Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.597.907
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Kak se na ICS-u sakrije broj kad se zove ?? jel ima neki način ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina

Open Phone app
Click on Menu
Settings
Scroll down, click on Additional settings
Caller ID
Hide number

Probaj s ovim.Nasao na XDA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GPS mi nekako šteka na i9000.

Ugl., instalirao sam, između ostalog i GPS Essentials gdje vidim br. satelita i koliko ih koristi za lokaciju. Problem jest da vidi 5, 6, 15 satelita, ali i dalje mi ne daje lokaciju (npr 12 visible satellites, 0 used in fix).

Ne znam jel su to sami sateliti ili i bazne stanice.

Instaliran je Slim ics 3.8 i Semaphore 1.2.5s

0 0 hvala 0
17 godina

Može mi netko dati link od nekog novog kernela ?
imam ICS 4.0.3 i    kernel:  3.0.8-Semaphore_ICS_0.9.7 stratosk@semaphore#4

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
hrastro kaže...

GPS mi nekako šteka na i9000.

Ugl., instalirao sam, između ostalog i GPS Essentials gdje vidim br. satelita i koliko ih koristi za lokaciju. Problem jest da vidi 5, 6, 15 satelita, ali i dalje mi ne daje lokaciju (npr 12 visible satellites, 0 used in fix).

Ne znam jel su to sami sateliti ili i bazne stanice.

Instaliran je Slim ics 3.8 i Semaphore 1.2.5s

Odgovor na moje pitanje izgleda leži ovdje; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878970

14 godina
neaktivan
E zanima me kolko je noalno trajanje baterije ako cijelo vrijeme igram i skidam igre i aplilacije i surfam na 2g,meni traje 2-3 sata ako to skoro pa neprestano radim,jel to normalno?
vatefak is going on :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
E zanima me kolko je noalno trajanje baterije ako cijelo vrijeme igram i skidam igre i aplilacije i surfam na 2g,meni traje 2-3 sata ako to skoro pa neprestano radim,jel to normalno?

Mislim da bi meni tim intezitetom potrajalo jedno 5-6h.

Ovisno kolko je star mobitel/baterija, možda je baterija pri kraju svog vjeka.

16 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

A to ti zavisi o vise faktora ... igras li 2d ili 3d igre, jeli ti ekran jace osvjetljen ili manje, koliko imas aplikacija, imas li nekih aplikacija koje rade u pozadini, imas li stock softver ili custom i koji...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
neaktivan

Da li je moguce sacuvati aplikacije stavljanjem novog sistema,...zelim nadograditi telefon na value pack 2.3.6 ali bih zelio sacuvati dvije igrice koje su preko 200MB

16 godina
neaktivan

Moguce je koristenjem aplikacije titanium backup....

13 godina
neaktivan

imam  ics 4.0.4 i semaphore 3.0.8 i os mi pegla nekih 60% baterije .......... što da radim, promjena semaphore ili da  ubacim nek idrugi OS.... i koji bi bio najbolji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa probaj sa stock kernelom recimopa vidi, probaj se igrati sa cpu governerima ili kak se vec zovu...

14 godina
neaktivan

kakav ti je to semaphore 3.0.8,koliko znam kernel od semaphora za ICS zadnji je 1.3.0,nešto nisi dobro napisao,koji rom imaš i koji kernel

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

koji os najbolje redi,ne troši previše bateriju,semaphore je 1.2.2s,jeli u njemu možda problem brzog pražnjenja baterije

ubacio upravo 1.3.0s semaphore  pa cemo viditi ima li pomaka

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 14:51 (miki ZD1).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miki ZD1 kaže...

koji os najbolje redi,ne troši previše bateriju,semaphore je 1.2.2s,jeli u njemu možda problem brzog pražnjenja baterije

Čeeeekaj maaalo Raaaadee ti imaš onaj sa napuklim ekranom ako se ne varam ????

17 godina
neaktivan
frane36 kaže...
miki ZD1 kaže...

Čeeeekaj maaalo Raaaadee ti imaš onaj sa napuklim ekranom ako se ne varam ????

Vjerojatno mu baterija  curi kroz napukli ekran{#}

15 godina
neaktivan

treba mi neki skroz stabilni rom za galaxy?preporuke?

0 0 hvala 0
15 godina

ICS333 + Semaphore 1.3.0 Kernel

Mob radi fantastično, nemam nikakvog laga niti nekog FC-a. Uskoro će taj tim napraviti 4.1 Jelly Bean verziju, još trenutno nije stabilna.

14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Mob radi fantastično, nemam nikakvog laga niti nekog FC-a. Uskoro će taj tim napraviti 4.1 Jelly Bean verziju, još trenutno nije stabilna.

i ja imam ovaj rom i kernel,rom već par mjeseci a kernel samo updejtam kada izađe novi,izmjenjao sam dosta romova ali mi je ovaj najbolji do sada,neću ga mjenjati dok baš ovaj tim ne napravi Jelly Bean verziju,preporuka

17 godina
neaktivan
Switch kaže...

Jel bolje od SLim?

14 godina

Je li bolji od CM9?Imam taj i nije los ali nisam zadovoljan sa kamerom i jos nekim sitnicama, kao da su smanjene performanse kamere.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koju kameru koristiš ?? Ja koristim cameraZOOM sa CM9 i performanse kamere su super kao i na stock-u ....

13 godina
neaktivan

Ovako, svaki put kad mi dodje poruka, procitam je, ali u meniju iznad poruke i dalje stoji oblacic sa brojem 1 kao da nije procitana. zasto je to tako?

0 0 hvala 0
14 godina

Nisam nista instalirao sto se tice kamere.Koristim onu koju imam.

0 0 hvala 0
14 godina
Stavio sam si ICS333 ROM ali sam taj problem imao i sa CM9.Preko bilo kojeg file managera ne mogu pristupiti memorijskoj kartici.Kada odem na storage pise da je tu.Da li netko zna kako to rijesiti jer bilo bi glupo da na takvom OS-u ne mozes pristupiti kartici.I jos nesto.Da li na original ICS-u ima my files kao i na GB-u?

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina

Hm ne znam šta bi moglo biti problem. Ja imam taj rom i mogu bez problema pristupiti sd kartici. Odkad sam ga stavio sve radi ko urica. Malo prošvrljaj po xda, probaj promjeniti kernel (iako ne vjerujem da bi do njega to bilo).

17 godina
neaktivan
IMPORTANT : If you have problems with media storage (file detection/duplicates issues) this is what you have to do :

Go to System Settings > Apps > ALL tab > scroll down for Media Storage > Clear Data, Force Stop!

Reboot phone and give it some more time to scan for everything (especially if you have lots of multimedia files)!

Everything should be OK now.

Probaj ovo ako nisi mozda pomogne
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Problem rijesen {#}

Hvala

Mislio sam si staviti 1.3.0 ICS.Kako ga flasham.Je li mogu preko CWM ili preko odina?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 10:34 (coso9288).

0 0 hvala 0
15 godina
Ja imam 1.3.0s. Samo ga stavis na sd i preko cwm-a lupis gore.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice