Evo updateao i ja T-Mobileom preko zraka, sve radi, sve uredno, u 2 dana nisam primjetio neku razliku osim što generalno imam nešto više slobodnog RAMa. Četr gej radi a nisam radio nikakve resetove.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala ti puno. Posto nemam knox jos na uredaju pretpostavljam da postoji nacin da ga root-am i stavim google edition 4.4 verziju na njega bez da aktiviram knox, ili sam mozda u krivu?
Skini i instaliraj Samsung Kies na komp i preko njega napraviš backup cijelog mobitela.
U pravu si.
Jel probo tko GalaxSim Unlock za otključavanje uređaja?
Mislim da mi je poslije 4.3 updatea prestao raditi IR senzor. Watch on mi nece prepoznat tv dok je sa 4.2.2 radil savrseno. I da ona plava lampica mi se opce ne pali kad koristim watch on a prije je zasvijetlila plavo.
Ima neko iskustva s tim?
Tkogod probavao - neka prvo napravi efs backup.
Ljudi pozz,
Imam i9505 i sve je radilo savrseno do prije neki dan kada se po drugi put uradio update na 4.3 androidu... Od tada baterija se nenormalno brzo prazni te na oko 70% se potpuno i ugasi,
a nakon toga nemoguce ga je upaliti bez da ga stavim u punjac... Znaci kad je u punjacu sve radi normalno kao i dosad ...
Sad jel to problem same baterije ili nesto vise?
Ako moze kakva pomoc bio bih zahvalan ;)
Ljudi pozz,
Imam i9505 i sve je radilo savrseno do prije neki dan kada se po drugi put uradio update na 4.3 androidu... Od tada baterija se nenormalno brzo prazni te na oko 70% se potpuno i ugasi,
a nakon toga nemoguce ga je upaliti bez da ga stavim u punjac... Znaci kad je u punjacu sve radi normalno kao i dosad ...
Možda samo baterija nije kalibrirana.. Probaj je kalibrirat..
Možeš preko aplikacija, ima ih na marketu.. Ništa te ne košta probat jel do toga..
Ljudi pozz,
Ma kakva kalibracija... baterija ti je rikla pogledaj dali se udeljala ako je onda idu u servis dobit ces novu ako ti je mob stariji od 6 mjeseci onda je moraš sam platit 172 Kn original.
Ovako updejto sam mobitel na 4.3 i sad kad ga palim svako malo mi se signal gasi i ne dopusta mi da wifi upalim(kao neki security reason). Inace mob je kupljen od samsunga direknto tako da nije vezan za nikod od nasih ponudaca usluga. Sto da radim sad, probao sam factory reset nekoliko puta, u kies3 mi kaze da "your device firmware is not supported to update via kies" .
,
Kolko vidim svi imaju neki problem sa updateom osim nas koji smo čekali Tmobile update...
Factory reset je lijek za sve ljudi moji..
Sad mi je zao sto sam curi rekao da kupi taj s4 a ona htjela iphobe5. Njoj isto baterija rikla bar se nadam da je oba. Taj mobitel jedino kaj ina dobro je ekran ostalo je sve za nis. Plasticno smece sa milion glupih featurea koje nikom normalnom netrebaju. Rade bi se pozabavili s tim da naprave mob koji ne skripi i nije tolko plastic fantastic. Pljujem jer sam ljut jer mobitel koji je kostao 4000kn po ljeti sto nibe mala lova za to se dobi pristojan laptopp ne radi kak treba i k tone se gasi i blesira. A vidim na ovoj temi ima toga dosta.
Sad mi je zao sto sam curi rekao da kupi taj s4 a ona htjela iphobe5. Njoj isto baterija rikla bar se nadam da je oba. Taj mobitel jedino kaj ina dobro je ekran ostalo je sve za nis. Plasticno smece sa milion glupih featurea koje nikom normalnom netrebaju. Rade bi se pozabavili s tim da naprave mob koji ne skripi i nije tolko plastic fantastic. Pljujem jer sam ljut jer mobitel koji je kostao 4000kn po ljeti sto nibe mala lova za to se dobi pristojan laptopp ne radi kak treba i k tone se gasi i blesira. A vidim na ovoj temi ima toga dosta.
Kak si blesav, pa šta si to kupio?
Bio je plastičan i imao "glupe feature" i prije nego si davao 4000 kn. Pa zar si to uočio da ti smeta tek kad si ga kupio? Kužim razlog tvoje ljutnje ali to ti se moglo dogodit sa svakim mobitelom. Sa ostalom konkurencijom ljudi su znali imati i gorih zajebancija, pročitaj si...sa iphonima također. Kako ko naleti...
Imaš garanciju, dobiješ novu bateriju. A što se tiće ovo što kažeš da škripi...neam pojma što tebi škripi...nisam vidio još S4 da nekom škripi, doista.
Ovako updejto sam mobitel na 4.3 i sad kad ga palim svako malo mi se signal gasi i ne dopusta mi da wifi upalim(kao neki security reason). Inace mob je kupljen od samsunga direknto tako da nije vezan za nikod od nasih ponudaca usluga. Sto da radim sad, probao sam factory reset nekoliko puta, u kies3 mi kaze da "your device firmware is not supported to update via kies" .
,
Isto imam mobitel koji je kupljen u samsungu i nije vezan za bilo kojeg operatera. Ovo što se signal gasi (pretpostavljam da misliš na mobilni internet) je stara vijest za taj update pisao sam već o tome. Isto tako pretpostavljam da ti za wifi samo prikaže neki security warning, to samo ignorira. Meni na Kiesu sve radi normalno. Probaj napravit master reset, ugasiš mob, drži volume up + home +power tipku i kada se upali recovery izaberi wipe cache i nakon toga wipe system data /factory reset, pa onda probaj jeli radi Kies3
Zna li tko gdje najpovoljnije otključat ovaj S4? Na vipu je zaključan..
Neznan ovaj skripi nisam doso tu da lazem da pogledas malo moje postove u ovoj temi od prije par mjeseci vidio bi da sam ja mislio prodat svoj htc 8x i uzet s4 al fala bogu prosla ne euforija. I ja sam na svojem mobu mjenjao bateriju nakon dva mjeseca bio sam isto bijesan al na tom mobu nije samo u bateriji stvar. Osobno mislin da jedini od tih samsinga vrijedi onaj gs2 ovo je tak ljepo upakirano u to je to. Kao sto sam i reko ekran je prva liga.
Pozdrav raja
imam problem pri kopiranju, htio sinoc kopirat fajlove za GTA SA na mob, kopira skoro do kraja i onda izbaci da ne moze kopirati i da prekinem, kako god da probam nece, poslije probao preko airdroid kopiralo sve, pise uspjesno ali fajlova nema a najgore u tom svemu sto mi zauzima i dalje tih 2 GB a nema fajlova da ih bar obrisem i ne znam kako da ih prebacim sad ponovo?
P.S. Imam Kies 3, imam sve drivere, imam adb pa ne mogu shvatiti u cemu je problem...
Evo sta dobijem pred kraj a tel i dalje normalno povezan http://i.imgur.com/JA5CzTA.png
Probao sam i adb, pise da je prebaceno ali fajla nema o.O http://i.imgur.com/fg41UPh.png
Nasao sam problem, za folder /sdcard/Android/obb treba root :) Sad sam kopirao na drugu lokaciju pa preko moba root explorerom prebacio u obb
Da li je svejedno koji NFC tag kupim ili moraju biti baš neki određeni za S4 / S4 Mini?
Evo sluzbeno samsung nije zelio dozivjeti bozic danas krepao i ne reagira na punjac ni nista. nadam se da je samo baterija.
Da li je svejedno koji NFC tag kupim ili moraju biti baš neki određeni za S4 / S4 Mini?
I mene zanima
Može li se uređaj kupljen u inozemstvu,točnije u Austriji odnijeti na servis u Hrvatskoj?
Ne mora imat racun, al je bitno da je garancija potpisana, pecatirana sa vidljivim datumom kupnje na garanciji...
Offtopic; ako nekog zanima, prodajem svoj s4.