Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.498
|
čitano: 12.997.494
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
zuper moguće je i te kako ako je bilo na wi fiju i ništa drugo nije bilo uključeno jer mi niti nije trebalo, automatako osvijetljenje.

I to je na youtubu oko 2, 3 sata i 3 sata gaminga , u jednom danu i punjenju.

Ako znaš postaviti uređaj kako treba, isključiti obavijesti i osvježavanje u pozadini za gluposti koje niti ne koristiš možeš sa svakim izvući solidan on screen time.

0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...
zuper kaže...
toxic kaže...

Kakav je moto z play,

produzujem ugovor i ispada me 55 kn mjesecno na tarifu

slijedece sto mogu uzeti su: p10 lite, xperia xa1, p9 lite, j7 samsung(2017)

koliko god usporedivao mislim da je moto z play najbolji izbor od navedenih?

Z Play ima najčišći OS, AMOLED ekran, brutalnu bateriju, 4K video i po meni je najbolji izbor između navedenih. Mogućnost stavljanja modova je isto plus, pogotovo ako ih nađeš po dobroj cijeni

narucen.

Citiram sam sebe no..

naveo bih kako mi je mobitel stigao, nakon niza apdejtova stigao i nougat i onda jos par apdejtova.

Sto se tice mobitela, za mene je ovo cisto savrsenstvo

Jedino sto mi malo smeta je sto kada je spojen na turbo charges se dosta pregrijava ali sam citao da je to normalna pojava kod superbrzih punjaca.

Gesture mode radi fenomenalno. Ultra brzi i zaista cist mobitel.

Sve sto sam ikada zelio mislim da to sada imam s ovim mobitelom.

8 godina
neaktivan
Pozdrav,
Prvi put kupujem novi mobitel. Do sad sam nasljedivala tako da nisam iskusna u potrazi. I vec par dana istrazujem (recenzije, usporedbe, videi). U igri su svi, preferirala bi kineske koji rasturaju al sam pogubljena izmedu grooo modela.
Dakle, ono nabolje sto se nudi a da je 5inch-a, baterija dugotrajna, kamera i muzika dobra, ekran, RAM, izdrzljivost, brz,... Sta vec sve treba. Android. I cijenovno do 2600 kn negdje.
Eto hvala lijepa

0 0 hvala 0
11 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav ekipa moze molim vas pomoc

Dakle.odlucio sam ne davat vise puste pare na s8,ifone I to kad svakako mijenjam mob svako godinu dana

Eh zapeo sam opasno za xiaomi modele I to za par modela pa bih volio da ako poajedujete koji od tih mi kazete mane I prednosti te ja cu navest par modela pa ako ih redosljedom mozete poslozit kojeg bi prvo kupili

1.https://www.honorbuy.com/990-xiaomi-mi-note-2-64gb-smartphone.html

2.https://www.honorbuy.com/963-xiaomi-mi-5s-plus-64gb-smartphone.html

3.https://www.honorbuy.com/1135-mi-max-2-mi-max-s-global-version-64gb-smartphone.html

0 0 hvala 0
9 godina
Ali doslovno uzmi koji ti se više sviđa :)
Note ima amoled, 5S+ isti cpu ali IPS ekran, a max 2 ako voliš veliki ekran kao ja. Btw imam Max prošlogodišnji i meni je odličan u svakom pogledu.

0 0 hvala 0
11 godina

Dakle sva 3 su tu negdje po specifikacijama?

Znam da svi xiaomi mobitlei imaju dobru bateriju al me.zanima dal u ovim modelima ima kakve razlike u kameri

8 godina
neaktivan

Treći ti ne spada u tu klasu. Slabiji je po performansama i ima lošiju kameru.

0 0 hvala 0
14 godina
Nona_92 kaže...
Pozdrav,
Prvi put kupujem novi mobitel. Do sad sam nasljedivala tako da nisam iskusna u potrazi. I vec par dana istrazujem (recenzije, usporedbe, videi). U igri su svi, preferirala bi kineske koji rasturaju al sam pogubljena izmedu grooo modela.
Dakle, ono nabolje sto se nudi a da je 5inch-a, baterija dugotrajna, kamera i muzika dobra, ekran, RAM, izdrzljivost, brz,... Sta vec sve treba. Android. I cijenovno do 2600 kn negdje.
Eto hvala lijepa

U Elipsu imaš Honor 8 za 2400kn i 2god osiguranja od loma stakla. To je fino zaokružen mobitel

8 godina
neaktivan
Pise da se prazni vise, a da ga tu prestize one plus 3 koji je po cijeni isti. Pa me zanima koja od ta dva?
Hvalaaa
14 godina
Mislio sam da tržiš nešto bliže 5 incha, a ne 5.5. A ako možeš naći OP3 onda definitivno je bolji odabir
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hvalaa 😊👍
15 godina

Pozdrav društvo. Tražim mobitel do 1000 kuna, za nezahtjevnog korisnika. Kamera mu nije nešto previše bitna, samo da ne "štuca" mobitel. Našao sam za sada neke mobitele, pa slobodno sugerirajte ako imate neke bolje opcije. Xiaomi Redmi 4A, General Mobile 4G, Galaxy J1 2016 i Lenovo K5. Unaprijed zahvaljujem :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
alen4430 kaže...

Pozdrav društvo. Tražim mobitel do 1000 kuna, za nezahtjevnog korisnika. Kamera mu nije nešto previše bitna, samo da ne "štuca" mobitel. Našao sam za sada neke mobitele, pa slobodno sugerirajte ako imate neke bolje opcije. Xiaomi Redmi 4A, General Mobile 4G, Galaxy J1 2016 i Lenovo K5. Unaprijed zahvaljujem :)

Upravo su u temi Kineski mobiteli dečki pronašli nešto što bi te moglo zanimati.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
neaktivan

Ekipa u potrazi sam za mobitelom do cca 2500 kn.Kod moba mi je vazna baterija,brzina I kamera

Oko mi je zapelo da biram izmedu Honor 8 i Samsung j7(2017) pa me zanima koji bi od ta dva bio bolji izbor te dal mozda vi imate bolji prijedlog od ta dva?

0 0 hvala 0
16 godina
croGOREatia kaže...

Ekipa u potrazi sam za mobitelom do cca 2500 kn.Kod moba mi je vazna baterija,brzina I kamera

Oko mi je zapelo da biram izmedu Honor 8 i Samsung j7(2017) pa me zanima koji bi od ta dva bio bolji izbor te dal mozda vi imate bolji prijedlog od ta dva?

Uvijek bi uzeo prije Honor 8 nego Samsung J7. Kod Samsunga valjaju A serija (A5), S serija i Note serija - ono ostalo bolje ne kupovati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 7:32 (MasterOfDisaster).
10 godina
odjavljen

Danas dobijam honor 8 pa ako nekoga interesuje napisem kratku recenziju....

10 godina
neaktivan

Torent ja bi volio ako mozes napisat par rijeci

Meni se isto svida Honor 8 al me nekako vuce neki 5'5 veličina al ne znam koji bi bio dobar izbor I dal ima sta za 2500

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ja imam nexus 6p koristio sam p9 i p10 kratko, oko sebe imam nekoliko p9 lite i p10 lite a sam sam koristio cijeli niz flagship telefona tako da imam malkice iskustva .... Uporedicu ga direktno sa nexus 6p kojeg isto tako mislim da trebas uzeti u obzir ako se moze naci za te pare.... vrhunski mob......

11 godina
Pozdrav,

evo napokon imam vremena napisati dojmove o Lenovo P2.

Baterija traje 2.5 dana, u uvijetima gdje dual sim radi stalno, i 10 sati na dan sam u lošem signalu. GPS i Bluetooth upaljeni bar 4 sata na dan za vrijeme vožnje. Dnevno mobitel pojede oko 35% baterije što ovisno o vremenu punjenja razvučem i na 3 dana.

Kad bih igrao igre i gledao youtube mislim da bi baterija izdržala po 2 dana. Probao sam Real Racing 3, zna na ponekoj stazi malo zaštekati ali inače radi zadovoljavajuće. Radom ostalih aplikacija sam zadovoljan.

Nisam radio upgrade na 7.0 jer još nisam vidio koji su benefiti a iskustva s interneta kažu da promjena na noviju verziju može znatno smanjiti autonomiju baterije.

Ekran odličan, vidljiv i na jakom svijetlu samo je potrebna prilagodba na veličinu ekrana ako koristite jednu ruku.

Zadovoljan glasnoćom poziva, mogla bi biti i bolja ali sam zadovoljan te odličan zvučnik.

Kamera, treba mu da izoštri sliku pa onda okinut, slike su malo slabije i mutne ako na brzinu okidate.
SSD koliko si mi života uštedio...
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Malo offtopic.
I ja zbog procitanih losih iskustava odgadjam upgrade na 7.0.
Sad mi smeta sto svakodnevno nudi upgrade.
Moze li se nesto napraviti da mi ne dosadjuje.
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jedina stvar radi koje bih prešao na nougat je rad u 2 prozora, 2 aplikacije odjednom, i to ako bude dostupno na mom uređaju.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz svima.

Preporuka moba do 1500kn, moze ajmo 50-100kn vise ako je bas potrebno. Sto bolja baterija odnosno da moze sto vise izdrzati bez punjenja, recimo jedno 2-3 dana. Nisam zahtjevan korisnik, surfanje, citanje clanaka, face, viber, a igre  bi samo ponekad igrao. Imam Doogee X5 kojeg zelim zamjeniti odnosno zelim preci na malo visu razinu :)

Kupujem iskljucivo u domacim trgovinama, a sad koja je najbolja...

2GB, 16GB, 6.0 Android i baterija sto bolja odnosno da sto vise izdrzi.

Moze i po par prijedloga, od vece do manje cijene. 

Sto jeftinije to bolje odnosno omjer ulozenog/dobivenog!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 17:02 (thebeastcro).

0 0 hvala 0
16 godina

Radnje koje si naveo se glatko izvode i sa mobitelom od 1000 kn, a ne 1700. Redmi 4X 3GB/32GB, 1050-1250 kn, ovisno dal uzimaš iz Kine ili Hr. Ima i 4100 mAh bateriju.

Naravno možeš kupiti i mobitel za 1700 kn, ali ako ćeš raditi to što si naveo, mislim da će biti bacanje novaca. Što više para još dodaješ to će biti bolja kamera i bolje ćeš vrtit zahtjevne igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 17:24 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FLes kaže...

Radnje koje si naveo se glatko izvode i sa mobitelom od 1000 kn, a ne 1700. Redmi 4X 3GB/32GB, 1050-1250 kn, ovisno dal uzimaš iz Kine ili Hr. Ima i 4100 mAh bateriju.

Naravno možeš kupiti i mobitel za 1700 kn, ali ako ćeš raditi to što si naveo, mislim da će biti bacanje novaca.

Vi (mnozina) sigurno znate vise o mobitelima nego ja. Vecinom surfam, gledam videe, a s novim mobom bi igrao i igre. Najvaznije da mobitel moze izdrzati sto vise bez punjenja (2 dana min) i da radi fluidno!

16 godina

curi sam uzeo taj redmi4x mob je brutalan. 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Stigao mi je Mi Note 2 sa Honorbuya. Mob je brutalan! I brzo je došao. Da živim u Zg, bio bi kod mene već u srijedu (naručen u pon navečer).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kralju I meni u planu kupi note 2

Jesi zadovoljan,dal mi mozes rec koliko si ga platio?

8 godina
neaktivan
croGOREatia kaže...

Kralju I meni u planu kupi note 2

Jesi zadovoljan,dal mi mozes rec koliko si ga platio?

Za sada prezadovoljan. Sa dostavom me ispao cca 2550 kn.

10 godina
neaktivan
8 godina
neaktivan

Ja sam uzeo 4+64 Gb verziju.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice