Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 846.370
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Meanwhile in India 

{#}

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Jel S4 iz Vipa otključan na sve mreže ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
sudy_freak kaže...
zvonac kaže...

Svi smo mi, tj većina robovi tehnike i ovog užurbanog načina življenja..

Možda je prije 100 godina bilo bolje, nije bilo svega toga...

Al naravno na kom bu drugima zarađivali, neg na nama.. Da nema nas, ne bi bilo ni profita.. Žalosno, al ovaj S4 košta 5.5tkn, a sljedeće godine dam se kladit da izlazi S5 s cijenom prek 6tkn.. I tak u nedogled..

Nerado ovo pišem, ali Samsung postaje sve više sličan Appleu.
A Apple lagano isparava iz svijeta smartphonea.
Barem u onoj velikoj mjeri (no nastranu to).

Prije 2 godine, kada sam kupio SII, ni u snu nisam imao da će se situacija tako razvijati.
U ovom svijetu...
Ali potvrđuje se pravilo - što više novaca, više profita, veće zarade kompanija, manje im je stalo do usera.
To mi se gadi.

Eto, na moje osobno razočarenje, priznajem da je Samsung s Galaxy S/Note linijom kao kompanija postala veliki statusni simbol.
Nažalost Nevinašce

Apple (iPhone) ne "isprava"... (lol??), nego se radi o konačnoj saturaciji high-end tržišta (ograničeno je svako tržište, pogotovo za top modele, a iPhone je samo top model u očima mnogih, iako se svaki mobitel prošle generacije može jeftino kupiti) i usporavanju enormnog (nevjerojatnog) rasta koji je Apple u jednom trenutku pretvorio u najbogatiju kompaniju na svijetu, iako se bavi ne pretjerano profitabilnom industrijom.

Činjenica je da top model (samo jedan) jedne tvrtke ni ne može realno držati 75% cijelog tržišta, s obzirom da se s Androidom prodaju svakakvi uređaji jako, jako jeftine izvedbe. Jednako kao što SGS3 ima jako mali broj ljudi, a prodaju je progutao iPhone 5 kod izlaska, kao i čak iPhone 4S, iako je SGS3 bio noviji uređaj. SGS4 će imati još manju prodaju, nego SGS3.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
neaktivan
e...
sudy_freak kaže...
zvonac kaže...

Svi smo mi, tj većina robovi tehnike i ovog užurbanog načina življenja..

Možda je prije 100 godina bilo bolje, nije bilo svega toga...

Al naravno na kom bu drugima zarađivali, neg na nama.. Da nema nas, ne bi bilo ni profita.. Žalosno, al ovaj S4 košta 5.5tkn, a sljedeće godine dam se kladit da izlazi S5 s cijenom prek 6tkn.. I tak u nedogled..

Nerado ovo pišem, ali Samsung postaje sve više sličan Appleu.

Prije 2 godine, kada sam kupio SII, ni u snu nisam imao da će se situacija tako razvijati.
U ovom svijetu...
Ali potvrđuje se pravilo - što više novaca, više profita, veće zarade kompanija, manje im je stalo do usera.
To mi se gadi.

Eto, na moje osobno razočarenje, priznajem da je Samsung s Galaxy S/Note linijom kao kompanija postala veliki statusni simbol.
Nažalost Nevinašce

Apple (iPhone) ne "isprava"... (lol??), nego se radi o konačnoj saturaciji high-end tržišta (ograničeno je svako tržište, pogotovo za top modele, a iPhone je samo top model u očima mnogih, iako se svaki mobitel prošle generacije može jeftino kupiti) i usporavanju enormnog (nevjerojatnog) rasta koji je Apple u jednom trenutku pretvorio u najbogatiju kompaniju na svijetu, iako se bavi ne pretjerano profitabilnom industrijom.

Činjenica je da top model (samo jedan) jedne tvrtke ni ne može realno držati 75% cijelog tržišta, s obzirom da se s Androidom prodaju svakakvi uređaji jako, jako jeftine izvedbe. Jednako kao što SGS3 ima jako mali broj ljudi, a prodaju je progutao iPhone 5 kod izlaska, kao i čak iPhone 4S, iako je SGS3 bio noviji uređaj. SGS4 će imati još manju prodaju, nego SGS3.

Evo cisto da znas prije nego pocnes ispoljavati svoje analiticke sposobnosti:SGS3 je prodan u preko 50000000 primjeraka.

15 godina
neaktivan

može li mi neko reći ima li S4 FM radio

ako sam dobro upoznat nema

a rasprave o cijeni mislim da nisu potrebne jer nije samsung taj koji je odgovoran za njih (vani su cijene puno prihvatljivije nego u RH)

za cijene su najviše odgovorni distributeri, pretražite malo ponudu Europatradea (koji je najveći distributer samsunga za RH, ako ne griješim) i usporedite s cijenama izvana

ja se neću vezati nikakvim ugovorima za operatera, srećom imam frenda što se bavi "dilanjem" takvih stvarčica

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja zvao VIP kod nas je i9505 znaci quad core snapdragon 600
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

Nema radio!!{#}. Katastrofa, nema šanse da ga kupim...

Miro

3 1 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...

U ovom svijetu...
To mi se gadi.

Nažalost Nevinašce

Slažem se, a gle u poziciji su, i to dobrano iskorištavaju, priznali mi to sebi ili ne, al to je tak, to je istina, ma kolko mi šutjeli o tome..

Pa ne sjećam se da je tak prije bilo, da su mobiteli svako malo izlazili na scenu, a gle sad, za svako godišnje doba, drugi mobitel izdaju..

15 godina
neaktivan

Žao mi je za HTC One. Oni si izbacili mobitrl sa kamerom od 4mp. Bit će dobar i S3 još godinu. Vrhunski me služi i prezadovoljan sam s njim...

Miro

1 8 hvala 0
15 godina
pai in the ass kaže...

Žao mi je za HTC One. Oni si izbacili mobitrl sa kamerom od 4mp. Bit će dobar i S3 još godinu. Vrhunski me služi i prezadovoljan sam s njim...

{#}Iznenađen{#}

Ti se to došao tješiti u temu o S4 kako će tvoj SIII biti još dobar?
okay.jpg 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan

Ako je FM radio prevaga u kupnji, onda šta se sekirate? Nemojte S4 kupit zbog FM radia i gotovo :)

Ne znam da li ste čuli za Spirit FM radio.. Uglavnom to je baš FM radio (ne digitalni preko interneta, besplatni analogni fm baš), aplikacija za vaš mobitel. U mobitelu zapravo nije potreban FM čip, da se iskombinirat i iz više različitih čipova koji već postoje unutar mobitela...

Uglavnom, da ne objašnjavam previše, ekipa koja radi na aplikaciji intenzivno traži način kako bi u S4 složili FM radio... Pa eto, možda još ima nade da preživimo tu tešku bol, za nas koji ćemo S4 piknut bez obzira na tu "ogromnu" manu.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

2 1 hvala 1
14 godina
protjeran

Taj Spirit lovi 2 i pol stanice, zato imam sekundarni rom Sammy, zbog radija i kamere.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
pai in the ass kaže...

{#}Iznenađen{#}

Ti se to došao tješiti u temu o S4 kako će tvoj SIII biti još dobar?
okay.jpg 

A,  ma ne! Došao sam na temu o S4 da konačno shvatim kako S3 više ništa ne valja i da je za smeće {#}.

Miro
15 godina
neaktivan

novi bug je na kioscima, a u njemu opsežna recenzija galaksije na 4 stranice

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samsung Galaxy S5 neće imati blic, a onaj iza model će se zvati Samsung iPhones i crno-bijeli ekran bez fotića. Pa ako je to razlog da ga ne kupite, onda dobro...

Miro

4 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zove mene sada zena iz vipa i pitam ja koji je model i9500 ili i9505 provjerava.. kaze i9500 ma wtf ni sami neznaju sta prodaju.
15 godina
PC - stručnjak kaže...
Zove mene sada zena iz vipa i pitam ja koji je model i9500 ili i9505 provjerava.. kaze i9500 ma wtf ni sami neznaju sta prodaju.

Jazavci...

Tako si i oni panevi na HT Facebooku pisali isto.
Da dolazi Exynos.
Eto nam pametnjakovića 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan

objasni mi što može tvoj skupocjeni S4 a da ne može moj Prestigio 4500(srednji rang) vao čovječe pa ti možeš slikat i slat poruke + primat pozive a ja to na svom 4500 ne mogu {#}

14 godina
ATI HD3870 kaže...

objasni mi što može tvoj skupocjeni S4 a da ne može moj Prestigio 4500(srednji rang) vao čovječe pa ti možeš slikat i slat poruke + primat pozive a ja to na svom 4500 ne mogu  {#}

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

objasni mi što može tvoj skupocjeni S4 a da ne može moj Prestigio 4500(srednji rang) vao čovječe pa ti možeš slikat i slat poruke + primat pozive a ja to na svom 4500 ne mogu {#}

Promjenit program na televiziji :D

TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO :P

Recimo to ovako, Fiat Punto će te odvesti od točke A do točke B, a isto to će napraviti i BMW M5. Automobili istih mogućnosti, zar ne? :)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 17:24 (EchoOne).
15 godina
neaktivan

Taj Prestigio je dosta slab mobite, cak ne neki mid range.

S4 je high end i to je to.

Isto kak mozes uzet Chevroleta Cruzea, a mozes kupit i Audi RS4.

Nije isto, kao sto vidis.

P.S Zna li se mozda kad ce doci S4 sa Exynos varijantom, za iste novce bih radije uzeo jaci procesor i nesto jacu bateriju!

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 18:53 (BMK).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BMK kaže...

P.S Zna li se mozda kad ce doci S4 sa Exynos varijantom, za iste novce bih radije uzeo jaci procesor i nesto jacu bateriju!

Je li itko uopce potvrdio dolazak Exynosa u Hrvatsku?

Kazes "za iste novce", misliš li stvarno da ce tako biti kod nas ako dođe? Da ce operateri samo zamijeniti ove Snapdragon sa Exynos?

P.S. Baterija je ista, nije jača :P (znam na što si mislio, šalim se).

15 godina
neaktivan
kpavl kaže...
BMK kaže...

Je li itko uopce potvrdio dolazak Exynosa u Hrvatsku?

Kazes "za iste novce", misliš li stvarno da ce tako biti kod nas ako dođe? Da ce operateri samo zamijeniti ove Snapdragon sa Exynos?

P.S. Baterija je ista, nije jača :P (znam na što si mislio, šalim se).

Kad brzo pises nekad se krivo izrazis jbg, najbitnije je da se skuzi sto je pisac htio reci :D!

Ma i to sto kazes, 4 jezgre 5000kn 8 5300kn :D.

Sta nam rade, a ne zelim bas sa Snapdragonom, zelim bas fully fleged Samsung uredaj, Exynos+AMOLED, to je to.

Danas sam malo kopao po njemu u VIPu i uredaj je predivan, bas crni kao carbon folija zgleda, one tockice su prezakon, ekran fantazija, i brightness i sve, fenomenalno, dizajn je bas, pogoden do jaja, sve tipke su savrseno cvrste, sve bas, uzimam cim se ukaze prilika.

14 godina

Imao sam bijelog i u T Com-u i u VIP-u,  u  T  Com-u  je  bio  upaljen,  ali  pod  žnjorom,  tako  da  je  feeling  bio ubitnom  narušen,  dočim  je u  VIP-u  bio  isključen  i  bez  bakterije  unutra,  ali  je  zato  dojam  SAMO  TAKAV!!!!

Imajuć u rukama i ostale flagshipove, S4 je über class za ostatak društva, i  to je  to!!

Čak moram napomenuti kako oni featuresi sa scrolanjem očima i flow prstom nad displayom vrlo odlično funkcioniraju!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

I kaj sad, ne kuzim, dolazi Exy, ili ne?

daniel
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Zaboravih  ranijenapisati,  oba dva su  bili 9505  verzije,  kome to što pomoglo i/ili  značilo!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Globalno bi trebalo dolaziti u 7-8 mjesecu tako da, tko zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kad sam zvao vip rekli su mi da je samo i9505 za internacionalno dok i9500 za azijsko trziste.. no danas me zena zvala ponovo zbog predbiljezbe i kaze da je i9500 onaj koji bi trebo dobit. Tak da ja ni sam vise njima ne vjerujem. No za 275 kn mj. Bi trebo dat jos 2700 za uredaj tako da mi se ne isplati. Osim ako za Bozic bude akcija 50% za prijenos iz tmobilea.. i popust na uredaj uzimam.. ili ako krene posao... onda je moj :) jos samo s2 treba prodat i razliku namaknit.
15 godina
neaktivan

Meni je osobno svejedno koja verzija dolazi u HR,po testovima i bateriji octa core je marginalno bolji,al ništa značajno u real life korištenju,al vjerujem da će verzija sa Snapdragonom biti "podržanija" od XDA zajednice.

Evo link za usporedbu.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Snapdragon bi trebo biti bolje podrzan od octe jer samsung za svoj soc neda drivere bas...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice