Stavi stock rom pomocu Odina. Imas puno primjera na netu (kao i originalnih romova).
Mislim da je cak na ovoj temi bilo postavljeno pitanje koji ROM je dolazio sa mobom tako da znas na koji vratiti. Na onom linku imas sve...
Onda ravno na servis...
Problem je što ne mogu spojiti mob s kompom (ne vidi ga u My Computeru). Na mobu treba stisnuti gumb na ekranu da se spoji. Čak i da nekako to uspijem napraviti (pošto mislim da touch opcije nisu riknule), treba u settingsima uključiti USB debugging, a toliko dobro ipak ne poznajem mob da bi naslijepo mogao to napraviti.
Koristio sam SGS Unlock tak da sam backupao i spremio stare podatke na kompu, samo da ga mogu spojit...
P.S. - ispravi me ako griješim, ali ovo što si ti poslao su samo različite verzije firmwarea. Ja još uvijek imam originalni firmware, samo što sam ga otključao da ne moram biti na T-mobileu.
EDIT: mislim da ću ići ovak na blef na servis. Ak skuže, još ću se malo poispitati kako staviti stare podatke pa onda opet, ak ne skuže, super!
Instaliraj samo drivere za mob. na komp. i stavi mob u download mod (volume down+home+power mobi ti za to mora biti ugašen). Postavi sve opcije u odinu i spoji mob. sa kompom kad ti bude pisalo na mobu. downloading.
Sačekaj da ti u odinu piše added i stisni start. Znači nemoraš ništa stiskati po ekranu. Samo su ti fizičke tipke potrebne.
Možda ti ovo pomogne. Imaš tu i video kako se stavlja mob u download mod.