Ovako , ako moze preporuka moba do 500 kn.
Uvjeti su : bar 2 GB meme , da ima ok kameru za povremeno slikanje i da ima dobar zvuk preko zvucnika i slusalica.
Ovako , ako moze preporuka moba do 500 kn.
Uvjeti su : bar 2 GB meme , da ima ok kameru za povremeno slikanje i da ima dobar zvuk preko zvucnika i slusalica.
Ja ti za 250 kn pošaljem svoj K800i sa data kabelom i punjačom, slušalice nemam, imam adapte od W serije u koji štekaš bilo kakve slušalice.
Ja ti za 250 kn pošaljem svoj K800i sa data kabelom i punjačom, slušalice nemam, imam adapte od W serije u koji štekaš bilo kakve slušalice.
Hvala ali ne hvala :D
Damn, zamijenio sam uređaj.Onda ću ga bacit.Backup phone imam.
Naručio Nokiu X2 može LOCK
E kad ti dodje ta nokia moras meni nesto napisat u ovoj temi moj rodjo je uzeo tu nokiu telefon je prazan nema igrica,pozadina,okvira,muzike nista nema potpunoo je prazan a ja gleedao na njihovoj stranici sve to ima pa ces mi ti napisat jel tzo ima kod tebe postoo je problem u njegovom mobu :D
E kad ti dodje ta nokia moras meni nesto napisat u ovoj temi moj rodjo je uzeo tu nokiu telefon je prazan nema igrica,pozadina,okvira,muzike nista nema potpunoo je prazan a ja gleedao na njihovoj stranici sve to ima pa ces mi ti napisat jel tzo ima kod tebe postoo je problem u njegovom mobu :D
Ok kada stigne mob..a to če biti ovih dana napisat ču ti kratku recenziju :DD
Samo mii napisi da li imas igrice pozadine tonove one koji dolaze uz mob i Hvala :D
Ok...BTW na kojoj mrezi je kupljen mob na kojem nema niceg ? :D
Kupljen je u mobile shopu i ja sam iz bih sigurno je neka greska na mobu mozda ga odnese na popravku ili jednostavno trazi novi :D
pa da...zamjenski.. :D
pa da...zamjenski.. :D
Mozda ako ne bude nista pomoglo jednostavno promjeni telefon odnosno dobije takav isti ili ga oni poprave star je samo 2 dana. Kad ti dobijas svoj?
Pa danas sam ga narucio..znaci...sutra postom odlazi..dolazi prekosutra...za 3 dana najkasnije...znaci cetvrtak...