Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.465
|
čitano: 12.925.965
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Deawood kaže...
Ovisi kako kome, ja imam 11.27GB praznog prostora na svojoj XZ (nemam SD karticu) i ne namjeravam ga napuniti.

Svaka čast. Ja imam G2 tek par dana i već gledam šta ću maknut sa mobitela kako malo mjesta ima.. Par aplikacija, navigacija, jedna il 2 igrice, koja slika i video snimak i već sam na 3GB slobodno ostao..

Čak ni glazbe ni serija ni filmova nemam..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Fail, krivo sam rekao. Toliko je ukupnog mjesta, a ja imam 9.56GB praznog prostora xD.

Imam par igrica (par Angry Birdsi i SC: 14), par pjesmi i par sliki (zapravo malo više od par...), a od programa (kojih sam ja instalirao) samo imam AppLock, Sleep as Android i ES File Explorer.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 15:38 (Deawood).

0 0 hvala 0
12 godina
Deawood kaže...

Fail, krivo sam rekao. Toliko je ukupnog mjesta, a ja imam 9.56GB praznog prostora xD.

Imam par igrica (par Angry Birdsi i SC: 14), par pjesmi i par sliki (zapravo malo više od par...), a od programa (kojih sam ja instalirao) samo imam AppLock, Sleep as Android i ES File Explorer.

OT: Nista osobno Deawood, ali stvarno nisam mogao preci preko toga..."par pjesama i par slika"...nadam se da zivis u inozemstvu, pa imas bar neko opravdanje...

14 godina
odjavljen

NHF {#}

Nisam primjetio, jednu grešku jesam, ali to nisam niti gledao.

0 0 hvala 0
12 godina
Deawood kaže...

NHF {#}

Nisam primjetio, jednu grešku jesam, ali to nisam niti gledao.

{#} nema problema...moja namjera je bila konstruktivna.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
13 godina
neaktivan

samsung galaxy s3 mini ili htc desire x ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
S3 mini.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
12 godina
neaktivan

Bok, jel ima netko huawei G525, zanima me kakav je? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
S3 mini.

zbog cega, neka velika razlika, ako mozes malo detaljnije ?

14 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...
gamer34 kaže...
S3 mini.

zbog cega, neka velika razlika, ako mozes malo detaljnije ?

Više memorije, više RAM-a, ma nije to sveukupno nešto puno, al ako su iste cijene, onda S3 mini je bolji...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina

Koji je trenutno best buy smartphone do 1000 kuna?

ZTE blade 3 ili ima nesto bolje?

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Evo planiram si kupit huawei p6. U vipu kosta preko 4k, a u linksu 2900 i jos ima jamstvo godinu dana. Sta mislite o toj kupovini u linksu?

BARCA - MES QUE UN CLUB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Europska regulativa nalaže da jamstvo mora biti najmnaje 24 mjeseca, ne štima nešto s time da ima samo 12 mjeseci jamstva.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Europska regulativa nalaže da jamstvo mora biti najmnaje 24 mjeseca, ne štima nešto s time da ima samo 12 mjeseci jamstva.

A tako pise tamo, pa jel mi se isplati onda kupit u linksu?

BARCA - MES QUE UN CLUB
12 godina
neaktivan

Zanima me koji je mobitel najbolji izmedju ova 3? Nije mi bitna kamera.

7 Huawei y300
2 Lg L5 II
13 Nokia Lumia 520

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja bi bila Android alternativa Lumiji 920?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Huawei Y300 je rasprodan, koji mob preporučate do 800kn?

Prestigio PAP 3400 DUO ti je sada na akciji u Technomarketu 799kn linko bi ali je stranica trenutačno nedostupna...iako nisam vidio tvoj post što ti je bitno kod moba listao sam par stranica u nazad ali sam te očigledno preskočio...Imam pozitivna iskustva sa Prestigiom pa preporučam...iako sam vlasnik njihovih malo skupljih modela...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 18:48 (_mkci_hooligans).
16 godina
neaktivan

Što mislite o Vip Racer III mini (za ove novce sada, 399kn)?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Koja bi bila Android alternativa Lumiji 920?

Mozda S3 za te novce.. 

12 godina
Ante kaže...

Koji je trenutno best buy smartphone do 1000 kuna?

ZTE blade 3 ili ima nesto bolje?

Lumia 520...

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
14 godina
neaktivan

samsung galaxy s2 i9100 ili xperia t??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Na papiru je xperia T dosta jača, brža. Iako sa lošijom tehnologijom zaslona, dolazi sa većim zaslonom i većom gustoćom piksela. Ovisi samo za koliko para možeš dobit jednog, a za koliko drugog.

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
4L4N kaže...

Na papiru je xperia T dosta jača, brža. Iako sa lošijom tehnologijom zaslona, dolazi sa većim zaslonom i većom gustoćom piksela. Ovisi samo za koliko para možeš dobit jednog, a za koliko drugog.

ma s2 imam al uzeo bi xperiu t pa bi staroj dao jednog al neznam koji da ostavim sebi. :)

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
ma s2 imam al uzeo bi xperiu t pa bi staroj dao jednog al neznam koji da ostavim sebi. :)

A takve brige? :D

Procjenit ćeš to sam kad uzmeš xperiu t. Kažem, po papiru bi trebala biti jača, a u praksi ćeš i sam vidjeti. Vjerojatno ti majka neće zamjerit ako se zaželiš svog s2 :)

15 godina
odjavljen
Uzmi Xperiu T, stavi joj CM10, odusevit ces se
16 godina
_mkci_hooligans kaže...
Diablo86 kaže...

Prestigio PAP 3400 DUO ti je sada na akciji u Technomarketu 799kn linko bi ali je stranica trenutačno nedostupna...iako nisam vidio tvoj post što ti je bitno kod moba listao sam par stranica u nazad ali sam te očigledno preskočio...Imam pozitivna iskustva sa Prestigiom pa preporučam...iako sam vlasnik njihovih malo skupljih modela...

Da je relativno brz, možda neki dual core, i bilo bi dobro da ima modova za njega

13 godina
neaktivan
Kupujem ženi mobitel pa sam u trilemi. Zanimljiva su mi 3 mobitela pa me zanima koji bi bio najkvalitetniji izbor i zašto.

Nokia Lumia 620 - 1599 kn
Samsung Galaxy S III mini - 1799 kn
Prestigio 5430 DUO -1599 kn

Sve cijene su iz Linksa.
15 godina
odjavljen
only_fools kaže...
Kupujem ženi mobitel pa sam u trilemi. Zanimljiva su mi 3 mobitela pa me zanima koji bi bio najkvalitetniji izbor i zašto.

Nokia Lumia 620 - 1599 kn
Samsung Galaxy S III mini - 1799 kn
Prestigio 5430 DUO -1599 kn

Sve cijene su iz Linksa.

Brzina + fluidnost - Lumia 620
Stabilnost sustava - Lumia 620

Aplikacije i custom romovi, kostumizacija - GS3 Mini

Kamera - L620~GS3 Mini>PAP5430

Baterija - PAP 5430 daleko najbolji

Pa biraj šta ti je najbitnije :) 

13 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Pa ako ti nije hitno probaj otić pitat ili poslat mail kad će im doć opet pošiljka?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice