Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.604.882
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
jura kaže...

Ma nista nema teorije bilo koji rom da pokusam fleshati preko odina stane mi na setup conection u prethodnom postu sam postao screenshot i tako stoji nista se ne dogadja odspojim mob pojavi se ona ikona racunara i moba izvadim bateriju u par pokušaja udjem ponovo u download mode i svakim pokusajim fleshanja bilo koji darky nista a ne javlja ni greske ali se nemože upalit,neznam zašto jer mu nisam ništa radio samo ušao u download mode i to iz darky apa sa marketa,kad bih ga mogao upaliti onda bi to bila" different story"

iskljucio bih lagfix preko darky toola instalirao clock mode recovery restartao napravio factory reset.wipe it...a ovako nemogu ništa

nadam se kojem pametnom odgovoru od zaista iskusnih korisnika koji znaju o čemu govore.

hvala

14 godina
neaktivan

znači ne možeš sa tipkama volume plus,power i home ući u cwm, onda probaj skinuti stock JVT i pošto možeš u download mod probaj taj preko odina.

pazi da su ti svi procesi kiesa ugašeni na kompu,upali odin (odin bi ti trebao biti na particiji gdje su ti snimljeni i windowsi)stavi sve fajlove kako treba u odin,zatim stavi mob u download mod spoji na komp(znači ne spajati prije nego upališ odin),kada ti pokaže u odinu da je spojen stisni start,ne odspajaj mob dok ne piše done i dok se ne počne restartat,nadam se da češ uspjeti

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok narode riješio sam problem skontao sam da nesto koči na setup conection da se preko usb nemože konektovati sa računarom i odspojio sam usb iskljucio odina par puta ponovo usao u download mode i vidim u momentu odradjen posao ...radi..fleshao darky v10.2 extreme edition final gotovo u par minuta,sve sam probao toliko zahebancija na kraju zbog nekompatibilnosti windowsa sa usb portovima stavio i nove drivere na windows 7.Eto ako neko bude imao isti problem dobro ce mu doći ova situacija.

Ovaj rom darky rom v.10.2 final extreme edition je zaista prebrz nikakav force close nisam uspio još sve isprobati gps signal nisam probao angry birds još ali ovo što sam pokrenuo dosta appova prebacivanje iz menia odaziv na aplikacije nevjerovatno brzo preporučam svima ima dosta izmjena.

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/v10-2-final-what-are-you-waiting-for.4253/

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 23:05 (vendetta).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može li mi netko napisati upute na hrvatskom kako rootati Galaxy S sa 2.3 XXJVO firmareom?

Ili kako downgradeati na 2.2 bez rootanja. Hvala!

Mislim, dakle postojim

0 0 hvala 0
16 godina
Pa downgradeas preko Odina, mislim da ti ne treba root.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
17 godina
neaktivan

Rijesio sam, flashnuo sam preko Odina kernel koji je rootan,a s njim sam dobio i cwm tako da sam jednim udarcem ubio 2 muhe. Nakon toga sam backupao sve i flashao Insanity ROM, koji mi se cini ok,dosta je brz,makar mu fali dosta programa koje moram instalirati preko nitralityja.

Mislim, dakle postojim

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Rijesio sam, flashnuo sam preko Odina kernel koji je rootan,a s njim sam dobio i cwm tako da sam jednim udarcem ubio 2 muhe. Nakon toga sam backupao sve i flashao Insanity ROM, koji mi se cini ok,dosta je brz,makar mu fali dosta programa koje moram instalirati preko nitralityja.

Dao bih sam sebi TD. Insanity je smeće kakvog nema, zvuk je tih, stalno se nešto crasha, kad pričam s nekim se zna dogodit da čujem nekakav robotski glas (nešto slično spajanju na dial up).

Uglavnom, imate li neki ROM za preporučit a da nije Darkyjev, on traži ∞ stvari da se instalira ROM, što mi se neda raditi.

EDIT: Valja li ovo šta? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1129404

Čini mi se ok ROM.

Mislim, dakle postojim
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 11:40 (lzgr).
16 godina
CM7.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
CM7.

Fala, flešnut ću ga sutra i vidit kako ide {#}

Nego, koji MIUI ima za Galaxy S? Vidio sam onaj Galnet MIUI, neznam kakav je, imam dobra iskustva sam MIUIem na HTC Desireu.

Mislim, dakle postojim
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 19:55 (lzgr).
15 godina
8ax kaže...
CM7.

Jel' ti ne šteka 720p video na CM7?

16 godina
Snimanje? Ne.
15 godina
Snimanje i gledanje.
Citao sam da nekima steka
17 godina
neaktivan
Može mi netko linkati DL za cyanogen mod 7 jer ne radi službeni link?
Long live Open Source and GNU/Linux!
17 godina
vendetta kaže...

nisi me razumio telefon može uci u download mode sve to sto si ti napisao sam pokusao preko odina jer ne mogu upaliti mob samo u download mode ne pojavljuje mi se nikakav reset to factory wipe instal format it....ništa od toga nema cwmrecovery pokusavam staviti rom koji sam napisao gore preko odina zapne na screenshotu koji sam postao probacu preko odina staviti speedmod kernel jer on ima ugradjen cwm.

druze ja sam jucer imao isti problem promjeni usb port i restartuj racunar i onda opet sve pokreni i tad ce ti moci 110% ;) i meni je samo stajalo na to set partition i nista dok nisam promjenio usb port i restartovao racunar!

16 godina

Jel zna netko neku aplikacoju sličnu NoLed? Neki dan mi je prestala raditi i morao sam je obrisati i sad je tražim na marketu i nema je više. Treba mi takva neka aplikacija jer ako ne skontam odmah poruku ili poziv koji primim može i cijeli dan proći a da ne primjetim da sam nešta dobio. 

14 godina
neaktivan

evo ti stranica za noled, tu možeš skinuti najnoviji apk pa ga instalirati na mob

http://www.devasque.com/noled/download.php

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Instalirao, upalio i ugasio mob i ne radi. Instalirao sam zadnju verziju. Imam 2.3.4 službenu verziju. Ima još netko taj problem?

14 godina
neaktivan
sunblock2000 kaže...

Instalirao, upalio i ugasio mob i ne radi. Instalirao sam zadnju verziju. Imam 2.3.4 službenu verziju. Ima još netko taj problem?

o čemu govoriš,ako o noled, ja sam stavio isto zadnju verziju i radi,jesi li u postavkama uključio kvačicu na switch noled on

17 godina
lzgr kaže...
lzgr kaže...

Dao bih sam sebi TD. Insanity je smeće kakvog nema, zvuk je tih, stalno se nešto crasha, kad pričam s nekim se zna dogodit da čujem nekakav robotski glas (nešto slično spajanju na dial up).

Uglavnom, imate li neki ROM za preporučit a da nije Darkyjev, on traži ∞ stvari da se instalira ROM, što mi se neda raditi.

EDIT: Valja li ovo šta? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1129404

Čini mi se ok ROM.

kak god se tebi sviđa, samo mi nije jasno kojih je to bezbroj stvari

ak prvi put flashas - Odin, sam ROM i što još? Možda Darky app, ali to poslije ili uopće ne ako je prvi flash pa mi nije jasno o cemu se radi ...

14 godina
neaktivan

Neznam šta fali darky romu stavio sam v.10.2 extreme edition final išao na factory reset,wipe data stavio preko odina jer sam imao problem nisam mogao ući u recovery mode samo u download mod odmah automatski dobio darky kernel 2.9.2 jvq Dark Core sada imam iz power mode odmah opciju da se prebacim u recovery mod sto prije nisam imao programe dobiješ instalirane osnovne kao u službenom stocku,a što je najvažnije radi nevjerovatno brzo probao sam druge stockove i romove kod prijatelja pa ti kažem ako nisi probao nemožeš reći da darky rom nije dobar,jednom rječju prebrz .A ako ti manjka programa imaš market free aplikacija kolko hoćeš apk na torrentima pa instaliravaj.Kad se prebaciš restartom u cwm darky recoveri imaš voodoo lagfix menu gdje možeš uključiti lagfix jer su po defaultu na disable zatim usb debubing itd.Recimo u qudrant  standardu imam 2249 benchmark točki ali kažem zaista je prebrz rom,pa bih ga preporučio svakom ko traži stabilan  i brz rom od nedelje ga imam nijedan force close još nisam imao a i baterija stvarno traje čitav dan ali ga zaista forsiram, ne... nisam radio kalibraciju baterije.Auh.. umori se pisajuć.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ajd mi predložite neki dobar widget za vrijeme.thx

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogu da kažem da sam probao nekoliko tih widgeta i da mi se nijedan nije dopao.Svi su oni tu negdje po kvaliteti ali ima jedan veliki problem koji sam primjetio prilikom korištenja što mi se nimalo ne svidja naime svi koriste previše sistemskog rama i pravi update svako tri sata.U quadrant benchmarku mi je benchmark score prije instalacije widgeta bio negdje oko 2300-2500 a nakon instalacije widgeta za vremensku prognozu pao je za 1000 to je meni ne prihvatljivo ako igram igre potreban mi je svaki djelić rama,a ti programi rade  u pozadini i to je to.U svakom slučaju evo ti neke i probaj pa ćeš vidjeti koji je bolji za tebe A weather & toggle widget v7.8,a weatherbug elite v2.5.288.,animated weather widget clock na marketu ih ima koliko hoćeš free.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 11:07 (vendetta).
17 godina
neaktivan
Ma dobro update si ti slozis kak tebi odgovara,a ram mi je uvijek ok,ali svejedno hvala.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jura kaže...

GoWeather

Možda nisam neka referencija za isti jer doslovce imam 6 njihovih extensiona - GoLauncher, GoSMS,GoWeather,GoDialer,GoContacts,GoKeyboard

screenshot Goweather ti je gornji widget - u isto vrijeme i sat -- imaš više skinova kojima se tu i tamo i dodaju novi

15 godina
neaktivan

sad se čeka Ice Cream Sandwich. hoce to ic na SGS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da...to i mene zanima?! Imali kakvih naznaka da bi ga Galaxy S mogao dobiti?

17 godina
neaktivan
Switch kaže...

Da...to i mene zanima?! Imali kakvih naznaka da bi ga Galaxy S mogao dobiti?

Da, rekli su da će gotovi svi Gingerbread supported mobiteli dobiti ICS. Pošto Galaxy S ima prostora napretek, a hardver sse čini ok, gotovo sam 100% siguran da će doći za GS. Recimo Desire ga vjerojatno neće dobiti jer ima slabiji hardver i malo memorije (to je uzrokovalo probleme kod official gingerbread roma za desire)

Long live Open Source and GNU/Linux!
16 godina
neaktivan
Latz kaže...
jura kaže...

GoWeather

Možda nisam neka referencija za isti jer doslovce imam 6 njihovih extensiona - GoLauncher, GoSMS,GoWeather,GoDialer,GoContacts,GoKeyboard

screenshot Goweather ti je gornji widget - u isto vrijeme i sat -- imaš više skinova kojima se tu i tamo i dodaju novi

Beautiful widgets ima dosta weather widgeta različitih veličina....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
goranbm kaže...

Beautiful widgets ima dosta weather widgeta različitih veličina....

Ima - sve ovisi kaj čovjeku odgovara ... meni je gotovo citava gama Go-ovih aplikacija taman što mi treba...

15 godina
neaktivan
go launcher I pripadajuce aplikacije JEDU bateriju.... kad san se riješio svega sto ima go u sebi baterija je odjednom bila 20% dužeg vijeka..

npr. na tabu inače dobivam iz jednog punjenja oko 5 sati screen on timea. sa go launcherom sam dobivao oko 4 sata i 20 minuta...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice