Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.366.921
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znam, izdrži 4-5 sati s upaljenim ekranom. Ali mi se čini da kad je ekran ugašen pojede baterije više nego što bi trebao, pa bih zato stavio niže frekvencije...

možda 150-350MHz, kad bi bilo...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Hm, ovih dana izlazi novi Darky.. Navodno kažu da je još štedljiviji.. Pa mislim da ću se strpit da to isprobam..

I preporučam crne pozadine i teme, puno manje struje troše ;)

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
cassiopean kaže...

Upogonio sam svoj SGS2 sa firmverom liteningrom 6,0 , xxxkg6... Imam malih problema sada s njim, mob mi se poceo restartat sam od sebe i to po par puta dnevno. Baterija mi je od ponoci s 56% jedne prilike pocuclana do jutra.

Probao bih se sad prebaciti na darkya pa me zanima kako to sprovesti :)

Kad se prebacujem na darkya dali je potrebno brisati ista od ovog sto je doslo s litening romom

EDIT: Evo upucao sam kernel preko darkyrom2 toolsa zatim sam krenuo satvljati darky rom prema uputama ali neznam sto sam dobio izgleda mi kao da je jos uvijek na litening romu :/

isao sam po ovome: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1159920

Evo nakon stavljanja novog kernela supercore 1.7 vise nemam restartanja :)

Jos mi samo nije jasno dali sam na litening romu ili darky romu a litening firmware-u ?????????

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 8:10 (cassiopean).
16 godina
neaktivan

pozdrav zanima me samusng s2 koji je kupljen u VIp, da li ide na sve kartice hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naki007 kaže...

pozdrav zanima me samusng s2 koji je kupljen u VIp, da li ide na sve kartice hvala

kolko ja zname ne ide. neka me netko ispravi ak se varam...al moze se otkljucat ako ga rootas...

14 godina
protjeran
bobo23 kaže...
naki007 kaže...

kolko ja zname ne ide. neka me netko ispravi ak se varam...al moze se otkljucat ako ga rootas...

Može se otključat ako ga otključaš, rootom se ne otključava mobitel..

Ima na netu za džaba otključat, a vipov je 99% zaključan ;)

15 godina
qube kaže...
bobo23 kaže...
naki007 kaže...

Pa on i nije rekao da se otkljucava samim rootanjem {#}

17 godina
neaktivan

Kad smo vec kod otkljucavanja, vec 2mjeseca imam neotkljucan samsung galaxy s2.

Moze pomoc?

Hvala

Kristian

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
yaga01 kaže...
qube kaže...
bobo23 kaže...
naki007 kaže...

Pa on i nije rekao da se otkljucava samim rootanjem {#}

Je al se često mobitel otključava i bez roota, tako da root uopće nije potreban. A ja sam samo rekao da se rootom ne otključava mobitel :)

Ja sam DHD otključavao bez roota za prodaju primjerice.

EDIT: Istina, sad sam provjerio da S2 ipak treba bit rootan, mada mislim da sam negdje vidio da postoji način i bez da se roota otključa ali ga trenutno ne mogu nać.. Obično bude neka aplikacija koja sve sama odradi :/

Evo i link za otključavanje S2. Sve piše, samo čitajte ;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1064978

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 11:46 (qube).
16 godina
neaktivan
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pitanje za korisnike darkyROM-a.

Ima li darky mogučnost promjene sličica ikona na ekranima (da ne bude sličica po defaultu već da se može staviti npr.iz ADW theme icon packs), "sakriti" naziv aplikacije ispod sličice, promijeniti brzina i način okretanja menija kao na CM7 i "sakriti donji red na kojem je prikazana aplikacija menija (znam da se aplikacije za poziv,poruku i tražilicu mogu maknuti, ali meni uvijek ostane)?

Trajanje baterije na darkyromu u odnosu na CM7 je meni puno duže, uz isto korištenje, jedino mi se na CM7 sviđa prilagodljivost izgleda ikona i menija.

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Mislim da će to biti uključeno u idući DarkyROM koji bi trebao doć ovih dana..

16 godina
neaktivan

pozdrav....uspješno sam rootao uređaj...ali sad hoću napravit sim unlock....pratio sam ove upute http://samsunggalaxys2review.org/samsung-galaxy-s2-sim-unlock-app-guide/ .... ali kad upišem kod koji sam dobio....pise da je krivi ili ti neuspješno....rebootao sam par puta mob al isto...imo ko kakavu sugestiju da unlockam mob...hvala

BTW...problem rješen...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 16:22 (naki007).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo rijesio oba problema i sa mms-om i sa android os

samo jedno pitanjce stavio sam kh3 i root i sada kada ga palim ima mi dolje neki narandasti trokut sa usklicnikom

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 16:32 (hrcpin).
16 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

samo jedno pitanjce stavio sam kh3 i root i sada kada ga palim ima mi dolje neki narandasti trokut sa usklicnikom

tako je i meni odkada sam ga rooto

16 godina
neaktivan
pozdrav kak da maknem one dole 4 ikone(phone,contacts, itd...) tj da stavim neke svoje druge.. i

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naki007 kaže...
pozdrav kak da maknem one dole 4 ikone(phone,contacts, itd...) tj da stavim neke svoje druge.. i

Aplikacije -> Menu tipka -> Uredi i mjenjaj.

15 godina
neaktivan

e danas sam ostao pafff {#} u pozitivnom smislu. koristim endomondo pro trener za trcanje/biciklizam... i danas sam prvi put spoji mob na gps.

samo spajanje je trajalo pola min-max min dok na prijasnjem DHD-u do 5 min a nekad cak niti onda pa sam morao i resetirati mob. SGS II s pravom nosi titulu najboljeg {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 20:00 (bobo23).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

Ne brini, to je taj "insecure" kernel. Ako ti smeta, pogledaj na XDA, ima način da se makne (flashne neki drugi kernel)

15 godina

Došao danas sa servisa {#}

No ostadoh paf, kada sam nakon uključivanja vidio da nema mreže, tj. da mi ne prepoznaje SIM karticu.
Ima li tko ideja? 

Btw. zbog jednog pixela promjeniše ekran {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 21:53 (sudy_freak).
16 godina
neaktivan
napravi sim unlock
17 godina
odjavljen

Jel ima koji dučan u zg gdje se prodaje oprema za SGS2?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kordy kaže...

A što ti treba?

Specifično baš di moš nać sve za S2 mislim da nema, ali u raznim trgovinama se da kupit ponešto što ti treba..

Ako misliš na futrole i one zaštite, ima tema otvorena tu na forumu, netko je pokupovo više njih pa napravio review svega. (tema je i9100 - REVIEW)

15 godina
Kordy kaže...

qube kaže...

Klik!

Btw. ovi su mi na servisu više shebali mob, nego što su popravili {#}

Grije se u idle modu, ne učitava SIM karticu, baterija se preko noći s 40% ispraznila.....

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
odjavljen
qube kaže...
Kordy kaže...

A što ti treba?

Specifično baš di moš nać sve za S2 mislim da nema, ali u raznim trgovinama se da kupit ponešto što ti treba..

Ako misliš na futrole i one zaštite, ima tema otvorena tu na forumu, netko je pokupovo više njih pa napravio review svega. (tema je i9100 - REVIEW)

Htio bih foliju za display i hard case....lako za foliju ali me zanima gdje bi bilo za kupiti hard case-a? Znam da ima na e-bayu i deal extreme-u ali mi se ne da čekat dostavu...

Ima na njuškalu jedan prodavač sa hard caseom ali on me već 2 tjedna vuče za nos...

14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

qube kaže...

Klik!- za tebe Kordy ;)

Btw. ovi su mi na servisu više shebali mob, nego što su popravili {#}

Grije se u idle modu, ne učitava SIM karticu, baterija se preko noći s 40% ispraznila.....

Mislim da je to AOS bug.. Flashaj drugi kernel i ROM, trebalo bi rješiti sve probleme. To sam imao i ja na jednom kernelu kojeg sam pokusno stavio, i kad sam maknuo, sve uredu bilo, nije se ni grijao nit je baterije pola falilo do jutra ;)

14 godina
protjeran

I evo nekih updatova za DarkyROM dok ne dođe novi KH5 ;)

Camera hack = http://www.mediafire.com/?jqwwxzbv2h84nfd
Call recorder = http://www.mediafire.com/?v1hcm1pkzzcd4we

:)

15 godina

Da, bit' će da je to.

Mislio sam da neću ništa raditi do org. 2.3.4 nadogradnje, no sada ću se malo iživljavati.

Kada dolazi novi DarkyROM?

qube, mogu računati na personal assistence? {#}

17 godina
odjavljen

Evo sutra bi trebao stići hard case i folija (ovi u pošti su nešto shebali)...

Što se tiče darky-a...jedva čekam KH5 romove jer me zanima da li uopće ima kakvih poboljšanja koja su vrijedna flashanja....

0 0 hvala 0
15 godina

Zadovoljan sam klinac servisom.
Uopće ne znam što da radim.

Baterija se prazni kao nenormalna, SIM karticu ne prepoznaje, grije se u idle-u.
Toliko mi se zgadilo da ga držim ugašenog u ladici {#}

Da im odem u T-Centar i nase*em im se i da želim novi mobitel ili što? Jer ovo je sve, samo na SGS II koji je bio prije servisa.

Mislim da bih mogao promijeniti kernel i vidjetl što će se dogoditi. Kako se stavlja kernel?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice