Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.565.702
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo da ja javim kako mi je na 2.3.3. Uglavnom radi puno brze i sve je super, ali evo danas mi je Android os dosao na 26%. Do sad mi je bio na par posto stalno i danas se povecalo. Pocuclalo mi je 70% baterije u 4-5 sati. Nije ni wi-fi ukljucen nisam na njemu praticki nista radio osim obavio par poziva i instalirao rock player. Mislo sam da je nesto do njega pa sam ga unistalirao. Da li pomaze reset ili je neki bug. Citao sam malo i cuo da reset moze pomoci, jer da se zna dogodit tako nesto.

Ima netko neki prijedlog sta napravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
telefon kaže...

Evo da ja javim kako mi je na 2.3.3. Uglavnom radi puno brze i sve je super, ali evo danas mi je Android os dosao na 26%. Do sad mi je bio na par posto stalno i danas se povecalo. Pocuclalo mi je 70% baterije u 4-5 sati. Nije ni wi-fi ukljucen nisam na njemu praticki nista radio osim obavio par poziva i instalirao rock player. Mislo sam da je nesto do njega pa sam ga unistalirao. Da li pomaze reset ili je neki bug. Citao sam malo i cuo da reset moze pomoci, jer da se zna dogodit tako nesto.

To ti je poznat problem za SGS. Ima ga i na SGS2. Trebao si čuti za Android OS bug i nažalost još nije riješen. Samo resetiraj mobitel i trebalo bi biti opet normalno. 

15 godina
neaktivan

jel itko ovdje koristi K-9 mail?

Imam svoju poslovnu vlastiti domenu .hr

Konfigurirao sam K-9 mail i sve uredno mi dolaze mailovi pomoću push-a, također mailovi se i šalju bez problema, nema nikakvih greška pri slanju.

Ali eto čisto da probam sam išao slat mail sa mobitela pomoću K-9 na jedan gmail koji koristim, poslao sam ih 15-tak sa raznim postavkama za slanje ali ništa ne pomaže...ne radi....znači u Sent se mogu vidjeti svi mailovi, vide se ti mailovi i ako idem na server preko kompa, tamo su i poslani su, ali ti mailovi ne dolaze....niti na gmail, niti na yahoo, probao sam si poslan i na drugi poslovni mail...ništa...mailovi ne dolaze....

Pomoć?

Tražio sam na google i nema nigdje o tome problem....

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 21:52 (alan_poh).

0 0 hvala 0
16 godina
tonihrvat kaže...
telefon kaže...

To ti je poznat problem za SGS. Ima ga i na SGS2. Trebao si čuti za Android OS bug i nažalost još nije riješen. Samo resetiraj mobitel i trebalo bi biti opet normalno. 

Hvala, evo sad bas citam o tom bugu. Bilo mi je cudno jer stalno provjeravam status, i vidim odjednom Android os na 26%, od 4-5 sati cpu use je bio 2 sata i nesto sitno.

Drugi put cu znat.

15 godina
neaktivan
Zatisje :-)... Evo isprobao miui par dana.... I imam samo jednu rijec... Katastrofa... Random reebot, kvaliteta kamere katastrofa... Ja ga hocu ugasiti... On se resetira... Wi-fi signal slab.... Nije mi se htjeo spojiti sa bluetoothom u autu...nece restorati app data sa titanium backupom.... Random lagovi... Probao sam ga 2 puta nanovo staviti I sve isto... A sto se lounchera tice.... Katastrofa... Da sam zelio iphone look kupio bih iphone... Sad sam stavio novog darkija pa cemo vidjeti...
16 godina
odjavljen
8rda3+ kaže...
Zatisje :-)... Evo isprobao miui par dana.... I imam samo jednu rijec... Katastrofa... Random reebot, kvaliteta kamere katastrofa... Ja ga hocu ugasiti... On se resetira... Wi-fi signal slab.... Nije mi se htjeo spojiti sa bluetoothom u autu...nece restorati app data sa titanium backupom.... Random lagovi... Probao sam ga 2 puta nanovo staviti I sve isto... A sto se lounchera tice.... Katastrofa... Da sam zelio iphone look kupio bih iphone... Sad sam stavio novog darkija pa cemo vidjeti...

hm, evo ja ga vec koristim 3 dana i nikakvih problema.. jedino prvi dan j brzo iscurila ali i to smo rjesili... nisam iskusio neke lagove a ni bugove, bar ne jos... procitao sam da ih ima ali predobar mi je kocept tako da ako ne bude jos failao ostaje... 

boldano, pa bar za miui imas tema pa biraj look koji hoces... ovo mi je i najbolja stvar u romu. svaki je8eni aspekt mozes promijenit i stavi koji hoces preko onog theme managera...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan

Ljudi dali Ima 2.3.3 na hrvatskom jeziku i da ima swype hrvatski. Darky nema

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Joko kaže...

Ljudi dali Ima 2.3.3 na hrvatskom jeziku i da ima swype hrvatski. Darky nema

Pa thunder ROM. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 13:31 (tonihrvat).
16 godina
neaktivan

Pa sada thunder ROM instalirao i nema swype hrvatski

Ima Slovenski nema Hrvatski

A no ovaj ROM nije dobro preveden. Ima dosta engleskog da nije prevedeno

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 14:04 (Joko).
14 godina
neaktivan

Vi koji imate ovaj mob, kakav vam je,isplati se uzeti ovaj mob za te pare ili ima koji bolji??? Koji je vas dojam moba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DuMe kaže...

Vi koji imate ovaj mob, kakav vam je,isplati se uzeti ovaj mob za te pare ili ima koji bolji??? Koji je vas dojam moba.

Možda će ti ovo zvučat malo subjektivno, ali mobitel je vrh :D

Posebno kad Costum Romove instaliraš. Ekran je odličan, zvuk isto, ustvari sve 5 osim možda baterije :S

15 godina

mobitel odličan..samo mu je minus bljeskalica koje, jel, nema... :P

procesor je brz, kamera izvrsna

memorija 5+

al baterija je malo zeznuta (ak koristiš za igranje i surfanje) al uglavnom je mob za preporucit, izgleda brutalno i zaista je kvalitetno napravljen.. 

14 godina
neaktivan

Znaci tom ranku sa cijenom nema boljeg moba??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

ovisi za koje novce ga nabaviš...

ja sam si stavio Darky 10.1 i mogu ti reć da mobitel radi savršeno....ekran Super Amoled je fenomenalan i najbolji definitivno...jednom kad njega imaš više nema povratka na neke druge "šrot" ekrane..

memorija, procesor, izgled, kamera.....sve 5....jedina ta bljeskalica, ali čisto me zaboli qrac za to kada mi slikanje nije primarno, ako rknem koju sliku je po danu....

16 godina
alan_poh kaže...
DuMe kaže...

ovisi za koje novce ga nabaviš...

ja sam si stavio Darky 10.1 i mogu ti reć da mobitel radi savršeno....ekran Super Amoled je fenomenalan i najbolji definitivno...jednom kad njega imaš više nema povratka na neke druge "šrot" ekrane..

memorija, procesor, izgled, kamera.....sve 5....jedina ta bljeskalica, ali čisto me zaboli qrac za to kada mi slikanje nije primarno, ako rknem koju sliku je po danu....

Jeli popravljeno prežnjenje baterije u Darky 10.1 ROM-u?

Jer na službenom 2.3.3 baterija se troši kao luda a to već znate.

EDIT: Sad sam pročitao da taj android bug mora rješiti Samsung.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 9:21 (amater_2).
14 godina
neaktivan

Ljudi zezao sam se nesto sa romovima i sad ne mogu da udjem u download mode a prije sam mogao! Probao sam ovako http://www.addictivetips.com/mobile/fix-3-button-combo-download-recovery-mode-in-samsung-galaxy-s-gt-i9000/ da uradim ali opet ne moze :(

Molim vas pomagajte mozda sam nesto pogrijesio. Ima li neko lakse rjesenje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

cao, nedavno sam kupi samsung galaxy s i9000, pe me interesujem da li iko zna da li se može promjenti sms melodije osim ovih što su došle u mobitelu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

naravno skini si sa marketa  program ZEDGE i tamo sve imas od melodija do pozdaine

14 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte, ne modu da pokrenem samsung kies već nekoliko dana.Sta da radim? Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sta ce ti kies?

Evo par sc-a baterije na darkiju nakon par ciklusa... Nikad bolje nije bilo

[URL=http://img688.imageshack.us/i/sc20110607163418.png/][IMG]http://img688.imageshack.us/img688/3227/sc20110607163418.png[/IMG][/URL]

[URL=http://img545.imageshack.us/i/sc20110607163425.png/][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/5705/sc20110607163425.png[/IMG][/URL]

[URL=http://img143.imageshack.us/i/sc20110607163430.png/][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/5185/sc20110607163430.png[/IMG][/URL]
14 godina
neaktivan
Ljudi smorih se vise, prvi put korsitim android pa se ne mogu snac
Imao sam instaliran gingebread 2.3.3 ali sam imao problem sa 2 touc dugmeta(menu i back) nijesu radila. Kad ukucam *#*#2663#*#* pise mi 0 za touc keys kao da nema drajvera i ne mogu da se apdejtuju. Fora je sto nekad i prorade po jedno 5-6 sati ali opet stanu. Dugmad su normalno radila dok ne instalirah ovaj ROM. Isprobao sam masu romova i preko 50 FW i dugmad nijesu proradila tacnije nekad rade nekad ne ali vise ne rade
Nego ajde navikao sam se bez menu i back dugmadi jer sam instalirao aplikaciju koja daje virtuelna dugmad.
Najgore sad sto imam problem da udjem u download mode znaci ne radi volume down+HOME+Power prije je radili ali kad sam ubacio ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=907701 od tad ne mogu da udjem u Download mode...
Probao sam ovo rjesenje http://www.addictivetips.com/mobile/...xy-s-gt-i9000/ ali mi nije pomoglo. Ima li neko nesto jednostavnije za mene pocetnika

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zbog cega se telefon rutuje? Jeli da bi mogao da skida aplikacije sa marketa? Sta to rutovan telefon zapravo znaci? Ja fleshovah XXJVO ali ga nijesam rutovao da li trebam i kako?

0 0 hvala 0
16 godina

Jeli tko probao ovo. Radi se o pražnjenju baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam problem sa ovim mobitelom(ili sa SIM karticom).Naime kad odem u Imenik nema niti jedan broj sa prošlog mobitela. Stisnuo sam na Uvoz/izvoz > Uvezi sa SIM kartice > onda mi piše SIM učitavanje i to piše tako dugo do dok ne stisnem OK i onda se ništa ne događa.Kako da si složim brojeve sa prošlog mobitela?

P.S. na starom mobitelu (nokia 5800) je pisalo da su brojevi spremljeni na SIM kartici.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Imam problem sa ovim mobitelom(ili sa SIM karticom).Naime kad odem u Imenik nema niti jedan broj sa prošlog mobitela. Stisnuo sam na Uvoz/izvoz > Uvezi sa SIM kartice > onda mi piše SIM učitavanje i to piše tako dugo do dok ne stisnem OK i onda se ništa ne događa.Kako da si složim brojeve sa prošlog mobitela?

P.S. na starom mobitelu (nokia 5800) je pisalo da su brojevi spremljeni na SIM kartici.

Odi na display options i tamo imaš opcije da pokuzuje brojeve telefona, kartice i google accounta. označi sve i pogledaj koje brojeva imaš a koje nemaš.

Inače, prije flashanja ili bolokakvog igranja s mobom napravi backup kontakata, spremi ih na sim karticu ili skinu neku aplikaciju za to

14 godina
neaktivan
zola.mne kaže...
Zbog cega se telefon rutuje? Jeli da bi mogao da skida aplikacije sa marketa? Sta to rutovan telefon zapravo znaci? Ja fleshovah XXJVO ali ga nijesam rutovao da li trebam i kako?

Piše na prvoj stranici ovog topica... http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-i9000-rasprava/79515.aspx

A ovdje ti piše aaaaaaapsolutno sve šta te treba zanimat o mobitelu i više od toga http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723596

14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Jeli tko probao ovo. Radi se o pražnjenju baterije.

Ovdje piše sve o battery drainu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884816

i još jedan način i pokušaj spriječavanja istog http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10092321&postcount=11053

15 godina
neaktivan
lukazg kaže...
Tinča14 kaže...

Odi na display options i tamo imaš opcije da pokuzuje brojeve telefona, kartice i google accounta. označi sve i pogledaj koje brojeva imaš a koje nemaš.

Inače, prije flashanja ili bolokakvog igranja s mobom napravi backup kontakata, spremi ih na sim karticu ili skinu neku aplikaciju za to

Našao sam display options označio sve ali i dalje ne radi. Ima li kakav drugi način ?

EDIT:Složio sam. Obrisao sam karticu sa majicom, uključio mobitel ušao u imenik i odmah su mi tamo bili svi kontakti.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 22:09 (Tinča14).
15 godina
neaktivan

Znači da su ti svi kontakti bili u maici, potrebno je bilo samo ih prebaciti na kraticu :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pitanjce...

Kada dolazi Gingerbread official u HR (dakle službeni / HR)?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice