je ugasen!  moze pomoc.... HValaa

probaj upalit i ugasit avionski mod!!

možda pomogne,meni je to se znalo desit na iphonu

edit:ovo je bila neka normalna upotreba,s tim da je proc undervoltan

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 14:09 (dart_tom).
15 godina
neaktivan

@qube, imas propusten poziv 

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo i fotke od mene, dakle screenshot sam napravio pred spavanje i bila je na 5%, što će reći da bi bilo ravno 3 dana na jednom punjenju, uz normalno korištenje, surfanje, fejsanje i razgovaranje

1 0 hvala 0
15 godina
hd22sb kaže...

evo i fotke od mene, dakle screenshot sam napravio pred spavanje i bila je na 5%, što će reći da bi bilo ravno 3 dana na jednom punjenju, uz normalno korištenje, surfanje, fejsanje i razgovaranje

Hebote, kako?

Koji ROM? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
18 godina
sudy_freak kaže...
hd22sb kaže...

Hebote, kako?

Koji ROM? 

Ako sam ja sa stock ROM-om uspio uz penzionersko korištenje natjerati na više od sedam dana, onda ovo nije prevelik problem... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
hd22sb kaže...

Hebote, kako?

Koji ROM? 

stock, čak je android 2.3.3, još nema updeta preko kiesa za t-mobile

18 godina
hd22sb kaže...

stock, čak je android 2.3.3, još nema updeta preko kiesa za t-mobile

Nema ni za Vip još uvijek...baš me živcira njihova sporost...

14 godina
neaktivan
bocic kaže...
sudy_freak kaže...
hd22sb kaže...

Hebote, kako?

Koji ROM?

Ako sam ja sa stock ROM-om uspio uz penzionersko korištenje natjerati na više od sedam dana, onda ovo nije prevelik problem... {#}

Što će ti mobitel ove klase ako ga koristiš tako rijetko?

18 godina
Beagle kaže...

Što će ti mobitel ove klase ako ga koristiš tako rijetko?

Koristio sam ga normalno samo bez previše igranja s mailovima i ostalim. Bio vezan na potezu između kuće i posla (dakle u krugu 300 metara), premda sam u par navrata pregledao mail, sinkronizirao kontakte i kalendar, poslao 30-ak SMS-ova i primio 100-tinjak i odradio oko sata i još nešto malo telefoniranja.

I ne, ne koristim ga rijetko, dapače, ali ima jednu OOOOOOGROMNU manu preko koje teško prelazim. Eskapade ovog telefona prilikom uspostavljanja poziva ubijaju njegovu bit (telefon) i ne bi ih smjelo biti u ovako skupom stroju...

Uostalom, imaš par stranica ranije sve razjašnjeno, iskomentirano i slike korištenja baterije, pa pogledaj...

15 godina
bocic kaže...

Eskapade ovog telefona prilikom uspostavljanja poziva ubijaju njegovu bit (telefon) i ne bi ih smjelo biti u ovako skupom stroju...

WTF is this shit? 

sorry, didn't get it.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina

Napokon i ja dobio ovo čudo. Mobitel izgleda izvrsno.

One priče o nekvalitetnoj izradi su priče o maloj djeci. To što je izrađen od plastike, ne znači da je ta plastika nekvalitetna.

Na prvi pogled sam vrlo zadovoljan. Čim uhvatim malo slobodnog vremena (vikend), malo ću se poigrat.

Imam jedno pitanjce. Kad gornju stranu mobitela (onu gdje piše samsung), ali i opčenito kad ga nagnem, npr. bijela boja više ne bude kristalno bijela, nego kao malo izblijedi /promjeni se.

To je pretpostavljam normalna pojava s obzirom da se u tom slučaju ne gleda izravno licem u ekran ??

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...

Napokon i ja dobio ovo čudo. Mobitel izgleda izvrsno.

One priče o nekvalitetnoj izradi su priče o maloj djeci. To što je izrađen od plastike, ne znači da je ta plastika nekvalitetna.

Na prvi pogled sam vrlo zadovoljan. Čim uhvatim malo slobodnog vremena (vikend), malo ću se poigrat.

Imam jedno pitanjce. Kad gornju stranu mobitela (onu gdje piše samsung), ali i opčenito kad ga nagnem, npr. bijela boja više ne bude kristalno bijela, nego kao malo izblijedi /promjeni se.

To je pretpostavljam normalna pojava s obzirom da se u tom slučaju ne gleda izravno licem u ekran ??

Bijela boja izblijedi? {#} Ne znam, ja ništa ne primječujem...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 19:28 (Kordy).
16 godina
Kordy kaže...

Bijela boja izblijedi? {#} Ne znam, ja ništa ne primječujem...

Vjerovatno se nisam dobro izrazio.

Znači, kad gledam normalno u ekran, boja je kristalno čista i bijela (dao sam za primjer bijelu, jer je najčišča i najbolje se vidi).

A kad mobitel nagnem, npr. gornji dio prema sebi, i kad ekran gledam odozgo po strani, više nije idealno i kristalno bijela.

Ne znam kako bi opisao {#}!! Možda sam ipak umislio.

16 godina

To ti je normalno.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
zabranjeniples kaže...

Vjerovatno se nisam dobro izrazio.

Znači, kad gledam normalno u ekran, boja je kristalno čista i bijela (dao sam za primjer bijelu, jer je najčišča i najbolje se vidi).

A kad mobitel nagnem, npr. gornji dio prema sebi, i kad ekran gledam odozgo po strani, više nije idealno i kristalno bijela.

Ne znam kako bi opisao {#}!! Možda sam ipak umislio.

Sada mu tražiš manu, ali ne boj se, nije to ništa.
Samo ga proučavaš kako ti leži u rukama i kako ti lijepo upada u oči svjetlost s njegova SAMOLED-a +.

Sve je to normalno.

Btw. welcome in club. 

16 godina
neaktivan

a koja je razlika izmedu 

Samsung Epic 4G Touch i
Samsung I9100 Galaxy S II?
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa!

Naletio sam na interesantno štivo o bateriji i kalibraciji iste.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=18600161#post18600161

0 0 hvala 0
15 godina

Koristite kakve zaštite za telefon? Kakve maske koristite i koja im je cijena. Mislim se naručivanju case-mate, ali puno je 200kn za masku.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
sudy_freak kaže...

WTF is this shit? 

sorry, didn't get it.

Ha! Obično je to izraz kada nekoga pristojno želiš uvrijediti i lijepo mu reći da ima faze lupetanja gluposti. U ovom slučaju u pitanju su 'ispadi' poput smrzavanja tijekom ostvarivanja poziva, nemogućnost uspostave i ostale gluposti koje SGS2 zna priuštiti. {#}

Zahebanciju na stranu, ovo ZAISTA zna iritirati kada ti se nenadano dogodi, pa ti treba minutu-dvije da ga resetiraš i unormališ, a propustio si važan poziv...

15 godina
bocic kaže...

Ha! Obično je to izraz kada nekoga pristojno želiš uvrijediti i lijepo mu reći da ima faze lupetanja gluposti. U ovom slučaju u pitanju su 'ispadi' poput smrzavanja tijekom ostvarivanja poziva, nemogućnost uspostave i ostale gluposti koje SGS2 zna priuštiti. {#}

Zahebanciju na stranu, ovo ZAISTA zna iritirati kada ti se nenadano dogodi, pa ti treba minutu-dvije da ga resetiraš i unormališ, a propustio si važan poziv...

{#}

Ne koristimo isti mobitel onda.
Ja to još nikada nisam imao.

Siguran si da si dobio novu matičnu? {#} 

16 godina
neaktivan

Mislim da bi nas sutra tj. danas (Petak GMT) mogao obradovati official MIUI. Ja jedva čekam, flasham čim skinem :)

Moj PC  
2 0 hvala 2
18 godina
sudy_freak kaže...

{#}

Ne koristimo isti mobitel onda.
Ja to još nikada nisam imao.

Siguran si da si dobio novu matičnu? {#} 

Nažalost, koristimo isti mobitel i nisam ovdje jedini koji ima tih problema. {#}

A valjd su novu matičnu stavili, tako su napisali... {#}

15 godina
Official MIUI?
Sta? Gdje? Kada? Kako?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
donsale98 kaže...

ljudi problem,

Not sure if troll or just stupid?

OK, ako stvarno ne znaš - H+ znači HSDPA - to je 3G mreža..

Nikad nisam bio ljubitelj tog MIUI-a.. To je ROM koji najviše sliči iOS-u.. Dobar ROM u svakom slučaju, ali iz nekog razloga mi se ne sviđa..

I dalje sam na CM-u. Oduševila me baterija.. Sad šibam update na 89. inačicu, pa ćemo vidit, što se popravilo, a što nije ;)

I napomena, kada šaljete screenshot za batery usage, rađe stavite screenshot za onaj veliki graf (kliknete na taj graf na kojem piše vrijeme, npr. 1d 5 h 32 min). U njemu se vidi awake i screen on, a to je jedino mjerodavno..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 4:30 (qube).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice