Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 494.487
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!

Hehe, kak ide polako nećemo mi ovaj 4.3. dočekat do kraja godine. Izbacili Indiju i Kinu i stop, hehe.

Samsung Galaxy Note II :)
16 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Hehe, kak ide polako nećemo mi ovaj 4.3. dočekat do kraja godine. Izbacili Indiju i Kinu i stop, hehe.

možda ni do proljeća kako je krenulo {#}

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Dok vi sačekate 4.3 u HR ja ću već imati 4.4 ili 5.0 {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Dardevil kaže...

Dok vi sačekate 4.3 u HR ja ću već imati 4.4 ili 5.0 {#}

Do not kakati, ako budeš išao na 4.4 minimalno, staviš postupak i ja ga mam puštam ( svoj Note 2 ) u napad {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Da imaš priliku isprobati malo Multiwindow i AirCommand, flashao bi ti ovaj 4.3 {#}

1 0 hvala 0
14 godina
Dardevil kaže...

Da imaš priliku isprobati malo Multiwindow i AirCommand, flashao bi ti ovaj 4.3 {#}

Kubaš me i kuhaš samo tako, ali ako do 24. 12. ove godine ne dobijem/o uredan update, pitam te za sufliranje prilikom instalacije, a do tada ću se malo dunstat dok ne {#}, hehehehehehe {#} !!!! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Čitam o sve više bugova na tom romu (wifi,sns,rušenje launchera,blutooth);namjerava sam ga flashat za vikend ali prema ovome čini mi se nestabilan,kako se kod tebe pokazao?

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja do sada niti jedan problem nisam imao. Wifi radi uredno, sa bluetoothom u autu se povezuje bez problema, jedino SNS nisam probao jer nemam facebook profil. Ako se susretnem sa bilo kojim problemom ja ću objaviti tu.

Up Time mi je trenutno na 91:51:25, dakle dokaz da mobitel radi stabilno. Ako je netko iz Osijeka može sjesti sa mnom na kavu i osobno se uvjeriti da sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 22:39 (Dardevil).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Na kojem romu ima bugova? Ja sam si stavio ovaj insijski i do sad ni jedan. Jedino na kalendaru nemam Hr praznika. Vi?

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako u ovom članku ima 1% istine, makar je to odokativnom metodom pomalo, neka nas čim dalje od 4.4 Kitkat-a {#}!!!!

Obično se kaže, puno baba, kilavo dijete, ali u ovom slučaju se radi o single babi, a iljadu i osamsto sedamdeset i petero djece, pa baba ne stigne sve pogladiti, izgleda {#}!

LINK; http://blog.gsmarena.com/android-4-4-kitkat-video-playbacks-a-step-back-over-android-4-3-jelly-bean/ 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Instalirao sam ketan V5 sve radi odlično nema bugova,praktički dobiješ note 3,baterija više nego odlična.

2 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Sve nas je više :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Damn you, sad se i ja dvoumim. Moram početi istraživati i učiti pošto mi je ovo prvi android, ne želim da nešto zeznem. 

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

A tek da isprobate novi ketan 6.1.......!!!!!!

1 0 hvala 0
17 godina

Jesi instalirao već? Ako jesi, šta se dobije još s njim?

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

U prvom redu dobiješ brži i fluidniji rom ispravljeni su svi bivši bugovi, poplavljene radnje s penom koje nisu radile dobro tipa zračno umetanje kod pisanja poruke i slično,air gesture,dodane su još neke nove  mogućnosti s pena sa note 3,tipkovnica je sa note 3,ali u tamnoj verziji.Ima još nekih sitnica ali isplati ga se staviti.

Još nešto, sinoć sam isprobao vraćanje samsung ovog službenog roma odinom i ide bez problema,također se nakon instalacije uredno registrira i ne dobije se ona poruka da je rom mjenjan i da se ne može nadograditi-kad stisnem nadogradnju softwera dobiješ poruku da je to zadnja verzija.

1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

S obzirom da idem u noćnu večeras, sutra ću onda instalirati 6.1 :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

A moš i samo ovaj mod ubaciti u običan rootan sammy MK4 ROM i dobit više manje sve funkcije Notea3 (izuzev kamere)  :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Instalirao 6.1, nisam zasad našao bugova {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Instalirao 6.1, nisam zasad našao bugova {#}

Ja ga imam dva dana nema bugova za sada  osim šta su danas izbacili neki fix za PDF format valjda je to bio bug,žao mi je jedino šta su proijenili tipkovnicu bolja mi je bijela ali navodno je na bijeloj bug tj ne mogu se u metati smajlići,inače rom je stvarno vrhunski i šta se tiče ostalih stvari baterija,brzina,fluidnost, vjerojatno će ga Dr.  Ketan još peglati i usavršiti. 

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Izašao je na Sammobile 4.3 za Mexico i Argentinu. Ako se da nekom da provjeri da li ima Hr jezik u nekom od njih pa da napiše ovdje....

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jedno pitanje za jednu malu pomoć;

gdje mogu naći apk ili kakav link za kameru ali originalnu od moba, nekakav link da se može instalirat na neki drugi ne samsung mobitel {#} ?!?!

Pokušao sam pronać na Play Store, ali tamo nisam našao! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jel se može rootati ovaj indijski 4.3 ? Može neki link ? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nanek kaže...

Jel se može rootati ovaj indijski 4.3 ? Može neki link ? Hvala.

Imaš na prethodnoj stranici sve objašnjeno sa likovima. 

16 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Izašao je na Sammobile 4.3 za Mexico i Argentinu. Ako se da nekom da provjeri da li ima Hr jezik u nekom od njih pa da napiše ovdje....

Di si našao tu informaciju, vidim na sammobile da je izašlo za Arg i Mex ali 4.1.2 neki ?

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
pai in the ass kaže...

Ovaj indijski koji je kod mene ima HR.

15 godina
neaktivan

Ja nemam. A indijski je. Sad kad bi vratio na tvornicke postavke ne bi imao Hr jezik. Trinidad i Tobago je zadnji. Ne Mexico, zesnuo sam se...

Miro
15 godina
neaktivan

Ja nemam. A indijski je. Sad kad bi vratio na tvornicke postavke ne bi imao Hr jezik. Trinidad i Tobago je zadnji. Ne Mexico, zesnuo sam se...

Miro
15 godina
neaktivan

Nemam pojma! To je indijski :-) Jel tko probao ovaj kineski ili Tajvan?

I jel vi mozete skidati sa Sammobile? Nema linka za download. 

Miro
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 23:24 (pai in the ass).
12 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Stavi ovaj indijski od Dr ketana pa ćeš dobiti hrvatski jezik i još puno toga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice