Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.987.166
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
zanimatelj kaže...
valsim66 kaže...

Tražim smartphone do 3000 kuna, potrebna je dobra kamera (min 8mp zadnja, prednja min 2mp), android (nikako windows) i da je pristojnog izgleda. Gledo sam po netu i kao uži izbor su HTC Desire 610, Huawei Ascend P6 i Prestigio Multiphone 7600 Duo. Mišljenja? Slobodno dodajte još neki uređaj! {#}

Ako mora bit novo iz trgovine imas u edigitalu s4 i lg g2 za 3200

Jel to sigurno u edigitalu i jel su mobiteli original posto su mi cijene nize dosta nego inace?

17 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Ako vec razmisljas o LG G2. Radje ga naruci sa mobicity.co.uk za 2250 kn, dosta nas forumasa je narucivalo s te stranice.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav!

Zna li možda tko, je li HTC Desire 601 koji ima u ponudi u Tele2 zaključan na njihovu mrežu? {#}

0 0 hvala 0
13 godina

zaljubio sam se nekako u z1 ali sad sam vidio ovaj nexus 5 pa se nemrem odlucit kaj da kupim od to dvoje bitna mi je kamera i brzina mobitela da nesteka i tako, ili mozda nesto trece da uzmem? :3 cak sam razmisljo pricekat g3 haha

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 0:45 (anonymous_Zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

znaci ovako mislio sam kupiti s5, ali sada je izasao g3 pa sam opet u dilemi, znam da jos nije ni izasao ali ne bi mi bio problem pricekati jos par mjeseci, micro sd mi nije vazna, zamjenjiva baterija isto,  dok sam imao s3 nikada je  nisam promijenio, velicinom su podjednaki koliko vidim, koji ce mi duze trajati jer cu ga imati  vise godina...

16 g3
2 s5
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 1:20 (lukan).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Obojica ako mozete pricekajte G3

A sto se tice Z1 vs N5, obojica rade munjevito brzo, a Z1 ima kudikamo bolju kameru (po danu je bolja, puno vise detalja i bolji dinamicki raspon), ali je po mraku losija (malo losija), video je bolji kod Z1, trenutno jedino Note 3 snima bolji video od Z1/Z2, iskreno ja bi uzeo Z1 samo zato jer mi je dizajn ljepsi i jer je vodootporan a to bi mi dobro doslo na ovim pijankama sada za ljeto
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

A sto se tice Z1 vs N5, obojica rade munjevito brzo, a Z1 ima kudikamo bolju kameru (po danu je bolja, puno vise detalja i bolji dinamicki raspon), ali je po mraku losija (malo losija), video je bolji kod Z1, trenutno jedino Note 3 snima bolji video od Z1/Z2, iskreno ja bi uzeo Z1 samo zato jer mi je dizajn ljepsi i jer je vodootporan a to bi mi dobro doslo na ovim pijankama sada za ljeto

Nemoj zaboravit kako N5 ima puno bolji zaslon.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
odjavljen
Da, slazem se, puno bolje kutove gledanja ima
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
A ne treba ni zanemariti problem sa savijanjem kod Z1 modela. Upravo radi toga sam ja odustao od kupovine Xperie Z1 compact.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
odjavljen
Istina, Sony uvijek nade nacin kako zas*ati odlican mob
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina

imam doticni mobitel (z1 compact) vec 2 mjeseca i ne kuzim o cemu vi pricate. Kakvo savijanje? kakvi kutovi gledanja?
Rasprava o kutovima gledanja na mobitelu mi je presmiješna, pa nećeš ga gledati sa drugog kraja sobe iz kreveta pa da postoji problem kao kod TFT monitora... al kad vec meljete toliko o tome, slika je iz svih kuteva odlicna.
I kakvo savijanje? Mob je prilicno cvrste i kvalitetne izrade i nema govora o bilo kakvom savijanju.

Brzina, kvaliteta izrade, dizajn, dobra kamera...

S obzirom da ga se moze naci potpuno novog zapakiranog na njuskalu za nekih 2000 kn od ekipe koja ga je uzela za produzenje ugovora, po meni definitivno best buy za te novce i definitivno preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 13:27 (zzZZzz).
15 godina
odjavljen
Govorimo o Z1 modelu a ne manjem modelu, manji model ima odlicne kutove gledanja.. A to sto ti ne gledas mobitel iz kuteva to je tvoj problem, losi kutevi gledanja su neoprostivi

A sto se tice savijanja, pogledaj temu za Z1 Compact, ja i jedan kolega imamo taj problem, a sto sr tice Z1 velikog modela, ima bar 10/20 ljudi taj problem, googlaj 'Xperia Z1 bent'.. Mozete sad reci sto zelite, da sam drzao mob u straznjem dzepu, sam ga savinuo, ali nisam, jednostavno Sony-ev propust i mogu se sramiti njega, takva korporacija si dopusta tako nesto...

Trenutno imam Z1 Copmact, savijenu sam dao sestri a sebi sam uzeo drugu i sa ovom nemam problema, ali definitivno nije zanemarivo, ovo je gadan problem za Sony
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
Ne vjerujem bas da je toliko izrazen problem sa savijanjem, ali cinjenica je da postoji mogucnost. Kad se radi o tako skupom uredjaji, i jos servis odbije garanciju, cak i da je 1% sansa da ce se pojaviti, to je za mene 1% previse.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
MARKOZD15 kaže...

ma na kraju sam kupio s4 valjda necu pozalit :)

14 godina
odjavljen

Ako si mogao uzeti N5/Z1 za te pare onda si pogriješio.

6 3 hvala 0
17 godina

Gdje ima za kupiti najjeftiniji novi Galaxy S3 a da nije njuškalo niti ebay kupnja? Dakle isključivo u trgovini ili domaćem web shopu

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Cini mi se u protisa za 1999kn :)
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
MARKOZD15 kaže...

edigital 1989 :)

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
MARKOZD15 kaže...

edigital 1989 :)

edigital 1969 :P

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
odjavljen
Neznam bas za kupovinu u edigitalu, nisam nikad kupovao, al previse prituzbi ljudi imaju na tu trgovinu
*Sony Xperia Z1 Compact*
11 godina
neaktivan

Treba mi pomoć pri odabiru, dvoumim se između Sony Xperie M i Nokie Lumie 625.

Bitno mi je da se u njemu može brzo radit, da ne šteka, da nema crashova usred multitaskinga i da se internet stranice brzo otvaraju. Na mobu ću još koristit viber ili whatsapp, mail, karte ili navigacija, youtube...necu igrat igrice.

Nisam još nikad koristion WP, pa mi je tu jedan plus za nokiu. Dalje, Nokia ima gro veći ekran što mi isto dosta bitno, te ima office kojeg nisam nikad koristio na mobu pa neznam dali je to veliki plus ili ne. Bolju kameru od xperie m. Jedina mana po meni mu je što ima 512 mb rama, što me malo brine jer ga planiram imat sljedeće dvije godine, a neželimda mi nakon pola godine počne štekat itd.

Prednost xperie mi je 1gb rama, dizajn.

Nisam ni jedna držao u ruci i radio na njemu, al to budem prije kupovine. Zanima me dali mi se isplatu uzimat nokiu za sljedeće dvije godine i koliko će ga vrijeme pregazit ? 

Može netko napisat i vlastita iskustva sa navedenim mobitelima, kako je radit s njima itd. lp

1 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...

Gdje ima za kupiti najjeftiniji novi Galaxy S3 a da nije njuškalo niti ebay kupnja? Dakle isključivo u trgovini ili domaćem web shopu

Ako ti sd kartica i vadljiva baterija nisu od zivotnog znacaja, protegni se 300kn i uzmi Nexus 4 u Svijetu Medija. Ne usporedivo koliko bolji mobitel dobijes za 300kn.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
13 godina
neaktivan
azerotinjo kaže...

Treba mi pomoć pri odabiru, dvoumim se između Sony Xperie M i Nokie Lumie 625.

Bitno mi je da se u njemu može brzo radit, da ne šteka, da nema crashova usred multitaskinga i da se internet stranice brzo otvaraju. Na mobu ću još koristit viber ili whatsapp, mail, karte ili navigacija, youtube...necu igrat igrice.

Nisam još nikad koristion WP, pa mi je tu jedan plus za nokiu. Dalje, Nokia ima gro veći ekran što mi isto dosta bitno, te ima office kojeg nisam nikad koristio na mobu pa neznam dali je to veliki plus ili ne. Bolju kameru od xperie m. Jedina mana po meni mu je što ima 512 mb rama, što me malo brine jer ga planiram imat sljedeće dvije godine, a neželimda mi nakon pola godine počne štekat itd.

Prednost xperie mi je 1gb rama, dizajn.

Nisam ni jedna držao u ruci i radio na njemu, al to budem prije kupovine. Zanima me dali mi se isplatu uzimat nokiu za sljedeće dvije godine i koliko će ga vrijeme pregazit ? 

Može netko napisat i vlastita iskustva sa navedenim mobitelima, kako je radit s njima itd. lp

Moja preporuka ti je Nokia, jer je bolji uređaj skoro po svemu. 

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5497&idPhone2=5438

Meni osobno je bitan veći ekran, a tih 512 mb neka te ne zabrinjava jer Nokiji to ne treba jer sam mišljenja da je android dost zahtjevniji od WP-a. Pogotovo Jelly Bean. 

Na kraju krajeva odluka je samo tvoja, no da sam na tvom mjestu uzeo bi Nokiu. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 15:47 (igstromar).
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ziga kaže...

Ako ti sd kartica i vadljiva baterija nisu od zivotnog znacaja, protegni se 300kn i uzmi Nexus 4 u Svijetu Medija. Ne usporedivo koliko bolji mobitel dobijes za 300kn.

Ne zaboravi uz micro sd i bateriju i na kameru koja je kod S3 ne usporedivo bolja kako bi ti reko.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina
odjavljen
Na N4 kamera je stvarno losa, na S3 je vec solidna, jedan i drugi imaju mane i prednosti

Ja bi osobno uzeo nesto polovno za tu lovu, tipa za 2200kn. LG G2 ako se mozes protegnuti, jer se stvarno isplati
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
igstromar kaže...

Moja preporuka ti je Nokia, jer je bolji uređaj skoro po svemu. 

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5497&idPhone2=5438

Meni osobno je bitan veći ekran, a tih 512 mb neka te ne zabrinjava jer Nokiji to ne treba jer sam mišljenja da je android dost zahtjevniji od WP-a. Pogotovo Jelly Bean. 

Na kraju krajeva odluka je samo tvoja, no da sam na tvom mjestu uzeo bi Nokiu. 

512mb rama je premalo za danasnje standarde pogotovo za igre

iako je nokia bolje optimizovana, ona nema sta da trazi pored te xperie.

Jednostavno je tako.

Da je bolji uredjaj nije. Apsolutno.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

512mb rama je premalo za danasnje standarde pogotovo za igre

iako je nokia bolje optimizovana, ona nema sta da trazi pored te xperie.

Jednostavno je tako.

Da je bolji uredjaj nije. Apsolutno.

nece igrati igrice

512 se cini malo ali taj nedostatak ne mozes primjetiti na wp

jer cak ni nakon 2-3 godine radi isto kao prvi dan

sto se ne moze rec za android

17 godina

jedino ako mislis igrice onda ti je potrebno vise od 512 i to samo neke,ostalo sve je cist dovoljno i previse da bi radilo kak spada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nokia ne šteka, to zapamti :)

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Daj manite se glupe price i ova 4 TD sto se lupili.
512MB rama je malo za buducnost, pogledajte malo kakve aplikacije se prave na trzistu, nista vise nije kao prije.
Ide se naprijed prema kvalitetnijim i snaznijim uredjajima sa vise memorije i vise procesorke snage.

Kupiti danas telefon sa 512MB rama kad 1GB kosta isto toliko a nije od neke trash marke nego je to Sony ljudi a ne nokia koja je propala sto zaboravljate,

da da WP je stabilan koga briga kad imas 3k aplikacija ukupno  a za android 3 miliona!?

Razmislite malo o tome...

WindowsPhone NAZALOST nije buducnost(kazem nazalost samo zato sto je bolji od androida dosta, ali isto tako dosta vise ogranicen nego android da se razumijemo a kod andoirda imas 100% slobodu a kod WP NIKAD) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 12 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice