iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
*Sony Xperia Z1 Compact*
Pozdrav,
evo moj L7 me polako izludio svojom nefluidnosti pa tražim zamjenu znači osnovna osobina na kojoj se temelji izbor novog mobitela je fluidnost i brzina rada. Kolko sam čito o tome kažu da je WP izuzetno fluidan i na već "zastarijeloj" konfiguraciji nedostatak aplikacija mi i nije neki problem posto neigram igre na mobitelu. iPhone mi je malo preskup tako da ne ulazi u obzir...
Proučavanjem sam došao do 2 mobitela : Nokia Lumia 720 i Xperia M pa ako može pa ak može pomoć i neki treći mob je dobrodosao ako ulazi u rang od 1200 kn
Pozdrav,
evo moj L7 me polako izludio svojom nefluidnosti pa tražim zamjenu znači osnovna osobina na kojoj se temelji izbor novog mobitela je fluidnost i brzina rada. Kolko sam čito o tome kažu da je WP izuzetno fluidan i na već "zastarijeloj" konfiguraciji nedostatak aplikacija mi i nije neki problem posto neigram igre na mobitelu. iPhone mi je malo preskup tako da ne ulazi u obzir...
Proučavanjem sam došao do 2 mobitela : Nokia Lumia 720 i Xperia M pa ako može pa ak može pomoć i neki treći mob je dobrodosao ako ulazi u rang od 1200 kn
Ako ne zelis stekanje 720 je puno bolji izbor od XM. Samo ne znam gdje si mislio nabavit 720 za 1200kn.
Pozdrav,
Može li preporuka za NOVI "najjeftiniji" smartphone (android ili Windows svejedno) koji snima 720p, bar 5 mpx kamera , bljeskalica, i obavezno digitalna stabilizacija fotografije, zaštita protiv oštećenja stakla grebanjem (bilo kakav scratch, ne mora biti gorilla ;)
Koji bi to model bio (proizvođač nije bitan) ??
Pozdrav,
Ako bi vec narucivao s Mobicitya bolji izbor je 820 posto je samo 3 funte skuplja.
Može li preporuka za NOVI "najjeftiniji" smartphone (android ili Windows svejedno) koji snima 720p, bar 5 mpx kamera , bljeskalica, i obavezno digitalna stabilizacija fotografije, zaštita protiv oštećenja stakla grebanjem (bilo kakav scratch, ne mora biti gorilla ;)
Koji bi to model bio (proizvođač nije bitan) ??
U HR ili vani negdje?
Pozdrav,
Ako bi vec narucivao s Mobicitya bolji izbor je 820 posto je samo 3 funte skuplja.
Ali je po mom osobnom mišljenju lošija i ružnija.
820 je 30ak grama i teža od 720
720 ima scratch resistant glass
720 ima jaču prednju kameru (1,3MP spram 0,3MP kod 820)
Kamera je jača stražnja na 820, ali samo za 1.3MP, što po meni ne igra veliku ulogu.
RAM također jači ima 820, ali to je WP i ako ne pretjerujes sa aplikacijama, nece smetati.
Baterija navelike duže traje kod 720, što je veliki plus.
Koji treći ? 
Netko?
Koji treći ? 
Netko?
Jel postoji možda neki malo manji? 5-incha ekran mi je prevelik
U HR.
A jel ima neko tog Xiaomija kaj preporucujete? Kakav je u praksi?
Nikako se odlučiti između kineza i lumie 625 kojeg bi ili nešto drugo do 1500kn.
| 4 | Inew v3 |
|---|---|
| 12 | Lumia 625 |
Nikako se odlučiti između kineza i lumie 625 kojeg bi ili nešto drugo do 1500kn.
Ako ti paše android uzmi kineza, a ako ti paše windows uzmi nokiu. Jedina razlika mobova je software
Trebam ''novi'' mobitel pa me zanimaju vaše preporuke u cjenovnom rangu do 500 kn. (nisam pratio trziste vec dosta dugo,i ne patim za novim mobitelima pa kupujem novi svakih 4 godine kad mi stari rikne il bude ukraden ko ovaj zadnji.)
Nije bitno da je najnoviji mobitel a i 500 kn nije mnogo ali bitno mi je da je :
-pouzdan
-relativno OK kamera
-tu i tamo mogu otic na fejs,internet
-da touchscreen dobro radi (imao sam neku staru nokiu s touchom a cura LG,nisu bas neka sreća touch ekrani,mada vjerujem da je sad to vec OK jer je tehnologija napredovala)
Koristim mobitel primarno za sms i zvanje,ovo ostalo je ponekad,pa mi ostale opcije nisu toliko bitne (igrice i dual core i te pi*darije).
Pozdrav, imam ogromnu dilemu između ova dva mobitela. Cijene su tu negdje 100kn gore dolje. Osobno naginjem na s3 ali bih volio čut vaš savjet. Unaprijed hvala!
| 6 | Samsung Galaxy S3 |
|---|---|
| 6 | Samsung Galaxy S4 Mini |
Tražim smartphone do 3000 kuna, potrebna je dobra kamera (min 8mp zadnja, prednja min 2mp), android (nikako windows) i da je pristojnog izgleda. Gledo sam po netu i kao uži izbor su HTC Desire 610, Huawei Ascend P6 i Prestigio Multiphone 7600 Duo. Mišljenja? Slobodno dodajte još neki uređaj! 
za te novce uzmi S4, imas na njuskalu nove, sa full garancijom http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s4
Pozdrav, imam ogromnu dilemu između ova dva mobitela. Cijene su tu negdje 100kn gore dolje. Osobno naginjem na s3 ali bih volio čut vaš savjet. Unaprijed hvala!
S4 mini je brži, iako specifikacije ne govore tako i nitko mi nije vjerovao, pa smo napravili test s3 vs s4 mini i s4 mini je bio brži u otvaranju aplikacija i igara. S3 ima manje ram memorije što se inače osjeti, ali ima 5 put bolji ekran. Odvagni što ti treba.
@Botia novi s4 mu je i na njuškalu 800 kn skuplji, ne znam kak kome ali meni je 800 kn puno
LG G2 uzmi bit ces prezadovoljan
*Sony Xperia Z1 Compact*
Došao sam do male dileme ...
Naime nakon protekle par godina na Samsung galaxy S seriji (i9000, i9100) postalo mi je upitan prijelaz na S3
Eh sada u trenutnu dilemu ulaze
Samsung galaxy S3, te Nexus 4
kupovao bih preko oglasa pa da mi cijena bude oko 1300 sa bar 6mj garancije više manje tip top stanje... (po meni realna procjena)
Dali postoji još koji mobitel/model koji bi mogao doć u tu dvojbu ili se ipak dvoumim između dva najbolja izbora za cijenu
Bitno mi je da imam dostupan neki solidan spektar custom ROM-ova i sličnih "nadogradnji", "promjena" koje dolazi od ostalih dev-ova...
Barem 4.5"
I to bi nekako bio okvir mojih osnovnih očekivanja
Savjeti, prijedlozi su i više nego dobrodošli
za te novce uzmi S4, imas na njuskalu nove, sa full garancijom http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s4
Ma kakav s4, za tu lovu se uzima G2 ili Nexus 5. Uz malo truda i mozda koju stoticu gore se uzme i S5.
Došao sam do male dileme ...
Naime nakon protekle par godina na Samsung galaxy S seriji (i9000, i9100) postalo mi je upitan prijelaz na S3
Eh sada u trenutnu dilemu ulaze
Samsung galaxy S3, te Nexus 4
kupovao bih preko oglasa pa da mi cijena bude oko 1300 sa bar 6mj garancije više manje tip top stanje... (po meni realna procjena)
Dali postoji još koji mobitel/model koji bi mogao doć u tu dvojbu ili se ipak dvoumim između dva najbolja izbora za cijenu
Bitno mi je da imam dostupan neki solidan spektar custom ROM-ova i sličnih "nadogradnji", "promjena" koje dolazi od ostalih dev-ova...
Barem 4.5"
I to bi nekako bio okvir mojih osnovnih očekivanja
Savjeti, prijedlozi su i više nego dobrodošli
Ako mozes nabavit Nexus 4 sa 6 mj. gare za 1300 uzimaj. Odlican mobitel za tu lovu i nema boljeg.
Tražim smartphone do 3000 kuna, potrebna je dobra kamera (min 8mp zadnja, prednja min 2mp), android (nikako windows) i da je pristojnog izgleda. Gledo sam po netu i kao uži izbor su HTC Desire 610, Huawei Ascend P6 i Prestigio Multiphone 7600 Duo. Mišljenja? Slobodno dodajte još neki uređaj! 
Ako mora bit novo iz trgovine imas u edigitalu s4 i lg g2 za 3200
Može pomoć, koji je trenutno best buy android polovni do 2000 kn,
nisam pratio u zadnje vrijeme i da ne čitam bas zadnjih 50 stranica. hvala
promjena buđeta!!!!!
http://isvijet.com.hr