Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.504
|
čitano: 13.025.029
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Mislila sam ići do nekih 1500, 1600, 1700 kn.

Naravno, što manje to bolje {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Ziga kaže...

Ovo smeće od GSMarta slobodno izbaci iz izbora

Zakaj ? Kaj nevalja s njim?

13 godina

zar nitko:::: {#} LG Optimus F6 LTE isplati li ga se kupiti ima li tko iskustva ili je bolje odluciti se za sony M ili cak Z

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
medoplavi kaže...

zar nitko:::: {#} LG Optimus F6 LTE isplati li ga se kupiti ima li tko iskustva ili je bolje odluciti se za sony M ili cak Z

Ako mozes uzmi xperiu Z jer je po svemu jaca od ove dvojice...

13 godina
zanimatelj kaže...
medoplavi kaže...

ok a ako nebudem u mogucnosti da uzmem Z za koji da se odlucim izmedu ova dva,ili mozda neki prijedlog {#}

14 godina
medoplavi kaže...
zanimatelj kaže...
medoplavi kaže...

ok a ako nebudem u mogucnosti da uzmem Z za koji da se odlucim izmedu ova dva,ili mozda neki prijedlog {#}

Optimus F6 je bolji mobitel od Xperie M.

@Tonkica24: novo, rabljeno?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 14:32 (dinos3).
15 godina
neaktivan

Novo, bez ikakvih pretplata, ugovora i sl.

0 0 hvala 0
14 godina

Gledam si uzeti neki mob sljedecih dana i ovaj mi se cini kao dobra ponuda klik

Jel se tesko priviknuti na taj windows phone 8 OS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gogo17792 kaže...

Gledam si uzeti neki mob sljedecih dana i ovaj mi se cini kao dobra ponuda klik

Jel se tesko priviknuti na taj windows phone 8 OS?

Ne, jako brzo se "prešaltaš" jer je WP minimalistički, jednostavan.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
14 godina

Super onda, koristio bi ga pretežno za surfanje bez nekih zahtjevnih aplikacija, misliš da će bit dobar za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Surfanje je jedna od jacih strana wp8, IE je jako brz.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
X-Plosiv kaže...

Frend mi gleda koji mobitel da uzme do 1600 kn u narednih par tjedana...

ja gledam da bude neki novi, ne korišteni..pa ako može par imena. Nisam baš na "ti" s srednjom kategorijom mobitela, pa ne znam :)

budem mu pogledao i u italiji, možda neka Lumia...ili neki android

išao bi na bonove, nikakve pretplate, možda i neki korišteni koji spadaju u tu kategoriju..

Tonkica24 kaže...

Novo, bez ikakvih pretplata, ugovora i sl.

Mozda Moto G? Zadnjih par stranica se pricalo o njemu.

14 godina
odjavljen

trazim nesto u rangu note trice, pa da pitam ima li itko iskustva sa ovom markom http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/20080/4016/smartphone-6-zopo-zp-990

?dobio sam preporuku za taj mob od jedne poznanice,pa ako itko ima iskustva molim da napise

http://www.hangar18.hr/hr/kategorija/20080/zopo

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 21:54 (Nitro233).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Osobno bi izbjegao bilokakve manje poznate i kopije android smartphonea(Pogotovo iz Hangara18)

Zašto?

Frendu nakon 3 dana explodirao punjač(H18 192)

S mobitelom konstante reklamacije(problem sa signalom,pregrijavanje,ekran)

te ako ti mobitel padne i razbije se,šanse da ga opet skrpaš su ti minimalne.

Updatove na 99% kopija zaboravi.

Bolje uzeti kvalitetniji mobitel poznate marke..

Inače za 3000kn kolko stoji ovaj Zoppo kupiš razbljeni N3 :)

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
odjavljen
Xiaomi, Oppo, Zoppo i sl marke su daleko od 'obicnih' kineza, al naravno N3 polovan za 3000kn je dosta bolja kupnja
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
12 godina

Planiram kupiti nexus 5.Citao sam dosta komentara i vecina kazu da se mobitel dosta pregrijava toliko da ga  nemozes ni drzat u ruci.Jeli to istina?Inače dvoumim se između nexusa 5,xperia Z i htc one.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 10:10 (The_K).
15 godina
odjavljen
Nexus 5 izmedu ta 3 definitivno
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
14 godina
The_K kaže...

Planiram kupiti nexus 5.Citao sam dosta komentara i vecina kazu da se mobitel dosta pregrijava toliko da ga  nemozes ni drzat u ruci.Jeli to istina?

Nije.

Why so serious?
13 godina
neaktivan
The_K kaže...

Planiram kupiti nexus 5.Citao sam dosta komentara i vecina kazu da se mobitel dosta pregrijava toliko da ga  nemozes ni drzat u ruci.Jeli to istina?Inače dvoumim se između nexusa 5,xperia Z i htc one.

Ja bih osobno uzeo htc one zbog materijala izradbe,ekrana i zato sto je htc...razliku u brzini njega i nexusa 5 ja mislim da neces ni osjetiti...

15 godina
odjavljen
zanimatelj kaže...

Ja bih osobno uzeo htc one zbog materijala izradbe,ekrana i zato sto je htc...razliku u brzini njega i nexusa 5 ja mislim da neces ni osjetiti...

Može obrazloženje ovoga?

Ekran najbolji ima HTC pa N5 pa XZ
Kamera najbolja na N5, pa XZ->One

Izrada je subjektivna stvar

A najbolji softver mi Sony ima, pa N5 (AOSP), pa tek onda ONE jer ne volim Sense, također je i to subjektivno

N5 pakira najbolji hardver, prvi će dobiti nadogradnje, odlična kvaliteta izrade, odličan ekran, jedina mana zasada je baterija (riješi se sa custom kernelom) 

17 godina
odjavljen

Ja sam se na kraju odlucio za Nexus 5, najvise zbog AOSP-a. Na S3 mi je AOSP bezveze, previse bugova, losiji zvuk, kamera izgubi puni potencijal, uglavnom nije to to. Mogu slobodno reci da Samsung unisti mobitel svojim softverom. Uzasno na zivce mi je iso spori prelazak iz dialera u imenik, sporo tvaranje galerije. 

Od LG G2 sam odusto jer previse lici na touchwiz.

Nexus u Androidu me najvise podsjeca na iPhone u iOS-u. Azuriranja na vrijeme i dobar dizajn.

Istina je da baterija nije vrh, ali cisto dovoljno, ako iPhone 5S gura s 1600 mAh, Nexus ce moci jos bolje s 2300 mAh, osim toga uvijek postoje male eksterne baterije od 2000 mAh koje doslovno stanu u dzep i tu su za svaki slucaj.

http://isvijet.com.hr
15 godina

Evo uzeo sam u obzir par mobitela, čitavši i pitavši mnoge ljude.

Šta vi mislite, da sad uzimate, koji bi od ovih uzeli?

Cijene su sve tu negdje, sa Njuškala, sve novi zapakirani modeli. Od 1500-2000kn, cirka.

Hvala na glasanju.

22 NOKIA Lumia 920
1 SAMSUNG Galaxy S3
2 MOTOROLA Moto G
9 LG Nexus 4
1 SONY Xperia V
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Xperia Z ili Nexus 4. Lumia ako zelis wp8.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 19:05 (gamer34).
16 godina
neaktivan

Pozdrav, razmišljam o kupovini mobitela članu obitelji.

Cijena i omjer uloženog i dobivenog mi se čini izvrsna za Galaxy SIII mini (također, zadovoljava sve potrebe).

Što mislite o cijeni te ima li tko iskustva u kupovini u dotičnoj trgovini, Extreme Digital?

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

Cijena i omjer uloženog i dobivenog mi se čini izvrsna za Galaxy SIII mini (također, zadovoljava sve potrebe).

Što mislite o cijeni te ima li tko iskustva u kupovini u dotičnoj trgovini, Extreme Digital?

Extreme Digital - iskustva o iskustvima sve "najbolje"...

...The South Will Rise Again... White -h- boys
17 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Za tu lovu imas Moto G koji je puno bolji,atraktivniji i dizajnerski ljepsi od S3.

Naruci od tuda, gledaj cijenu bez VAT-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 21:21 (Edge).
17 godina

Jesi mozda ti ili netko drugo od tamo narucivao i koliko je  trebalo da dode i koja je bila krajnja cijena ? thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Gledam recimo sad i ovaj Prestigio, 100HRK jeftiniji a Quad Core, no s samo 512 RAM-a.

Stvarno nisam pametan za mobitel iz web shopa do 1300HRK.

Ne zeza mi se s oglasnicima, koliko god ponude mozebitno bile dobre, uvijek je tu značajan rizik.

Imate kakav prijedlog kao i kolega gore s Motorolom?

Hvala.

Something witty.
17 godina
odjavljen
cropunk kaže...

Jesi mozda ti ili netko drugo od tamo narucivao i koliko je  trebalo da dode i koja je bila krajnja cijena ? thx

Narucivalo je vec par ljudi s foruma i sve im je stiglo, narucivo je frend LG G2 i stigo mu, narucio sam Nexus 5 danas (valjda ce stic) :D.

Treba nekih tjedan dana da dodje.

Krajnja cijena ti je ova koja ti pise bez VAT-a.

Uglavnom taj ducan jos valjda ne zna da je Hrvatska u EU i zato kad stavis da si iz Hrvatske naplate ti cijenu bez poreza, a posto smo u EU nema granice i na kraju uopce ne platis porez. Uglavnom njihov propust nemas brige i to vec tak traje i traje. Valjda jos nitko nije prijavio (pa nemoj i ti) :D.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:17 (Edge).
15 godina

A kako garancija ide?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice