Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.943
|
čitano: 12.412.352
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Honor MagicOS je fantazija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2025 20:20 (Cryogenic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Neki maksimalno sacuvani FE...ne znam kako se krecu cijene ali kolegica sa posla ima S21 FE koji je vec malo stariji ali je prezadovoljna.

Evo vidim jedan na njuskalu u OS, pise star par dana...250E...ima i full novih za cca 370E.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2025 20:53 (ocean77).
17 godina
Dok ne probaš OneUI i sve ono što nudi...
6 godina
Sil kaže...

Npr? Imam poco F6 pro pa me interesuje sta propustam.....

10 godina
ocean77 kaže...

Neki maksimalno sacuvani FE...ne znam kako se krecu cijene ali kolegica sa posla ima S21 FE koji je vec malo stariji ali je prezadovoljna.

Evo vidim jedan na njuskalu u OS, pise star par dana...250E...ima i full novih za cca 370E.

moje iskustvo - s21fe je još uvijek dovoljan, pa i solidan za većinu korisnika, ali nisam baš siguran da bi ga kupio danas. baterija ne može izdržati 1 cijeli dan.

ovi noviji mi se nisu toliko svidjeli, više djeluju kao A5x serija

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2025 14:51 (spoonman039).
15 godina
Imao sam S21FE s Exynos i SD888. Bateriju punio dva puta dnevno, a uz to se voli gadno grijati...
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Sil kaže...

Imam Magic 6 lite i stvarno je brz Magic OS, imam i s24 ultra i isto nemam zamjerki, ali da Honor ovako dobro složi OS, respect.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2025 17:18 (Cryogenic).
17 godina
I sam trenutno koristim Honor. Simpatičan je OS. Ali Samsungu se mora priznati dobar posao s OneUI. Često je prvi u inovacijama. Na pamet mi sad padaju routines koje su super korisna stvar. Odvojeni zvuk za aplikacije - npr. staviš Tidal da svira na BT zvučniku a sav ostali audio ide na mobitel. Ima toga još hrpa što se može reći da je OneUI ekskluziva.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:35 (Sil).
17 godina

jel netko koristi pixel 10 (bilo koju verziju)?
ako da kakve su impresije? reddit je podijeljen (ko i uvijek)

meni je pixel 10 pro (256gb) dosao prije 2 dana i razmisljam da ga vratim.

radi konteksta dolazim sa pixela 5 koji je presao 1400 ciklusa neki dan.

plus:

- baterija 

- ekran

- kamera u point and shoot scenariju

- dizajn

minus:

- procesiranje fotki traje 7-8 sekundi (50mpx)

- mobitel ne moze podnijet vise od 3-4 fotke u rafalu

- video je blago receno razocaranje

- katastrofalan prijelaz izmedju objektiva kod zoomiranja (boljka jos od pixela 9)

- teska mrcina za svoje dimenzije, nezgrapan kad se stavi maska

- AI na apsolutno svakom koraku

- ne znam kakav AI fuckery google radi kad se zoomira 30x i vise al nekad nisam siguran jel to kaj ispadne na slici zbilja i postoji ili je samo googlova masta(da da, kome treba takav zoom ne oslanja se na mob), o 100x (super res) da ne pricam

zasad sam 80-20 da ga vratim nazad i nastavim cekati nekaj kaj ce mi lijepo sjest u ruku (S25 recimo spada u tu kategoriju al mi se ne da na samsung).

s druge strane trade-in cifra je brutalna za iphone 12 koji mi stoji u ladici i ne sluzi nicemu (408 eur)

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:47 (nixass).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Vracaj to ako mozes. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
5 godina
nixass kaže...

jel netko koristi pixel 10 (bilo koju verziju)?
ako da kakve su impresije? reddit je podijeljen (ko i uvijek)

meni je pixel 10 pro (256gb) dosao prije 2 dana i razmisljam da ga vratim.

radi konteksta dolazim sa pixela 5 koji je presao 1400 ciklusa neki dan.

plus:

- baterija 

- ekran

- kamera u point and shoot scenariju

- dizajn

minus:

- procesiranje fotki traje 7-8 sekundi (50mpx)

- mobitel ne moze podnijet vise od 3-4 fotke u rafalu

- video je blago receno razocaranje

- katastrofalan prijelaz izmedju objektiva kod zoomiranja (boljka jos od pixela 9)

- teska mrcina za svoje dimenzije, nezgrapan kad se stavi maska

- AI na apsolutno svakom koraku

- ne znam kakav AI fuckery google radi kad se zoomira 30x i vise al nekad nisam siguran jel to kaj ispadne na slici zbilja i postoji ili je samo googlova masta(da da, kome treba takav zoom ne oslanja se na mob), o 100x (super res) da ne pricam

zasad sam 80-20 da ga vratim nazad i nastavim cekati nekaj kaj ce mi lijepo sjest u ruku (S25 recimo spada u tu kategoriju al mi se ne da na samsung)

Odgledao sam 5-6 videa na Youtubeu i to većinom poznatih faca i nitko nije oduševljen. Komentar je nude Gemini AI kao gimick za prodaju ovog modela, da su nešto zasrali s kamerana tj. obradom fotki, da procesor nije al pari sa Snapdragonom. Ja ga gledam izdaleka, jer nije imao službenu podršku u Hrvatskoj, a i skup je. Jedan od tih komentatora rekao je da bi svaki model trebao biti 100 dolara jeftiniji i da bi to onda bilo pravedno za ono što nude. 900 dolara za onaj prvi "običan" Pixel 10 je debelo previše, a gdje su tek onda ostali modeli.

17 godina
zelenapaprika kaže...

Odgledao sam 5-6 videa na Youtubeu i to većinom poznatih faca i nitko nije oduševljen. Komentar je nude Gemini AI kao gimick za prodaju ovog modela, da su nešto zasrali s kamerana tj. obradom fotki, da procesor nije al pari sa Snapdragonom. Ja ga gledam izdaleka, jer nije imao službenu podršku u Hrvatskoj, a i skup je. Jedan od tih komentatora rekao je da bi svaki model trebao biti 100 dolara jeftiniji i da bi to onda bilo pravedno za ono što nude. 900 dolara za onaj prvi "običan" Pixel 10 je debelo previše, a gdje su tek onda ostali modeli.

da, pogotovo Pixel 10 non-pro ima losu kameru.

da nema odlicnih trade-in dealova ne bih ga uopce gledao, ovak me ispadne cca 790 eur.

no nisam prezadovoljan, kolko god da kosta

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
15 godina
Pixel je uvijek bio sranje osim slika. Navodno su sa desetkomnpresli na MTK modeme i riješili problem lošeg signalala i potrošnju baterije.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice