Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.603.875
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Xanzzu kaže...

Ispričavam se ako je ovo glupo pitanje,

Dali bi maskica za i9001 mogla ići na i9000, tj. dali postoje ikakva dizajnerska razlika između njih zbog koje to ne bi išlo, ja ih na slici ih ne mogu uočiti.

iste su veličine tak da mislim da bi 99.9% mogla ići.

usporedba

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan
zola.mne kaže...

Drug uzeo polovni galaxy ali ubrzo mu crce nesto... Ne moze da ga upali tj upali ga ali se ugasi odma... Ne reaguje kad se ubaci punjac.  Download mode se upali ali se izgasi odma i recovery mode je usao i uradio factory reset ali nista... Sto moze ovo bit?

Neka vam svadja no pomozite momku da vidi u cemu je problem. Svaka pomoc dobrodosla :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 23:28 (zola.mne).
17 godina
neaktivan
zola.mne kaže...
zola.mne kaže...

Drug uzeo polovni galaxy ali ubrzo mu crce nesto... Ne moze da ga upali tj upali ga ali se ugasi odma... Ne reaguje kad se ubaci punjac.  Download mode se upali ali se izgasi odma i recovery mode je usao i uradio factory reset ali nista... Sto moze ovo bit?

Neka vam pametovanje no pomozite momku da vidi u cemu je problem. Svaka pomoc dobrodosla :)

stvarno ne znam o čemu se tu radi.možda kontakt  gubi ili mu je matična otišla.najbolje da nosi serviseru.

jel ima stock rom gore ili neki custom?makar ako veliš da mu se gasi i dok je u download modu onda ne može niti probati flashati neki drugi rom.

ja bi pravac za servis.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 23:31 (jura).
16 godina
neaktivan

Zavisi, očeš kvalitetu ili da bude jeftino ?

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
jura kaže...

ja sam razmišljal da zamjenim darky sa CyanogenMod 7,ali nikak da se odlučim.koju verziju firmware imaš?2.3.7.?kak je baterija na njemu?

Da, 2.3.7 imam.

Za bateriju ti ne mogu puno reći, ali meni je super. Nisam posebno pazio na to, ali nisam ni osjetio brzo pražnjenje baterije.

Xanzzu kaže...

Ispričavam se ako je ovo glupo pitanje,

Dali bi maskica za i9001 mogla ići na i9000, tj. dali postoje ikakva dizajnerska razlika između njih zbog koje to ne bi išlo, ja ih na slici ih ne mogu uočiti.

Kako je jura rekao, 99.9% :P
Istih su dimenzija, oblika... ali uvijek postoji onih 0.1%. 

14 godina
neaktivan
zola.mne kaže...
zola.mne kaže...

Neka vam svadja no pomozite momku da vidi u cemu je problem. Svaka pomoc dobrodosla :)

Da nije možda problem u bateriji?

16 godina
neaktivan

znaci s ovim necu pogrijesit ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheRunner kaže...
zola.mne kaže...
zola.mne kaže...

Da nije možda problem u bateriji?

Nije. Hvala na predlogu.

18 godina
neaktivan

Nisam siguran bi li bilo bolje da sam napravio novu temu, ali nema veze...

Posjedujem Samsung Galaxy S 4G (SGH-T959V), koji je bio kodiran na T-Mobile USA, ali sam ga kupio otkodiranog. Zanima me hoce li se Factory Data Resetom uredjaj ponovno zablokirati samo na T-Mobile i hoce li se isto dogoditi nadogradnjom firmwarea preko KIES-a ili preko bilo cega drugog? Uredjaj trenutno radi na verziji 2.2.1 Froyo i prepuna je nekih americkih aplikacija koje je nemoguce deinstalirati.

Hvala unaprijed. :)

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 23:52 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nece slobodno factory reset uradi. Barem u mom slucaju :P Sibaj preko odina neki novi rom kakav kies :)

16 godina
Nazalost za 4G postoji vrlo vjerojatno malo romova, najvise romova mijai i9000 i i9003 "Cappy".
No one is ever truly lost...
16 godina
Imaju* na mobu sam
15 godina
neaktivan

pozdrav,

nisam jako dugo bio na forumu, još od kada je izašao darky 9.4 za 2.2.

Uglavnom, sada već loše radi pa bih htio prebaciti na neki novi na 2.3. Ima kakvih preporuka? I koja je procedura, jel mogu najnormalnije flashat iz CWM-a ili moram nešto posebno raditi? hvala unaprijed!!

0 0 hvala 0
16 godina
'Posto si vec na 2.2 najbolji ti je MIUI.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
'Posto si vec na 2.2 najbolji ti je MIUI.

imaš link? jel treba drugi kernel stavljat? jer imam Dark Core 1.2

16 godina
Gugalaj 'xda miui i9000'.
15 godina
neaktivan

Amestris ROM {#} kako je to prekrasan rom, to je nevjerojatno

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1189676&highlight=amestris

Quadrant 2353

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 14:17 (lukazg).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Gugalaj 'xda miui i9000'.

Evo guglam i piše ovo:

What should NOT be working:

• Data/Internet
  • GPS (But does that really work anyways? xD)
  • Auto rotation (Maybe..)
  • Ending a call..
  • Possibly other things

????

17 godina
neaktivan

ako sam dobro skužil beta romovi ICS između ostalog i za galaxy s:

GalnetMIUI

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel ti problem da mi pojasnis ovo s bootloaderom, koja je vaznost toga u vezi 2.2 i 2.3 i koji rom preporucas?

16 godina
neaktivan

Da li je moguće spojit se preko wi-fi ako imam kod kuće carnet... bio bih zavalan ako je moguće da netko objasni....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim pomoć u vezi mobitela:prošlo je nekih 5-6 dana otkako sam napravila nadogradnju preko Kiesa na 2.3.4 s 2.2 koji mi znao često zablokirati, pogotovo na marketu i išla napravit update i odtad imam probleme. Prvi dan bilo sve ok, super brzo otvarao aplikacije, albume i sve al se 2x zgasio sam od sebe i upalio, no nisam obračala na to pažnju dok se 3 dan nije skorz zablokiro crni ekran, tipke ne reagiraju, nemoguće ga izgasit ni upalit jedino pomoglo vađenje baterije i zatim normalno upalio, da bi se nakon par sati to ponovilo tj.neko me zvao al nisam se mogla javit, mob.zvonio al ekran crni a tipki nigdje i opet pomoglo samo vađenje baterije, da bi se nakon tog već 2 noći zaredom skoro pa u isto vrijeme ugasio i odmah upalio, kao kad resetiraš računalo, tražio pin i sve a iz čistog mira. Mobitel je star 4 mj.i imam garanciju al nekako nebi htjela da bude mjesec dana na servisu pa ako ima tko kakav savjet što bi to moglo biti i kako pomoći bila bi zahvalna, samo bez rootanja, flashanja i sl.jer to nebi radila radi gubitka garancije a i iskreno da što ne pokvarim jer se nebi usudila. Eventualno ako postoji službeno vraćanje na stare postavke da ne gubim garanciju ili resetiranje preko postavki, i da odkad se gasi počeo mi sporo otvarat album i video player,malo i imenik  tj.prije se sve slike otvorile u sekundi a sad vrti i otvara jednu po jednu i kad prelazim preko albuma primjeti se kao da zaštekuje nejde onako glatko kako je išlo prije .

0 0 hvala 0
16 godina
Backupiraj kontakte i postavke (mislim da slike ostaju), zgasi mobitel, drzi volume up+home+power i pusti par sekundi nakon i9000 ekrana.
U recoveryu se kreces sa volume tipkom i home gumbom, napravi wipe/factory reset.
Meni se cini kao pregrijavanje ili nestabilnost roma.
17 godina
neaktivan
To je do ROMa, iste probleme i ja imao.
Long live Open Source and GNU/Linux!
15 godina
neaktivan
najjednostavnije, ne. nije moguće napraviti pppoe konekciju preko wifi mreže na androidu.....
16 godina
lzgr kaže...
Nocio kaže...

vozdra. danas dobivam samsung galaxy s i vjerojatno ak na njemu nije android 2.3 cu stavit prek kiesa

sad me zanima kako mogu otkljucat mob da prima sve kartice tj mreze?

Bolje ti stavi neki Custom ROM, ako je 2.2 onda super jer za neke ROM-ove treba stock 2.2 zbog bootloadera. :)

jel ti problem da mi pojasnis ovo s bootloaderom, koja je vaznost toga u vezi 2.2 i 2.3 i koji rom preporucas?

16 godina
neaktivan

moze pomoc : Nestaje mi notification bar ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dali je tko probao ovo staviti na galaxy

http://galnetmiui.co.uk/landing/ics-builds/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
amater_2 kaže...