Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.059
|
čitano: 12.582.735
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Bok, može pomoć oko ova 3 moba ili nešto do 1500kn

iPhone 5S - rabljeni LINK

Xiaomi Mi4C - Novi LINK

Xiaomi redmi 3 Pro - Novi LINK i LINK 2 (ako ide iz EU pa nema PDV)

8 iPhone 5S
3 Xiaomi Mi4C
7 Xiaomi redmi 3
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 11:00 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Izgleda da ipak nema, sorry!
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@David87  5s je zvjer za ove navedene, osim ako ti je premali ekran...jedino je pitanje koliko je star, jer nakon 2 GOD baterija bude slaba...ugl ovdje će me svi proglasiti fanboyem, al imao sam s3, sad imam G3 koji je vise na servisu nego kod mene( nadam se da cu ovaj put konačno dobit novi da ga prodam xD) i sljedece najvjerojatnije idem na iPhone ...usput iPad air s kojeg upravo pišem radi već 2 GOD kao prvog dana uz isti procesor kao 5s

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 11:49 (acerbis).
14 godina

Stavil sam i iPhone u igru kad sam već dosta dugo na androidu, pa da opet malo promijenim. Ovaj kojeg sam linkal mi se čini u ok stanju, a opet s druge strane možda ovaj Redmi Pro bi bila najbolja opcija, najviše zbog baterije a i nov je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja bih isao na redmi 3 pro sa xiaomiforsale sa eu garancijom.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Tu je 150kn skuplji nego na honorbuy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
David87 kaže...
Tu je 150kn skuplji nego na honorbuy

A na HonorBuyu skuplji 170-180kn nego od TopOne...

I jos na HBuyu nema druge boje osim silver/white... 

Ne znam cemu uopce razmisljanje odakle naruciti... 

11 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...

postoje siteovi s kojih narucis (npr. xiaomiforsale.com) koji imaju skladiste u EU. Sto to znaci? Narucis mobitel iz Kine, oni ga posalju u to skladiste u EU te iz toga skladista ide u HR. U tom slucaju nema carine jer se salje unutar EU.

Da, ali je zbog toga PDV uračunat u cijenu tako da ipak ispadne znatno više nego ako naručiš s recimo GearBesta, ali ti se posreći i i ne platiš carinu.

17 godina
David jesi siguran da je skuplji na xiaomiforsale? Koliko znam pkstarina sa honorbuya je 39$
17 godina
Razlika sa topone i xiaomiforsale je manje od 100kn, a dobis eu garanciju. Sad na svakom je da odluci sta mu je bolje. Ovo sa gearbesta i carinom ne vjerujem da prolazi vise ista kroz nasu carinu da ti ne naplate.
13 godina
neaktivan

ja naručio prošli tjedan Redmi Note 3 Pro s Giztopa i očekujem ga za koji dan. Piše: Free shipping, no customs tax, no VAT fee. Nadam se da će biti tako...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
Razlika sa topone i xiaomiforsale je manje od 100kn, a dobis eu garanciju.

Joj daj... taj xiaomiforsale ni nema dotični telefon ako si slučajno primjetio, stalno im je nešto "u dolasku", ljudi čekaju po mjesec i više dana da se uopće pojavi na lageru...

Vidim i da su nekima slali neke šrot punjače umjesto original Xiaomi-evog, komedija.

Jednom sam se opekao s tim amaterima i ne bi ih više nikome preporučio.

11 godina
neaktivan

kupujem mob za sina 16 godina

za sada su mi zapala za oko dva INFOCUS M560 i VERNEE THOR prvenstveno zbog cijene do $120

dosada je imao Xiaomi redmi 1s i on je radio besprijekorno dok ga sila gravitacije nije onesposobila.

Pitanje je što mislite o ova dva gore navedena?

Ili da se malo protegnem i odem opet u Xiaomiove vode po Redmi 3 pro.

Treba mi preporuka gdje je najbolje obaviti kupnju, pretraživajući forum i stranice osjećam se izgubljeno.

Fala

0 0 hvala 0
10 godina
Protegni se do Redmi 3 PRO, možda čak i Redmi note 2, uredjaji su bolji i više se isplati
Za stranice i to bolje da netko drugi preporuci

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
qwertst kaže...

kupujem mob za sina 16 godina

za sada su mi zapala za oko dva INFOCUS M560 i VERNEE THOR prvenstveno zbog cijene do $120

dosada je imao Xiaomi redmi 1s i on je radio besprijekorno dok ga sila gravitacije nije onesposobila.

Pitanje je što mislite o ova dva gore navedena?

Ili da se malo protegnem i odem opet u Xiaomiove vode po Redmi 3 pro.

Treba mi preporuka gdje je najbolje obaviti kupnju, pretraživajući forum i stranice osjećam se izgubljeno.

Fala

Aliexpress, TopOne...

1240kn... Ja uzeo prije 5-6 dana... Sutra je kod mene...

11 godina
neaktivan

THX!

Ima li TopOne dostavu iz EU?

10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi trebam pomoć, imam jedan problem. Dvije godine sam koristio LG G2, i danas imam problem s njim, ne mogu ga nikako upaliti niti ući u recovery niti u download mode. Imam garanciju, mob je kupljen u njemačkoj i mislio sam ga iskoristiit, ali mobitel mi je rootan a ja ga ne mogu unrootati zbog prethodnog navedenog problema, hoče li to biti problem? Hoče li garancija biti nevažeća?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
qwertst kaže...

THX!

Ima li TopOne dostavu iz EU?

Nema dostavu iz EU... Ako mislis da imaju neko skladiste ili slicno...

Ali mob dolazi iz kine preko UK, sa DHL... Nema PDV, carine i slicno... 

Ona cijena koja je na stranici + 26$ za DHL dostavu preko UK... 

Velika vecina... Usudio bi se reci cak njih 90% tako radi, samo sto se predstavljaju kao da imaju EU skladiste... Pa onda ti narucis mob pa cekas 2 mjeseca... 

TopOne je po meni broj jedan za kineske mobove... 

A odmah iza njega HonorBuy... 

13 godina
neaktivan
Elijah01 kaže...

Pozdrav ljudi trebam pomoć, imam jedan problem. Dvije godine sam koristio LG G2, i danas imam problem s njim, ne mogu ga nikako upaliti niti ući u recovery niti u download mode. Imam garanciju, mob je kupljen u njemačkoj i mislio sam ga iskoristiit, ali mobitel mi je rootan a ja ga ne mogu unrootati zbog prethodnog navedenog problema, hoče li to biti problem? Hoče li garancija biti nevažeća?

Elijah, samo ga pošalji ..krepala ti je matična očito ..neće skužiti 

17 godina
neaktivan

Postovani forumasi,

jel ima neko prijedlog za mobilni telefon baziran na Androidu do 150-200 EUR? Mozda neki Galaxy model?

Jedino bitnije je da ima koliko toliko solidnu kameru (8MP?) za te novce, drugo nije toliko vazno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
HTC 820

0 0 hvala 0
13 godina

Ako je nešto loše u tom cjenovnom rangu su HTC telefoni. Overpriced AF su. Pa Xperia M4 aqua se oko 1k nađe sa 13mpix vrlo dobrom kamerom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tražim neki best buy android u cjenovnom rangu od 1000-1500kn. Ako netko ima preporuku? Inače kupio bi u dućanu (ne preko oglasnika).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, trebao bih malu pomoc. Neki mobitel do 700,800 kuna. Mobitel mi sluzi za fejs, poruke, pozivi, tu i tamo koja slika. Moze i polovno

0 0 hvala 0
12 godina

Tražim kupiti mobitel preko njuškala od 1600-2000 kn, Samsung. Možete li mi reći što bih najbolje od Samsunga mogao kupiti za te novce?

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 20:17 (Neznalica121212).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

S5, S5 Neo i A5 2016

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Neznalica121212 kaže...

Tražim kupiti mobitel preko njuškala od 1600-2000 kn, Samsung. Možete li mi reći što bih najbolje od Samsunga mogao kupiti za te novce?

A5 2016, S5 Neo uzmi ak oces imat ruzan mob kojem se lako grebu rubovi tj. plasticne lajsne.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 20:30 (Edge).
16 godina
5220 kaže...

Tražim neki best buy android u cjenovnom rangu od 1000-1500kn. Ako netko ima preporuku? Inače kupio bi u dućanu (ne preko oglasnika).

Vrhunski uređaj za tu cijenu;

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/p8lite

14 godina

Gledao sam taj Huawei i cini se super, jedino me brine baterija, nekako mi se 2200mAh cini malo?? Inače ne kupujem sebi već jednoj osobi koja trenutno ima neko smeće koje puni tri puta dnevno.

I broj koji je na simpi bi trebao raditi sa mobitelom kupljenim preko bonbon-a?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 21:41 (5220).
12 godina

Samsung Note 4 mi se čini vrhunski.

Vaše mišljenje molim

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice