Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.133
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Sta mogu raditi s tim launcherom pro?vidio sam da neki imaju one stare originalne pocetne ikone dole na dnu na pocetnom ekranu a neki imaju nak ko recimo htc.drugo mi sve izgleda isto kao i na standardnom.jel se moze jos nesto s tim launcherom pro i jel ima to veze s brzinom (da ubrza ili uspori mob)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Meni je louncher pro usporio x10i dok recimo ADW radi perfektno. I ADW ex radi dobro. Probaj njih.

:)
15 godina
neaktivan

Ali sta mogu s njima raditi (sa launcherom pro ili drugim)?jel mogu mijenjati nesto na mobitelu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A sta te kosta da odes na market i vidis sta pise u opisu? Ili nedaj boze da instaliras, probas i ako ti se ne svidi deinstaliras? Ljenost?

:)
15 godina
neaktivan
logic kaže...

A sta te kosta da odes na market i vidis sta pise u opisu? Ili nedaj boze da instaliras, probas i ako ti se ne svidi deinstaliras? Ljenost?

Nije stvar u tome....vec sam napisao prije da nemam jos mobitel.dobivam ga odma poslije nove god. znaci za 3,4 dana ali pitam sva ta pitanja tako da kad ga dobijem da sve odma znam (ili pogledam tu na forum) i da se primim posla sa svim tim aplikacijama i forama koje postoje s mobitelom.

15 godina
neaktivan

Evo sad radim update preko registry patcha. Koji ste vi product code izabrali XEU ili XEE ili neki treći, postoji li razlike?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I jos me nesto zanima...jel korisno imati onu aplikaciju ili sta je vec....onu za ubijanje programa koji su upaljeni u pozadini ili tak nes (brijem da se nisam dobro izrazio)?i dali ta aplikacija to sama radi kad se instalira?citao sam da ubrzava rad mobitela i stedi malo bateriju ali nisam vise nista nasao o njoj.sta nije da mi sami mozemo iskljuciti te sve programe bez te aplikacije ili?jel mi moze netko malo napisati o tome i koja je naj?hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Evo sad radim update preko registry patcha. Koji ste vi product code izabrali XEU ili XEE ili neki treći, postoji li razlike?

Ne kuzim se previse ali tu su svi na forumu rekli XEU

17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!

Uf, vi ste se tu pošteno zalauflali :D :D

Moram priznati da sam se na nekim stvarima već pogubio :D

Inaće, ja sam još uvijek na 2.1 i ne mislim još update-ati na 2.2. Čekam da dobri ljudi sa XDA naprave port 2.3. andorida za SGS, pa ću njega staviti.

Malo offtopic; jedna od stvari sa kojima sam se "igrao" ovih dana je i moj novi website, pa slobodno pogledajte :D http://dejankober.com/

Poz.

P.S. sad će mi malo trebati vremena da polovim, tko što di i zakaj....  {#}{#}

http://3dhr.net/berko/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jura kaže...

kak da se riješim tih hebenih lagova?sad kad sam stavil 2.2 pa non stop imam lagove vec sam razmisljal da i prodam mob.prije sam imal iphone i ako nist drugo mogel sam bar normalno surfati pisati poruku a ne ovo sranje me vec izluduje.hebes takav aparat koji platis ne tak male novce a onda sami problemi.od prije dva-tri mjeseca kak sam ga kupil nisam zadovoljan.sad sam mislil ajde stigel je froyo pa sad su sve nedostatke maknuli kad ono jos gore nego kaj je bilo{#}{#}{#}.sljedeci put budem dva put razmislil dal da kupim samsung ili ne!!!{#}

2.2 je loš. patchaj kies i digni ga na 2.2.1 - nema nikakvih lagova.

15 godina
neaktivan

Ja neznam sto da radim,SAMSUNG vibrant mi i dalje se nemoze spojiti na kies,ovo je ludnica,kies mi ga ne prepoznaje i to je to,spojio sam na tri razlicita kompa,na WIN7

na VISTU profesional

i na xp,

Jedino mi jos ostaje MAC OS,ako netko ima KIES for mac os,neka mi posalje site,stvarno bi bio zahvalna,jer sada mi je ovo vec previse.

I ovo sam pitanje vec pitao =,ali nisam dobio odg,dali se moze napraviti update IAKO mi mob kaze da novi update zanjega NEMA.\Hvlaaaa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako patchas KIes,sto je potrebno uciniti

Hvala

15 godina

Evo što mene zanima u vezi Darkyjevog roma, kolki vam je score na quadrant benchu.

Ja sam na 2.1 + OCLF imao 2305, a sada na 2.2.1 + OCLF 1700(+). (2.2.1 bezOCLF-a 1255)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 20:56 (fear619).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo nakon dugo čitanja odlučio sam snimiti 2.2.1 (JPY) pomoću registry patcha a ne darkyev rom (ako ovaj slučajno nebu dobar, lako se pređe na njega al za početal nek bude službeni gore). Cijeli proces je prošo je trajo kojih 10 - 15 min ko saliveno.  I evo, igram se već kojih sat vremena sa mob. i sve je savršeno. Flash je odličan, internet, surfanje, pinch to zoom nikad nije bilo brže. Skrolanje izbornikom je također bez muke. Novi market place se odmah aktualizirao. Signal na wi-fi i mi se popravio (dignuo za jednu crticu). Dobio opciju za prednju kameru.  Možete izabrat između početnih home screnova. Dobio sam neke nove stock aplikacije. Ikone se čine lijepše i oštrije. Stock video player se jako poboljšo. Sad ima opciju čitanja i uređivanja titlova tako da se nemoraju spuštat neke 3party aplikacije, također je sada mogo pročitat neke HD serije gdje mi prije nije bio sinhronizoran zvuk i tekst, sad je sve ok. Možete uključit isključit podatkovni promet odmah iz izbornika.Memorija rama mi se povečala 339MB. Ima još tu dosta sitnih promjena ali ih nisam još sve istražio.  Sutra još provjerim kakv je GPS i kako se baterija drži pa vam javim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 21:54 (Blade3).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja sam na Darky's ROM v7.6 sve radi ok no samo postoji bug sa modom lockscreena (ako idete iazbrti wallpaper za lockscreen onda dobijete force close). Kada to rješi ROM će biti odličan.
15 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

Kako patchas KIes,sto je potrebno uciniti

Hvala

Imaš tu na forumu, u jednom mom ranijem postu  ugrubo objašnjeno uz link na XDA thread gdje ti je objašnjeno u detalje+download patcha. Pri patchanju izaberi XEU.

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Evo nakon dugo čitanja odlučio sam snimiti 2.2.1 (JPY) pomoću registry patcha a ne darkyev rom (ako ovaj slučajno nebu dobar, lako se pređe na njega al za početal nek bude službeni gore). Cijeli proces je prošo je trajo kojih 10 - 15 min ko saliveno.  I evo, igram se već kojih sat vremena sa mob. i sve je savršeno. Flash je odličan, internet, surfanje, pinch to zoom nikad nije bilo brže. Skrolanje izbornikom je također bez muke. Novi market place se odmah aktualizirao. Signal na wi-fi i mi se popravio (dignuo za jednu crticu). Dobio opciju za prednju kameru.  Možete izabrat između početnih home screnova. Dobio sam neke nove stock aplikacije. Ikone se čine lijepše i oštrije. Stock video player se jako poboljšo. Sad ima opciju čitanja i uređivanja titlova tako da se nemoraju spuštat neke 3party aplikacije, također je sada mogo pročitat neke HD serije gdje mi prije nije bio sinhronizoran zvuk i tekst, sad je sve ok. Možete uključit isključit podatkovni promet odmah iz izbornika.Memorija rama mi se povečala 339MB. Ima još tu dosta sitnih promjena ali ih nisam još sve istražio.  Sutra još provjerim kakv je GPS i kako se baterija drži pa vam javim.

Jesi imao kakvih problema u smislu da si recimo morao ponovno "slagati" internet ili da nesto nije radilo kad si stavio 2.2.1?

15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...
Blade3 kaže...

Jesi imao kakvih problema u smislu da si recimo morao ponovno "slagati" internet ili da nesto nije radilo kad si stavio 2.2.1?

Napravio sam factory reset i formatiro sd card prije i poslije, bolje spriječit nego lijećiti i zezat se poslije sa nekim minijaturnim bugovima, znači sve super šljak za sad, jedino me još gps zanima koji ću isprobat sutra na poslu. Postavke za internet i mail moraš ponovo upisat al to ak si na vipu ili tmobile sam ih nazoveš nek ti ih kažu ili pošačju u poruci. Ako si na tele2 mogu ti ih ja odmah na mail poslat pošto ih imam. Jedino što izgubiš je HRV. tipkovnicu(Č,Ć) i Swype no to nije problem pošto sam odmah na marketu našo Hrv. tipkovnicu i samo ju spustiš, to budem isto sutra sve pa javim.  E da, još nešto, makar izabereš product code XEU, on ti se promijeni u KOR (Koreja) tak da ti se smanji broj samsungovih aplikacija, imo sam ih 25 sad ih imam 9 no ako su ti važne čini se da za to ima jedostavno riješenje  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163&page=20  samo utipkaš par brojeva (4 post odozgora) i vratiš XEU. To ću također sutra još ispobat sve. Prvo ga želim rootat a onda te male stvarčice stavljat, a večeras mi se više neda pa ću sve sutra :))

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 1:17 (Blade3).
16 godina
neaktivan

ja sAm isto stavio darky v7.6 i nema laga...čak mi je i voodoo lagfix isključen ...jedino što mi ne radi gps i u imeniku ne mogu dodavati ljude u grupe.. molio bih nekoga s ovim romom da mi provjeri ovo za imenik i gps

Hvala

15 godina
Nix666 kaže...

ja sAm isto stavio darky v7.6 i nema laga...čak mi je i voodoo lagfix isključen ...jedino što mi ne radi gps i u imeniku ne mogu dodavati ljude u grupe.. molio bih nekoga s ovim romom da mi provjeri ovo za imenik i gps

Hvala

jesi stavio wipe  ROM

sa njim ljudi imaju puno manje problema

16 godina
neaktivan

jesam

ne znam je li tko gledao ovo   http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884816

dečki istraživaju koliko se troši baterija...i sad ima pojam battery dtrain ...zanima me kako to mjere8 iskazuju u postocima npr. 0-5 % po satuu ili tako nešto)

to je valjda naziv za nepotrebnu potrošnju baterije pa me zanima kako to izmjeriti, tj. što mi i koliko troši bateriju...hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 13:16 (Nix666).
15 godina
neaktivan
Hose, vjerojatno ćeš si morati poštimati postavke za 3G (internet) i MMS. Meni je instalacija prebrisala iste. No to nije bed. Nazoveš providera i oni ti šibnu postavke. Ako si na VIP-u mogu ti ih poslat, odnosno stavit na forum. Postavke za mail su i nakon instalacije ostale, odn. nisam ništa trebao dirati. Sve skup 5 min posla.
15 godina
neaktivan

Ljudi, trebam pomoc, savjet bilo što.

Galaxy S je kupljen u VIP, nemam pojma jel zaključan, nisam provavao sa drugom karticom. Na njemu je bio Android 2.1. Kad sam ga uspio spojiti na KIES, ponudio mi je 2.2 verziju i sada je ta verzija na njemu. Međutim, nisam nikako zadovoljan sa njom i htio bih staviti 2.2.1 ili nekako srediti ovu verziju. Na mobitelu ništa dodatno nije rađeno, nisu stavljanu nikakvi lagfixevi i nije rootan (ako se Galaxy S uopće može rootat).

Kad ga sada spojim na KIES kaže mi da je zadnja verzija FIRMWARE-a već instalirana na njemu (KLIK ZA SLIKU). E sad mene zanima da li ja uopće mogu ubaciti 2.2.1 na ovaj Galaxy S i kako ako neide preko KIES-a a u mobitelu u postavkama nema opcije da se updatea sustav, kao što na nekim Galaxy S-ovima ima??? Na OVOM SAJTU sam pročitao da se verzija 2.2.1 nemože stavljati na zaključane mobitele.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne vjeruj svemu sto procitas.
17 godina
neaktivan

Izgleda da taj KIES radi na lijepe oči.

To zaključujem jer meni na laptopu radi odlično, dok bratu na desktopu "šteka", a ja ipak imam daleko lijepše oči od njega.

Na laptopu su 2 Galaxya updateana na 2.2. bez problema, trebalo je oko 15-20 min za svaki.

Svaki put kad se spojim automatski ga prepoznaje, sinkronizacija i slanje dokumenata ide bez problema.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lujito kaže...

Ljudi, trebam pomoc, savjet bilo što.

Galaxy S je kupljen u VIP, nemam pojma jel zaključan, nisam provavao sa drugom karticom. Na njemu je bio Android 2.1. Kad sam ga uspio spojiti na KIES, ponudio mi je 2.2 verziju i sada je ta verzija na njemu. Međutim, nisam nikako zadovoljan sa njom i htio bih staviti 2.2.1 ili nekako srediti ovu verziju. Na mobitelu ništa dodatno nije rađeno, nisu stavljanu nikakvi lagfixevi i nije rootan (ako se Galaxy S uopće može rootat).

Kad ga sada spojim na KIES kaže mi da je zadnja verzija FIRMWARE-a već instalirana na njemu (KLIK ZA SLIKU). E sad mene zanima da li ja uopće mogu ubaciti 2.2.1 na ovaj Galaxy S i kako ako neide preko KIES-a a u mobitelu u postavkama nema opcije da se updatea sustav, kao što na nekim Galaxy S-ovima ima??? Na OVOM SAJTU sam pročitao da se verzija 2.2.1 nemože stavljati na zaključane mobitele.

15 godina
neaktivan

Sorry nekaj sam krivo stisnuo, šaljem sa mob. Uglavnom možeš vrlo lako doć na 2.2.1 koji je odličan. Već smo nekoliko puta na forumu stavili link sa uputstvima, a par postova iznad imaš moj opis 2.2.1 koji sam jučer stavio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 16:42 (Blade3).
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Hose Marinho 46 kaže...
Blade3 kaže...

Napravio sam factory reset i formatiro sd card prije i poslije, bolje spriječit nego lijećiti i zezat se poslije sa nekim minijaturnim bugovima, znači sve super šljak za sad, jedino me još gps zanima koji ću isprobat sutra na poslu. Postavke za internet i mail moraš ponovo upisat al to ak si na vipu ili tmobile sam ih nazoveš nek ti ih kažu ili pošačju u poruci. Ako si na tele2 mogu ti ih ja odmah na mail poslat pošto ih imam. Jedino što izgubiš je HRV. tipkovnicu(Č,Ć) i Swype no to nije problem pošto sam odmah na marketu našo Hrv. tipkovnicu i samo ju spustiš, to budem isto sutra sve pa javim.  E da, još nešto, makar izabereš product code XEU, on ti se promijeni u KOR (Koreja) tak da ti se smanji broj samsungovih aplikacija, imo sam ih 25 sad ih imam 9 no ako su ti važne čini se da za to ima jedostavno riješenje  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163&page=20  samo utipkaš par brojeva (4 post odozgora) i vratiš XEU. To ću također sutra još ispobat sve. Prvo ga želim rootat a onda te male stvarčice stavljat, a večeras mi se više neda pa ću sve sutra :))

Aj javi onda kak je proslo vracanje na XEU i jel su ti se vratile one aplikacije koje si izgubio?

16 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

jesam

ne znam je li tko gledao ovo   http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884816

dečki istraživaju koliko se troši baterija...i sad ima pojam battery dtrain ...zanima me kako to mjere8 iskazuju u postocima npr. 0-5 % po satuu ili tako nešto)

to je valjda naziv za nepotrebnu potrošnju baterije pa me zanima kako to izmjeriti, tj. što mi i koliko troši bateriju...hvala

16 godina
neaktivan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice