Za kolegu filu .
U cijeni 2000 novcanica moj izbor ili S3 ili Sony XZ . Iz izkustva radje bi isao na Sony jer sam ga imao 2 mjeseca . Mob je stvarno puska , HW melje sve sto mu ubacis bez imslo trzanja . Baterija je medju boljima na trzistu . Price o kutevima vidljivosti ekrana kod mene su bile smijesne jer toga nije bilo - valjda sam imao dobar primjerak jer pricaju da ima dvije vrste bolji i losiji ali to mozes provjeriti prije kupnje . S3 ima buraz i stvarno je miljama iza Sonya . Osjecaj u ruci po mom misljenju je stvarno premijum - ostri rubovi , dosta masivan , staklo s obje strane , Ne skripi kod stiskanja . Ostri rubovi uvelike sprjecavaju da ti mob ne isklizne slucajno iz ruke za razliku od S3 ili vecine drugih ergonomski oblikovanih plasticija gladkih kucista koji samo kao da cekaju da ispadnu . Meni se ukazala sansa i presao sam na LG G2 . HW i nema neke velike razlike u svakodnevnom koristenju , baterija nesto bolja nego na Sonyu . Ali zato ima puno vise fora tipa - kuckanje po ekranu ga pali - gasi , dok gledas ekran ne gasi ga .... sto djidja . Jedina mana Sonya je folija na ekranu - skreen protektor obavezno moras stavit jer ogigigi folija je katastrofa , nakon mjesec dana vide se kao pohabale fleke . Mob je bio od prvog dana u silikonu i torbici ali se uspio zasrat . Evo tolko ukratko od mene
.

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
-