Svaka čast. Ja imam G2 tek par dana i već gledam šta ću maknut sa mobitela kako malo mjesta ima.. Par aplikacija, navigacija, jedna il 2 igrice, koja slika i video snimak i već sam na 3GB slobodno ostao..
Čak ni glazbe ni serija ni filmova nemam..
Svaka čast. Ja imam G2 tek par dana i već gledam šta ću maknut sa mobitela kako malo mjesta ima.. Par aplikacija, navigacija, jedna il 2 igrice, koja slika i video snimak i već sam na 3GB slobodno ostao..
Čak ni glazbe ni serija ni filmova nemam..
Fail, krivo sam rekao. Toliko je ukupnog mjesta, a ja imam 9.56GB praznog prostora xD.
Imam par igrica (par Angry Birdsi i SC: 14), par pjesmi i par sliki (zapravo malo više od par...), a od programa (kojih sam ja instalirao) samo imam AppLock, Sleep as Android i ES File Explorer.
Fail, krivo sam rekao. Toliko je ukupnog mjesta, a ja imam 9.56GB praznog prostora xD.
Imam par igrica (par Angry Birdsi i SC: 14), par pjesmi i par sliki (zapravo malo više od par...), a od programa (kojih sam ja instalirao) samo imam AppLock, Sleep as Android i ES File Explorer.
OT: Nista osobno Deawood, ali stvarno nisam mogao preci preko toga..."par pjesama i par slika"...nadam se da zivis u inozemstvu, pa imas bar neko opravdanje...
NHF 
Nisam primjetio, jednu grešku jesam, ali to nisam niti gledao.
NHF 
Nisam primjetio, jednu grešku jesam, ali to nisam niti gledao.
nema problema...moja namjera je bila konstruktivna.
samsung galaxy s3 mini ili htc desire x ?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Bok, jel ima netko huawei G525, zanima me kakav je?
zbog cega, neka velika razlika, ako mozes malo detaljnije ?
zbog cega, neka velika razlika, ako mozes malo detaljnije ?
Više memorije, više RAM-a, ma nije to sveukupno nešto puno, al ako su iste cijene, onda S3 mini je bolji...
Koji je trenutno best buy smartphone do 1000 kuna?
ZTE blade 3 ili ima nesto bolje?
Pozdrav ljudi. Evo planiram si kupit huawei p6. U vipu kosta preko 4k, a u linksu 2900 i jos ima jamstvo godinu dana. Sta mislite o toj kupovini u linksu?
Europska regulativa nalaže da jamstvo mora biti najmnaje 24 mjeseca, ne štima nešto s time da ima samo 12 mjeseci jamstva.
Europska regulativa nalaže da jamstvo mora biti najmnaje 24 mjeseca, ne štima nešto s time da ima samo 12 mjeseci jamstva.
A tako pise tamo, pa jel mi se isplati onda kupit u linksu?
Zanima me koji je mobitel najbolji izmedju ova 3? Nije mi bitna kamera.
| 7 | Huawei y300 |
|---|---|
| 2 | Lg L5 II |
| 13 | Nokia Lumia 520 |
Huawei Y300 je rasprodan, koji mob preporučate do 800kn?
Prestigio PAP 3400 DUO ti je sada na akciji u Technomarketu 799kn linko bi ali je stranica trenutačno nedostupna...iako nisam vidio tvoj post što ti je bitno kod moba listao sam par stranica u nazad ali sam te očigledno preskočio...Imam pozitivna iskustva sa Prestigiom pa preporučam...iako sam vlasnik njihovih malo skupljih modela...
Što mislite o Vip Racer III mini (za ove novce sada, 399kn)?
Mozda S3 za te novce..
Koji je trenutno best buy smartphone do 1000 kuna?
ZTE blade 3 ili ima nesto bolje?
Lumia 520...
samsung galaxy s2 i9100 ili xperia t??
?
http://www.smartphonehrvatska.com/2013/12/13/nexus-5-nove-tipke-i-resetka-zvucnika/ bit ce jos bolji!!! :)
Na papiru je xperia T dosta jača, brža. Iako sa lošijom tehnologijom zaslona, dolazi sa većim zaslonom i većom gustoćom piksela. Ovisi samo za koliko para možeš dobit jednog, a za koliko drugog.
Na papiru je xperia T dosta jača, brža. Iako sa lošijom tehnologijom zaslona, dolazi sa većim zaslonom i većom gustoćom piksela. Ovisi samo za koliko para možeš dobit jednog, a za koliko drugog.
ma s2 imam al uzeo bi xperiu t pa bi staroj dao jednog al neznam koji da ostavim sebi. :)
A takve brige? :D
Procjenit ćeš to sam kad uzmeš xperiu t. Kažem, po papiru bi trebala biti jača, a u praksi ćeš i sam vidjeti. Vjerojatno ti majka neće zamjerit ako se zaželiš svog s2 :)
Prestigio PAP 3400 DUO ti je sada na akciji u Technomarketu 799kn linko bi ali je stranica trenutačno nedostupna...iako nisam vidio tvoj post što ti je bitno kod moba listao sam par stranica u nazad ali sam te očigledno preskočio...Imam pozitivna iskustva sa Prestigiom pa preporučam...iako sam vlasnik njihovih malo skupljih modela...
Da je relativno brz, možda neki dual core, i bilo bi dobro da ima modova za njega
Brzina + fluidnost - Lumia 620
Stabilnost sustava - Lumia 620
Aplikacije i custom romovi, kostumizacija - GS3 Mini
Kamera - L620~GS3 Mini>PAP5430
Baterija - PAP 5430 daleko najbolji
Pa biraj šta ti je najbitnije :)
Pa ako ti nije hitno probaj otić pitat ili poslat mail kad će im doć opet pošiljka?