Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.565.505
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Eto ga na....ureko sam se.... U 2 sata standy by-a baterija dolje 36%... Android os 84%....
14 godina
neaktivan
veljac99 kaže...

Pitanjce...

Kada dolazi Gingerbread official u HR (dakle službeni / HR)?

Možda naši čekaju već izašli Gongerbread 2.3.4 {#} http://www.samfirmware.com/apps/blog/entries/show/7340353-android-2-3-4-hits-galaxy-s-gt-i9000-

Nego, jel stvarno službeni 2.3.3 cucla bateriju više nego Froyo?  

14 godina
neaktivan

Nije Gonger, nego Ginger. Ispravak!

0 0 hvala 0
14 godina

Danas sam obišalo i VIP CENTAR i dobio odgovor kako Galaxy-a JOŠ nema u dućanu ali oko Ponedjeljka bi trebali stići po cijeni samog aparata od 4999.00 ćuna (isto tako i HTC Sensation), dok uz tarifu 200 bez limita košta oko 2300 ćuna (HTC Sensation SAMO 2000 ĆUNA), 

DAKLEM {#} izbor je na vama/nama krajnjim kupcima, ili možda trenutno danas ovcama za šišanje {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako je Optimus 2X u VIP-u 3500kn(cijena samog uređaja) a u tarifi bez limita 200 1700kn ... onda SGS2 ne bi smio biti vise od 4500kn odnosno 2700kn. Po mom misljenju trebao bi biti i manje jer realno nije bolji od optimusa 2x za 1000kn.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Athilon kaže...

Ako je Optimus 2X u VIP-u 3500kn(cijena samog uređaja) a u tarifi bez limita 200 1700kn ... onda SGS2 ne bi smio biti vise od 4500kn odnosno 2700kn. Po mom misljenju trebao bi biti i manje jer realno nije bolji od optimusa 2x za 1000kn.

Bile su objavljene cijene u vipu. Na tarifama 25/Ideal/75 koštati će 2999 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 16:34 (Dkc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Jeli ko koristi voice dial? Nemam nigdje opcije da snimim za neke kontakte glas da ga pozovem. Može se bez toga ali to ne funkcionira dobro jer moraš na engleskom a naša imena na engleskom se ne mogu izgovarati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ljudi pomagajte hitno!! Kako da rutujem XWJFF Gingbread ? Ne mogu nidje na netu da nadjem upustvo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imas na xda pod android dev. Vec rootan cwm xomp. Rom...
15 godina
neaktivan

Stavio sam jucer 2.3.4 preko odina,imam 1500 score na quadrantu..mob je osjetno brzi...

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam isto stavio 2.3.4, ali Ficeto's JVP Base ROM (lagfix on)

Quadrant je oko 2200-2300

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Posto mi telefon koci koji god rom da instaliram evo sam sad ubacio JVP gingebread i kernel od supercuria(tako nesto :)) i opet koci fon...
Posto sam novi korisnik androida pa ne znam... Mogu li nekako da izbrisem sve sa telefona i onda da flesujem JVP? Jer svaki put kad flesujem ko zna sto ostane na telefonu mozda imam nekoliko OS :)
Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
parizer kaže...

Kakvo ti je stanje sa baterijom sad kad si na 2.3.4?

Ima li još uvjek onaj android os BUG?

14 godina
neaktivan

Nemogu povezat "Samsung galaxy s" sa kompom preko usb-a ! Dal se nešto treba posebno instalirat ili meni fali nekaj na kompu? Vjerujem da je ovo već opisano kak treba,al u žurbi sam i nadam se da će mi netko odgovoriti..

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DexusOne kaže...

Nemogu povezat "Samsung galaxy s" sa kompom preko usb-a ! Dal se nešto treba posebno instalirat ili meni fali nekaj na kompu? Vjerujem da je ovo već opisano kak treba,al u žurbi sam i nadam se da će mi netko odgovoriti..

Stock Rom?

Jesi li u Notificationu vidio nešto USB connected?

14 godina
neaktivan
DexusOne kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728929

14 godina
neaktivan
zola.mne kaže...
Posto mi telefon koci koji god rom da instaliram evo sam sad ubacio JVP gingebread i kernel od supercuria(tako nesto :)) i opet koci fon...
Posto sam novi korisnik androida pa ne znam... Mogu li nekako da izbrisem sve sa telefona i onda da flesujem JVP? Jer svaki put kad flesujem ko zna sto ostane na telefonu mozda imam nekoliko OS :)
Hvala!

najčišće što možeš instalirart je da izbrišeš sve što imaš na sd kartici (format) i onda usnimiš novi rom preko odina sa re-partition

15 godina

I sam gledam kako bih uzeo ovaj uredaj, ali sam malo skeptican posto se radi o Samsungu a njihove uredaje tj. mobitele nikada nisam imao.

Po vasem, dali je uredaj dobar? najvise me zanima kakvo je surfanje na njemu, preglednik dokumenata, pisanje mailova, SMS-a te kakav mu je Wlan?

Tema o odabiru uredaja je ovdje pa pomozite ako mozete! {#}

U izbor mi ulazi jos HTC Desire, SE x10 te ovaj i9000.

Jos sam vidio i8700 tj. Omniu 7 no kazem, ne znam kakav je Samsung mada mi se recimo Omnia svida jer je gore WP7 no ne znam kakav je display i ostalo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

od ovoga svega sto si nabrojao je samsung galaxy s definitivno najbolji mobitel barem meni...

ako cemo gledati realno mobitel je star oko godinu dana a jos je među najboljima na trzistu tako da ne razmisljaj puno :) ,jedina mana mu je sto nema bljeskalicu ali meni to nije niti bitno!

inace mobitel ovako radi solidno ali kada mu stavis stock rom npr.darky-a  sa lagifixom mobitel radi prebrutalno :)

1 0 hvala 1
15 godina
Cro01 kaže...

od ovoga svega sto si nabrojao je samsung galaxy s definitivno najbolji mobitel barem meni...

ako cemo gledati realno mobitel je star oko godinu dana a jos je među najboljima na trzistu tako da ne razmisljaj puno :) ,jedina mana mu je sto nema bljeskalicu ali meni to nije niti bitno!

inace mobitel ovako radi solidno ali kada mu stavis stock rom npr.darky-a  sa lagifixom mobitel radi prebrutalno :)

Ma fotic mi iskreno nije vazan tj. to je stvar na koju uopce ne gledam vec mi je najvaznije ono sto sam nabrojao: ugodno surfanje, velik i dobar display, dobar preglednik dokumenata, lako i dobro tipkanje mailova i SMS-a, dobar Wlan, odlican touch koji radi bez greske i naravno da je sam uredaj brz.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan

Mogu li kako rucno da ubacim drajvere za touc dugmad menu i back? Ne rade mi tj ponekad prorade sad su mi 3 dana radila i opet ne rade. Probao sve moguce softvere itd... Ali ne pomaze. Ne mogu ni da se apdejtuju. Nekako se snalazim jer sam instalirao aplikaciju koja daje virtuelna dugmad pa m je lakse :)
Dugmad su valjda u redu samo drajvera nemaju. Moze li biti da je crkao ovaj dio cip sa drajverima za touc dugmad http://cgi.ebay.ie/GENUINE-SAMSUNG-KEYPAD-FLEX-RIBBON-CABLE-I9000-/200580740175 ? Da li da uzmem ovo? Bojim se da ce mi neko ostetit i telefon kad mi bude mijenjao ovaj dio?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 22:37 (zola.mne).
17 godina
neaktivan

Evo... instalirao sam si preko Odina 2.3.4 JVP i Android OS battery draina više nema, a ispravljen je i Alarm Clock bug

Ali... Dosta toga u marketu mi fali... Ne mogu instalirati Skype jer mi kaže da nije podržan u mojoj zemlji... prije je sve bilo super... Promijenio sam CSC na XEU (bio je KOR) i još uvijek ne mogu instalirati Skype.

Da li ima kakav način da ga instaliram preko marketa, a da ne trebam rootati?

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gerontius kaže...

Evo... instalirao sam si preko Odina 2.3.4 JVP i Android OS battery draina više nema, a ispravljen je i Alarm Clock bug

Ali... Dosta toga u marketu mi fali... Ne mogu instalirati Skype jer mi kaže da nije podržan u mojoj zemlji... prije je sve bilo super... Promijenio sam CSC na XEU (bio je KOR) i još uvijek ne mogu instalirati Skype.

Da li ima kakav način da ga instaliram preko marketa, a da ne trebam rootati?

100% nema battery draina? 

17 godina
neaktivan

Zasada nisam naletio na onaj bijesni porast Android OSa.. Android system je nešto viši nego prije (oko 10% se vrti), ali u globalu baterija  duže traje.

Btw... ako prebacite CSC na XEU, max verzija Google Mapsa će biti 5.2.1... Na KOR se updateao na 5.5 (kao i na XEE koji sam prije imao na JVB)

U odnosu na JVB, tu je nazad i Daily Briefing app

edit: i Music Player više ne čita tagove u AAC i MP4 fileovima

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 11:46 (Gerontius).
15 godina
neaktivan
Ja cu se jos par dana strpiti s 2.3.4.... Za sada imam darkija 10.1, stavio sam semaphoreov kernel... OC na 1200 mhz... Baterija traje jednako ko i prije.. Mobitel malkec brzi... Guadrant izmedju 2000-2100... Ma milina...
15 godina
protjeran
8rda3+ kaže...
Ja cu se jos par dana strpiti s 2.3.4.... Za sada imam darkija 10.1, stavio sam semaphoreov kernel... OC na 1200 mhz... Baterija traje jednako ko i prije.. Mobitel malkec brzi... Guadrant izmedju 2000-2100... Ma milina...

Mislim da će sad novi Darky.

Ja se još ne mogu odlučit hoću li na 2.3.4 ili ostat na Darkyu. :S

14 godina
neaktivan

koji modem koristite na darkyu 10.1?stalno dobivam onaj force close za email, i kad se spojim na kucni wireless nemre na net?

0 0 hvala 0
17 godina
amater_2 kaže...
parizer kaže...

Kakvo ti je stanje sa baterijom sad kad si na 2.3.4?

Ima li još uvjek onaj android os BUG?

Jos nema ni traga od Android OS buga...

Trenutno stanje:

• Android OS 6%
  • Android System 4%
16 godina

Evo i ja sam od sinoć na 2.3.4 i nema nikakvih naznaka za android OS bug. Ne prelazi 7% na statusu baterije.

Eto toliko od mene..... za sad...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice