Oce li mi reci neko koliko kosta touch za galaxy s i9000? Gledam na ebay svudje ima touch ali + digitizer i moze se naci oko 80 eura ali meni samo touch treba. Ako neko zna koliko je neka javi ili nedje sa neta da ga narucim. Ne rade mi ova 2 touch dugmeta menu i back probao sam neke djelove da zamijenim ne pomaze, nema druge nego touch da je crkao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam problem sa spajanjem na wirlees..pronađe ga,signal je dobar..a nece da se spoji.(pise nesto: ucitavanje IP adrese)
ako netko zna,bio bi mu zahvalan :)..
imam problem sa spajanjem na wirlees..pronađe ga,signal je dobar..a nece da se spoji.(pise nesto: ucitavanje IP adrese)
ako netko zna,bio bi mu zahvalan :)..
probaj pod wi-fi postavkama, menu->napredno i označi Koristi statički IP, za IP adresu unesi npr 192.168.1.20, gateway 192.168.1.1 i mrežna maska 255.255.255.0 i probaj se onda spojiti
i/ili ugasi pa opet upali router
Imam rootan stock froyo 2.2.1 u kojem sam napravio nandroid backup.
Sad planiram preko kiesa dići sustav na gingerbread pa me zanima (jednom kad rootam GB) što bi se desilo da u gingerbreadu pokušam napraviti restore tog nandroid backupa koji je stvoren u froyo-u?
Froyo i GB imaju različite bootloadere. Tako da ne bih pokušavao sa restoreom nandroid backupa.
Prelaskom sa Froyo na 2.3.4 GB produžio mi se vijek baterije za 10 do 15h s istim korištenjem;-))Pitanje ako bi stavio darky room preko odina dali bi se izbrisale app?Ako bi koji program je dobar za backup i najlakši za korištenje?
Samsung Galaxy S iz Vip-a dolazi bez uključenog recovery moda te sa Androidom 2.2 bez mogučnosti nadogradnje preko Samsung Kies-a, i naravno svi su zaključani.
Root se da vrlo jednostavno napraviti sa SuperOneClick v2.1.1
Zatim otključavanje na sve mreže napravljeno sa programom Samsung Galaxy S unlock skinutim sa službenog marketa, isto radi savršeno, unlock ostaje i nakon nadogradnje softwarea
Nakon toga sam napravio sljedeči fiks Fix 3-Button Combo Download & Recovery Mode In Samsung Galaxy S GT-I9000 (u slučaju da se mob nakon ovog pali i blokira, samo preko Recovery moda napravite factory reset)
Instalacija službenog zadnjeg update-a na 2.3.4 XXJVR napravljena po ovim uputama (http://www.theandroidsoul.com/xxjvr-latest-galaxy-s-firmware/)
Sve je prošlo bez ikvakve greške, mobitel sada ima Qvadrant score 1450 naspram 1000 sa androidom 2.2
Za trajanje baterije još uvijek neznam, ali vjerujem da je i to poboljšano.
Najbolja stvar mi je što sada imam opciju direktnog update-a softwera sa mobitela
Jel zna netko kako dodati tipkovnicu sa HR znakovima na ovaj službeni frimware 2.3.4
baš ti i nije ovo točno,ja sam kupio mob još prošle godine u vipu u Zg i bio je otključan na sve mreže,radio je odmah 3-Button Combo Download & Recovery Mode,to ovisi od moba do moba,nije pravilo
mislim da je onome tko sada kupuje mobitel tak svejedno jel su prije godinu dana bili otključani ;)
ja ovdje pričam o zadnjoj seriji....
Kies mi je prikazao da je dostupan novi update, updateal sam Firmware verziju na 2.3.3 (Kernel verzija - 2.6.35.7-I9000BOJV9-CL40614 root@dell130#2) (GINGERBREAD.BOJV9) I sad mi cucla bateriju ko lud sta da stavim ? Moze neko dati neki link za neku bolju verziju da ne cucla bateriju toliko, jucer sam isao spavati bilo je 83% sad sam se probudio i ostalo je 11% :O !!!
Pogledaj pod Battery use koliko ti troši Android OS, trebao bi biti na 3-5%, ali meni je isto nakon update potrošio bateriju za jedan dan i bio je na 40%. Nakon restarta i drugog punjenja se sve normaliziralo.
Pogledaj pod Battery use koliko ti troši Android OS, trebao bi biti na 3-5%, ali meni je isto nakon update potrošio bateriju za jedan dan i bio je na 40%. Nakon restarta i drugog punjenja se sve normaliziralo.
Hej Tony 2.3.3. verzija ima battery drain i opčenito guta dosta bateriju,stavi zadnju verziju 2.3.4 preko odina i baterija če ti durat(ja evo skinuo sa punjača u petak oko 14h i evo do sad se još drži msm. da će još danas izdržat nisam ga nikako gasio...imam negdje 2 i pol sata razgovora pola sata igranja igara i 1h neta preko wirerlesa;-)))=
Taj postotak će ti i nakon restarta biti visok jer pokazuje od zadnjeg punjenja, a ne trenutnu vrijednost, pa ćeš vidjeti tek nakon punjenja.
Hej Tony 2.3.3. verzija ima battery drain i opčenito guta dosta bateriju,stavi zadnju verziju 2.3.4 preko odina i baterija če ti durat(ja evo skinuo sa punjača u petak oko 14h i evo do sad se još drži msm da le još danas izdržat nisam ga nikako gasio...imam negdje 2 i pol sata razgovora pola sata igranja igara i 1h neta preko wirerlesa;-)))=
ok, imas kakav link s tutorialom -downloadom ? Imam odin v1.82 mozes pomoci preko skypea ?
ćemu stavljati XXJVP kad je zadnji XXJVR ?
http://www.theandroidsoul.com/xxjvr-latest-galaxy-s-firmware/
Koja je razlika između jvq jvp i jvr?sve je to verzija 2.3.4,neču ovo mjenjat msm. da su razlike nikakve, a sa ovim jvp 2.3.4 imam ultra dobru bateriju..
U odinu pise odaberi csc tab i izaberi csc.tar a nemam to kad raspakiram csc arhivu nema csc.rar da oznacim samo arhivu ?
Koja je razlika između jvq jvp i jvr?sve je to verzija 2.3.4,neču ovo mjenjat msm. da su razlike nikakve, a sa ovim jvp 2.3.4 imam ultra dobru bateriju..
razlika je u tome što zadnja verzija ima manje bugova od prijašnjih....
i bezveze je nekome preporučiti stariju verziju, ako već postoji novija koja radi bolje. tebi se možda ne isplati novi update ali nekome tko prelazi sa npr 2.2 definitivno je nabolja najstabilnija zadnja verzija
ti pričaš o zadnjoj seriji,a sve si ih isprobao pa znaš ili ih ti zaključavaš pa znaš, ja sam rekao za svoj (i onda su neki kupljeni bili zaključani)
pozdrav, presao sam sa darky roma 10.1 na 10.2 final i opet mi javlja force close i cini mi se da je sporiji od 10.1.
jel bolje prvo stavit 10.2 resurrection pa onda final?
Jeli moguće na mVideo playeru namjestit da se prikazuju slova s dijakritičkim znakovima ?
ti pričaš o zadnjoj seriji,a sve si ih isprobao pa znaš ili ih ti zaključavaš pa znaš, ja sam rekao za svoj (i onda su neki kupljeni bili zaključani)
i koga briga za lanjski snijeg, moj Desire iz prve serije je bio isto otključan pa više nisu, i što je nekome bitno kad kupujem to što se tebi i meni "posrečilo" prošle godine ili što će sada dobiti zaključanog...
ćemu stavljati XXJVP kad je zadnji XXJVR ?
http://www.theandroidsoul.com/xxjvr-latest-galaxy-s-firmware/
Odlican je xxJVR Drzi mi baterija evo vec 2 dana jos ima 39% jako puno prckam odliiican !!! PREPORUKA
ja ti pričam o tome da i sada možeš naletiti na otključani, a ti se uhvatio za "lanjski", ali dosta o tome, ne da mi se više uvjeravat nekoga tko je "prepametan" da prihvati i mišljenje od drugoga,a ostali će odlučiti što im je bitno a ne ti
Dear jonyb
U potpunosti se slažem s nujke71.
Malo ga previše masiraš s tim svojim primjerom.
Osobno sam naime tek jučer stavio Darky 10.2 a bio sam pol godine na ROMu koji je bio dok sam kupio.
Ne vidim zašto bi samo tema bila za vlasnike koji su "jučer kupili mob".
Također i što se verzija tiče dugo nisam prelazio na 2.3.3 zbog cuclanja baterije pa novije ne znači i bolje (u odnosu na moj prijašnji 2.2).
No idemo dalje.
peace!
"Darky is dead, DarkyROM is reborn"
http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads%2Fdarky-is-dead-darkyrom-is-reborn.5025%2F
Stavio sam stock 2.3.3 T-Mobile prije dva tjedna i sasvim sam zadovoljan.
Ono čega sam se najviše bojao, potrošnja struje, u najmanju je ruku kao i na Froyu, iako mislim i nešto bolja.
GPS, čini mi se nešto brži, a i sve ostalo je ponešto brže.
Jedino što sam primijetio kod WIFIa, prije mi je istoj udaljnosti pokazivalo full prijem tri crtice, sada samo jednu, ali sve radi savršeno, pa mislim da su tu programeri pronašli mjesta za uštedu baterije.
E forumasi pomagajte!
Tko zna neku aplikaciju kojom mogu promjeniti ikonice od instaliranih aplikacija u menu-u. Desktop ikonice one na Home screenu znam promjeniti.
I usput kako da printscreenam ekran od moba da vidite kako mi izgleda home scr. :) Hvala
Gdje mogu naci neku free ok temu za galaxy?
Sve sto nadjem nije free :/