Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.368.053
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo ja sam stavio novog Darky-ja i sve super za sada ( je da je proslo samo 2 h {#})

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

@sudy_freak

Ma nemaš frke. Ako ti je odličan taj ROM, nije ti dosadio, zašto mjenjati? :)

Kad ti dosadi, lako ga promjeniš.. Ja sam ostao još uvijek na DarkyROM-u KH3. Potpuno mi je stabilan, leti ko blesav.. Čekam da izađe R2 od ovog novog KI3, on bi trebo donijeti još par sitnica i bugfixova ukoliko ga ovaj BASE ROM ima.

Koliko vidim, zasad se nitko na ništa ne žali u novom ROMu, svi kažu da mobitel radi još brže. Jedini bug je valjda ikona vibracije što je ostala u status baru stalno kad je vibracija uključena (bilo zvonjava ili bez zvonjave) :S

Stavio sam na probu SuperCore 2.0 da vidim kako će šljakat, sad se puni mob do vrha, pa kad se isprazni pošaljem screenshot batery usagea. Zasada mi se čini da mobitel radi čak još bolje i uglađenije i brže (ako je to uopće moguće). Al jedino me baterija zanima :)

Wifi + 3G stalno upaljeni, kreće hard usage test ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 19:44 (qube).
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Evo,nov sam u svemu ovome i jučer sam bez problema stavio litening rom i sada bi probao darky,ali sam se u toliko informacija potpuno izgubio.Ako ti nebi bio problem da napišeš postupak. Hvala!

15 godina
Ma poceo sam rootati sa SuperCore-om.
Pa se program blokirao, pa sam ja to prekinuo.

Nemam pojma sada..
Ne bih bas rootao osim ako mi vec nije rootan.
I sada mi super radi s Liteom,cini mi se brzim nego na stocku..

Ostavit cu sada par punjenja ovako kako jest pa cu vidjeti.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

Vec ti je rootan :)

EDIT: qube ovo sto si rekao za status bar je istina da je drugacije, ali po meni nije ni ovo toliko krivo 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 20:16 (yaga01).
16 godina
neaktivan

kakav mu je vanjski zvučnik kod reprodukcije muzike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nedavno sam nabavio iz Vipa Galaxy S2 sa slijedećim informacijama :

Model Number : GT-I9100
Android Version : 2.3.3
Baseband Version : I9100BUKG1
Kernel Version : 2.6.35.7-I9100BUKG2-CL342890 root@DELL 102 #2
Build Number : GINGERBREAD.BUKG2

Jedino što bih trenutno htio je postići root prava nad OS-om, ali neće to baš tako lako, malo je drugačija terminologija i postupci nego na dosadašnjim HTCovima.

Upoznat sam do sada sa tri različite metode za rootanje :
1. Flashanje nesigurnog kernela, i zatim superoneclickom instalacija SuperUser i BusyBox aplikacije
2. Flashanje CF-ROOT-xxxx kernela sa svime već uključenim
3. Flashanje custom ROMa i pripadajućeg mu kernela

Kako želim ostati zasad na originalnom ROMu, zanima me naravno druga opcija. Ali buni me par stvari:
1. Je li bitno da kernel bude za 2.3.3, ili može biti za 2.3.4?
2. Ako je moj BUKG2, mora li insecure biti G2 ili može biti recimo G3 (veže se na prvo pitanje)

Pretpostavljam da je netko na forumu već odradio ovu proceduru, pa malo da prosvijetli cijelu situaciju?

Zahvaljujem

Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
imam sg s 2 tjedan dana i izgleda da mi ulaz od slušalica ne funkcionira dobro jer kad stavin slušalice u laptop uši me zabole a kad slušan na mobitelu pojačan do kraja ali uopće nije glasno a čak mi svi tonovi nisu iste glasnoće jer nekad čujen glazbu normalno a riči pisme čujen samo u pozadini dosta slabije...imali neki način da sam ovo sam sredim il da ga nosim na garanciju(neda mi se čekat popravak)?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
baja52 kaže...
imam sg s 2 tjedan dana i izgleda da mi ulaz od slušalica ne funkcionira dobro jer kad stavin slušalice u laptop uši me zabole a kad slušan na mobitelu pojačan do kraja ali uopće nije glasno a čak mi svi tonovi nisu iste glasnoće jer nekad čujen glazbu normalno a riči pisme čujen samo u pozadini dosta slabije...imali neki način da sam ovo sam sredim il da ga nosim na garanciju(neda mi se čekat popravak)?

Gurni malo jače unutra, meni isto nisu baš iz prve sjele do kraja...

Čvarci su bomboni od svinje
15 godina
seneka kaže...

Ako si imao nešto tipa 5800 XM, N91, N95, N96 ili neki treći koji ima natprosječno glasne zvučnike, ovaj će ti se možda činiti tih.

No, prilično je glasan, a i kvaliteta zvuka je vrhunska.

Ako ti je toliko važno, pogledaj:

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ako si imao nešto tipa 5800 XM, N91, N95, N96 ili neki treći koji ima natprosječno glasne zvučnike, ovaj će ti se možda činiti tih.

No, prilično je glasan, a i kvaliteta zvuka je vrhunska.

Ako ti je toliko važno, pogledaj:

hvala,ovo mi je dovoljno,jedina stvar koja je preostala ,a koči me da ga odmah kupim je njegova veličina
inače dvojim između iphonea 4 i njega

15 godina
seneka kaže...

hvala,ovo mi je dovoljno,jedina stvar koja je preostala ,a koči me da ga odmah kupim je njegova veličina

Što se površine tiče, velik' je, da. Lagao bih da kažem da nije.

Što se debljine tiče, kao da ga ne držiš, leži savršeno u ruci.

Što se mase tiče, isto kao komentar za debljinu.

Ali, želiš li ti gledati neki full HD film na velikom zaslonu ili ne?
Imati savršen pregled interneta dok surfaš iz kreveta?

Ili ćeš kupiti iP 4 pred predstavljanje iP5?

Na tebi je{#} 

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

Pa dobar... Nemoj očekivati puno od tog. Ako želiš nešto takvo, onda uzmi SE W995...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Evo nabavio ga prije par dana i oduševljenju nema kraja. Povremeno sam se ranije igrao sa iPhonom 4 od frenda, zapravo mogu reći da sam ga dosta proučio, ali kada mi je u ruke došao Galaxy S 2, odluka je bila jasna  {#}

A sada jedno glupo pitanje (nikad ih ne fali), jel se ja to varam ili na ovom pametnom telefonu alarm ne radi ukoliko se uređaj ugasi? Napravljen je update (Android 2.3.4), stock ROM, dakle nikakve kemije, baterija do vrha, namjestim alarm, ugasim mobitel i... ništa, game over. Znači na svim ranijim (pri)glupim mobitelima koje sam imao još od kamenog doba, je to radilo. Nije mi jasno zašto ovdje ne, interni sat radi, dakle zašto nebi i alarm?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 2:53 (Canis).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
seneka kaže...

Što se površine tiče, velik' je, da. Lagao bih da kažem da nije.

Što se debljine tiče, kao da ga ne držiš, leži savršeno u ruci.

Što se mase tiče, isto kao komentar za debljinu.

jel stane to u traperice ,prednji džep? ne pada mi na pamet da nosim one torbice preko ramena ili oko pasa,ni remen ne podnosim

16 godina
neaktivan

ja kada ga nodsim u đepu se nekad prepadnem da sam ga izgubio jer uopce nemam osjecaj da mi je u hlacama...

14 godina
neaktivan

Priznaju li garanciju ako je mob rootan?

Čuo sam oprečne informacije.

0 0 hvala 0
15 godina
seneka kaže...

jel stane to u traperice ,prednji džep? ne pada mi na pamet da nosim one torbice preko ramena ili oko pasa,ni remen ne podnosim

Itekako stane u normalne traperice/hlače normalnog kroja, za one uskre kožne ili slične uske ćeš se morati namučiti {#}

Easysurfer.zg kaže...

Priznaju li garanciju ako je mob rootan?

Čuo sam oprečne informacije.

Ne znam za rootane, ali prije s I9000 su priznavali i rootane i s Custom ROM-ovima.

Ja sam, da se osiguram (2x prije slanja na servis) stavio org. stock T-Mobile ROM.

17 godina
odjavljen

Pretjerujete s tim pitanjima tipa Da li stane u džep? Pa nije to tablet ffs....

0 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...

Čovjek je pri kupnji.

Dolazi u klub.
Podrži ga da ne zastrani (NO APPLE, NO APPLE!) {#} 

Btw. vi koji imate apdejtani 2.3.4 preko Kies-a, kako se ponaša baterija?

I radi li s nekim drugim Kernelom?

Nešto me Lite pruca {#}

I kako mogu provjeriti je li mi rootan?

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

Čovjek je pri kupnji.

Dolazi u klub.
Podrži ga da ne zastrani (NO APPLE, NO APPLE!) {#} 

nemam ništa protiv iphonea,ali jednostavno moram kupiti novi mobitel jer me ovaj koji imam dobrano zeza,restarta se,zuji gadno
i kupiću najbolji i onaj koji zadovoljava moje prohtjeve,novac mi nije toliko bitan
da iphone ima kompatibilan bluetooth i normalan vanjski zvučnik,kupio bi njega,a ne da mi se čekati 5-icu
ako je to galaxy....
i da,nemam namjeru robovati takvoj stvarčici,stavljati kojekakve zaštitne folije,gumirane rubnike,futrole,želim da on služi meni i svrsi za koju je namjenjen

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 16:46 (seneka).
15 godina
seneka kaže...

ako je to galaxy....
i da,nemam namjeru robovati takvoj stvarčici,stavljati kojekakve zaštitne folije,gumirane rubnike,futrole,želim da on služi meni i svrsi za koju je namjenjen

Garantiram ti! 

Nećeš požaliti. {#}

(no možeš malo pripaziti na njega).

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Garantiram ti! 

Nećeš požaliti. {#}

(no možeš malo pripaziti na njega).

ma jasno,uglavnom čuvam stvari,kao što sam rekao treba mi za internet,fotografiranje i telefoniranje
veličina ekrana mi nije nebitna,ne bi se u tom smislu ograničavao.ali kao što kažeš iako je malo većih dimenzija,izuzetno je lagan
malo me hebe taj screentouch ali valjda se čovjek na to privikne

15 godina
seneka kaže...

malo me hebe taj screentouch ali valjda se čovjek na to privikne

Da mi je netko rekao da ću se za manje od tjedan dana priviknuti na touchscreen ismijao bih ga.

Inače, ovo mi je prvi touchscreen mobitel i potpuno sam navikao.
Iako imam velike ruke i prste nije problem tipkati ni na okomitoj Qwerty tipkovnici.

Za tjedna-dva ćeš pi*iti kao lud.

15 godina

Pokušam ja, kada evo što mi kaže -.-

Btw. stavio sam stock firmware i kernel.

Vi koji ste stavljali official 2.3.4, kako ste išli?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 17:43 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

HDTV adapteri za SGSII. Jesu li dobri oni od 15-20$ s ebaya ili mora bit original.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 19:23 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Official MIUI? Ako želimo službeni MIUI koji će pošteno raditi moramo glasati! Svaki glas je važan. http://www.facebook.com/questions/217517851641131/?qa_ref=ssp

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nema ništa još od officijalnog update (barem tako kies kaže)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

planiram si kupit ovaj mob,i interesira me nesto,vecina mi kaze da mobitel nije samo za zvat i slat poruke,pa zasto ako zna netko odgovor?!

0 0 hvala 0
15 godina
hd22sb kaže...

nema ništa još od officijalnog update (barem tako kies kaže)

Sada mi je jasno zašto meni pokazuje da nije moguće nadograditi.

Tamo kod CSC meni piše KOR(ea), a tebi piše CRO(atia).

A stavio sam navodno org. ROM.

Bemti ROM-ove, Kernele i sve {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice