Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.067
|
čitano: 12.598.160
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Edge kaže...

Best buy bi bio Samsung A5, ali nema notification LED.

Doogee nije bas mob na nekom glasu, radje neki Xiaomi tipa Redmi 3, Mi 4c, Mi4i, pogledaj u neutrino mobile ducanu.

Zahvaljujem! Pogledat ću još u tom neutrino dućanu (trenutno im ne rade stranice). Problem s ovim mi-4c i mi-4i je što nemaju utor za microSD karticu... ne znam, gledao sam huawei p8 lite, on ne podržava OTG, neki drugi koji se spominju ovdje na forumu nisu dostupni kod nas nego ih treba naručivati preko weba, na što izvorno nisam računao, ali možda se predomislim... U svakom slučaju, još jučer sam mislio da neću proći ispod 2000 kn, ali sad mi se čini da je to puno previše za to što meni treba...

15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Zanima me što je atm best buy oko nekih 3k kuna (novi).

Uvijeti:

-Dobra kamera

-Trajanje baterije bar jedan dan uz intenzivno korištenje WA ili sličnog

-Fluidan rad

-Solidan ekran (oko 4,5 incha)

Nebitno:

-OS

-Snezori za otisak

-Otporan na vodu, udarce itd

-Ostali dodatci koje zapravo i ne koristimo

Ugl atm lumia 920 kupljena prije nešto više od 2g.

Ok mobitel ali se dosta grije i baterija mu nemože izdržati puno. Npr 3-4 sata WA ili 2-3 sata surfanja i na 10-20% je, s time da više ne radi tako fluidno kao prije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 16:22 (axos).

0 0 hvala 0
13 godina
U neutrinu je G3 16/2 model 1918kn što je prekul za mob iz dućana
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blab kaže...
Edge kaže...

Best buy bi bio Samsung A5, ali nema notification LED.

Doogee nije bas mob na nekom glasu, radje neki Xiaomi tipa Redmi 3, Mi 4c, Mi4i, pogledaj u neutrino mobile ducanu.

Zahvaljujem! Pogledat ću još u tom neutrino dućanu (trenutno im ne rade stranice). Problem s ovim mi-4c i mi-4i je što nemaju utor za microSD karticu... ne znam, gledao sam huawei p8 lite, on ne podržava OTG, neki drugi koji se spominju ovdje na forumu nisu dostupni kod nas nego ih treba naručivati preko weba, na što izvorno nisam računao, ali možda se predomislim... U svakom slučaju, još jučer sam mislio da neću proći ispod 2000 kn, ali sad mi se čini da je to puno previše za to što meni treba...

Doogee izbjegavaj ne u širokom luku, nego onome što se u avijaciji zove Great Circle rutom, uz afterburner.

Momče, ja bih ti toplo preporučio Redmi Note 2 Prime. Legendarna Xiaomijeva kvaliteta izrade, performansama jede manje sisavce, kamera među boljima (za tu cijenu šokantno dobra), izmjenjiva baterija, 32 GB pohrane u samom mobitelu PLUS  SD kartica (nominalno do 32 GB, ali veli ekipa da im uredno prihvaća i 128 GB ako je formatiraju na kompu u FAT32 formatu posebnim programom). Cijelo zadovoljstvo za ugodnih 1000-1300 kuna, ovisno o tome platiš li carinu i pdv. Ako GearBest šalje preko UK-a i platiš samo osnovnu cijenu uređaja, čak i nešto ispod 1000 čuna. Bolje ne može.

Inače, ako netko traži jeftino rješenje a nije prezahtjevan, danas ujutro sam vidio na Njušci Xperiju M za 300 kuna, mislim, čovjek uz to poklanja i neki mali powerbank. Nemam pojma je li već prodan. Imala žena ta Xperiju i nisam se mogao prečuditi kako dobro radi. Njoj se praktički raspao, ali uvjeren sam da je to zato što ga je koristila ona LOL:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 18:51 (Yo Momma).
16 godina

Pozdrav. Evo kupujem novi mobitel do 1000 kn(novo ili rabljeno) ali se ne mogu odlučiti kaj da uzmem 

Trenutno mi je zapeo za oko HTC desire 620 pa me zanima kakva su vaša mišljenja o mobitelu? Našao sam na njuški za 1000 kn sa garancijom od 18 mj pa me zanima dal je dobar za te pare ili mogu nać nešto bolje? 

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ma kakav 620, naruci xiaomi redmi 3, mislim da je taman tu negdje oko 1000 kn.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 1
12 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pozdrav. Evo kupujem novi mobitel do 1000 kn(novo ili rabljeno) ali se ne mogu odlučiti kaj da uzmem 

Trenutno mi je zapeo za oko HTC desire 620 pa me zanima kakva su vaša mišljenja o mobitelu? Našao sam na njuški za 1000 kn sa garancijom od 18 mj pa me zanima dal je dobar za te pare ili mogu nać nešto bolje? 

Pogledaj si Huawei P8 Lite , ima ih za 900-1000kn sa garancijom (bar je bilo neki dan kada sam gledao na njušci)

16 godina
ibme74 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pogledaj si Huawei P8 Lite , ima ih za 900-1000kn sa garancijom (bar je bilo neki dan kada sam gledao na njušci)

Našao sam ih par za tu cijenu. Znači bolje uzet P8 Lite nego HTC desire 620?

SVEMOGUĆI
12 godina

Da, vise RAM-a (2gb naspram 1gb), jaci procesor. (octa core naram quad core), bolja kamera, i meni osobno puno lijepsi dizajn. Ne znam zbog cega, ali su cijene za HTC prenapuhane.

13 godina

Jep, frend ima d610, a drugi p8 lite, rekao bih neusporedivi mobiteli. P8 je za klasu iznad, po procesoru, dizajnu, kameri itd. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Moze pomoc, koji mobitel uzeti za 2,5 do 3k kuna?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
srsen1996 kaže...

Daj napisi di kupujes, kaj ti je bitno na mobu, koju velicinu ekrana oces, itd.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
12 godina
neaktivan
srsen1996 kaže...

Xiaomi Mi5... 2650kn... 

A mogao si i napisati sto od mobitela trazis... 5", 5.5"... ??

Hr? Iz vana?

11 godina
neaktivan

oko 5", sad ne znam jel mi se vise isplati uzet kod nas na pretplatu ili iz vana, vazno je da ima solidnu kameru i da je brz, memorija nije bitna previse, baterija bitna

12 godina
neaktivan
srsen1996 kaže...

oko 5", sad ne znam jel mi se vise isplati uzet kod nas na pretplatu ili iz vana, vazno je da ima solidnu kameru i da je brz, memorija nije bitna previse, baterija bitna

Ako ti se da biti vezan za neko od operatera 2 godine... I pri tome svejedno masno platiti mobitel... Onda samo naprijed... :D

Bolje iz vana uzet mobitel i imati neku pretplatu bez ugovorne obveze a mobitel koji kupis vani (npr. Mi5) duplo je bolji od bilo kojeg mobitela kojeg u HR kupis za te pare... 

BTW: Mi5 ti je 5.2"... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 17:26 (Wh1T3L10n).
9 godina
neaktivan
Lumia 640xl LTE za 1500 kuna
5,7"
13 MP kamera Zeis optika
10 godina
Lumia je već stariji model, starija optika i sve
Najbolje se isplati uzet Redmi note 3 PRO

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako ga narucim iz kine ide carina?

10 godina
Da

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako se onda to isplati, ne kuzim

13 godina
neaktivan

postoje siteovi s kojih narucis (npr. xiaomiforsale.com) koji imaju skladiste u EU. Sto to znaci? Narucis mobitel iz Kine, oni ga posalju u to skladiste u EU te iz toga skladista ide u HR. U tom slucaju nema carine jer se salje unutar EU.

12 godina

OPet ja dosadjujem zbog bratica . Naime suzio je izbor na dva telefona pa bih molio vase savjete koji odabrati:

5 Sony Xperia M4 Aqua
2 LG K10, K420N
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Nek proba sa Huawei p8 Lite

0 0 hvala 0
12 godina
6996 kaže...

Posto bi tel kupio preko opratera, p8 nije u izboru jer ga ne nude. Tako da ostaje jedan od ona dva.

12 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...
6996 kaže...

Posto bi tel kupio preko opratera, p8 nije u izboru jer ga ne nude. Tako da ostaje jedan od ona dva.

Nude nude...

P8 i P8lite imaju u HT-u...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 10:09 (Wh1T3L10n).
12 godina
Wh1T3L10n kaže...
marionezi82 kaže...
6996 kaže...

Nude nude...

U HT-u da, a u slovenskom T-2 ne .

12 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...
Wh1T3L10n kaže...
marionezi82 kaže...
6996 kaže...

Nude nude...

U HT-u da, a u slovenskom T-2 ne .

Eh da... :D

11 godina
neaktivan

Moze pomoc :)

9 samsung galaxy s6
8 xiaomi mi5

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

S6 - domaca garancija, bolja kamera, bolji ekran, xiaomi mi 5 takodjer uzasno lagano puca kod savijanja.

Mi 5 - noviji chipset, utor za microSD, veca baterija, iako rezultati za bateriju nisu nis posebno.

Ugl., s nijednim neces fulat.

0 0 hvala 1
10 godina
Riješi me dileme i molim te reci gdje si ti našao podatak da MI5 ima prosirivu memoriju?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice