Kak se na ICS-u sakrije broj kad se zove ?? jel ima neki način ??
Kak se na ICS-u sakrije broj kad se zove ?? jel ima neki način ??
Open Phone app
Click on Menu
Settings
Scroll down, click on Additional settings
Caller ID
Hide number
Probaj s ovim.Nasao na XDA.
GPS mi nekako šteka na i9000.
Ugl., instalirao sam, između ostalog i GPS Essentials gdje vidim br. satelita i koliko ih koristi za lokaciju. Problem jest da vidi 5, 6, 15 satelita, ali i dalje mi ne daje lokaciju (npr 12 visible satellites, 0 used in fix).
Ne znam jel su to sami sateliti ili i bazne stanice.
Instaliran je Slim ics 3.8 i Semaphore 1.2.5s
Može mi netko dati link od nekog novog kernela ?
imam ICS 4.0.3 i kernel: 3.0.8-Semaphore_ICS_0.9.7 stratosk@semaphore#4
GPS mi nekako šteka na i9000.
Ugl., instalirao sam, između ostalog i GPS Essentials gdje vidim br. satelita i koliko ih koristi za lokaciju. Problem jest da vidi 5, 6, 15 satelita, ali i dalje mi ne daje lokaciju (npr 12 visible satellites, 0 used in fix).
Ne znam jel su to sami sateliti ili i bazne stanice.
Instaliran je Slim ics 3.8 i Semaphore 1.2.5s
Odgovor na moje pitanje izgleda leži ovdje; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878970
vatefak is going on :D
Mislim da bi meni tim intezitetom potrajalo jedno 5-6h.
Ovisno kolko je star mobitel/baterija, možda je baterija pri kraju svog vjeka.
A to ti zavisi o vise faktora ... igras li 2d ili 3d igre, jeli ti ekran jace osvjetljen ili manje, koliko imas aplikacija, imas li nekih aplikacija koje rade u pozadini, imas li stock softver ili custom i koji...
Da li je moguce sacuvati aplikacije stavljanjem novog sistema,...zelim nadograditi telefon na value pack 2.3.6 ali bih zelio sacuvati dvije igrice koje su preko 200MB
Moguce je koristenjem aplikacije titanium backup....
Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
imam ics 4.0.4 i semaphore 3.0.8 i os mi pegla nekih 60% baterije .......... što da radim, promjena semaphore ili da ubacim nek idrugi OS.... i koji bi bio najbolji
pa probaj sa stock kernelom recimopa vidi, probaj se igrati sa cpu governerima ili kak se vec zovu...
kakav ti je to semaphore 3.0.8,koliko znam kernel od semaphora za ICS zadnji je 1.3.0,nešto nisi dobro napisao,koji rom imaš i koji kernel
koji os najbolje redi,ne troši previše bateriju,semaphore je 1.2.2s,jeli u njemu možda problem brzog pražnjenja baterije
ubacio upravo 1.3.0s semaphore pa cemo viditi ima li pomaka
koji os najbolje redi,ne troši previše bateriju,semaphore je 1.2.2s,jeli u njemu možda problem brzog pražnjenja baterije
Čeeeekaj maaalo Raaaadee ti imaš onaj sa napuklim ekranom ako se ne varam ????
Čeeeekaj maaalo Raaaadee ti imaš onaj sa napuklim ekranom ako se ne varam ????
Vjerojatno mu baterija curi kroz napukli ekran
treba mi neki skroz stabilni rom za galaxy?preporuke?
ICS333 + Semaphore 1.3.0 Kernel
Mob radi fantastično, nemam nikakvog laga niti nekog FC-a. Uskoro će taj tim napraviti 4.1 Jelly Bean verziju, još trenutno nije stabilna.
Mob radi fantastično, nemam nikakvog laga niti nekog FC-a. Uskoro će taj tim napraviti 4.1 Jelly Bean verziju, još trenutno nije stabilna.
i ja imam ovaj rom i kernel,rom već par mjeseci a kernel samo updejtam kada izađe novi,izmjenjao sam dosta romova ali mi je ovaj najbolji do sada,neću ga mjenjati dok baš ovaj tim ne napravi Jelly Bean verziju,preporuka
Jel bolje od SLim?
Je li bolji od CM9?Imam taj i nije los ali nisam zadovoljan sa kamerom i jos nekim sitnicama, kao da su smanjene performanse kamere.
Koju kameru koristiš ?? Ja koristim cameraZOOM sa CM9 i performanse kamere su super kao i na stock-u ....
Ovako, svaki put kad mi dodje poruka, procitam je, ali u meniju iznad poruke i dalje stoji oblacic sa brojem 1 kao da nije procitana. zasto je to tako?
Nisam nista instalirao sto se tice kamere.Koristim onu koju imam.
Hm ne znam šta bi moglo biti problem. Ja imam taj rom i mogu bez problema pristupiti sd kartici. Odkad sam ga stavio sve radi ko urica. Malo prošvrljaj po xda, probaj promjeniti kernel (iako ne vjerujem da bi do njega to bilo).
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Problem rijesen 
Hvala
Mislio sam si staviti 1.3.0 ICS.Kako ga flasham.Je li mogu preko CWM ili preko odina?