Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.367.704
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam Litening rom i kako da maknem one social hub i slicne shitne aplikacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

I am rooted!

1. Get SuperCore_1.6.tar and put it on your SD-Card
  2. Get DarkyROM2 Tool from market
  3. Open app and use "Flash/Install File from SDCARD" to browse to and install the kernel
  4. If you are on anything prior to KH1 you need to select WIPE in DarkyROM2 Tool
  5. After rebooting upload DarkyROM2_KH3_Base.zip to SD-Card and flash it like you did the kernel
  6. Wait for the phone to reboot and flash the new firmware

Znači prvo flesham kernel a onda flesham darky ROM base, i onda kaže da opet flesham novi firmware, to mi nije jasno? Što nisam u 2. koraku fleshao darky ROM?

14 godina
protjeran
Igor_zgb kaže...

I am rooted!

1. Get SuperCore_1.6.tar and put it on your SD-Card
  2. Get DarkyROM2 Tool from market
  3. Open app and use "Flash/Install File from SDCARD" to browse to and install the kernel
  4. If you are on anything prior to KH1 you need to select WIPE in DarkyROM2 Tool
  5. After rebooting upload DarkyROM2_KH3_Base.zip to SD-Card and flash it like you did the kernel
  6. Wait for the phone to reboot and flash the new firmware

Znači prvo flesham kernel a onda flesham darky ROM base, i onda kaže da opet flesham novi firmware, to mi nije jasno? Što nisam u 2. koraku fleshao darky ROM?

Znači "Pričekajte dok se vaš telefon pokrene ponovo i fleša novi firmver". Mobitel sve sam radi ;)

15 godina
Skinuo si aplikaciju kojom ces fleshnuti i kernel i darky
15 godina
neaktivan

A jesam seljo :) Glavno da sam pročitao to sa razumijevanjem :))

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Imam Litening rom i kako da maknem one social hub i slicne shitne aplikacije?

Titanium Backup npr.

Samo ih izbrišeš...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Ekipa, ako kliknem u postavkama na izbrisi usb memoriju, hoce mi to izbrisati sve s mobitela ili ce ostaviti rom itd? Nemam sd karticu sve je na telefonu pa me to zanima.

EDIT: kada se to napravi brišu se slike, video itd... ROM i ostale stvari ostaju :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 20:52 (Igor_zgb).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav,

namjeravam kupit galaxy s2 preko njuškala i našao sam ovog prodavača (zelja98) koji tvrdi da daje garanciju na uređaj u trajanju od 24 mjeseca iz europatrade-a.

uređaj bi tek platio kad mi doma stigne jer šalje pouzećem pa me zanima šta bi možda triba provjerit kad ga dobijen(znan poštara pa bi možda moga povirit u paket prije nego platin)?

http://www.njuskalo.hr/nokia-x6/x-6-8gb-nokia-crne-boje-wlan-gps-oglas-582496

unaprid hvala!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 1:44 (baja52).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moj prijedlog ti je da nist ne kupujes dok ne osjetis u ruci i dok

ga uzivo ne vidis...

nadji nekog ko prodaje... ko sto sam ja, produze ugovor pa daju mob za 500€ s garancijom

nades se s likom vidis uredaj i to je to... ovako moze bit bilo sta a od lika vise ni traga ni glasa

iako ljudi znaju i ovako za*ebat al sta ces opet bolje nego tako

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
baja52 kaže...

pozdrav,

namjeravam kupit galaxy s2 preko njuškala i našao sam ovog prodavača (zelja98) koji tvrdi da daje garanciju na uređaj u trajanju od 24 mjeseca iz europatrade-a.

uređaj bi tek platio kad mi doma stigne jer šalje pouzećem pa me zanima šta bi možda triba provjerit kad ga dobijen(znan poštara pa bi možda moga povirit u paket prije nego platin)?

http://www.njuskalo.hr/nokia-x6/x-6-8gb-nokia-crne-boje-wlan-gps-oglas-582496

unaprid hvala!!

Ako kupuješ tako, preko pouzeća, onda otvori pošiljku prije plaćanja da vidiš je li ti ubacio unutra kamen ili stvarni mobitel...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Zasto je Gorilla Glass iznadprosjecno ne-otporan na ogrebotine?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 15:28 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vidin da je u oglas stavija e-mail koji je vjerovatno i njegovo puno ime, lipo ću ja njega zovnit i vidit sa njin šta sve garancija pokriva, ako bude to u redu naručit i NEplatit prije nego ga izvadin iz kutije i upalin..nean šta izgubit a i moga bi zovnit prijatelja iz zg-a da se nađe sa njin i da pogleda valjali il je za*eb...

fala na savjetima!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako vozim? 
Procijenite sami:

https://plus.google.com/114548890141647386299/posts/hYAQtGJ35TW

{#}

Snimao malo vožnju   po makadamu...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Svaka čast na vrlo kvalitetnom forumu!

i pitanjce:

1. što je osnovna verzija: I9100xxke7

2. Kernel verzija: 2.6.35.7-I9100xxkg6-cl425236 se.infra@SEP-53#2

3. Broj verzije: gingerbread.XWKF3

DAKLE, zanima me je li ovo stock firmware i stock modem i stock kernel, a ako nije, ima li netko link za stock?

Te, jesu li kernel i modem zadnje verzije i je l' bi bilo dobro staviti zadnje verzije?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 5:49 (yngwie).

0 0 hvala 0
15 godina
yngwie kaže...

Stavio sam prije par stranica, no da te ne vraćam nazad, evo ti

i btw. to ti nije org. firmware koji imaš.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Pa kernel je origigi, jer sam ga skinuo sa stranice gdje piše da je origig.

A rom je GT-I9100_EPL_I9100XWKF3_I9100XXKE7_I9100EPLKE4, barem je tako pisalo na folderu u kojem se nalazi moj instalirani rom

17 godina
Šef kaže...

Kako vozim? 
Procijenite sami:

{#}

Loše..Kod mene u zagorju(sad su berbe pa ih ima svugdje)bi te odmah poclija ulovila i mislila da si pijan i ondmah na hlađenje u zatvor.{#}

Kaj nema galaxy s 2 1080p snimanje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 8:51 (jpelko2).
14 godina
jpelko2 kaže...
Šef kaže...

Kako vozim? 
Procijenite sami:

{#}

Loše..Kod mene u zagorju(sad su berbe pa ih ima svugdje)bi te odmah poclija ulovila i mislila da si pijan i ondmah na hlađenje u zatvor.{#}

Kaj nema galaxy s 2 1080p snimanje?

ima, ali je stavio u 720p izgleda.... iskreno ocekivao sam vise od kamere, na pocetku se primjeti vidi kao neki "valovi" dok miruje

16 godina
neaktivan
jpelko, sto je lose? Policija, zasto?

Ima 1080p, ali guta memoriju ko ludo. Kad dokupim microSD karticu cu snimit nesto u 1080p.

"Valovi" na pocetku su zato jer auto radi. Iako miruje, upaljen je i vibrira. Tu se ne vidi bas na videu, ali teren i nije neki obicni makadam... mrvicu je tezi i cijelim putem su ti "valovi" na snimci.

Ja sam zadovoljan, meni je snimka super...

Imam jos jednu snimku, voznja po cesti pa mozda stavim. I, ovo je snimano u pokretu, a koliko vas ce snimati takvo nesto?
17 godina
Šef kaže...
jpelko, sto je lose? Policija, zasto?

Ima 1080p, ali guta memoriju ko ludo. Kad dokupim microSD karticu cu snimit nesto u 1080p.

"Valovi" na pocetku su zato jer auto radi. Iako miruje, upaljen je i vibrira. Tu se ne vidi bas na videu, ali teren i nije neki obicni makadam... mrvicu je tezi i cijelim putem su ti "valovi" na snimci.

Ja sam zadovoljan, meni je snimka super...

Imam jos jednu snimku, voznja po cesti pa mozda stavim. I, ovo je snimano u pokretu, a koliko vas ce snimati takvo nesto?

Šala.Ustao sam na lijevu nogu danas pa sam se malo šalio.Ništa bitno.

16 godina
neaktivan

Neznam da li se vama događa al kad igram igru Asphalt 6 Adrenaline  ponekad mi se smrzne i izađe iz igre...nekad se smrzne odma nakon par minuta igranja a nekad igram po pol sata i sve ok..al više se ruši nego što "radi" :D....jel do aplikacije ili do moba mozda :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 14:28 (naki007).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
može netko napisat koji firmware imate na svom sgs2. Kies mi ne nudi ništa novo jer sam u međuvremenu flashao europski ke7 software bez t-bobile brandinga. Jel android 2.3.3 ili 2.3.4? Thanks

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moj je kak sam ga otpakiro sad jedino ako netko nije nesto prcko po njemu

prije nego sam ga kupio :)

Osnovna verzija I9100BOKD1

Android verzija 2.3.3

Kernel verzija: 2.6.35.7-I9100BOKE3-CL186389

broj verzije GINGERBREAD.BOKE3

sad sami procjenite dal je to origigi ak nije da idem tipa ravnat {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 23:40 (MadDogg).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MadDogg kaže...

moj je kak sam ga otpakiro sad jedino ako netko nije nesto prcko po njemu

prije nego sam ga kupio :)

Osnovna verzija I9100BOKD1

Android verzija 2.3.3

Kernel verzija: 2.6.35.7-I9100BOKE3-CL186389

broj verzije GINGERBREAD.BOKE3

sad sami procjenite dal je to origigi ak nije da idem tipa ravnat {#}

mislim da je sve ok

14 godina
neaktivan

Molio bih pomoc...

kupio bih mobitel u vipu,pa ako mi moze netko reci koja je unutra verzija,firmware,kernel itd...

i kada ga kupim rootao bih ga...iako neznam koji cf-root ide tocno za dodicni kernel,firmware..

hvala na pomoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako napraviti update softwarea, naime ne zanimaju me custom romovi, već čisto legitimni update od strane samsunga, naime na xperia sam imao opciju ažuriranja softwarea

našao sam na netu da je navodno izišao 2.3.4 verzija za ovaj mob i da je riješen problem crpljenja baterije u stand by, naime malo mi skroz glupo da neaktivan mobitel u u 4 sata i 30 min skinutog sa punjača pitroši 20 posto baterije a nije taknut

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
locki kaže...

Molio bih pomoc...

kupio bih mobitel u vipu,pa ako mi moze netko reci koja je unutra verzija,firmware,kernel itd...

i kada ga kupim rootao bih ga...iako neznam koji cf-root ide tocno za dodicni kernel,firmware..

hvala na pomoci

moze mi molim vas netko odgovoriti? hvala

15 godina
neaktivan

Mene to isto zanima. Mob je mrak ali je baterija jako losa. Izvadila steker iz struje u podne, a u 7 navecer je vec tulilo da je baterija prazna s tim da mi je neko vrijeme bil upaljen gps i mala je jedno sat vremena igrala igrice. Ali opet... I inace kad jako malo prckam po njemu, moram ga svaki dan punit s tim da mi je preko noci ugasen.

15 godina
neaktivan
bionda kaže...

Mene to isto zanima. Mob je mrak ali je baterija jako losa. Izvadila steker iz struje u podne, a u 7 navecer je vec tulilo da je baterija prazna s tim da mi je neko vrijeme bil upaljen gps i mala je jedno sat vremena igrala igrice. Ali opet... I inace kad jako malo prckam po njemu, moram ga svaki dan punit s tim da mi je preko noci ugasen.

ev skužio sam, trebalo mu 100 godina da se poveže sa kies (cca 20 min) i evo rezultata

jednom ga skinuo oko 11 na večer, legao spavati, ustajem u 6 sati u jutro kada ono baterija na 63% (pazi spavao sam, jedino ako nemam uhode u kući pa mi prčkaju po mobu dok spavam), jutros se probudio u noći, skinem ga sa punjača, ustanem u 6, provjerim odmah bateriju, kada ono na 80%, pogledam korištenje baterije, a ono piše da sam odspojen 4h i 30 min, strašno

17 godina
odjavljen
Battery tips

Za probleme s baterijom probajte ovo:

• ne koristite razne task killere da vam ubijaju aplikacije jer android sustav sam brine o radnoj memoriji
  • display najviše troši baterije tako da kao pozadinu i lockscreen postavite neku crnu ili barem tamniju pozadinu
  • Settings > Display > Brightness : Set it toMinimum
  • Settings > Display > Touch key light duration : "OFF"
  • Settings > Display > Auto adjust screen power : [TICK]
  • Settings > Applications > Samsung Apps > "OFF"
  • Settings > Location and security > Use wireless networks : [UNTICK]
  • Phone > Keypad > *#9900# > "Disable fast dormancy" > Quit
  • Ako ne koristie GPS, internet itd, ugasite ih....

Ako to ne pomogne barem malo onda preporučam instaliranje custom roma i poštenog kernela. Ja sa custom rom-om i kernelom preko noči izgubim 1-3% baterije (6-8 h, zavisi)...

20 i više % je stvarno previše...

Kolegi bocic-u je baterija izdržala tjedan dana (sliku imate na 24. stranici ove teme). Naravno ako se stalno prčka po mobitelu, punit čete ga svaki dan. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:28 (Kordy).

8 0 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice