Motorola ili Honor po Vama bolji izbor?Tu mi neki prodavač i Xiaomi nudi,ali ne znam..
Motorola ili Honor po Vama bolji izbor?Tu mi neki prodavač i Xiaomi nudi,ali ne znam..
Ovisi, koji mob. je u pitanju.
Nudi ti smeće, tipično
Malo je gotovo nimalo na oglasu Njuškalo ili Fb Moto edge 60pro i drugog izbora Honor 400 pro
Sto vise surfam manje znam..nekako mi je odabir pao na ta dva motorola edge 60 i honor 400.Sad samo ne znam koji.
Ako ti je prioritet baterija i čvršći izgled onda Motorola a kamera i jači procesor onda Honor
Našao sam jedan Honor star ravno 1 god ok izgleda jel to puno za rabljeni u ok stanju izgleda?
Našao sam jedan Honor star ravno 1 god ok izgleda jel to puno za rabljeni u ok stanju izgleda?
koliko uopće želiš potrošiti eura?
ako tražiš jeftino, a solidno onda Honor Magic 8 Lite, ako želiš najbolju bateriju i odličan SoC onda Poco x8 pro max. Nikakve Motorole i slične frljoke.
Pa oko 300 eur bi dao za polovan...mob mi služi za osnovne potrebe navigacija,surf bez igra
Pa oko 300 eur bi dao za polovan...mob mi služi za osnovne potrebe navigacija,surf bez igra
Honor Magic 8 Lite
polovni oko 200-220 eura, novi oko 300 eura.
Našao sam kod čovjeka 300eura Honor 400 pro star 4mj..
Mislim da nema bolje opcije