Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.604.427
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Mr.Monden kaže...

Gdje si ti skinuo 2.3.5 ?

Moj s hotfile.com se ne raspakira, pokazuje grešku.

Uredno mu upišem pass, no ne djeluje.

Evo odavdje sam skinuo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1289875

Pri dnu prvog posta imaš link za skinuti. Moš proučiti cijeli taj topic, jedan je lik napravio i guide kako flashati sam ne znam na kojoj je strani.

Kad raspakiraš vidjet ćeš da ima dva CSC filea, jedan manji i jedan veći. Navodno je svejedno koji ćeš staviti. Ja sam stavio veći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 23:41 (Switch).
15 godina
neaktivan
Evo ja se javljam sa svog Galaxya na kojem sam upravo stavio 2.3.3 update koji mi je ponudio sam Kies .. sve tece duplo fluidnije nego na 2.2,no jos me zanima dali ima jos poboljsanja na tom 2.3.5 stock romu koji se stavlja prek odina ,jel mi mozete rec sta je brze ako je i to ..
Hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na kojoj si mreži inače ? Pisalo se da 2.3.3 ima neki problem sa baterijom, neki battery drain, koji su popravili sa 2.3.4 ..... To su navodili kao jedini veći nedostatak 2.3.3 androida :(

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
fakEEE kaže...
Evo ja se javljam sa svog Galaxya na kojem sam upravo stavio 2.3.3 update koji mi je ponudio sam Kies .. sve tece duplo fluidnije nego na 2.2,no jos me zanima dali ima jos poboljsanja na tom 2.3.5 stock romu koji se stavlja prek odina ,jel mi mozete rec sta je brze ako je i to ..
Hvala :)

Da, na 2.3.3 ti postoji taj battery drain, u 2.3.4 je to ispravljeno. Uglavnom vidjet ćeš ako ti se mob neočekivano isprazni. Onda pogledaj u battery stats na koliko posto ti je Android OS. Ukoliko na 30-50% onda sigurno imaš taj problem. Meni se kreće oko 3-5% na 2.3.5. isto kao i na 2.3.4.

15 godina
neaktivan
Hmm.. pa zasad sam na njem 8sati odkad sam ga skinuo s punjaca i potrosila se relativno kako po mojem nekom shvacanju bi i trebala s obzirom koliko i sta sam ga koristio ,pa sad neznam jel pricate o naglom padu baterije za nekih 40% il? pogledao sam sad i android sustav je potrosio 3-4% pa nema problema jos nikakvih,a vidjet cemo dalje sta i koliko ce potrosit / trajat :)
Nego me zanima jel se na 2.3.5 poboljsala brzina otvaranja izbornika il otvaranja web str? Sa 2.2 na 2.3.3 je sad velika razlika pa da znam dal bi mi se isplatio prelazak ako necu imat problema s ovim na bateriji :)

0 0 hvala 0
16 godina

Kolko sam vidio po forumima baterija se potroši za nekih 50-60% u roku 1-2h. I onda otovriš battery stats i vidiš da je Android OS skočio na 50%. Neće ti se to odmah pojaviti, tko zna možda ti se ni ne pojavi nikada al ljudima je mob radio savršeno 5-6 dana i onda se 7. dan zblesira i istorši se baterija u roku odmah.

Primjetio sam da mi je 2.3.5 brži do 2.3.4. Scrolanje po ekranima mi je fluidnije i nekako mi se sve čini stabilnije. Ovaj ugrađeni browser mi je predobar, superbrz i njega najviše koristim.

A vidjet ćeš, ako si zadovoljan sa 2.3.3 i ne budeš imao problema sa baterijom onda nemaš potrebe ništa mjenjati! ;)

16 godina
neaktivan

Ako tražim brzinu i fluidnost, onda nemoj ni razmišljati o stock, nego prijeđi na CM7 .... i to je to ....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina

imam jedan veliki problem slušao yotube i odjednom nestao zvuk...ugasio upalio vratio na tvorničke postavke ništa....kad stavim slušalice ima?'ošo zvučnik???

My way
17 godina
neaktivan

provjeri možda si slučajno stišal,ako si imal mob u džepu.meni se to znalo dogoditi.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma provjerio..e išao stavljat 2.3.5 i sad sam nešt zenul preko odina... kak da pokrenem mob uvijek  mi slika kad ga spojim slika prikazuje  mob uskličnik komp kao da nemože uspostavit vezu

My way
15 godina

ima itko pomagajte???

My way
16 godina

Jel ti ova slika dolje? Jel moš ući u download mode?

Kontam da si zbrickao mob.

For reference, this is what a bricked Samsung Galaxy S looks like. To recover from this problem, you'll need to get into the Download Mode.

A fully bricked phone (as shown on the screenshot) will not boot, or display the charging logo when connected to a USB charger. This presently cannot be recovered from any recovery attempt, it will require the phone to be sent back to Samsung and be serviced.

This screen does not always mean your phone is bricked. If you have a hardware locked vibrant, maybe, however, if your phone is not hardware locked, unplug the USB cable from the phone, Hold down Vol UP+Vol Down+Power, the screen will flash black, continue holding down all 3 buttons, you will see the "phone--!--PC" screen again, continue holding all 3 buttons, the screen will flash black again, release the power button only. This will put you into Download Mode.

If this does not work, open odin. Then connect your usb cable to your phone and computer. While the USB is plugged in and Odin running press and hold volume down + Home + Power. Once the black screen comes (flashes) release the Power Button. It should get into download mode.

Probaj ovo sve iznad što sam stavio. Ako ne uspije onda moraš naprabiti USB Jig. Nije komplicirano za napraviti, imaš na jubitou, a možda čak ima i za kupiti.

16 godina
neaktivan

Ako ti to neuspije, onda ti treba jig ....

15 godina

da to mi se pojavi....šta god probam onak zacrni se slika al se opet vrati,nikak da uđe u download mode....da ga odnesem na garanciju??

My way
16 godina

Hm...nisam baš siguran da će ti vrijediti garancija ako kažeš da si prčkao po softwareu i stavljao novi. Možda da kažeš da si preko Kiesa update-ao pa ti se neš zeznulo i sad ti se ti stalno pojvaljuje.

Ne znam, možda sam u krivu. Samo znam da ak ti nije stock rom gore garancija ne vrijedi.

15 godina

room je 2.3.4 offical nije stock  to sam mislio reči da mi se nešto zzenulo preko  kiesa..pokušao sam te sve stavri i par preko youtube i ništa...a stavrno..neznam šta da radim

My way
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 20:36 (galinjo24).
16 godina

Kažem, možeš nabaviti taj Usb Jig. S njim ćeš odmah moću u download mode i onda staviš preko odina što god hoćeš.

http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/samsung-galaxy-s2-jig-oglas-3686430

Ili ga moš sam napraviti!

15 godina
neaktivan

i meni je bilo mob ! komp , to nije brick, samo ga vratis u download. drzis ono za palit + vol dn.+ home key, opet spojis s kompom, flashas na novo i tjt. ja sam se isto bio us**, al mi je na srecu frend sa iskustvom reko da nije to nis.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

uspio stiskao par shema i vratio u download mode sad skidam 2.3.5 pa ču vidjet hoče mi se zvuk vratit...

My way
15 godina
neaktivan

evo vam lista galaxy s official firmwares.

http://www.sammobile.com/threads/17-Samsung-I9000-Galaxy-S-Firmwares.

*btw. vrijedi se registrirat. ovdje sam ja sve skinuo i sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 21:12 (Leonardus97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ovako stavio offical 2.3.5 i opet mi nema zvuka,kad stavim slušalice ima-.....znači izgleda zvučnik otišao..e sad to nema veze sa room koji je u njemu oni moraju popravit zvučnik...

My way
15 godina

Jel ima možda kaki bug i zbog zvuka...al sad sam stavio drugi room i opet??

My way
15 godina

*#*#197328640#*#*  kad to utipkam dobijem more opcija odem po audio..jel zna netko šta bi trebao napravit da mi se zvuk vrati...ili to nema veze sa vračanjem zvuka..nikak mi zvuk neradi??

My way
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 21:47 (galinjo24).
16 godina

Pa ako si probao sa drugim romom onda je do zvučnika vjerojatno. Ošao u vječna lovišta! :)

Nosi to na reklamaciju.

16 godina
neaktivan

Al prvo vrati neki stock rom od svog operatera, imaš na pc ekspert jednu temu di možeš downloadat orginal softvere od naših operatera....

15 godina

odnio na garanciju...definitivno nema veze sa softwerom ošao je zvučnik vanjski...

My way
15 godina
neaktivan

Evo ja se javljam , sad sam malo ulovio vremena da si flesham mob :D

Znaci , definitivno je 2.3.5 i 2.3.7 bolji i brzi od 2.3.3 ( nisam bas prezadovoljan romom , iako je brzi od 2.2 definitivno ) ?

E sad je pitanje .. Kolika je razlika izmedu 2.3.5 i 2.3.7 ?

Koji je bolji po vama, i jel se isplati riskirati mogucnost gubljenja garancije ( znam da ga mogu vratit na stock,no ... ) da stavim umjesto 2.3.5 - 2.3.7 ?

0 0 hvala 0
16 godina

Taj 2.3.7 kolko sam upoznat nije stock rom. Zadnji stock je 2.3.5. Ja sam trenutno na njemu i super sam zadovoljan. O 2.3.7 ne znam ništa pa nek netko tko ga ima napiše koju riječ.

15 godina
neaktivan
Switch kaže...

Taj 2.3.7 kolko sam upoznat nije stock rom. Zadnji stock je 2.3.5. Ja sam trenutno na njemu i super sam zadovoljan. O 2.3.7 ne znam ništa pa nek netko tko ga ima napiše koju riječ.

Znam da 2.3.7 nije stock ROM, no kazem da bih volio da neko napravi malu komparaciju izmedu 2.3.5 i 2.3.7 ako je isprobao oboje .. pa da se odlucim koji cu staviti, da ne stavljam custom rom bzvz :)

17 godina
neaktivan

Jesi li pregledao dobro sve postavke zvuka ( prva - bešumno bez zvukova osim multimedije i alarma )

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice