Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.296.446
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100
sudy_freak kaže...

Da, bit' će da je previše jabučara {#}

Nije još dovoljno zastupljen kod 'rvata. Ako te što zanima, slobodno pitaj. Može i ovdje, može i pp {#}

Bit ce da nas nema puno za dat 4000 kn za mob....

Da, ljubomoran sam...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100
:) a jbga....
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

neznam meni je ovako updejto jucer...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Tako je i meni apdejtao i nakon toga mi se cini malo nestabilan.
Recimo, sinoc sam ga morao gasiti jer je ekran izgubio boje i postale onako roznjikave..Ne znam sto je
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

thabigjc, to je taj update.

Hm, sad si me razuvjerio. Mislio sam da bi to trebao biti 2.3.4.

Na Win 7 x64 i dalje problemi. Na Win Xp sam CDC serial driver riješio tako da sam na telefonu uključio USB debugging mode i tako ga spojio na KIES. U tom slučaju KIES je pronašao i instalirao sve drivere što malo potraje. Ko za klinac, sad sam na mobilnom Internetu vrlo slabe veze, a update se vuče i javlja server timeout.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 8:57 (Easysurfer.zg).
15 godina

Možda uzmem ovaj mobitel,možete li mi navesti kvalitete i mane istog? Čisto da se ne zeznem.Kakve su mu multimedijalne mogućnosti?

Piracy lives forever!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Predlažem ti da pročitaš moj review što sam ga ovdje napisao. Ne mogu ti linkati jer nesto bece. Ili je do moba ili do BUGa.
Ne znam. Multimedijalne mogućnosti su vrhunske. Sve vrhunski radi. Kvaliteta fotografija je WOW.
Jedina mana sto se multimedije tiče je nemvneogućnost slikanja i slušanja glazbe istovremeno. Toplo ti preporučujnem ovaj mobitel. Nećeš požaliti sigurno.
14 godina

kratko pitanje.gdje ima za kupiti galaxy s 2 u osijeku da ide u njega tele 2 kartica, ali u slobodnoj prodaji?ovi mi u tele 2 rekli da kod njih ide samo na pretplatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

kratko pitanje.gdje ima za kupiti galaxy s 2 u osijeku da ide u njega tele 2 kartica, ali u slobodnoj prodaji?ovi mi u tele 2 rekli da kod njih ide samo na pretplatu.

Oglasnik? {#}

Psssssst Zecovi spavaju
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,uskoro idem produzit ugovor u t-mobileu,ovaj mob cu dobit za samo 298 kn sa bodovima i u dobroj tarifi{#},cijena nemoze biti bolja,zanima me gdje mogu nabaviti opremu za njega,npr.maske,baterije,auto punjač,jel ima u zg neki dućan s tim??

0 0 hvala 0
16 godina

pošto sam zainteresiran za ovaj mob,zanima me dali naši uvoznici priznaju garanciju uredjaja kupljenog u švicarskoj,znaći samo preko serijal broja?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
angel of fire kaže...
Tomy Lee kaže...

Oglasnik? {#}

gledo sam na njuskalu,al sve mi to nesta sumljivo.kako ih tamo svi imaju na "bacanje" a u vipu,t-mobileu nemaju.a cijene su na njuskalu smjesne,za 3600 kn ga mozes kupiti,novoga.moze li se uopce vjerovati kome na njuskalu(npr neke trgovine mobicom 7 i vici moby) ???

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 22:42 (Tomy Lee).
15 godina
Tomy Lee kaže...
angel of fire kaže...
Tomy Lee kaže...

Oglasnik?  {#}

gledo sam na njuskalu,al sve mi to nesta sumljivo.kako ih tamo svi imaju na "bacanje" a u vipu,t-mobileu nemaju.a cijene su na njuskalu smjesne,za 3600 kn ga mozes kupiti,novoga.moze li se uopce vjerovati kome na njuskalu(npr neke trgovine mobicom 7 i vici moby) ???

Naravno da se može vjerovati. Što bi bilo smiješno? Ja sam svojeg Desirea kupio u 11. mjesecu prošle godine kada je u dućanu, kao i danas došao 4,500 kn, a našao ga na Njuškalo. Puno bolje se isplati preko Njuškala, jedino je stvar u tebi i pristupu. Kad kupuješ prek Njuškala, lijepo se nađi da prodavačem licem u lice da provjeriš to što kupuješ, garanciju i slične stvari i to je to. Nisi valjda toliko, oprosti na izrazu, lud da daješ bar tisuću i po kuna više, a razlika nema. Uostalom, sve je na tebi.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
neaktivan

Jel se može na njega instalirati GARMIN navigacija??

0 0 hvala 0
14 godina
jurica_m kaže...
Tomy Lee kaže...
angel of fire kaže...
Tomy Lee kaže...

Oglasnik? {#}

Naravno da se može vjerovati. Što bi bilo smiješno? Ja sam svojeg Desirea kupio u 11. mjesecu prošle godine kada je u dućanu, kao i danas došao 4,500 kn, a našao ga na Njuškalo. Puno bolje se isplati preko Njuškala, jedino je stvar u tebi i pristupu. Kad kupuješ prek Njuškala, lijepo se nađi da prodavačem licem u lice da provjeriš to što kupuješ, garanciju i slične stvari i to je to. Nisi valjda toliko, oprosti na izrazu, lud da daješ bar tisuću i po kuna više, a razlika nema. Uostalom, sve je na tebi.

hvala,ali dali su uređaji isti kao i u prodavaonicama,koliko sam informiran ima "losija" verzija galaxija 2.dali uopce zna koje su to trgovine mobicom 7 i vici moby?

17 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

hvala,ali dali su uređaji isti kao i u prodavaonicama,koliko sam informiran ima "losija" verzija galaxija 2.dali uopce zna koje su to trgovine mobicom 7 i vici moby?

Nema još lošije verzije.

Ovo će biti lošija verzija:

http://www.gsmarena.com/samsung_takes_the_wraps_off_the_galaxy_r_smartphone-news-2947.php

14 godina
@ivek55: najbolje ti je na eBayu. Neiscrpan izvor stvari za SGS2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa. Imam galaxy s (jedinicu) i to je definitivno najboji mob. koji sam ikad koristio, brz, nepokvarljiv, prekrasnim ekranom sa brdom potpore i custom romova (obožavam flashat i isprobavat nove stvari). Nikad mi nije palo na pamet da ga idem mijenjat ili nešto drugo, no igrom slučaja dobio sam Iphone 4 16GB, nov, zapakiran, neotvaran sa garancijom  tako da to namjeravam prodat čim prije, dodat još malo para i uzet Galaxy S II a svog "starog" Galaxy S dat sestri. Zanima me dali Galaxy S II također ima potpore ko i stari Galaxy, konkretno mogu li ga rootat? flashat custom romove? dali još radi 3 button combo za ulazak u recovery i download menu? dali radi market enabler na njemu kad ga rootam da mogu nastavit normalno kupovat aplikacije sa marketa ko na galaxy s itd?  Ako se neko kužio u to i ima mu smisla sve ovo što sam napiso, bio bih vrlo zahavalan za odgovore :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 21:45 (Blade3).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Pozdrav ekipa. Imam galaxy s (jedinicu) i to je definitivno najboji mob. koji sam ikad koristio, brz, nepokvarljiv, prekrasnim ekranom sa brdom potpore i custom romova (obožavam flashat i isprobavat nove stvari). Nikad mi nije palo na pamet da ga idem mijenjat ili nešto drugo, no igrom slučaja dobio sam Iphone 4 16GB, nov, zapakiran, neotvaran sa garancijom  tako da to namjeravam prodat čim prije, dodat još malo para i uzet Galaxy S II a svog "starog" Galaxy S dat sestri. Zanima me dali Galaxy S II također ima potpore ko i stari Galaxy, konkretno mogu li ga rootat? flashat custom romove? dali još radi 3 button combo za ulazak u recovery i download menu? dali radi market enabler na njemu kad ga rootam da mogu nastavit normalno kupovat aplikacije sa marketa ko na galaxy s itd?  Ako se neko kužio u to i ima mu smisla sve ovo što sam napiso, bio bih vrlo zahavalan za odgovore :D

Ima potpore, izašao CM7, Darkyev neki beta itd. Tako da rootanje, romova, svega ima. Za ostalo sve je isto ako se ne varam.

16 godina
neaktivan
Jeli normalno da mi pod memorija uredaja pise 1,7 gb a pod sdkartica koju Nemam ubacenu prikazuje 11,5 gb. jeli to uredu jer sam primjetio da mi kad instaliram nesto trosi memoriju uredaja odnosno 1,7 gb mi trosi??
Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
Jeli normalno da mi pod memorija uredaja pise 1,7 gb a pod sdkartica koju Nemam ubacenu prikazuje 11,5 gb. jeli to uredu jer sam primjetio da mi kad instaliram nesto trosi memoriju uredaja odnosno 1,7 gb mi trosi??

Normalno je.

14 godina
Potpuno normanlno. Naime, njegovih 16 GB je podijeljeno na 2 GB za instaliranje aplikacija, a preostalih nepunih 14 GB imaš na raspolaganju za multimediju. Kontaš?
16 godina
neaktivan

aha, uredu. hvala.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,čuo sam da se nekima na ovom mobu ne sviđa program za slanje sms i msm-ova,pa možete vi dat svoje iskustvo s tim?

0 0 hvala 0
14 godina
Ako misliš na Kakao Talk to je stvarno genijalna stvar i ja sam prezadovoljan njom.
Ako ti misliš na to, jasno. :)
14 godina
neaktivan

Vjerojatno je to to,hvala na odgovoru{#},i da te pitam jel se isplati kupovat jaču bateriju za ovaj mobitel(onu od 2600mAh),odnosno oce li mi onda mobitel puno duže izdržavat bez punjenja?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 0:37 (Ivek55).

0 0 hvala 0
14 godina

po meni ti ta baterija ne treba jer bez problema ti ova moze izdrzati jedan dan a uz malo stednje moze i 2, bar meni

14 godina
Što se baterija tiče, gledao sam na eBayu jednu od 3000mAh.
No za nju, a vjerujem i tu što ti navodiš treba drugačiji pokrov za bateriju.
Jer one su dimenzijana puno veće i onda dobivaš na debljini i masi.
Nadalje, kao što ti je yaga rekao uz malo štednje se izguraju skoro 2 dana, a u sljedećoj
nadogradnji Androida 2.3.4 bi trebalo biti optimizirano nekoliko stvari koje će produljiti život baterije.
15 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

po meni ti ta baterija ne treba jer bez problema ti ova moze izdrzati jedan dan a uz malo stednje moze i 2, bar meni

Pa zavisi sta radi covjek. Ako ces ga koristit ko PC po cijeli dan da chatas, gledas youtube, MSN, Face igras igre baterija ti ode za doslovno 5 sati... mozda i manje...

14 godina

slazem se ja s tobom ali nije nemoguce izgurati 2 dana

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice