Hehe, kak ide polako nećemo mi ovaj 4.3. dočekat do kraja godine. Izbacili Indiju i Kinu i stop, hehe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hehe, kak ide polako nećemo mi ovaj 4.3. dočekat do kraja godine. Izbacili Indiju i Kinu i stop, hehe.
možda ni do proljeća kako je krenulo 
Dok vi sačekate 4.3 u HR ja ću već imati 4.4 ili 5.0 
Dok vi sačekate 4.3 u HR ja ću već imati 4.4 ili 5.0 
Do not kakati, ako budeš išao na 4.4 minimalno, staviš postupak i ja ga mam puštam ( svoj Note 2 ) u napad
!!!!
Da imaš priliku isprobati malo Multiwindow i AirCommand, flashao bi ti ovaj 4.3 
Kubaš me i kuhaš samo tako, ali ako do 24. 12. ove godine ne dobijem/o uredan update, pitam te za sufliranje prilikom instalacije, a do tada ću se malo dunstat dok ne
, hehehehehehe
!!!!
Čitam o sve više bugova na tom romu (wifi,sns,rušenje launchera,blutooth);namjerava sam ga flashat za vikend ali prema ovome čini mi se nestabilan,kako se kod tebe pokazao?
Ja do sada niti jedan problem nisam imao. Wifi radi uredno, sa bluetoothom u autu se povezuje bez problema, jedino SNS nisam probao jer nemam facebook profil. Ako se susretnem sa bilo kojim problemom ja ću objaviti tu.
Up Time mi je trenutno na 91:51:25, dakle dokaz da mobitel radi stabilno. Ako je netko iz Osijeka može sjesti sa mnom na kavu i osobno se uvjeriti da sve radi.
Na kojem romu ima bugova? Ja sam si stavio ovaj insijski i do sad ni jedan. Jedino na kalendaru nemam Hr praznika. Vi?
Ako u ovom članku ima 1% istine, makar je to odokativnom metodom pomalo, neka nas čim dalje od 4.4 Kitkat-a
!!!!
Obično se kaže, puno baba, kilavo dijete, ali u ovom slučaju se radi o single babi, a iljadu i osamsto sedamdeset i petero djece, pa baba ne stigne sve pogladiti, izgleda
!
LINK; http://blog.gsmarena.com/android-4-4-kitkat-video-playbacks-a-step-back-over-android-4-3-jelly-bean/
Sve nas je više :)
Damn you, sad se i ja dvoumim. Moram početi istraživati i učiti pošto mi je ovo prvi android, ne želim da nešto zeznem.
Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
A tek da isprobate novi ketan 6.1.......!!!!!!
Jesi instalirao već? Ako jesi, šta se dobije još s njim?
U prvom redu dobiješ brži i fluidniji rom ispravljeni su svi bivši bugovi, poplavljene radnje s penom koje nisu radile dobro tipa zračno umetanje kod pisanja poruke i slično,air gesture,dodane su još neke nove mogućnosti s pena sa note 3,tipkovnica je sa note 3,ali u tamnoj verziji.Ima još nekih sitnica ali isplati ga se staviti.
Još nešto, sinoć sam isprobao vraćanje samsung ovog službenog roma odinom i ide bez problema,također se nakon instalacije uredno registrira i ne dobije se ona poruka da je rom mjenjan i da se ne može nadograditi-kad stisnem nadogradnju softwera dobiješ poruku da je to zadnja verzija.
S obzirom da idem u noćnu večeras, sutra ću onda instalirati 6.1 :)
A moš i samo ovaj mod ubaciti u običan rootan sammy MK4 ROM i dobit više manje sve funkcije Notea3 (izuzev kamere) :)
Instalirao 6.1, nisam zasad našao bugova 
Instalirao 6.1, nisam zasad našao bugova 
Ja ga imam dva dana nema bugova za sada osim šta su danas izbacili neki fix za PDF format valjda je to bio bug,žao mi je jedino šta su proijenili tipkovnicu bolja mi je bijela ali navodno je na bijeloj bug tj ne mogu se u metati smajlići,inače rom je stvarno vrhunski i šta se tiče ostalih stvari baterija,brzina,fluidnost, vjerojatno će ga Dr. Ketan još peglati i usavršiti.
Izašao je na Sammobile 4.3 za Mexico i Argentinu. Ako se da nekom da provjeri da li ima Hr jezik u nekom od njih pa da napiše ovdje....
Jedno pitanje za jednu malu pomoć;
gdje mogu naći apk ili kakav link za kameru ali originalnu od moba, nekakav link da se može instalirat na neki drugi ne samsung mobitel
?!?!
Pokušao sam pronać na Play Store, ali tamo nisam našao!
Jel se može rootati ovaj indijski 4.3 ? Može neki link ? Hvala.
Jel se može rootati ovaj indijski 4.3 ? Može neki link ? Hvala.
Imaš na prethodnoj stranici sve objašnjeno sa likovima.
Izašao je na Sammobile 4.3 za Mexico i Argentinu. Ako se da nekom da provjeri da li ima Hr jezik u nekom od njih pa da napiše ovdje....
Ovaj indijski koji je kod mene ima HR.
Ja nemam. A indijski je. Sad kad bi vratio na tvornicke postavke ne bi imao Hr jezik. Trinidad i Tobago je zadnji. Ne Mexico, zesnuo sam se...
Ja nemam. A indijski je. Sad kad bi vratio na tvornicke postavke ne bi imao Hr jezik. Trinidad i Tobago je zadnji. Ne Mexico, zesnuo sam se...
Stavi ovaj indijski od Dr ketana pa ćeš dobiti hrvatski jezik i još puno toga.