Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.498
|
čitano: 13.001.152
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
assassin.st kaže...
Predator003 kaže...

Npr, sta bi mogoao gledati u tom cjenovnom rangu? (samsung)

U tom rangu se da naći S3, za koju stoticu više dobije se malo više garancije. Ili eventualno S4 mini. Ako već gledaš samo Samsung.

Da, ali ovaj je ipak nov sa 2 god garancije, mogu ga uzet za 1200kn, a s3 do 1200 kn su ugl oštećeni ili bez garancije itd

Btw kako misliš s3 sa više garancije? zar ima više od 2 god za nov?

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ne nego sam mislio da su im cijene u tom rangu, u principu što više platiš imaš dulju garanciju, do max 2 god garancije

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Pozdrav,
interesira me općenito koji su dobri mobiteli, nekakve kategorije, best buy, što je bolje uzeti, uzimati novo, na preplatu i sl?
Nisam siguran još 100% za budžet, recimo za sada do 2000-3000 kn, sve ovisi što se dobije za te novce, kvaliteta i dugotrajnost su poželjne karakteristike.

Gledao sam Nexus 5 mi djeluje dobro, i ima nekakav OnePlus One, samo je za mene 5.5" preveliko(i gdje se uopće kupuje to, vjerojatno je i servis daleko) i upitna mi je kvaliteta, Sony Z1 compact mi djeluje isto ok.

PS. I trebao bi biti android :D

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 20:15 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za te novce, širok dosta raspon.. ako kupuješ novi, best buy bi svakako bio Nexus 5.

A ako ne kupuješ novog, mislim da može bit i sa njuškala "novi" onda bi potražio G2 na tvom mjestu.

Realno to su 2 jako slična moba, s tim da je G2 malo ipak bolji. Veći ekran, bolja kamera i jača baterija su ključne.. Jedina mana im je nedostatak memorije, tako da si u oba slučaja osuđen na onu varijantu koju kupiš. Ako ikako moš, ciljaj na 32 GB modele ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
Nexus 5 ili G2. OnePlus One je nemoguce nabavit.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
13 godina

Moram ovdje napisati:

Dakle čovjek u temi Kineski mobiteli ne vjeruje da pošiljke s mobicity web shopa prolaze bez PDV-a, tj. da oni ne naplaćuju VAT. I namjerno šalje upit na stranicu vezano za to pitanje, ne znam   jel u namjeri da svima poveća cijene za britanski VAT ili nešto drugo, ali svakako vrlo zloban potez.

Evo dakle kome se možete zahvaliti ako se cijene s mobicityja povećaju za 20%: ukay1000

Što reći?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
assassin.st kaže...

Moram ovdje napisati:

Dakle čovjek u temi Kineski mobiteli ne vjeruje da pošiljke s mobicity web shopa prolaze bez PDV-a, tj. da oni ne naplaćuju VAT. I namjerno šalje upit na stranicu vezano za to pitanje, ne znam   jel u namjeri da svima poveća cijene za britanski VAT ili nešto drugo, ali svakako vrlo zloban potez.

Evo dakle kome se možete zahvaliti ako se cijene s mobicityja povećaju za 20%: ukay1000

Što reći?

zalit benzinom i užgat

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 9:30 (Nitro233).
13 godina
neaktivan

1400kn za galaxy s3, zapakiran s godinom garancije, isplati li se to?

btw isto otkljucan na sve mreze

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bok,

Samsung galaxy s4 mini i core plus. Ima li netko iskustava s ovim drugim jer se po riječima zaposlenika u t-comu izvrsno prodaje, al nije da sam ja naletjela na nekoga s kvalitetnijim komentarom na ovaj mob osim "dobar" ili "los"...

I koja im je bitna razlika osim kamere (opet vrsni zaposlenici t-coma kažu da je nema iako specifikacije tvrde drugačije)? Tj postoji li opravdan razlog zašto mini košta 1000, a core 300 kn (unutar tarifa) i isplati li se dati toliko više za mini?

0 0 hvala 0
13 godina
Trixy kaže...

Bok,

Samsung galaxy s4 mini i core plus. Ima li netko iskustava s ovim drugim jer se po riječima zaposlenika u t-comu izvrsno prodaje, al nije da sam ja naletjela na nekoga s kvalitetnijim komentarom na ovaj mob osim "dobar" ili "los"...

I koja im je bitna razlika osim kamere (opet vrsni zaposlenici t-coma kažu da je nema iako specifikacije tvrde drugačije)? Tj postoji li opravdan razlog zašto mini košta 1000, a core 300 kn (unutar tarifa) i isplati li se dati toliko više za mini?

Evo poredjenja ta dva telefona!

Da je to kvalitetan telefon - jeste, dal' se isplati to je na tebi da odlucis!

Mene ako pitas, isao bih na mini jer u svakom pogledu je to bolji, stabilniji i kvalitetniji telefon. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina

Kakav je Samsung Galaxy S5 u usporedbi sa ostalima? (Sony Z2?)

Naime, možda budem preko preplate uzimao uređaj (ali dobijem samo uređaj) u tmobilea (ht, xxl tarifa), pa mi je razlika između uređaja svega par stotina kn. I gledam najbolje izvući. Naime svi su skoro 5", ili 5.1", meni to djeluje ogromno(ne znam može li normalno stati u džep), nepraktično, i previše treba paziti, ne znam sad kako je vami, jer trenutno imam xperiu ray (3.3") pa se nećkam još što uzeti.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Sve je stvar u nijansama, oboje su vrhunski uredjaji, danas se flagshipovi uzimaju po dizajnu, meni iskreno bolje sjeda Z2, probaj ih oboje pa vidi :)
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina

Dali se isplati uzimat galaxy s3 za 1900 kn novi? 

Koje mane ima taj mob?:)

http://adf.ly/YW58m
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Uglavnom dobar mob i dan danas, ali Samsung ga je otpisao za buduce nadogradnje, to nebi bio toliki problem da mu je 4.3 nadogranja stabilna, ali nije, trzava je i nestabilna i nije ugodna za koristenje, tako da ako uzmes taj mob racunaj da moras staviti custom ROM.

Moj izbor do 2000kn bi bili Xperia Z jer radi ko singerica, Nexus 4 cak jeftinije ili pak dodat jos 200injak kuna i dobro potraziti LG G2 koji je svemir za sve te mobitele
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
odjavljen
BloOm3R! kaže...

Dali se isplati uzimat galaxy s3 za 1900 kn novi? 

Koje mane ima taj mob?:)

Prestar je, svoj sam prodo za 1100 star 5 i pol mjeseca s garancijom.

Radje usparaj i ciljaj na Nexus 5, LG G2.

http://isvijet.com.hr
13 godina
neaktivan

preko preplate nikako nebi uzimao mobitel, jer ga platis +1000kn vise nego sto zapravo kosta u ducanu na bonove.

eune : Flaeryy

2 0 hvala 0
17 godina
Super flaeryy kaže...

preko preplate nikako nebi uzimao mobitel, jer ga platis +1000kn vise nego sto zapravo kosta u ducanu na bonove.

Ma to mi stari u preplati inače jer zove stalno, a trenutno mu je istekla, a npr za galaxy s5 je 400 kn + 120 mjesečno (2 godine) cca 3300 kn što se u tom slučaju vjerojatno najviše isplati.

Btw vidio sam da ovaj Sony Z2 dolazi sa onom narukvicom koja djeluje fora (iako je 5.2") pa ću razmislit o njemu više. 

15 godina

Pozdrav ekipa, 

trebam preporuku mobitela do 1000kn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia M
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
13 godina

trenutno imam iphone 5s, namijeravam ga zamijenit za z1 novi zapakirani, jel se isplati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ovisi sto preferiras, Android ili iOS te dali bi ti pasao mobitel velik kao z1. Ali u svakom slucaju trebao bi traziti nadoplatu jer iPhone vrijedi vise.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

trenutno imam iphone 5s, namijeravam ga zamijenit za z1 novi zapakirani, jel se isplati?

Što bi mi androidaši rekli, tu pajdo dobivaš i ovce i novce. I bolji mobitel i još para sastrane jer jabukica "više" vrijedi.

A sad na tebi je što preferiraš, želiš, hoćeš i slično...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
11 godina
neaktivan

Pozdrav!

Trebao bi preporuku mobitela cijene max do 2200 kn (naravno novog)! 

{#}

Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.

0 0 hvala 0
15 godina
Nexus 5, Xiaomi Mi3
11 godina
neaktivan

Razmišljao sam o Huawei Ascend Mate-u, izašao bi me oko 2,500 kn pa me zanima dal se isplati uzet za te novce ili ima neka bolja alternativa!?

Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.

0 2 hvala 0
14 godina
sigel88 kaže...

Razmišljao sam o Huawei Ascend Mate-u, izašao bi me oko 2,500 kn pa me zanima dal se isplati uzet za te novce ili ima neka bolja alternativa!?

Dobio si odgovor, najbolji izbor bi ti bio N5 ili Xiaomi. Takoder vrijedi bacit pogled i na LG G2.

13 godina
sigel88 kaže...

Do sad sam imao dva Huawei telefona i mislim da mi je dosta sto se tice tog proizvodjaca (barem krseva koji dolaze na nase trziste).

Imas mnooogo bolji izbor, a ako hoces egzotiku pogledaj Asus Zenfone 6 (ako bas inzistiras na 6") 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan

Pozdrav, ovako posto mi istice ugovor u t-mobile u 6. mjesecu namjeravao sam si kupiti jedan od ovih mobitela: Samsung Galaxy S5, Htc One(M8) i iPhone 5s. Zanima me jel bi mi mogli preporuciti koji mobitel uzeti i planirao sam sacekati izlazak iPhonea 6 jer se nadam da ce biti veci od 5S, usput vise preferiram iOS i mobitel najvise koristim znaci fejs, whatsapp, znaci uglavnom surfanje, gledanje filmova i igranje igri (malo zahtjevnijih). Sad da li da cekam da izade 6-ica pa da je usporedim sa Htc-om i Samsungom ili da odmah izaberem izmedu navednih mobitela? Ako da onda bi bio zahvalan ako bi mi pomogli u tome, lijep pozdrav

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
16 godina
Cirko33 kaže...

Pozdrav, ovako posto mi istice ugovor u t-mobile u 6. mjesecu namjeravao sam si kupiti jedan od ovih mobitela: Samsung Galaxy S5, Htc One(M8) i iPhone 5s. Zanima me jel bi mi mogli preporuciti koji mobitel uzeti i planirao sam sacekati izlazak iPhonea 6 jer se nadam da ce biti veci od 5S, usput vise preferiram iOS i mobitel najvise koristim znaci fejs, whatsapp, znaci uglavnom surfanje, gledanje filmova i igranje igri (malo zahtjevnijih). Sad da li da cekam da izade 6-ica pa da je usporedim sa Htc-om i Samsungom ili da odmah izaberem izmedu navednih mobitela? Ako da onda bi bio zahvalan ako bi mi pomogli u tome, lijep pozdrav

iPhone je svakako za surfanje i whatsapp i fejs, jer je lagan, odlično stoji u ruci i nije prevelik.

Za gledanje filmova tu je vjerovatno najjači s5. Zaslon velik (5,1") super amoled ekran.

M8 također ima velik ekran (5") ali su mu home tipka, back tipka te recent applications tipka na ekranu, tako da dio otpada na to.

Teško se odlučit, ali ja bi osobno izabrao M8. Stereo zvučnici, jaka kamera, velik ppi. Sviđa mi se i njihov UI.

BTW S5 je kao vodootporan, to mu je jedan plus. 

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
odjavljen
Dok gledas filmove, navigacijske tipke se sakriju
*Sony Xperia Z1 Compact*
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice