maloprije stavio stock rom sve radi kako treba a sto me najvise cudi i angry birds space ide bez ikakvih problema i sve se fino vidi...jos samo da vidim ako baterija bude drzala nemijenjam =D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni ICS radi lijepo, je da nije baš nešto fluidan, i da nešto ne leti, ali jbg, još je u fazi razvoja...
Najvažnije je da mi rade sve stvari koje mi trebaju, da lijepo izgleda, i da baš, al ono baš ne lagga. :D
Zasad izgleda super. :)
Meni ICS radi lijepo, je da nije baš nešto fluidan, i da nešto ne leti, ali jbg, još je u fazi razvoja...
Najvažnije je da mi rade sve stvari koje mi trebaju, da lijepo izgleda, i da baš, al ono baš ne lagga. :D
Marcel se uvatia jelly beana, to bi moglo ispast dobro. al mislim da ni cm7 ni cm9 ni cmx nece radit dok ne dovrsi hillbest kernel 3.4
Marcel se uvatia jelly beana, to bi moglo ispast dobro. al mislim da ni cm7 ni cm9 ni cmx nece radit dok ne dovrsi hillbest kernel 3.4
Nije samo hillbeast nego i tom3q, moikop rade na kernelu, a i Arakmar je rekao da ce se prikljucit u 8 mjesecu kad uzme godisnji...
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29525494&postcount=214
Znaci da bi mogao ICS/JB letiti...
Nije samo hillbeast nego i tom3q, moikop rade na kernelu, a i Arakmar je rekao da ce se prikljucit u 8 mjesecu kad uzme godisnji...
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29525494&postcount=214
Znaci da bi mogao ICS/JB letiti...
@cecenac
Pa govorim, dobro radi a još je u fazi razvoja, tako da se nadam da će biti puno bolje kada izađe official build. :D
@CroNk3r
Uff, jedva čekam da dovrše kernel. :D
Vratio se nazad na Purumod.
M12 meh.
Zanima me kako promijenit da mi umjesto simbola baterije pokazuje postotak ? (gore u desnom kutu)
Pretražio sam sve ali nisam pronašao.
EDIT:
Dali ovo valja ?
What are the best settings for setcpu?
- Main tab: Min 83Mhz, Max 800-1200MHz, Scaling: Ondemand (or Conservative), Set on boot: Tick
- Profiles tab: Set on boot: tick
- Profile (1): In call: 83min, 400max, Scaling: Ondemand, Priority:100
- Profile (2): Time profile: 1AM - 7AM (here put the time you sleep), min/max 83MHz, Scaling: Powersave, Priority: 99
- Profile (3): Screen off: 83min, 400max, Scaling: Ondemand, Priority:98
- Voltages: Try -100mV in all frequencies from 500-1200. If it hangs, try -75mV/-50mV, apply, set on boot: tick
Vratio se nazad na Purumod.
M12 meh.
Zanima me kako promijenit da mi umjesto simbola baterije pokazuje postotak ? (gore u desnom kutu)
Pretražio sam sve ali nisam pronašao.
EDIT:
Dali ovo valja ?
What are the best settings for setcpu?
- Main tab: Min 83Mhz, Max 800-1200MHz, Scaling: Ondemand (or Conservative), Set on boot: Tick
- Profiles tab: Set on boot: tick
- Profile (1): In call: 83min, 400max, Scaling: Ondemand, Priority:100
- Profile (2): Time profile: 1AM - 7AM (here put the time you sleep), min/max 83MHz, Scaling: Powersave, Priority: 99
- Profile (3): Screen off: 83min, 400max, Scaling: Ondemand, Priority:98
- Voltages: Try -100mV in all frequencies from 500-1200. If it hangs, try -75mV/-50mV, apply, set on boot: tick
Boldano:
To si stavi barem 83-500MHz jer inace ako se u noci ustanes pola sata budes trebao samo da ti mob skuzi da oces da mu se ekran upali ako pogledas na sat, a nedaj boze da se sjetis surfati ili se poigrati na mobu ako nemozes spavati...
Podcrtano:
Nikad nisam te voltaze dirao, a niti ne planiram, mozda nekad kasnije, al nema potrebe...
To ti moze samo pridonjeti duzem trajanju baterije i manjem zagrijavanju mobitela, ali stabilnost dosta pada i dosta cesto se rusi android.
Moze pomoc. Kada skinem Hercolubus Rom v 2.1 (OC) i pokusam da ga raspakujem (winrar) i ukucam password, ali on ne radi. ovde pise da je password HercolubusROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1590355
Moze pomoc. Kada skinem Hercolubus Rom v 2.1 (OC) i pokusam da ga raspakujem (winrar) i ukucam password, ali on ne radi. ovde pise da je password HercolubusROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1590355
skini 2.5 (non-OC) za odin i onda ga updateaj na 2.6 (OC) jer 2.5 OC ne radi...
Da li prije 2.5 moram flashovat 2.0?
i koja je razlika izmedju OC i non OC
Da li prije 2.5 moram flashovat 2.0?
i koja je razlika izmedju OC i non OC
Ne.
OC-overclock
Kod OC verzije imaš opciju da podižeš frekvenciju procesora tako da radi iznad standardnih postavki (1200 Mhz max)
Kod non OC ti je procesor na standardnoj (osnovnoj) frekvenciji 667 Mhz.
Kakvi su utisci na Hercolubus rom-u??? Jel sve radi kako treba?? Opet picim s stock na custom rom baterija slao drzi!!!
Meni Hercolubus skroz ok radi, necu ga mjenjati jos neko vrijeme...
sorry decki ali nemogu naci odgovor koji mi odgovara pa mi treba pomoc u svezi ovog mobitela:
Moj mob nije rootan il tako nesto sta ste ovdje pisali itd ,nemam memorije odnosno pise mi non stop da mi "unutarnja memorija puna", gledam po postavkama ali ovaj mob nema postavku da vidis sto ti tocno zauzima memoriju, imam 1Gb sd karticu i na njoj jos ima puno mjesta. sve slike sam izvadio iz njega, imam par igrica sa marketa i to je to, citam dosta vijesti sa njega pa neznam di bi izbrisao i taj cache memoriju koja sigurno isto prima na sebe informacije sa neta dok citam ili downloadam nesto, znaci trebam pomoc sto da napravim da oslobodim memoriju telefona a sve aplikacije su na SD kartici pa me sve to i zbunjuje :(
sorry decki ali nemogu naci odgovor koji mi odgovara pa mi treba pomoc u svezi ovog mobitela:
Moj mob nije rootan il tako nesto sta ste ovdje pisali itd ,nemam memorije odnosno pise mi non stop da mi "unutarnja memorija puna", gledam po postavkama ali ovaj mob nema postavku da vidis sto ti tocno zauzima memoriju, imam 1Gb sd karticu i na njoj jos ima puno mjesta. sve slike sam izvadio iz njega, imam par igrica sa marketa i to je to, citam dosta vijesti sa njega pa neznam di bi izbrisao i taj cache memoriju koja sigurno isto prima na sebe informacije sa neta dok citam ili downloadam nesto, znaci trebam pomoc sto da napravim da oslobodim memoriju telefona a sve aplikacije su na SD kartici pa me sve to i zbunjuje :(
cache brise u browseru u settings->clear cache ili tako nesto, a ono sto downloadas skida na sdcard/downloads ako si na stock browseru, ostali browseri imaju nesto slicno.
CroNk3r vidim da si ti expert o ovome mobu pa te molim daj mi pomozi da ocistim mob i da mi ne pise vise unutarnja memorija telefona puna kad imam jako malo aplikacija, sto mi imas za savjetovat da napravim :)
CroNk3r vidim da si ti expert o ovome mobu pa te molim daj mi pomozi da ocistim mob i da mi ne pise vise unutarnja memorija telefona puna kad imam jako malo aplikacija, sto mi imas za savjetovat da napravim :)
Savjetujem ti da nabacis Custom ROM i particioniras sd karticu te stavis neku od skripta za prenosenje aplikacija ne SD.
1. Stavis ovaj rom prema tutorialu s prve stranice
2. Particioniras SD karticu(512MB stavis) //Moras napraviti backup SD kartice jer particioniranjem gubis sve podatke
3. U ROM-u imas integrirani Link2SD app koji pokrenes kad upalis mobitel i postavis sve postavke po zelji i to je to..
e puno ti hvala, sutra idem na put pa cu se poigrati stime na putu, isprintat cu si sad tvoj tutorial i poigrat se stime..jos jednom thx i pozz
e puno ti hvala, sutra idem na put pa cu se poigrati stime na putu, isprintat cu si sad tvoj tutorial i poigrat se stime..jos jednom thx i pozz
Ako sta zatreba samo postaj, netko ce ti sigurno pomoci...
Nakon više sati muke uspio sam dekodirati svoj I5800 sa Tele2, sad radi na bonbon. Ako tko ima pitanja, slobodno. :)
Nakon više sati muke uspio sam dekodirati svoj I5800 sa Tele2, sad radi na bonbon. Ako tko ima pitanja, slobodno. :)
Davno napravio:)
Eh da sam barem ranije to vidio. :) Postupak koji sam ja radio je vrlo sličan, ali s nekoliko malih razlika (vezano za hex editor prvenstveno).
Eh da sam barem ranije to vidio. :) Postupak koji sam ja radio je vrlo sličan, ali s nekoliko malih razlika (vezano za hex editor prvenstveno).
Imas na prvoj stranici link na stranicu na kojoj je njegov post o dekodiranju...
Davno napravio:)
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/reviewtutorialisamsung-galaxy-3-gt-i5800/126646.aspx?page=15&jumpto=2758985&sort=asc&view=flat
Gledao sam si ovo za provjeru (kod *7465625#) i neće da mi otvori... Jel to do rom-a ili?
Ja trenutno imam instaliran CM9
Mislim da ROM ne utjece na te stvari...
Mislim da ROM ne utjece na te stvari...
Eh, izgleda da je u mene obrnuto... Sutra ću si stavit neki drugi rom pa ću vidjet
Ja se vratio na dobar stari Kyorarom. Sa onim purumodom i M12 samo neki problemi il s aplikacijama il s GPS-om. Na Kyorarom radi sve kak spada i uzeo si OC karnel i sad sam miran.
Ljudi, imam problem...
Probao sam uređaj dekodirat sa tut-om od F1-IVO.
Ali, umjesto 40A04 , meni je bio 40A03.
Ja mislim, sve ok, mogu radit, promjenim ja u tome, stavim da.
Napravim sve do kraja, reboot-am, kad ono, nema signala više, te ne mogu pokrenuti onu prvu komandu:
*#7465625#
Javi mi da mi se crash-alo...
Može pomoć?
Ja ću napraviti wipe sw-a tako da mi sve vrati na default...
Inače, koristim Kyrillos' rom v9.6.
Ljudi, imam problem...
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/reviewtutorialisamsung-galaxy-3-gt-i5800/126646.aspx?jumpto=2760415&sort=asc&view=flat&page=15
Napravim sve do kraja, reboot-am, kad ono, nema signala više, te ne mogu pokrenuti onu prvu komandu:
*#7465625#
Može pomoć?
Probaj wipe, ako nece pomoci onda opet istim postupkom to promjenis na prijasnje stanje..
Ljudi, imam problem...
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/reviewtutorialisamsung-galaxy-3-gt-i5800/126646.aspx?jumpto=2760415&sort=asc&view=flat&page=15
*#7465625#
Može pomoć?
Probaj wipe, ako nece pomoci onda opet istim postupkom to promjenis na prijasnje stanje..
Wipe je pomogao, hvala. :)
Al znači to da ga ne mogu dekodirati ili?