Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 848.423
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava

dobra tipkovnica moze se iskljuciti predvidjanje..... mozes mi reci dali se moze maknuti ono kad se pocne pisati.... dodirnite za spremanje

15 godina

Želim stavit neki rom da maknem sve ono smeće koje došlo sa S4 ali želim da je rom stabilan i da sve radi. Totalno nepratim što se događa na xda pa ako mi možete preporučit neki

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Galaxy s4 full bundle, star mjesec dana 3300 kn

Piše da je hitno, pa je takva i cijena.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I to mi nije baš pretjerano nisko s obzirom da je hitno.. Carbon zadnja strana? Dafuq? Nije valjda razbio original.. Zvao sam ga al nema odgovora...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Galaxy s4 full bundle, star mjesec dana 3300 kn

Piše da je hitno, pa je takva i cijena.

Nesto tu dobro smrdi ili je fake ili kopija , vidim ne javlja se na mobitel pa je vjerovatno trik da ljudi spuste cijene kao sta se inace to radi , ja svoj prodajem sljedeci tjedan imam vec kupca za 3900 kupljen u vipa 1.6

Na raspolaganju imam par Htc One-a , dolaze iz Vipa i traze nove vlasnike , Split i okolica prednost.
15 godina

Od novog updatea sve radi veličanstveno, nema lagga, kamera brže fokusira, marko je bolji, više prostora, odlično.

Samo imam jedno pitanje, kako vratiti staru ikonu za internet pošto nakon prvog updatea odmah nakon sto sam ga kupio se ikona promjenila u kockastu, a prije je bila okrugla?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
1samek kaže...

Probaj SwiftKey. Najbolja tastatura jer ima više tipke od stock tastature... a i to sve možeš podešavati.

Uspio sam rijesit(donekle)  problem kojeg ima masa korisnika i svi se žale a to je problem predviđanje rijeci. Pa se tipkovnica sad moze koristiti. Predvidjanje rijeci se nemoze iskljucit nikako u potpunosti.  Ali u postavkama se moze prebacit da stiskanjem razmaknice neprebacuje autamatski novu rijec.  Jos uvijek vam pod aktivnosti nudi po tri rijeci ali makar neubacuje sam.  Nerazumijem ljudi im se masovno zale u podrsci cak ima i glasanje da se stavi opcija off.  Ali ovi nedozivljavaju lupaju nove verzije po svom i dalje.  Osim toga najbolja tipkovnica bez daljnjeg

14 godina
tommek10 kaže...

Uspio sam rijesit(donekle)  problem kojeg ima masa korisnika i svi se žale a to je problem predviđanje rijeci. Pa se tipkovnica sad moze koristiti. Predvidjanje rijeci se nemoze iskljucit nikako u potpunosti.  Ali u postavkama se moze prebacit da stiskanjem razmaknice neprebacuje autamatski novu rijec.  Jos uvijek vam pod aktivnosti nudi po tri rijeci ali makar neubacuje sam.  Nerazumijem ljudi im se masovno zale u podrsci cak ima i glasanje da se stavi opcija off.  Ali ovi nedozivljavaju lupaju nove verzije po svom i dalje.  Osim toga najbolja tipkovnica bez daljnjeg

Da tak i ja imam složeno, jer da kad stisnem space stavi ono što on sugerira, poludio bih :)

14 godina
neaktivan

@tommek10 probaj s onom verzijom sta san ti dao link uredno sve radi nadam se da ces rjesiti svoj problem :)

Sta se tice zadnjeg updatea vidi se da je puno bolje ali me nervira kad slikam kamerom vodoravno slika uvijek ispadne okomito ne rotira se automatski .

Na raspolaganju imam par Htc One-a , dolaze iz Vipa i traze nove vlasnike , Split i okolica prednost.

1 0 hvala 1
14 godina
razbijac kaže...

Sta se tice zadnjeg updatea vidi se da je puno bolje ali me nervira kad slikam kamerom vodoravno slika uvijek ispadne okomito ne rotira se automatski .

Hm, čudno.

A da provjeriš screen rotation u opcijama? Mislim čisto bezveze, ali možda ti nije upaljena opcija...

15 godina
neaktivan

Kod mene radi normalno...  Koliko sam uspio shvatit.  Kad okinem vodoravno neprebacuje je u okomit polozaj.  Tj bude onako kako je uslikano... 

0 0 hvala 0
13 godina

zakaj mi stalno pise kad nekog zovem aktivno uvjetno prosljeđivanje poziva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ako te netko zove dok razgovaras, poziv ti je preusmjeren na govornu postu ili kako ti je vec podeseno. Ako imas poziv na cekanju ukljucen, mislim da ti isto pise, nisam 100% siguran.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina

ok, hvala na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

poz drugari,juce sam uzeo i ja ovu masinu s4 :)

ko ce da mi kaze koji kernel je dobar za stock room xxubmf5 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
oskarduki kaže...

poz drugari,juce sam uzeo i ja ovu masinu s4 :)

ko ce da mi kaze koji kernel je dobar za stock room xxubmf5 

Ja sam koristio Adam 1.4, i sa Omegom v7 radio je savršeno te sa njim nije bilo problema sa wifi na Omegi. Sada sam se prebacio na CM....

17 godina
neaktivan

Uzeo sam prije 4 dana S4 u Tele2. Mobitel se strašno pregirjava. 3 min Dungeon Hunter 4 i gornji dio ekrana i gornja strana oko kamere je užarena. Mobitel je neupotrebljiv za zahtjevnije stvari duže od 10 min (čak se ne može pričat više od 10 min - iritira strašno uho). StressTest mi pokazuje temp. baterije od 35 C na početku a okoi 40 C 10 min od pokretanja (duže nisam pokušavao). Nadograđen je na najnoviju Samsungovu zakrpu.

Da li je do mog mobitela ili je ovo specifično za sve S4? 

Hvala

P.s. da li je kod nas zaživila EU pravilo da se roba može vratiti u roku 14 dana od kupovine?

More Li...
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 11:40 (archeron).

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
archeron kaže...

da li je kod nas zaživila EU pravilo da se roba može vratiti u roku 14 dana od kupovine?

Da ukoliko je roba kupljena u EU. Ukoliko nije, malo je vjerojatno da će ti to priznati.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina
neaktivan

Sta mi nismo EU :D?

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Koristim custom recovery Phils touch...(Naravno dok kliknem na Open, veli " please insert a disk into removable storage"..

Pod my komp, prepozna ga kao samo removable disk..

Probal sam mountat, system tj mount USB storage, al niš se ne događa... To mi se događa sa bilo kojim recovery-iem (cwm, twrp)

Ne znam kaj krivo radim...

Kak sad ubacit romove itd. dok je mob prištekam na komp, tj dok se nalazi  u recoveryu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

Koristim custom recovery Phils touch...(Naravno dok kliknem na Open, veli " please insert a disk into removable storage"..

Pod my komp, prepozna ga kao samo removable disk..

Probal sam mountat, system tj mount USB storage, al niš se ne događa... To mi se događa sa bilo kojim recovery-iem (cwm, twrp)

Ne znam kaj krivo radim...

Kak sad ubacit romove itd. dok je mob prištekam na komp, tj dok se nalazi  u recoveryu?

prvo sto mi pada na pamet je odin... ako probavas, koristi verziju 3.04, a ne 3.07

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
mrzech kaže...

prvo sto mi pada na pamet je odin... ako probavas, koristi verziju 3.04, a ne 3.07

Da budem precizniji, znači ako sam u recoveryu, ak kliknem mount storage, onda bi mi trebal pod my comp vidljiv..

Htio sam da dok izbrišem ROM, da onda samo ubacim custom rom dok je storage mountan s kompa u mob....

Prek odina mogu samo flešat ROM..

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 17:29 (zvonac).
17 godina
neaktivan
zvonac kaže...
mrzech kaže...

Da budem precizniji, znači ako sam u recoveryu, ak kliknem mount storage, onda bi mi trebal pod my comp vidljiv..

Htio sam da dok izbrišem ROM, da onda samo ubacim custom rom dok je storage mountan s kompa u mob....

Možda nisam dobro shvatio ali zašto ne flešaš ROM sa mob.?

16 godina
zvonac kaže...

da, ne kuzim bas... ali ako je moguce, flashaj ROM koji god imas, instaliraj TWRP recovery i dalje radi kao prije.

17 godina
mrzech kaže...

da, ne kuzim bas... ali ako je moguce, flashaj ROM koji god imas, instaliraj TWRP recovery i dalje radi kao prije.

Pardon, bespotrebno sam zakompliciral stvar:D

Ukratko, izgleda da ni jedan custom recovery nema podršku za mount internal storage.

Šteta, nadam se da bu riješili to...

Ima samo podrška za, ext.mount storage, moral bum si neku sd karticu nabavit...

Mada ne kužim zakaj nisu ubacili i tu opciju...

14 godina
neaktivan

Pozdrav, ima li netko step by step tutorial za root pošto sam nov u ovom pa me zanima kako rootat najjednostavnije? Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
grofzg kaže...

Pozdrav, ima li netko step by step tutorial za root pošto sam nov u ovom pa me zanima kako rootat najjednostavnije? Hvala unaprijed.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219803

17 godina

Kak vam se baterija drži u deep sleepu?

Evo meni je  pojelo za 12h, 4%... ROM je 4.2.2 GE, ausdim v3 kernel..

Al mislim da bi se to još dalo riješit, da rezultat bude bolji..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pozdrav svima,

nakon 5 godina iOSa prsao sam na android i evo prvi stroj mi je S4.. mobitel je super samo imam problem sa ekranom pa da vas iskusnije pitam.
Naime primjecujem da je ekran u donjem desnom kutu za 15-30% svjetliji na nekim bojama, npr. siva i slicno.. naime boja od donjeg desnog kuta pocima za nijansu svjetliji ton i prelazi i polovicu ekrana.. znam da android ima sw menu izradjen sa tim bojama ali vjerujem da to nije stvar u ovom slucaju, stavio sam jucer 4.3 Google editon i kad spustim npr. notification centar primjecujem te nijanse boje. Dok se npr. vidi sto je sw izradjena nijansa boje kod postavki u stock androida...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice