Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.461
|
čitano: 12.919.117
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Hvala na odgovoru. 

Slazem se da vjerojatno necu primjecivati neke velike nedostatke na XZ2 jer nisam neki prezahtjevan korisnik. Baterija mi je na prvom mjestu zbog cestih putovanja.

XZ2 mi je cjenovno prihvatljiva, nova je otprilike 4700 kuna. 

Kolika ce cijena biti za XZ3, jos cemo vidjeti... ali pretpostavljam oko 6000.

15 godina
odjavljen
g520 kaže...

Hvala na odgovoru. 

Slazem se da vjerojatno necu primjecivati neke velike nedostatke na XZ2 jer nisam neki prezahtjevan korisnik. Baterija mi je na prvom mjestu zbog cestih putovanja.

XZ2 mi je cjenovno prihvatljiva, nova je otprilike 4700 kuna. 

Kolika ce cijena biti za XZ3, jos cemo vidjeti... ali pretpostavljam oko 6000.

XZ3 ide za 800E u prednarudzbi, ponavljam ja bi na tvom mjestu isao na nju ne samo zbog OLED zaslona nego i nekako ljepseg i skladnijeg dizajna. Iako ni sa XZ2 neces pogrijesiti. A sto kazes na S9+? Nece te oduseviti baterijom, ali sve ostalo je vrhunsko na njemu. 

14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
Pričekaj da vidiš XZ3 kad dođe. Sony zna uz nove modele davati dobre stvari. Uz XZ2 su davali ponajbolje bežične slušalice. Lako moguće nešto slično i sa XZ3
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

XZ3 ide za 800E u prednarudzbi, ponavljam ja bi na tvom mjestu isao na nju ne samo zbog OLED zaslona nego i nekako ljepseg i skladnijeg dizajna. Iako ni sa XZ2 neces pogrijesiti. A sto kazes na S9+? Nece te oduseviti baterijom, ali sve ostalo je vrhunsko na njemu. 

Samsung će pričekati prije nego ga idući put kupim... i za ovoga S7 Edge sam dao nešto preko 5000 kuna (bio je uključen popust), i jednostavno nisam zadovoljan... tako da će vjerojatno biti Sony ovaj put :)

16 godina

Mob do 2k kuna do 5,5in sa dobrom baterijom molim preporuku.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ BattleNet uplay: StariGAD_HR StariGadHR@steam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mi A2 Lite sa velikom baterijom i štedljivim procesorom će ti osigurati dugu autonomiju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zuper kaže...
Mi A2 Lite sa velikom baterijom i štedljivim procesorom će ti osigurati dugu autonomiju.

Preveliki ekran, rekao sam 5,5in max, preferiram 5in.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ BattleNet uplay: StariGAD_HR StariGadHR@steam
14 godina
Zbog užeg omjera ekrana, površina mu je podjednaka klasičnim 5.5" ekranima. Isto kao i zbog malih okvira, sam mob je dimenzijama čak manji nego mob sa 5.5" ekranom. Ali kako hoćeš... Pogledaj si Sony XA2.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Znam da nije tema al mi bilo glupo otvarat novu temu
Dakle ekipa jedna mala pomoc,polaniram prodat huawei p9 pa me zanima koliko realno mogu dobit
Dakle mob je kupljen 10.1.2018 ima 2 god garancije + 3 god garancije na bilo kakav lom ekrana ,mobitel je ocuvan kao nov
daklwe koliko realno mogu trazit za njega?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Poz,

Nokia 6.1 ili Redmi note 5 ?! Koji i zasto ,cijena skoro pa ista !

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2018 11:45 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zee_15 kaže...

Dakle ekipa jedna mala pomoc,polaniram prodat huawei p9 pa me zanima koliko realno mogu dobit
Dakle mob je kupljen 10.1.2018 ima 2 god garancije + 3 god garancije na bilo kakav lom ekrana ,mobitel je ocuvan kao nov

Stavi 1400HRK na njušku, realno vrijedi i manje i ima ga za manje novce po njuškalu sa garancijom ali bez one na lom, nema upgradea na Oreo, lošiji ekran i grafičke perfomanse nego S7 a za te novce ima čak i S7E modela po njušci, doduše bez garancije.

goust78 kaže...

Poz,

Ja bih rekao Redmi N5 Pro, ukoliko te ne smeta to što nema usb type c.

RN5 Pro ima više radne memorije, osjetno bolji procesor, bolju kameru i veću bateriju te veći ekran, fizički i rezolucijom a isti broj pixela po inču.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2018 12:57 (zoharbizo).
9 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
zee_15 kaže...

Stavi 1400HRK na njušku, realno vrijedi i manje i ima ga za manje novce po njuškalu sa garancijom ali bez one na lom, nema upgradea na Oreo, lošiji ekran i grafičke perfomanse nego S7 a za te novce ima čak i S7E modela po njušci, doduše bez garancije.

goust78 kaže...

Poz,

Ja bih rekao Redmi N5 Pro, ukoliko te ne smeta to što nema usb type c.

RN5 Pro ima više radne memorije, osjetno bolji procesor, bolju kameru i veću bateriju te veći ekran, fizički i rezolucijom a isti broj pixela po inču.

Hvala,malo se bojim xiaomi kvaliteta jer nikad nisam imao nista osim Samsunga! 

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
14 godina

Kao netko tko je kupio taj isti RN5 Pro ti kažem, telefon je odličan.

Nećeš pogriješiti s njim ako gledaš novo, s tim da ga imaš i jeftinije sada unutar EU.

0 0 hvala 0
9 godina

Pala odluka, uzimam Nokiju 7 plus, molio bih vas samo preporuku prodavača ako je netko imao iskustva, i koja je kod njih situacija sa ganjanjem garancije ako slučajno bude trebalo, opcije:

- "Neutrino mobile" za 2900kn

- "Mobileshop" za 2900kn

- "Promobile" za 3150kn

- "Protis" za 3150kn

Do sada sam kupovao samo u Protisu, vrijedi li ići na ove "dućane" gdje je taj mob skoro 250kn jeftiniji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kupi tamo gdje je najjeftinije. Inače, u njemačkim shopovima je cijena Huawei Mate 10 Pro pala na 450€. To je odlična cijena za takav uređaj. Sigurno neki imaju i dostavu do danas, a ako imaš nekoga tamo da ti uzme i pošalje, još lakše.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Pozdrav..trebao bih savjet...trenutno koristim A8 2018..ali zanima me dali se isplati više uzeti ovaj novi HUAWEI MATE 20 LITE?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
zuper kaže...
Kupi tamo gdje je najjeftinije. Inače, u njemačkim shopovima je cijena Huawei Mate 10 Pro pala na 450€. To je odlična cijena za takav uređaj. Sigurno neki imaju i dostavu do danas, a ako imaš nekoga tamo da ti uzme i pošalje, još lakše.

Hvala ti Zuper,

ma Nokia ima Android One, to je presudno za mene, želim imati novi Android te 1.5 - 2 godine i da je čist, a tko zna, sa projektom Trebble možda budu updatei Androida išli još i više od 2 godine.

16 godina
EricCartman kaže...

Pala odluka, uzimam Nokiju 7 plus, molio bih vas samo preporuku prodavača ako je netko imao iskustva, i koja je kod njih situacija sa ganjanjem garancije ako slučajno bude trebalo, opcije:

- "Neutrino mobile" za 2900kn

- "Mobileshop" za 2900kn

- "Promobile" za 3150kn

- "Protis" za 3150kn

Do sada sam kupovao samo u Protisu, vrijedi li ići na ove "dućane" gdje je taj mob skoro 250kn jeftiniji?

ja svoju naručio preko amazon.it i koštala sa dostavom i porezom 350 eura

17 godina

Vrijedi li platiti 600kn više za Mate 20 Lite u usporedbi sa A8? Veći ekran, baterija, RAM, unutarnja pohrana. Nema IP68. I tak.

5 Mate 20 Lite (2700kn)
5 A8 (2100kn)
http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne mogu si pomoći i reći da ne bi trebao nijednog od ta dva za tu lovu :P

Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Pozz svima ,

Doslo vrijeme za novi mob i rastanak od RN4X. Sto najbolje nakon RNX4? Nisam nista pretezito gledao,ali mi je RN5 nekako favorit za sada.

Uvjeti:

Oko 4000 baterija ili veca

3/32 min

Notifikacijsko svijetlo

Utor za slusalice

Noviji procesor od mog trenutnog SD625

Do 6 inca ekran, mozda malo veci

Otisak prsta

Fizicke navigacijske tipke, ali ako ih nema,prezivit cu

Buđet mi je do 2000 odnosno ako se nemoze nesta naci ili postoji nesto bolje,onda moze do 2500.

To je za sada to, ako se ne sjetim jos.neceg. Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 18:37 (RedHill).

0 0 hvala 0
13 godina

Može narudžba izvana ili? 

14 godina
maks0806 kaže...

Može narudžba izvana ili? 

eh da, kupujem samo u trgovinam u Hrvatskoj

15 godina

@EricCartman nokia 7plus u tele2 webshopu na bonove 2800kn.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 21:37 (marinnn).
13 godina

U Tele 2 će pocophone biti 3100 kn i time će svi uređaji slične cijene biti teško opravdana kupovina

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Zato se Poco naruči izvana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

2985 je u neutrinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Eto ga! Baš sam u potraži za novim mobom i sad ovo! Nekako mi je isplivao NOKIA 7 PLUS i planiram ga uzeti al sad sam u dilemi.

Pada čujem mišlčjenje narodai preporuku:

NOKIA 7 PLUS ili Xiaomi Pocophone F1

4 NOKIA 7 PLUS
14 Xiaomi Pocophone F1
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Azmo kaže...

Eto ga! Baš sam u potraži za novim mobom i sad ovo! Nekako mi je isplivao NOKIA 7 PLUS i planiram ga uzeti al sad sam u dilemi.

Pada čujem mišlčjenje narodai preporuku:

NOKIA 7 PLUS ili Xiaomi Pocophone F1

Nisam očekivao toliku premoć Xiamoija. Osobno bih rekao da je Nokia kvalitetnija i bolja s boljom podrškom. Zar ne?

14 godina
Možeš slobodno i Nokiju uzeti. Poco ima snažniji SoC, ali 660 je i dalje jako dobar i rekao bih idealan za 1080p ekrane. Uz Nokiju imaš čist Android, redoviti update, a kvaliteta izrade je po meni bolja nego Poco. I nema notch ekran.
Moj PC  
3 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice