Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 864.610
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Vi kaj imate MEA firmware, dajte mjenjajte screensaver na lockscreenu, i napravite restart...

Inače je bilo problem s tim firmwareom da mob ostane u bootloopu ak se promjeni slika od lockscreena..

Sad dal je to izoliran slučaj il kaj, ne znam, al znam da sam s tim imal problema..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 20:18 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Dany-os kaže...

Meni stigao neki apdejt na tele 2

soft, dali da to skidam ili da preskočim?

Je li ko dobio za VIP firmware?

15 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
Dany-os kaže...

Meni stigao neki apdejt na tele 2

soft, dali da to skidam ili da preskočim?

Je li ko dobio za VIP firmware?

I9505XXUAME2 to je kod mene zadnje i nedaje mi nadogradnje nikakve

15 godina
neaktivan

Ne jos nista od updata sada provjereno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam znao da se očekuje nadogradnja.... ima li di kakav link da vidim sto bi se trebalo poboljšati.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
tommek10 kaže...

nisam znao da se očekuje nadogradnja.... ima li di kakav link da vidim sto bi se trebalo poboljšati.

http://www.engadget.com/2013/06/06/galaxy-s-4-software-update/ 

Jedno od najbitnijih poboljšanja je mogućnost prebacivanja aplikacija na SD karticu i novi firmware kamere.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 22:37 (intelduo1).
18 godina

1d3h, screen on time 6h..

2d3h, screen on time 5h..

Omega rom 5.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
intelduo1 kaže...
tommek10 kaže...

http://www.engadget.com/2013/06/06/galaxy-s-4-software-update/ 

Jedno od najbitnijih poboljšanja je mogućnost prebacivanja aplikacija na SD karticu i novi firmware kamere.

Naravno grijanje mobitela a pogotovo slusalice nece ispravit  :( :(

HTC ONE je stigao !!!!
17 godina

Pozdrav.

Neznam da li je ovo vec bilo, tema ima puno stranica:

Kada slikam fotoaparatom vodoravno, slika na mobu uvijek ispadne okomito, tj. ne rotira se automatski. Na početku je to radilo normalno a sad odjednom to ne radi ?!? Malo sam guglao taj problem i vidio sam da i drugi ljudi imaju taj problem ali nisam uspio naci nikakvo rijesenje. Da li je to nekakav bug ili sam ja nesto smrdao u postavkama? :/

Hvala.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo da se pohvalim stigla i maskica

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
kule kaže...

Pozdrav.

Kada slikam fotoaparatom vodoravno, slika na mobu uvijek ispadne okomito, tj. ne rotira se automatski. Na početku je to radilo normalno a sad odjednom to ne radi ?!? Malo sam guglao taj problem i vidio sam da i drugi ljudi imaju taj problem ali nisam uspio naci nikakvo rijesenje. Da li je to nekakav bug ili sam ja nesto smrdao u postavkama? :/

Hvala.

Jesi probao factory reset i jel koristiš stock kameru? Na mom nema takvog problema.

16 godina
neaktivan
Bok, da li netko ima možda ideju gdje skinuti Omegu 5? Verzija 6 navodno ima problema sa wifi...

0 0 hvala 0
15 godina
kule kaže...

Pozdrav.

Hvala.

Ja imam SGN II, i provjerio sam možda gdje kod tebe leži zec u grmu {#}!!!!

Da možda nisi u postavkama, u scenski način stisnuo nešto drugo osim "Ništa" {#} ?!?!

BTW; kako ti uopće glase postavke, daj ih nabaci taksativno što imaš kod koje, može i SS {#} !!

ATJ Lučko
16 godina
Dinkorac kaže...
Bok, da li netko ima možda ideju gdje skinuti Omegu 5? Verzija 6 navodno ima problema sa wifi...

imam Omegu 6 i istina, nakon instalacije, wifi ne radi, ne da se upaliti... rjesenje je da stavis custom kernel (stavio sam adam kernel) i odmah sve proradi.

druga alternativa je da preko mobile odina flashas modem koji je developer stavio, ali to nisam isprobavao jer sam ionako htio adam kernel.

znaci, flash Omega 6 pa flash adam kernel i sve radi {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
intelduo1 kaže...
kule kaže...

Pozdrav.

Hvala.

Jesi probao factory reset i jel koristiš stock kameru? Na mom nema takvog problema.

Napravio factory reset i sad radi... Hvala.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 12:26 (kule).
16 godina
neaktivan
Može li mi netko usporediti Omega rom u odnosu na offical? Fluidnost, brzinu, baterija itd?
18 godina
Dinkorac kaže...
Može li mi netko usporediti Omega rom u odnosu na offical? Fluidnost, brzinu, baterija itd?

Maknuto je smeće, sistem je poboljšan, uglavnom fluidnije radi Omega spram stocka...

Jedino sad ne znam kakv je ovaj novi update od 300mb, jel ima kakvih poboljšanja..

Slobodno iznesite mišljenja, jel imam kavih vidljivih poboljšanja nakon ovog većeg updeta..

16 godina
neaktivan
zvonac kaže...
Dinkorac kaže...

Maknuto je smeće, sistem je poboljšan, uglavnom fluidnije radi Omega spram stocka...

Jedino sad ne znam kakv je ovaj novi update od 300mb, jel ima kakvih poboljšanja..

Slobodno iznesite mišljenja, jel imam kavih vidljivih poboljšanja nakon ovog većeg updeta..

Na kojim mrežama je stigao novi update? Za 26.06. najavljen je S4 sa čistim Androidom ( istina samo za USA operatere ) ali i to bi moglo biti jako zanimljivo... Kada sam već krenuo sa Omegom da li ima bugova?

15 godina
neaktivan

na vip-u nema jos nadogradnji.... koliko me sjećanje sluzi netko je pisao da mu je ponudilo nadogradnju od 300mb na tele2 mreži. E sad jeli to neka zakašnjela nadogradnja od gregora ili ova tek sto bi trebali ostali dobit neznam :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo je sta je sluzbeno izaslo...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
BMF5 je najnovija(11.6) verzija firmwarea, to sam stavil pa bas da vidimo poboljsanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

Evo da se pohvalim stigla i maskica

Je li original Spigen, koliko te kostalo sa dostavom?

Meni je ovaj case najbolji sto sam do sada vidio, kontam da narucim, http://www.cruzerlite.com/cases/samsung/galaxy-s-iv/bugdroid-circuit-case-for-samsung-galaxy-s-iv

16 godina
neaktivan

Bas sam ga jucer skinuo, al nikako stavit... jesi probao?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina

Baš sam gledal Spigen, strava case.. Nego jel može neka preporuka za case koji ne klizi u rukama, onak da je materijal hrapav malo žešće?

Kolko gledam po netu, nisam baš naletil na tak nekaj slično..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da orginal negdje oko 210kn me kostalo sa dostavom

17 godina
neaktivan
Koristio sam s4 tri dana bez maskice i izgrebalo mi se staklo oko kamere... Katastrofa je da nije uvučeno u kučište kao kod drugih mob. pa je sada podložno oštečenjima. Gdje kupit Spigen maskicu? Da li je netko isprobao BMF5?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
JOSIP.B kaže...
Koristio sam s4 tri dana bez maskice i izgrebalo mi se staklo oko kamere... Katastrofa je da nije uvučeno u kučište kao kod drugih mob. pa je sada podložno oštečenjima. Gdje kupit Spigen maskicu? Da li je netko isprobao BMF5?

S3 sam imao skoro godinu dana i to mi se nije dogodilo...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
18 godina

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Totalno sam se izblesirao to je naljepnica :-)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice