Pozdrav,
mislio sam otići u tele2 ili na njuškalo i kupiti mobitel do 1000 kn (+ , - 100kn) , koji bi bio najbolji?
Na mobitelu mislim igrati igrice(neke srednje) i na internet ići , pdf fileove čitat i tako...
Pozdrav,
mislio sam otići u tele2 ili na njuškalo i kupiti mobitel do 1000 kn (+ , - 100kn) , koji bi bio najbolji?
Na mobitelu mislim igrati igrice(neke srednje) i na internet ići , pdf fileove čitat i tako...
Ova Xperia L mi se jako sviđa..
Koliko su sigurni ovakvi oglasi?
http://www.njuskalo.hr/siemens-mobiteli/sony-xperia-l-c2105-hr-meni-bijela-sve-mreze-garancija-dostava-hr-oglas-9099127
S tim da mi mob šalje poštom i da je SKROZ novi, a 600kn jeftiniji od ovakvoga iz trgovine..
Trebao bi mi mobitel za materu od funkcija jedino bitno zvanje i poruke po mogucnosti da ima nelosu bateriju i da nije neko kinesko smece..
Moja ima L3. Zadovoljna je njime 2,3 dana joj izdrzi baterija. Sve ovisi koliko puno prici i SMSa?
Zamolio bih preporuku smartphonea od 1000 do 1200 kn koji posjeduje digitalnu stabilizaciju fotki.
Nije mi potrebno HD snimanje, dovoljno je i 640x480.
Hvala.
Eh sad ovisi zelis li novi, s oglasnika, s garancijom, neotvoreni ili kakav? :)
Svi ovi imaju stabilizaciju http://www.gsmarena.com/results.php3?sFreeSearch=yes&sFreeText=image%20stabilization
Pozdrav raji. Trebao bih help oko novog mobitela, mini 2 je osa u qrc odavno.
Znaci prebacujem se na tele 2, pretplata, ona tarifa 75 i sad bi uz to uzeo sebi novi uređaj, da me mjesecno sve skupa izlazi oko 135 kuna.
Ovo je u ponudi: Alcatel One Star, LG L7, Huawei W1, ZTE Grand X Pro, Alcatel X'Pop te Xperia J, te možda Lumia 620.
Što vi mislite što bi se isplatilo uzet? (Lumija mi nije još siguran odabir zbog dobavljivosti)
Uglavnom, volim se igrat s mobitelom, tweakovi i custom gluposti, sluzio bi mi pretezno za internet i muziku, pogledati koju epizodu animea na njemu, tu i tamo koja igra (npr N.O.V.A. 3, Batman i to da mogu odigrat bez poteskoca, ako je moguce) i to bi bilo to x). Kamera mi nije neki prioritet, ali opet ne bih volio da bude piece of shit, pa ako je ista moguce izvuc iz ovih predlozenih...
Unaprijed hvala!
Pozdrav,
Huawei y300. Ako hoces nesto bolje za ~1200kn gledaj: Galaxy S2, HTC Sensation, ZTE Grand X Pro.
Ova Xperia L mi se jako sviđa..
Koliko su sigurni ovakvi oglasi?
http://www.njuskalo.hr/siemens-mobiteli/sony-xperia-l-c2105-hr-meni-bijela-sve-mreze-garancija-dostava-hr-oglas-9099127
S tim da mi mob šalje poštom i da je SKROZ novi, a 600kn jeftiniji od ovakvoga iz trgovine..
Imas ovdje boljih bonuda http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=SONY+XPERIA+L&f_category_id=12890&sort=relevance&sort=cheap, odaberi uvijek grupu i po nizoj cijeni.
Ja nikada nebi uzeo te CAPS LOCK oglase..
Eh sad ovisi zelis li novi, s oglasnika, s garancijom, neotvoreni ili kakav? :)
Svi ovi imaju stabilizaciju http://www.gsmarena.com/results.php3?sFreeSearch=yes&sFreeText=image%20stabilization
Da, mislio sam uzeti novi do 1200 kn no vidim da ih baš nema osim Sony Xperie J.
Znam da ovi skuplji generalno imaju dig. stabilizaciju ali pošto mi je nedavno otuđen Samsung Galaxy 3 kupio bih nešto jeftinije.
Dosta fotkam mobitelom pa mi je to bitna značajka.
Izgleda da ću morati ići na neki polovni, jer ova Xperia J nema baš nekakve fotke po mobil.hr recenziji
Hvala.
Još uvijek nijedan centar ne nudi Z1? Znam da se prodaje u nekim ducanima ali u operaterskim centrima je nema, ima li tko kakav info kad bi mogla doc?
Još uvijek nijedan centar ne nudi Z1? Znam da se prodaje u nekim ducanima ali u operaterskim centrima je nema, ima li tko kakav info kad bi mogla doc?
u bh telecomu (Bih) je u ponudi xperia Z1
Dodaj 200tinjak kn i uzmi y300.
Pozdrav raji. Trebao bih help oko novog mobitela, mini 2 je osa u qrc odavno.
Znaci prebacujem se na tele 2, pretplata, ona tarifa 75 i sad bi uz to uzeo sebi novi uređaj, da me mjesecno sve skupa izlazi oko 135 kuna.
Ovo je u ponudi: Alcatel One Star, LG L7, Huawei W1, ZTE Grand X Pro, Alcatel X'Pop te Xperia J, te možda Lumia 620.
Što vi mislite što bi se isplatilo uzet? (Lumija mi nije još siguran odabir zbog dobavljivosti)
Uglavnom, volim se igrat s mobitelom, tweakovi i custom gluposti, sluzio bi mi pretezno za internet i muziku, pogledati koju epizodu animea na njemu, tu i tamo koja igra (npr N.O.V.A. 3, Batman i to da mogu odigrat bez poteskoca, ako je moguce) i to bi bilo to x). Kamera mi nije neki prioritet, ali opet ne bih volio da bude piece of shit, pa ako je ista moguce izvuc iz ovih predlozenih...
Unaprijed hvala!
Pogledaj samsung galaxy s2 plus
...
sta mislite o sony xperia arc s ?
Treba mi jedna usporedba S3 mini vs s3
satri me stalno pili po cemu je bolji s3
Veci ekran (osobni stav dali je bolje ili ne), veca rezolucija, bolji gpu i cpu, ima gorilla glass, ima i lte verzija, bolja kamera (prednja izadnja), mini nema senzor osvjetljenja i notifcation lampicu, bolja baterija, vise custom romova i vjerojatno bolja buduca podrska od samsunga.
Pa S3 je flagship telefon, S3 mini je verzija za nezahtjevnu raju
Od kad je S3 flagship?
Znam, to je više onako... retorički.
Nije baš jači high end nego je više mid-high (ali više high), dok se LTE verzija ubraja u high end
Od kad je S3 flagship?
Galaxy S3 je prošlogodišnji flagship i po mnogima najbolji uređaj prošle sezone, zar ne?
Uspoređivat ga s S3 mini nema previše smisla, to su dvije totalno druge klase telefona. Sad jedino zavisi što ti treba od toga...
Tvoja greška ne moja, napisao si flagship, ne i prošlogodišnji flagship.
Daj ne trolaj više po forumu molim te.
Po meni flagship se odnosi na uređaj koji je bio vrh ponude proizvođača u određenoj sezoni. Dakle Galaxy S, S2, S3, S4 su svi flagship telefoni.
Kod HTCa bi to bio OneX za prošlu sezonu, sad je One itd...
Pošto uspoređujemo 2 telefona iz prošle sezone S3 je za S3 Mini flagship, sa S4 i S4 mini ih nema smisla uspoređivati više.
Mislim koda da je bitno, zna se što sam htio reći. Za flagship modele se podrazumjeva i dugoročnija podrška nego za ove jeftinije i niže rangirane kod svih proizvođača (S2 ima JB update recimo).
On je i danas flagship, reci sto je danasnji mid end? S4 mini, a s3 je i dalje dosta bolji.
Dobio ga t com.
https://www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/mobiteli/novi-ugovor/mobitel/sony-xperia-z1-sony-prijenosni-punjac?noRedirect=1&gapt=4-1-2-2-0-0-1&entityId=cMdMVjJ_rUP7GxwJPDoSeKEqnWNtz2Uw9HRWsA6k99Y1
Moze li preporuka za smartphone do 900kn nista vise, uvijet dual sim, za facebook, internet i tu i tamo koja igra tipa angry birds, gledao sam prestigio 3540 ali neznam ni sam, hvala unaprijed
ne volim ove touch screenove niti smartphonove. Triba mi klasični mobitel s tipkovnicom koji zadovoljava sljedeće potrebe: 1. dobar je za muziku jer sam ljubitelj muzike (poželjno da ima slušalice sa sobom, ali ako nema neće smetati puno), 2. može vrtiti javu zbog tetrisa i na njemu radi opera mini (odem na net vrlo rijetko, svako nekoliko mjeseci, ali ipak želim to imati) 3. da ima solidnu (ili bar minimalu) neku kameru oko 2Mpx.
Problem je taj što je ponuda takvih mobitela mala pa čovjek nema izbora. Molio bih vas da mi preporučiti nešto što zadovoljava sve gornje uvjete bez obzira je li zaključanja na mrežu ili ne. Dolaze u obzir i mobovi koji se ne mogu kupiti kod nas, ali mogu preko ebaya.
Hvala
ne volim ove touch screenove niti smartphonove. Triba mi klasični mobitel s tipkovnicom koji zadovoljava sljedeće potrebe: 1. dobar je za muziku jer sam ljubitelj muzike (poželjno da ima slušalice sa sobom, ali ako nema neće smetati puno), 2. može vrtiti javu zbog tetrisa i na njemu radi opera mini (odem na net vrlo rijetko, svako nekoliko mjeseci, ali ipak želim to imati) 3. da ima solidnu (ili bar minimalu) neku kameru oko 2Mpx.
Problem je taj što je ponuda takvih mobitela mala pa čovjek nema izbora. Molio bih vas da mi preporučiti nešto što zadovoljava sve gornje uvjete bez obzira je li zaključanja na mrežu ili ne. Dolaze u obzir i mobovi koji se ne mogu kupiti kod nas, ali mogu preko ebaya.
Hvala
Uzmi sony ericsson aino...ekran 3",dobra kamera,za miziku,i moze na internet..
Nisam baš upućen u T-com mobilne tarife pa me zanima; ulazi li u tarifu S 150 minuta razgovora prema svim mrežama ili samo prema T-com brojevima !?
Nisam baš upućen u T-com mobilne tarife pa me zanima; ulazi li u tarifu S 150 minuta razgovora prema svim mrežama ili samo prema T-com brojevima !?
Prema svima.
Koji mobitel do 1200 kn?
Koji mobitel do 1200 kn?
Huawei Y300
Koji mobitel do 1200 kn?
Huawei Y300
Što mislite o Gigabyte GSmart GS202 za 1000 kn?
Što mislite o Gigabyte GSmart GS202 za 1000 kn?
A slični telefoni.
Y300 ima zaslon otporan na grebanje i noviji Android i mogu ti reći da je provjereno dobar telefon. S ovim GSmartom nemam iskustva. Imaš i njihove novije modele Tuku i Rio u toj cijeni.
Ja bi uzeo Huaweia