Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.498
|
čitano: 13.003.028
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Puscifer kaže...

Hvala na odgovorima! Nexus 5 je stvarno zvijer, na Mobicityu je oko 2700 a to mi je ipak malo previše {#} Možda ima neki drugi shop? {#}

Ovdje ga vidim za ~305€ (logiran, region: EU) što je bliže cca. 2300kn:

http://www.mobicity.co.uk/lg-nexus-5.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 13:46 (Eol).
14 godina
Puscifer kaže...

Hvala na odgovorima! Nexus 5 je stvarno zvijer, na Mobicityu je oko 2700 a to mi je ipak malo previše {#} Možda ima neki drugi shop? {#}

Gledaj cijenu bez VAT-a i tada je to ono sto sam ti rekao.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ahh, sori moja greška. Hvala! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav

trebao bi savjet da li se isplati uzeti ipod touch i neki android mobitel koji podrzava hotspot i tako nosati okolo dva "mobitela" ali opet da taj android ne steka tj da bude medium jacine procesora i ram, i da nije previse velik.

ili nakon sto mi opet istekne ugovor uzeti si neki brz mobitel koji ce moci sve, iako ja ne koristim mobitel cesto i ne igram igrice, najvise ga koristim za slusanje muzike.

jedino sto sad koristim na svom mobitelu je kamera koja je vrlo dobra i surfanje (HTC One XL - slican kao One X ali nema tegru nego sense te dual core je) .

nije ni losa opcija novi mobitel i ipod nano, ali vise mi se svida ipod touch jer moze se uzeti u verziji s kamerom te imam apple store ako mi zatreba koja aplikacija tijekom vjezbanja.

opcija da si uzmem iphone to sam isto uzeo u obzir, ali meni se android puno vise svida.

Vjerojatno sam pogrijesio temu trebao sam samo reci da trazim mobitel medium jacine proc. i ram ali usput sam i trazio i ovaj savjet.

Ni sam ne mogu odluciti i trebo bi vasu preporuku da li se uopce isplati nosati okolo ipod touch i mobitel, iako danas postoje puno otvorenih wifi mreza uvijek se nade situacija kada ti treba mobilna mreza. 

Jos jednom oprostite ako sam pogrijesio, jer trazim malo glup savjet jer u ovoj situaciji bi trebo ja sam odluciti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 17:18 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A android uređaji ne mogu reproducirati glazbu? {#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Mogu, krivo sam se izrazio, jer ne znam kako da objasnim.

Ipod mi izgleda bolje za teretanu, bicikl itd i kad bi izgubio ipod manje gubim nego kada bi izgubio osobni mobitel.

16 godina
Iron13 kaže...
nul-3 kaže...

Ipod mi izgleda bolje za teretanu, bicikl itd i kad bi izgubio ipod manje gubim nego kada bi izgubio osobni mobitel.

I koliki ti je budžet

13 godina
Iron13 kaže...

Pozdrav

trebao bi savjet da li se isplati uzeti ipod touch i neki android mobitel koji podrzava hotspot i tako nosati okolo dva "mobitela" ali opet da taj android ne steka tj da bude medium jacine procesora i ram, i da nije previse velik.

ili nakon sto mi opet istekne ugovor uzeti si neki brz mobitel koji ce moci sve, iako ja ne koristim mobitel cesto i ne igram igrice, najvise ga koristim za slusanje muzike.

jedino sto sad koristim na svom mobitelu je kamera koja je vrlo dobra i surfanje (HTC One XL - slican kao One X ali nema tegru nego sense te dual core je) .

nije ni losa opcija novi mobitel i ipod nano, ali vise mi se svida ipod touch jer moze se uzeti u verziji s kamerom te imam apple store ako mi zatreba koja aplikacija tijekom vjezbanja.

opcija da si uzmem iphone to sam isto uzeo u obzir, ali meni se android puno vise svida.

Vjerojatno sam pogrijesio temu trebao sam samo reci da trazim mobitel medium jacine proc. i ram ali usput sam i trazio i ovaj savjet.

Ni sam ne mogu odluciti i trebo bi vasu preporuku da li se uopce isplati nosati okolo ipod touch i mobitel, iako danas postoje puno otvorenih wifi mreza uvijek se nade situacija kada ti treba mobilna mreza. 

Jos jednom oprostite ako sam pogrijesio, jer trazim malo glup savjet jer u ovoj situaciji bi trebo ja sam odluciti.

Mozda da kupis MP3?{#}

Kao sav normalan narod, jer ti ipod ne treba bas za teretanu ako nisi sminker koji ide u teretanu radi uredjaja a ne zbog vjezbe. Bez uvrede.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
uzmi rabljeni iphone 4s i riješena stvar
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...
Iron13 kaže...

Pozdrav

Mozda da kupis MP3?{#}

Kao sav normalan narod, jer ti ipod ne treba bas za teretanu ako nisi sminker koji ide u teretanu radi uredjaja a ne zbog vjezbe. Bez uvrede.

Ipod je ipod.

16 godina
zuper kaže...
uzmi rabljeni iphone 4s i riješena stvar

Lijepo je napiso da želi android

15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Iron13 kaže...
nul-3 kaže...

I koliki ti je budžet

uzimo bi ipod touch ovu zadnju generaciju 5th i neki osrednji mob, posto ja mobitel uzimam preko maminog ugovora svi mobiteli su puno jefitniji npr. ja sam svoj HTC One XL sam platio 1300 kn i  jos novac koji sam imao od prodaje proslog mobitela ispalo me je vrlo jefitno( Iphone 5 je dosao 1800kn, dok HTC One X je bio rasprodan i nije se znalo kad ce opet doci a cijena od One X bila je manja od One XL). Problem je ako ne uspijem nikoga naci da mi donese iz US ipod koji tamo dode 320$ 32 gb verzija s obje kamere, dok kod nas u EU oko 320 eura....

Uglavnom znaci trazim neki medium jacine mobiteli da je baterija dobra te da ima hotspot funkciju, iako ako je mobitel zatvoren imam prijenosni punjac i ako nije lako preko ebaya se naruce zamjenske pa okolo nosam jos jednu bateriju. Ne treba meni ipod za sminku jer svaki put kad bi izlazio slusao bi muziku na njemu, ovo za vjezbanje sam dao samo neki primjer jer sam se u pocetku krivo izrazio... zeznuta situacija i glupa ali eto meni je dosla na pamet {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 9:42 (Iron13).
17 godina

Pitanjce za ekipu.

Zopo 780 nov novcat zapakiran s računom = 1000kn

isplati se? Što je s malom gustoćom pixela na displayu? jel to veliki minus? i baterija mi je nekako slabašna za toliki uređaj?

PS: Jel Iocean X7 HD bolji mobitel od Zoppo s obzirom na rezoluciju ekrana i 900MHz podršku? GDje se može isti kupiti u HR?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 11:08 (Ziga).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje za vas sviju..

Kupio sam mobitel HTC sensation i sada me zanima gdje da iskljucim lokaciju(znaci gdje god odem u neki grad dolazi mi poruka gdje se nalazim i tako uvjek) pa me zanima kako to sranje da iskljcuim sve sam probao ali opet te poruke dolaze...

salkic

0 0 hvala 0
13 godina

Jel neko ima iskustva sa tzv kopijama telefona?
Samsung S5 copy

Best S5 I9600 - Cheap Quad Core Mtk6582 S5 I9600 G900f Heart Rate Online with $108.86/Piece | DHgate

Jer mi izgleda smijesno da se prodaje po 115$ a izgleda poprilicno kvalitetan hardver!

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 10:06 (chaselol).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

Jel neko ima iskustva sa tzv kopijama telefona?
Samsung S5 copy

Best S5 I9600 - Cheap Quad Core Mtk6582 S5 I9600 G900f Heart Rate Online with $108.86/Piece | DHgate

Jer mi izgleda smijesno da se prodaje po 115$ a izgleda poprilicno kvalitetan hardver!

Pa što misliš da original S5 vrijedi te napuhane novce na HR tržištu?

13 godina
neaktivan

S2 ili S2 plus? I isplati li se dati do 1300 kuna za nov s2 plus sa 2 godine garancije? Tvornički otključan na sve mreže-

0 0 hvala 0
13 godina

Dobro ajde ako mogu ta dva pametnjakovica da obasje sto TD kad sam samo pitao jel neko imao iskustva jer ga narod kupuje masivno danas,  neki plate originalnu cijenu S5 a dobiju ovo........

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Dobro ajde ako mogu ta dva pametnjakovica da obasje sto TD kad sam samo pitao jel neko imao iskustva jer ga narod kupuje masivno danas,  neki plate originalnu cijenu S5 a dobiju ovo........

jarane, zar treba sta dalje govoriti kad vidis da je kopija

od kopije bjezi sto dalje, ne gledaj hardver, ako imas para na bacanje onda sebi kupi i vidi

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
neaktivan

Doslo vrijeme za mirovinu dobro starog S3a. Dajte koji savjet oko odabira nasljednika. Trenutno se dvoumim izmedu G2 i Z2.

0 0 hvala 0
14 godina

Xperia Z2 bez ikakve dvojbe

trenutno najbolji flagship telefon sto se androida tice

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

4 2 hvala 1
15 godina
odjavljen
Xperia Z2 najbolji mobitel kojeg mozes dobiti, ne iz posebnog razloga, nego najkompletniji

G2 je jako isplativ, ali meni osobno smeta samo 16gb interne memorije bez utora za microSD
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
neaktivan

Valja cemu Huawei P2 S2 mi je napola mrtav moram mjenjat sto prije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Al mozda da ipak pricekam novi nexus i G3?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

S2 ili S2 plus? I isplati li se dati do 1300 kuna za nov s2 plus sa 2 godine garancije? Tvornički otključan na sve mreže-

13 godina
Predator003 kaže...
Predator003 kaže...

Ne isplati. Za 1300kn se nađe skoro duplo bolji uređaj.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
Predator003 kaže...
Predator003 kaže...

I isplati li se dati do 1300 kuna za nov s2 plus sa 2 godine garancije? Tvornički otključan na sve mreže-

Da.

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Predator003 kaže...
Predator003 kaže...

Npr, sta bi mogoao gledati u tom cjenovnom rangu? (samsung)

14 godina
Predator003 kaže...
assassin.st kaže...
Predator003 kaže...
Predator003 kaže...

LG Optimus G E975 ako nades na oglasniku. 
13 godina
Predator003 kaže...

U tom rangu se da naći S3, za koju stoticu više dobije se malo više garancije. Ili eventualno S4 mini. Ako već gledaš samo Samsung.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice