Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.298.114
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
bobo23 kaže...

evo nema swype :((

kod mene radi :) kod mene radi :)
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
14 godina
bobo23 kaže...

cuj da ti nije do ROMa ako si ga mjenjo

15 godina
neaktivan
yaga01 kaže...
bobo23 kaže...

cuj da ti nije do ROMa ako si ga mjenjo

ma nisam mijenjao ROM! jucer sam kupio mob sa zapakiranom kutijom. na kutiji jedino pise da je uvoznik VIP

14 godina

Evo, kao što sam i rekao. Ranije mi je stiglo, ali jučer sam uzeo i screen protectore pa da sve odjednom pokažem.

Follow me! and you say: "Roger that!"

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan
Jel nema hrvatski jezik i tipkovnicu galaxy s 2?Možda si ga uzmem,jel riješen bug s baterijom? Ja bih ga rado pogledao u tcentru ali nigdje ga nemaju za razgledavanje(valjda sam u zagrebu).

0 0 hvala 0
14 godina
jpelko2 kaže...
Jel nema hrvatski jezik i tipkovnicu galaxy s 2?Možda si ga uzmem,jel riješen bug s baterijom? Ja bih ga rado pogledao u tcentru ali nigdje ga nemaju za razgledavanje(valjda sam u zagrebu).

Potpuno hrvatsko sučelje (ima i palatale).

Na bateriju navikneš(do 2.3.4 no za to pitaj ove koji su rootali i stavljai ROM-ove).

Nemaš što probati. Kupi - VOZI!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Imam problema s nabavkom mobitela...

Ovi svi s oglasa se ili ne javljaju ili su već prodali mobitel. A da je išlo po planu, danas bih ga imao... {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Šef kaže...

Ovi svi s oglasa se ili ne javljaju ili su već prodali mobitel. A da je išlo po planu, danas bih ga imao... {#}

{#}

Njuškalo ili nešto treće? 

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Šef kaže...

{#}

Njuškalo. Niti ne nalazim na nekim drugim oglasnicima...

Znaš li možda za koji, cca. 3000kn?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Šef kaže...
sudy_freak kaže...
Šef kaže...

{#}

3000kn ? {#}

jako jako teško

možda neki korišteni možeš uloviti za nekih 3200 ali novi ispod 3400-3500 ne  raćunaj {#}

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
14 godina
Šef kaže...

Ne znam, možda po tiskanim burzama?

A nužno mora biti iz oglasnika? 
Vjerojatno si razmotrio sve moguće ponude kod operatera. 

16 godina
neaktivan
dart_tom kaže...

3000kn ? {#}

jako jako teško

možda neki korišteni možeš uloviti za nekih 3200 ali novi ispod 3400-3500 ne  raćunaj {#}

Na njuškalu ih ima već za 2900 tj. bilo ih je, prodani su...

A nije mi toliko bitno da je novi, može biti i rabljeni.

14 godina
Šef kaže...

Na njuškalu ih ima već za 2900 tj. bilo ih je, prodani su...

A nije mi toliko bitno da je novi, može biti i rabljeni.

Gledao sam po burzama - bezuspješno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 0:05 (sudy_freak).
14 godina

OMG

Na 1.5 GHz - pogledajte benchmark.

16 godina
neaktivan

Evo, čini mi se da ću sutra kupit, ako bude sve po planu... A nadam se da hoće, treća sreća! :)

Što se tiče OC-anja, mislim da će moći i više, Desire se može na 1.3 dignut, a tvornički je 0.998

14 godina
Šef kaže...

Evo, čini mi se da ću sutra kupit, ako bude sve po planu... A nadam se da hoće, treća sreća! :)

Što se tiče OC-anja, mislim da će moći i više, Desire se može na 1.3 dignut, a tvornički je 0.998

Ma znam, nije to neki big deal klokati kada aplikacija sama to odradi, no zapanjujuće je.

Btw. stiže nam službeni 2.3.4

Tj. u podosta država je već službeno vani.

Izvor.

Btw. Šefe {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 23:27 (sudy_freak).
16 godina

kada izbrišem neku apliakciju ostane mi prazno mjesto i sad sam obrisao više aplikacija i neda mi se ručno i preseljivati jel ima neka opcija ili aplikacija koja će mi te aplikacije složiti jednu do druge tj. da mi makne prazan prostor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Matoje kaže...

kada izbrišem neku apliakciju ostane mi prazno mjesto i sad sam obrisao više aplikacija i neda mi se ručno i preseljivati jel ima neka opcija ili aplikacija koja će mi te aplikacije složiti jednu do druge tj. da mi makne prazan prostor?

Gdje ti ostane prazan prostor?
U izborniku?
Sorry, ali kako je to moguće? Kod mene se automatski poslože 

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

To su prave stvari, samo su i prave cijene. 
eBay rules!  

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

To su prave stvari, samo su i prave cijene. 
eBay rules!

Ali se bome i čine kvalitetne, od nekog metala.

Ne mislim sebi kupovat, inače ne volim ništa takvo stavljat na mobitel, ali ako mi bude pretanak i prelagan, onda ću kupit jednu takvu.

14 godina
Šef kaže...

Ne mislim sebi kupovat, inače ne volim ništa takvo stavljat na mobitel, ali ako mi bude pretanak i prelagan, onda ću kupit jednu takvu.

S vremenomm, zašto ne {#}.

Koliko je ovo sigurno raditi? Moram li prije instalacije firmaware-a rootati?

Ajme, totalni sam noob. ROM, Firmaware, Custom ROM, rootanje. Odin, ovo ono. WTF?

Znam da je bilo ovdje rasprave, no kako mogu sačuvati garanciju, zato što još nisam riješio onaj problem s dead pixelom, pa će završiti na servisu (ako priznaju).

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 1:02 (sudy_freak).
17 godina
odjavljen

Što se tiče ovog overclocka i benchmarka....ja sam na custom romu imao rezultat linpacka 58-59 sa 1200 mhz tako da to ide preko 60 bez problema.

P.S. na XDA već ima kernel koji podržava 1.6 ghz OC (stabilno ali varira od uređaja do uređaja)

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Šef kaže...

S vremenomm, zašto ne {#}.

Koliko je ovo sigurno raditi? Moram li prije instalacije firmaware-a rootati?

Ajme, totalni sam noob. ROM, Firmaware, Custom ROM, rootanje. Odin, ovo ono. WTF?

Znam da je bilo ovdje rasprave, no kako mogu sačuvati garanciju, zato što još nisam riješio onaj problem s dead pixelom, pa će završiti na servisu (ako priznaju).

Jedini način da sačuvaš garanciju ti je kupnja USB Jig-a.

14 godina
protjeran

DarkyROM2 stavi sa zadnjim KH3 modemom i zadnjim 2.3.4. GB ;)

Za više informacija pogledaj na forumu od xda-developers.com (i9100 - original android developement - DarkyROM2 XXKH3 Base)

Iz osobnog iskustva, radi besprjekorno ko švicarski sat, leti na sve strane, advanced power menu uključen, crt efekti i slične dječje radinosti uključene..

Baterija na nekom normalnom korištenju, sat i kusur vremena pričanja na tel, 15-20 smsova, 2-3 maila i pol sata net, wifi i push mail upaljeni stalno - 1d 0h 3 m 9s on battery - battery status 67% ;)

DarkyROM2

Šefe, a što se tiče ovih šta si vidio za 2900 da prodaju, to ti je ekipa koja pokušava spustiti cijene uređaja. Znam iz pouzdanih izvora kako se to radi, a rado ću vam svima i objasnit.

Skupi se ekipa koja želi kupit neki mobitel ili bilo što slično i počnu gruvat što više oglasa sa nebulozno niskim cijenama (nebulozno u odnosu na sve ostale oglase, znači cca 100€ niže).

E sad, možeš i nemoš vjerovat, vidit ćeš sam da ga nećeš sigurno idućih par tjedana nać za te pare.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 12:17 (qube).

2 0 hvala 2
16 godina
qube kaže...

DarkyROM2 stavi sa zadnjim KH3 modemom i zadnjim 2.3.4. GB ;)

Za više informacija pogledaj na forumu od xda-developers.com (i9100 - original android developement - DarkyROM2 XXKH3 Base)

Iz osobnog iskustva, radi besprjekorno ko švicarski sat, leti na sve strane, advanced power menu uključen, crt efekti i slične dječje radinosti uključene..

Baterija na nekom normalnom korištenju, sat i kusur vremena pričanja na tel, 15-20 smsova, 2-3 maila i pol sata net, wifi i push mail upaljeni stalno - 1d 0h 3 m 9s on battery - battery status 67% ;)

DarkyROM2

Šefe, a što se tiče ovih šta si vidio za 2900 da prodaju, to ti je ekipa koja pokušava spustiti cijene uređaja. Znam iz pouzdanih izvora kako se to radi, a rado ću vam svima i objasnit.

Skupi se ekipa koja želi kupit neki mobitel ili bilo što slično i počnu gruvat što više oglasa sa nebulozno niskim cijenama (nebulozno u odnosu na sve ostale oglase, znači cca 100€ niže).

E sad, možeš i nemoš vjerovat, vidit ćeš sam da ga nećeš sigurno idućih par tjedana nać za te pare.

Apsolutno si u pravu...

Jedan bio za 2900kn na njuškalu prije 10-ak dana i ja zovem..naravno isključen mob za kontakt, na mail nitko ne odgovara itd..

Jednostavno ne postoji mob za 100 eura jeftiniji, a da je sve u redu s njim ili da se uopće prodaje..

Kod takvih oglasa i ako se javi netko treba biti vrlo oprezan. Trenutno je realna cijena na njuškalu između 3400-3600kn.

Morat ću se dobro rastegnuti..nema mi druge..

16 godina
neaktivan
qube kaže...

Interesantno!

Anyway, za par sati ću ga kupit, valjda ovaj put sve ide po planu. za 3200kn, možda i manje :)

16 godina
neaktivan

Eh, da, koje ROMove preporučate?

Vidim da ih ima puno više nego za Desire, a tamo sam znao par ROMova koji valjaju i s kojima sam bio zadovoljan.

Tu vidim da se spominju i neki modemi? I zašto je na xda-dev Development podijeljen u dva dijela?

Koliko je komplicirano flashanje ROMova? Na Desireu je to išlo kroz recovery menu, samo odabrat "ROM.zip" i flashnut

14 godina
protjeran

Kao što sam napisao u prethodnom postu, DarkyROM2 je po meni najbolji. Probao sam ih više manje sve, neki imaju nešto bolje, neki nešto lošije, ali sve u svemu, generalno Darky najbolje radi.

Modem je zapravo baseband verzija. Imao si to i na Desireu (mislim da se Radio tamo zvao?).. Najnoviji je KH3 za sad..

postoje original android developement i samo android developement. U običnom su valjda ekipa koja ukrade neki rom pa ga malo modira samo, a u original developementu su malo jači... Uglavnom su napravili opću pomutnju jer su htjeli razdvojiti prave developere od ovih lošijih, pa sad ti shvati..

Isto ko i na Desireu može preko recovery menua.. Darky ima čak svoj Darky Tool 2 aplikaciju. Dostupna na marketu za download. Uđeš u aplikaciju, odabereš rom i sam ga fleša ;)

17 godina
odjavljen

Pa nije baš neki veliki izbor romova...večina su "pod haubom" ista, samo ime je promjenjena tema, kernel i još neke stvari...

@Šef, neki romovi se flashaju iz CWM a neki preko Odina, a ima i onih koji mogu i na oba načina...zavisi do developera

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 19:26 (Kordy).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice