Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.898
|
čitano: 14.464.530
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Reklame su samo u apk za vrijeme i to ak ides detaljnije gledat prognozu. Ali i to se da resit dnsom.

1 0 hvala 1
15 godina

Po meni (sad sam malo upuceniji) bolje je kupiti Honor 400 pro od magic 6 pro. Razlog što je noviji i po oglasima su stari 6mj i manje dok je magic 6 pro star oko 2god što ipak čini razliku u bateriji a i svemu ipak 1.5 dana korištenja manje ima efekta 

12 godina
kaw_liga kaže...

Po meni (sad sam malo upuceniji) bolje je kupiti Honor 400 pro od magic 6 pro. Razlog što je noviji i po oglasima su stari 6mj i manje dok je magic 6 pro star oko 2god što ipak čini razliku u bateriji a i svemu ipak 1.5 dana korištenja manje ima efekta 

Magic 6 pro je bolji uređaj u svakom apektu. 

21 mjesec
I također iako je magic 6 pro stariji imati će dužu nadogradnju od 400 pro .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina
Na Honor 400 Pro je sporija UFS 3.1 memorija, USB 2.0, lošiji ekran s manjim PWM, proc je na nižim taktovima od standardnih SD 8 Gen 3, lošije kamere, izrada, nema 3D face unlock, LTPO....
Magic 6 Pro se nabavi za nekih 300€ pa i manje. Po meni nema dileme, a gore i kolege potvrđuju isto....
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Vidim da se dosta hvale Magic Pro serije.

U dogledno vrijeme ću gledati neku zamjenu za svoj Oneplus 9 Pro. Odgovara mi po svemu (izrada, kamere, osjećaj u ruci), ali je preživio sve i svašta već, a i ima kilometraže.

Osim Honora i Oneplus 15 koji se hvali, ima li još neki uređaji koji nudi top kamere (obavezno telefoto s OIS), dobar osjećaj u ruci i ok bateriju u tom rangu cca 400€?

0 0 hvala 0
9 godina
speedy56 kaže...

Vidim da se dosta hvale Magic Pro serije.

U dogledno vrijeme ću gledati neku zamjenu za svoj Oneplus 9 Pro. Odgovara mi po svemu (izrada, kamere, osjećaj u ruci), ali je preživio sve i svašta već, a i ima kilometraže.

Osim Honora i Oneplus 15 koji se hvali, ima li još neki uređaji koji nudi top kamere (obavezno telefoto s OIS), dobar osjećaj u ruci i ok bateriju u tom rangu cca 400€?

Kao netko tko je gledao OnePlus 15, gledam Oppo Find X9 Pro.

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Samo gledaj za 400 eura ćeš ga kupit di? Dok Honora ima na svakom kiosku ...

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice