Razlog?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Razlog?
Po meni je najveći razlog kamera koja je dosta bolja na sammy based romovima.. A i nekako mi ljepše izgledaju u svim područjima i ima i tih "gimmicka" koje koristim dosta često... slide to call i slide to sms su mi tako jednostavne, a genijalne stvari... kupio sam S3 baš zbog cijelog tog paketa...
AOSP based ROM - Paranoid ili CM milestone 2 (ili kako se zove ona full stable inačica)
btw - trebao bi netko ovo premjestiti u s3 raspravu.. ja se pogubim između tema...
Razlog je jednostavno to što je Samsung Samsung radi softvera. Bio sam na AOKP-u to kratko vrijeme i falile su mi neke stvari...
Imam rodjaka u USA pa bi narucio S4 preko amazon.com...
http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-GT-I9500-Factory-Unlocked/dp/B00BV1NKCW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367745770&sr=8-1&keywords=samsung+galaxy+s4
Koliko sam skuzio ovo je verzija i9500... Nisam skuzio negdje pise da i9500 ima LTE negdje pise da nema.... Da li u HR LTE mreze podrzavaju i9500 ili samo i9505?
LTE ima zasad samo I9505.
Gdje bi mogao naci vremenski widget koji ima S4? Htio bi ga staviti na moj S3.
Jučer sam se malo igrao u City centru s s4.. Između ostalog isprobavao sam i taj imenik o kojemu svi pričaju i nisam primjetio nekekav dulji lag.. Ali primjetio sam da se na mom 3 godine starom i4 imenik otvara otprilike jednako brzo kao na s4, mislim da bi trebali još jedan par jezgri dodati da se to ubrza malo :D
Pored je bio i s3 i super mi je sto je s4 jednak velicinom kao i s3 unatoc vecem ekranu, cak mi i izleda dosta bolje zbog bolje centriranog ekrana - kod s3 je nekako prema gore pomaknut, a i nije toliko zaobljen..
Sveopći dojam nakon par minuta mi je bio ovakav otprilike, vjerojatno radi tog touchwizz sučelja koje mi se jednostavno čini prenatrpano i radi hrpe widgeta koji su bili ukljuceni a koji su sami sebi svrha..
Ako bi ga uzimao prvo što bi napravio je gašenje ili brisanje svih tih nepotrebnih gluposti ili bi stavio neki AOSP rom (ili kako se to već zove)..
I crna mi se uopće ne čini crnom nego više nekako tamno sivom, pogotovo radi te teksture.. (A možda je to bilo i do osvjetljenja) Uglavnom bijeli mi je puno ljepši..
I crna mi se uopće ne čini crnom, jer niti nije crna 
Potpis!
Prikaz crne na polikarbonatu... dafuq? :D
Šta je tu žalosno?
Zanima me ovi sta imaju s4 jel imaju opet problema s ulaskom u imenik i poruke? lag je par sekundi ,a mobitel je zauzeo tek 1ipo gigabajt.
A da su napravili crni mob, onda bi zugali kak je crna mainstream, zakaj nije antracit, jel?
Skinite neki dailer s Play-a i nece vise biti kasnjenja u imenik. Isto tak i za poruke.
Piše na samsung.hr pod boja "crna izmaglica". Neznam što to točno znači ali meni zvuči crno..
Uspoređivanje Iphone-a s Android telefonima nema smisla zbog razlicitog OS-a. IOS je jednostavan, nema puno mogucnosti i zato je fluidniji od Androida koji pak ima pregrst mogucnosti. Ako bi uspoređivali sam hardver, Iphone nema nikakve sanse naspram danasnjih Android telefona. To je isto kao da uzmes neki prosjecni PC i na njega stavis windows 98, pa se hvalis kako sve radi fluidno i brzo i ides ga uspoređivati s nekim malo boljim PC-jem na windows 7, pa kazes kako je taj prosjecni PC brzi jer brze boot-a sistem
EDIT:
Ocekujem puno thumbdown od Apple fun boy-eva :*
fun-boyeva kažeš?
E da, nisam ni primjetio da je tako pismen.
Inače frajeru, i ja sam na androidu.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Krjc_8_x8D0
Da se nadovežem malo na raspravu.
Koristio sam dosad jako puno mobilnih uređaja, pa mogu bit objektivan.
Iako sam fan androida, iOS je fluidniji operativni sustav.
Jbg, pola vas se i dalje može zavaravat da nije, ali je.
Iako bih uvijek prije izabrao android nego iOS, a na kraju krajeva i koristim android.
Al jbg, kažem relano s obzirom na to da sam skoro sve držao u ruci.
Sam Nexus je nešto drugo, al svejedno postoji poneki lag.
Iako je to dosta umanjeno, ali samo zahvaljujući čistom androidu.
Uglavnom, jako lijepo iskustvo nakon S3 i OneX.
WP8 sam također koristio i za mene je to smiješan OS.
Netko je već rekao, izgleda kao igračka za djecu.
Da ne radi fluidno, ne može se reć.
Ali ja ga osobno ne mogu usporedit ni sa androidom ni sa iOS-om, jer po meni ne spada u istu košaru.
I nadovezao bih se na S3 mini, koji se uspoređuje sa IPhone 4, te se spominje nekakvo blokavanje i sl.
S3 mini ne vrijedi novaca koji se za njega traže na njuškalu.
Koristio sam navedeni uređaj (plačen tada 2k kuna) i samo sam se nasmijao.
Da ne bude potpuni off, da spomenem i S4!
Simpatično mi je to, kad sam ga prvi put vidio, nisam mogao vjerovat da uređaj nije veći od S3.
Sve mi to izgleda kao copy-paste, tako da nisam pretjerano oduševljen samim izgledom.
A android ko android. Nema tu nekakvog revolucionarnog napretka.
Sve je rečeno mali bezbroj puta.
Kad cijena na njuškalu bude realnija za naše prilike, onda se može pričat o svemu.
Ovako, po meni nije isplativa kupnja, pogotovo ako za duplo manje novaca ima približno dobrih uređaja.
Naravno, pričam o cash cijenama na njuškalu, a ne o ugovornim obvezama kod mobilnih operatera.
Imam u pretplati 1GB interneta po normalnim brzinama i nakon toga mi smanje brzinu DL-a.
Pitanje... da li ulazi u to i 4G ili ne?
Naime, jutros mi je bila mreža 4G kad sam upalio internet promet.
T-mobile je u pitanju?
Kolika bi bila realna cijena za S4?
550 - 600€
550 - 600€
Ima njuskalu vec za takve pare ga uzeti.
Pa kolika je REALNA cijena?
Ili bolje da ovak postavimo problem. Mogu S4 dobit za 3.800,00 HRK. Jel to ok ili je previše?
To je nešto više od 500 €, pa znaš sam računat.
I onda pročitaj što su ti momci gore napisali pa će ti bit jasno.
S4 mi nije uopce napet jer imam S3 i meni je realno dati 2500 kuna za njega, tak da je realno dosta subjektivna stvar u ovom slucaju.
Poplava? A država u krizi, hahahahaha. :D
Ja cu ga uzeti odma curi na poklon cin bude 3500-3700 najvise. ako tko ima split i okolica slobodno pm :)
Naravno da ne vrijedi, ima ih par komada sa 17-18 mjeseci garancije, bez ogrebotina za 2100 kuna.