Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.498
|
čitano: 13.001.717
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

a gle ako ces ga dobit za 1500KN onda je okej, iako i za tu lovu se da nac bolji mobitel

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Planiram uzet preko oglasa jedan od ovih mobitela, pa imam muke u odabiru, pa da vidim kaj bi vi odabrali... Najviše mi se dopada G2 zbog baterije, a One mi je za sad najpovoljniji od jednog iz Slovenije uz 32GB interne, kupljen od Debitel operatera. U anketi kaj bi odabrali da su recimo svi jednake cijene.. :)

2 Samsung S4 9505
1 Htc One
24 LG G2

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Momci šta kažete do 2000?

Bilokoji OS, al po mogućnosti android 4.2+, što se tiče načina kupnje igra sve, brend da je poznat (jbg nije za mene :S), huawei i zte isto igraju ulogu.

Moto G naažlost ne prolazi jer je za curu pa treba biti jača kamera. Može bit naručivanje iz njemačke ili uk ili slično, ne polovni. Uglavnom dijagonala između 4.3 i 5.0, kamera 8mpx+ i minimalno GB rama :)

Hvala unaprijed :*

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
cecenac kaže...

Bilokoji OS, al po mogućnosti android 4.2+, što se tiče načina kupnje igra sve, brend da je poznat (jbg nije za mene :S), huawei i zte isto igraju ulogu.

Moto G naažlost ne prolazi jer je za curu pa treba biti jača kamera. Može bit naručivanje iz njemačke ili uk ili slično, ne polovni. Uglavnom dijagonala između 4.3 i 5.0, kamera 8mpx+ i minimalno GB rama :)

Xiaomi MI3

13 godina
cecenac kaže...

Asus Zenfone 5

Ja samo ovo preporucujem, iz prve ruke! :)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

chaselol kaže...

Ja samo ovo preporucujem, iz prve ruke! :)

Hvala momci. Jel ovo najbolje naručit izravno s ovih stranica?

I marke asus i xiamoi su njoj relativno nepoznate al lako ja to rješim. Ima li išta slična još poznatijih brendova na ovim prostorima ?

Live and let live.
15 godina
cecenac kaže...

Hvala momci. Jel ovo najbolje naručit izravno s ovih stranica?

I marke asus i xiamoi su njoj relativno nepoznate al lako ja to rješim. Ima li išta slična još poznatijih brendova na ovim prostorima ?

Ovako, Xiaomi ti je provjerena firma i provjeren proizvođač. Imaš ovdje na forumu temu o Xiaomi MI3, ali i na ovom forumu. Mislim da mu nikakav Asus niti jedan drugi poznatiji telefon ne mogu parirati po brzini, plus to što ima MIUI, najjači procesor snapdragon 800, dvije gige rama i 13mpx kameru koja daje odlične fotke, a cijena mu je best buy. Ako ćeš htjeti kupovati preko xiaomishop.com, odaberi EU direct (imaju skladište u EU tako da ne platiš porez) i pred sam kraj narudžbe odabereš EU dostava.

14 godina
neaktivan
flukscro kaže...

Nezz cekam da mi javi covjek, al ono prije nek ga kupim da znam jel dobar...mislim znam da je, al recimo zanima me kakav je s baterijom, lagovima i to, jel trenutni mi ima problema s tim

Meni je s4 mini nakon starog iphonea 3gs super, baterija drži dan-dan i pol, ovisi o korištenju, rijetko se spajam na 3G ili 4G pa izdrži 2 dana no to ovisi o korištenju. Lagova nema, tj zna se desiti 1 na 2 dana i to dok je 10 stvari otvoreno, ali definitivno ne laga kao s3. Ekran se ne vidi na suncu previše. Kamera i video super, panorame, hdr, efekti... I najjače je kaj možeš programe na TVu mjenjati s njim

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
11 godina
neaktivan

Trebala bi mi preporuka best buy mobitela do 1000 kn.

Zahtjevi su sljedeći:

prednja kamera

stražnja s bljesalicom

i minimum 4' ekran

Novi iz Hrvatske, strane zemlje ni pod razno

Ono što mi nije bitno:

OS, može bilo koji bio to iOS, Android ili WP

Marka, nemam nekog favorita u tom segmentu pa svi dolaze u obzir ako ispunjavaju gornje zahtjeve.

Trgovina, bitno mi je samo da je iz hr.

Rok kupovine do kraja tjedna.

Lp

EDIT: Nemojte mi samo davat preporuke iz Extreme digitala jer imam s njima vrlo vrlo loša iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 22:47 (eXtreme69).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo, novi, 24 miseca garancija:

http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-m/sony-xperia-m-povoljno-oglas-11385933

jedino sto je zakljucan na Tcom ....

11 godina
neaktivan

Zaboravio sam nešto nadodati, a to je da mi mreža odgovara jedino Tele 2 i u slučaju ove Xperie M mi igra najveću ulogu što je na T Comu. Dakle samo da je otključan na Tele 2. Prihvaćam i kupnju preko njuškala ali uz uvjet: Da je mobitel u Splitu i okolici jer bi htio bit siguran da neću dobit ciglu u kutiji.

Eto to su zahtjevi.

13 godina
neaktivan

preporuka mobitela do 1300kn samo android.. 

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
17 godina

do1300 kn ... probaj naci htc desire 500 na njuskalu, imas ih novih po toj cijeni ...

14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Ili Moto G 8 GB... ima ih na njuski

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina

Ljudi riknuo mi je huawei u8650 a s2 polako odumire e sada koji preporućujete novi ili rabljeni, kineski ili marka

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hrčak kaže...

Ljudi riknuo mi je huawei u8650 a s2 polako odumire e sada koji preporućujete novi ili rabljeni, kineski ili marka

Koristen smartphone je ludost danas, jer oni zaista imaju svoj rok trajanja. Novo definitivno, kinez ili brendirano, isto je to sve danas. Sve je to isto.

13 godina

Imam soma i pol kuna a ima na face-u neka stranica jeftini mobiteli i čine mi se super 

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hrčak kaže...

Imam soma i pol kuna a ima na face-u neka stranica jeftini mobiteli i čine mi se super 

Znas kako, sve i jedan kinez sto se kod nas prodaje kosta barem duplo jeftinije kad bi ga narucivao van zemlje ali se ceka dostava itd.

ja sam narucio Asus telefon i cekacu jos par sedmica ali nije mi mrsko.

Telefoni su previse skupi kod nas i ne isplati se davati tolike novce za nesto kvalitetno (da se ne lazemo) jer svi imaju rok trajanja od 2-3 godine... 

14 godina
hrčak kaže...

http://hangar18.hr/hr/proizvodi/20085/4311/smartphone-5-h18-noa-h41-mireo-navigacija-raspolozivo-od-205-uz-prednarudzbu

13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Super flaeryy kaže...

Ili Moto G 8 GB... ima ih na njuski

a ne svida mi se sto ima 8gb , inace je supp mobitel nemoguca nadogranja memorijske.

eune : Flaeryy
12 godina
neaktivan

best buy do 1500kn?

4 Moto G
3 S4 mini
6 nesto trece??
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lumia 625 ili Moto G izvana naruciti.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
13 godina

Ako nije prevelik ASUS Zenfone 5 se čini kao jako dobar mobitel.

Na mobicity košta u preorderu malo manje od 1200kn. Koliko se da vidjeti na recenzijama radi munjevito brzo osim u nekim igrama, a UI se meni osobno jako sviđa.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
assassin.st kaže...

Ako nije prevelik ASUS Zenfone 5 se čini kao jako dobar mobitel.

Na mobicity košta u preorderu malo manje od 1200kn. Koliko se da vidjeti na recenzijama radi munjevito brzo osim u nekim igrama, a UI se meni osobno jako sviđa.

malo je veci od S4 ali nista pretjerano.

Kad narucujete obavezno gledajte da izaberete model sa 2GB RAM-a!!! 

13 godina

Koliko vidim Zenfone 5 ima samo s 1GB rama, Zenfone 6 ima 1/2GB rama..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
assassin.st kaže...

Koliko vidim Zenfone 5 ima samo s 1GB rama, Zenfone 6 ima 1/2GB rama..

http://www.asus.com/Phones/ASUS_ZenFone_5/specifications/

Izasla je updejtana verzija, brzi CPU i 1GB vise RAM-a.
Evo ti i ebay link

(ako se ne proda)

Click!

13 godina
neaktivan

Pozdrav!
Trebao bih mobitel do 2000 kn novi, zaslon 4.3-5.0 incha, poznatiji brand, minimalno 1 gb rama, ugl. najbitnije mi je da ne lagga dok se koristi, da sve ide brzo :) Imam par mobitela u vidu: Sony X SP, Galaxy S4 mini, Xperia Z. I jel ima možda netko kakvih dobrih trgovina izvana da su jeftini mobiteli jer nigdje nisam našao Z ispod 2300-2400, ne znam je li to uopće moguće... Hvala unaprijed! 

Moj Gaming blog " World of Gaming - Blog about games " http://worldwidegamingcenter.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Puscifer kaže...

Pozdrav!
Trebao bih mobitel do 2000 kn novi, zaslon 4.3-5.0 incha, poznatiji brand, minimalno 1 gb rama, ugl. najbitnije mi je da ne lagga dok se koristi, da sve ide brzo :) Imam par mobitela u vidu: Sony X SP, Galaxy S4 mini, Xperia Z. I jel ima možda netko kakvih dobrih trgovina izvana da su jeftini mobiteli jer nigdje nisam našao Z ispod 2300-2400, ne znam je li to uopće moguće... Hvala unaprijed! 

Protegni se jos 300-400kn i naurci Nexus 5 sa Mobicitya, neces pozalit.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
16 godina

Također predlažem nexus 5. Za te novce najbolje sto se moze dobiti.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima! Nexus 5 je stvarno zvijer, na Mobicityu je oko 2700 a to mi je ipak malo previše {#} Možda ima neki drugi shop? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice