Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 864.442
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Qudek kaže...
intelduo1 kaže...
Qudek kaže...

Evo podaci o verziji, igrao sam hungy shark evolution (5 minuta)  - vanjska temp - 52   

I meni je otprilike tolika temp. Meni se to čini ok.

OK?, 52 na povrsini, to je poprilično vruće, spečem se ponekad kad ga primim...., Veci problem su mi performanse u zahtjevnim igrama koje nisu za pohvalu i baterija koja mi traje duplo manje nego vecini forumaša...

Koliko se god to činilo vruće, mislim da je to normalno i da je mob testiran da podnosi takve temperature. Na svom nemam pad frameratea nikad i grije mi se manje nego mi se grijao S3. Za druge uređaje stvarno ne mogu komentirati, ali ponavljam, temperatura mi se čini normalnom.

P. S. Bolje da se grije nego da imamo zalijepljene poklopce zvučnika. {#}

14 godina
zabranjeniples kaže...
intelduo1 kaže...

I meni je otprilike tolika temp. Meni se to čini ok.

Ajde koristi mobitel na onaj način koji sam napisao poviše.

15ak minuta kombinirano youtube/surfanje web browserom.

Nakon toga primi mobitel za gornji dio, zatom za doljnji.

Ako je gornji dio ugrijan, to nije normalno.

Niti jedan , mobitel dosada mi se nije zagrijao nakon 15 minuta surfanja ili gledanja videa.

Ne govorim o maltretiranju s igranjem po cijeli dan ili gledanja videa 3 sata.

Zagrije mi se, ali ne previše. Plastika ne provodi najbolje toplinu pa se ona očigledno zadržava na mjestu gdje se generira.

Točno ispod kamere se nalazi SoC. Naravno da je topliji na tom dijelu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 16:34 (intelduo1).
15 godina

OK OK, a kaj je sa performansama i baterijom sa kojim imam problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

HOX+, HOS, LG X4HD, S4.. Svi se oni griju, dok sam koristil za surfanje, filmovi itd.. Pogotovo se griju ovi sa starijim čipsetima tj procesorima HOX i LG X4HD  (Tegra3)...

Tak da nema mjesta panici...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na svu sreću, očito sam imao dobre primjerke (HOX, S2, S3, N4...) i niti jedan mi nije pravio probleme po pitanju grijanja.

Sa svima sam normalno surfao bez zagrijavanja.

Kažem, igrice ne igram, tako da to ni ne spominjem.

I S2 i S3 su rađeni od toliko spominjane plastike, pa sam bio zadovoljan.

Jbg, 100 ljudi 100 očekivanja/razmišlajnja.

Drago mi je da ima zadovoljnih da ne bi ispalo da se naslađujem.

Žao mi je da i ja ne mogu bit zadovoljan na vedenim uređajem, ali zaista mi je frustrirajuće kak ose brzo zagrije.

Ja osobno ne mogu to usporedit s nekim drugim uređajem, jer ni na jednom dosada nisam imao sličan problem.

Uglavnom, pratim i dalje što pišete i vi i xda i ostalih par foruma vezano za ovu temu.

Možda i ja uskoro doletim opet, ako se kojim slučajem navedeni problem riješi od strane Samsunga.

Navodno rade na tom pitanju, ali to je samo navodno (strani forum, ali nema nikakvih izvora).

LP ekipa!!

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
Qudek kaže...

To sa baterijom je jako individualno jer ovisi o nizu faktora. Ne znam sto da ti kazem za performanse. Jel imas instaliran zadnji softver? TW je moguci uzrok. Ja nemam nikakvih problema sa performansama pa ne znam s cim da usporedim tvoje probleme.

18 godina
moderator

Prestanite s glupim prepucavanjima i vrijeđanjima!

Za sada su podijeljene samo blage opomene i obrisano smeće, držite se teme u raspravljajte s uvažavanjem tuđeg mišljenja!

{#}

...
Moj PC  
6 1 hvala 0
18 godina

Kolko vam u deep sleppu pojede bateriju  u cca 9h?

Evo kod mene baš gledam u 9h na  bateriji pojelo mi je 3%, gore je custom rom omega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...

Na svu sreću, očito sam imao dobre primjerke (HOX, S2, S3, N4...) i niti jedan mi nije pravio probleme po pitanju grijanja.

Sa svima sam normalno surfao bez zagrijavanja.

Kažem, igrice ne igram, tako da to ni ne spominjem.

I S2 i S3 su rađeni od toliko spominjane plastike, pa sam bio zadovoljan.

Jbg, 100 ljudi 100 očekivanja/razmišlajnja.

Drago mi je da ima zadovoljnih da ne bi ispalo da se naslađujem.

Žao mi je da i ja ne mogu bit zadovoljan na vedenim uređajem, ali zaista mi je frustrirajuće kak ose brzo zagrije.

Ja osobno ne mogu to usporedit s nekim drugim uređajem, jer ni na jednom dosada nisam imao sličan problem.

Uglavnom, pratim i dalje što pišete i vi i xda i ostalih par foruma vezano za ovu temu.

Možda i ja uskoro doletim opet, ako se kojim slučajem navedeni problem riješi od strane Samsunga.

Navodno rade na tom pitanju, ali to je samo navodno (strani forum, ali nema nikakvih izvora).

LP ekipa!!

znam da je malo off, ali sjecam se kad je izasao ipad 4 da je bilo izaslo u medijima da se pojacano zagrijava. rastezali su ga po forumu ko vrag svoju mater i stavljali na kriz zbog toga.. sad kad sgs4 ima problem sa pregrijavanjem, e sad bi se trebalo to presucivat i pometat pod tepih. mislim da si u pravu u ovoj raspravi, pogotovo stoga sto se jasno vidi na netu da to nije specificno tvoj problem nego ga imaju mnogi. po meni, nebi smjelo biti ovakvih 'svetih krava' na forumu.. imas moju podrsku, sto god neki drugi mislili o tebi po ovom pitanju
16 godina
Svuda pise da se pregrijava. Ne znam gdje je mitsuoka da demantira.
Potpis!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj se grije samo kad ga stavim punit ali ništa pretjerano, i primjetio sam da kad sam updateo na XXUBMEA da se manje grije nego prije.

0 0 hvala 0
15 godina
Ezio kaže...
Svuda pise da se pregrijava. Ne znam gdje je mitsuoka da demantira.

Kolega Mitsuoka je trenutno na breefingu uSamsungu, na stručnom usavršavanju kako uvjeriti i dokazati općem pućanstvu istinitos tvrdnje; "je’l ti više vjeruješ vlastitim očima ili meni????" {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina

Navodno je na sastanku predloženo da se u sljedećem firmwareu ukine kod *#0228# jer samo unosi pomutnju među korisnike.

Potpis!
16 godina
neaktivan

Ja sam samo skužio da mi se ne da raspravljat sa vama, meni uređaj radi kako treba, na toplinu sam očigledno navikao kada sam imao HTC Desire, zadovoljan sam, nisam potrošio kune i bmk.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

3 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bok, nakon problema sa lagom flesao sam Omegu i sad je stanje puno bolje. Lag se javlja jako rijetko i to je to, takav je Android. Sada mi ostaje da pričekam da izađe S4 sa čistim Androidm ili da CM 10 dođe na nivo kakav je danas za S3. Što se tiče grijanja moj S4 se grije isto kao što se je grijao S3 ili Iphone 5. Ni tada mi to nije bilo problem pa ni sad, više me je uvijek mučilo kada se nešto razvlači, cima.... Hvala svima na forumu koji su mi pomogli sa savjetima. Mislim da je forum i zamišljen za razmjenu mišljenja, iskustava ali ponekad se desi da se malo pogubimo... Još jednom, hvala....

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cim sam uzeo uredjaj primjetio sam da na zadnjem poklopcu na rubu uz metalni dio nekoliko tockica, crtica neznam kako da ih nazovem crne boje. Nista strasno i nekuzi se dok se nezagleda ali... Nadam se da nece biti kao na bijelim s2 modelima sto se znalo pokazivati, premda i za to ima rijesenje na ebay-u od 10 $ :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 9:39 (tommek10).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Frend ima problema pa da upitam.

Skinuo je update prije neki dan ( T-com ) i od tada ima problema. Kad je spojen preko BT u autu to traje nekih 15-30 sekundi (spojenost sa autom) te se nakon toga veze prekida. Danas mu se iz cista mira ugasio dva tri puta i jos brdo raznih gluposti. Mob ne radi vise kao prije. Sve u svemu vec je lud i spreman ga baciti kroz prozor.

Ima kakvo rješenje ? Da proba sa factory resetom pa sve aplikacije nazad ili da se pokuša vratit na stari firmware (nema ga na Sammobile).

Svaka pomoć dobrodošla !! Unaprijed zahvaljujem !

0 0 hvala 0
14 godina
Babaluba kaže...

Skinuo je update prije neki dan ( T-com ) i od tada ima problema. Kad je spojen preko BT u autu to traje nekih 15-30 sekundi (spojenost sa autom) te se nakon toga veze prekida. Danas mu se iz cista mira ugasio dva tri puta i jos brdo raznih gluposti. Mob ne radi vise kao prije. Sve u svemu vec je lud i spreman ga baciti kroz prozor.

Ima kakvo rješenje ? Da proba sa factory resetom pa sve aplikacije nazad ili da se pokuša vratit na stari firmware (nema ga na Sammobile).

Prvo factory reset, ako ni to ne pomogne servis.

15 godina
neaktivan

nek proba vratit na tvornicke, na servis ako nema garanciju nek proba stavit od vip-a ili neki nebrendirani rom. Pisalo se ovdje da neki imaju problema koji su s tele2 da je gregor nesto uzmrdao, ili jednostavno rootas pa stavis neki custom rom

mali off :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xtisk0-mY_0#at=6150 ...... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 21:33 (tommek10).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Predstavljanje S4 je bilo u najmanju ruku žalosno :S

Ovo mi čini još gore, sve puno propalog humora.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 21:30 (explorer 4).
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Predstavljanje S4 je bilo u najmanju ruku žalosno :S

Ovo mi čini još gore, sve puno propalog humora.

nista spektakularno sto se tice predstavljanja ali uredjaj mi se čini moćan. Očito im je takva politika....

16 godina
neaktivan

Meni je bilo najbolje predstavljanje S III u Londonu, kad su kapljice počele padat po nama kada je val udario u ekran ili vjetar kada su bili pokraj jet enginea... još orkestar na razini, bez nekog silovanja humora, sasvim pristojno. Predstavljanje Note II isto nije bilo loše sa trikovima, ali nekako mi je bolje odrađen S III. Ovo je bilo relativno i ok, bar su uređaji zanimljivi. S4 Active mi je vrh vrhova + ima hw tipke što mi je top, a i ATIV Q mi je upao u oko, samo će bit skuuuup...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 21:43 (Mitsuoka).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
Babaluba kaže...

Hvala na savjetu.Prenesem frendu pa ćemo vidjeti. Nego samo još jedno pitanje. frend inače za navigaciju koristi Copilot ali se sada žali da mu nešto šteka. Navodno Copilot ima problema sa rezom od S4 (full hd ) pa ne zna....

Ima li za to neko rješenje ( osim ...probaj ovu ili onu navigaciju) ?

14 godina
Babaluba kaže...
intelduo1 kaže...
Babaluba kaže...

Hvala na savjetu.Prenesem frendu pa ćemo vidjeti. Nego samo još jedno pitanje. frend inače za navigaciju koristi Copilot ali se sada žali da mu nešto šteka. Navodno Copilot ima problema sa rezom od S4 (full hd ) pa ne zna....

Ima li za to neko rješenje ( osim ...probaj ovu ili onu navigaciju) ?

Danas je aplikacija updateana na Play Storeu s podrškom za FHD ekrane. Neka updatea aplikaciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 23:01 (intelduo1).
14 godina
neaktivan

Meni stigao neki apdejt na tele 2

soft, dali da to skidam ili da preskočim?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dany-os kaže...

sto ti piše pod opisom? i koliko je veliki apdejt?

meni je na vip-u ponudio neki dan od 72mb poboljsana stabilnost.

Mislim da te sluzbene nadogradnje nemogu nastetit...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 11:42 (tommek10).
14 godina
neaktivan

Nekih 356 mb mislim da je pisalo firmware!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dany-os kaže...

I9505XXUBMEA update

14 godina
neaktivan
Command Prompt kaže...
Dany-os kaže...

I9505XXUBMEA update

Sad je I9505XXUAMDM, Znači da skidam...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice