Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.059
|
čitano: 12.589.691
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Pa hebote y300 ti preporucujemo jer je najbolji u tom rangu ako hoces android i kupujes u hrvatskoj.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
12 godina
neaktivan
Sleme kaže...
XXX-Man kaže...
Sleme kaže...

Koje mobitele još preporučujete NOVE osim huawei ascend y300 ?

Hoćeš ti više kupit mobitel?

Već gotovo 4 mjeseca ispituješ istu stvar u ovoj temi.

Pa kad stalno ili niko ne odgovori ili samo jedan napise huawei y300.

Ja hocu jos neke preporuke.

Do koliko novaca?

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
Sleme kaže...
XXX-Man kaže...
Sleme kaže...

Do koliko novaca?

Do 1000 kn , a huawei kosta 1100 :/

Pa ja pitam sta je najbolje za 1000 kn ??

14 godina
E pa trebo si ga uzet dok je bio 900 a ne tu sad opet dosadivat.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 9:34 (gamer34).
12 godina
neaktivan
Sleme kaže...
VILLA18900 kaže...
Sleme kaže...
XXX-Man kaže...
Sleme kaže...

Do koliko novaca?

Do 1000 kn , a huawei kosta 1100 :/

Pa ja pitam sta je najbolje za i1000 kn ??

Neki polovni lg l7,xperia p arc s

13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ja imam problem s mojim telefonom, tacnije trebam informaciju. Imam Galaxy mini pop plus. Zanimame me sada ovako, negde pise da telefon ima autofocus na kameri. Naprimer u tele2 http://www.tele2.hr/poslovni-korisnici/mobiteli/samsung-s5570-galaxy-mini-black/db246/#info a negde pise da nema, ili uopste ne pise. E sada ovaj link sto sam vas dao je od galaxy mini s5570, a ja imam s5570i to je onaj malo bolji, sa vise MHz i td. Na ovome Galaxyju miniju sa link-a to nije pop plus i pise da ima autofocus, a moj je pop plus pa valjda ako je bolji trebao bi i on da ima. Ali neznam. Jeli greska u tele2 ili drugim forumima neznam. Zato da vas pitam, ima li pop plus autofocus?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
SummerLovee kaže...
Tražim novi mob (iz trgovine), a ne daje mi se za njega više od 1800kn..
Uvjeti su da je malo većih dimenzija (4'' - 4,3''), kamera barem 5mpx, da ne šteka pri radi i da nema instaliran windows.
Koje su vaše preporuke?

Po mome misljenju u tele 2 alcatel one touch idol...puno ljudi po forumu pise da je zadovoljno s njim...

u Vip-u kupujem

Lidija Markioli
16 godina
moderator
B0J4N_99 kaže...

Ja imam problem s mojim telefonom, tacnije trebam informaciju. Imam Galaxy mini pop plus. Zanimame me sada ovako, negde pise da telefon ima autofocus na kameri. Naprimer u tele2 http://www.tele2.hr/poslovni-korisnici/mobiteli/samsung-s5570-galaxy-mini-black/db246/#info a negde pise da nema, ili uopste ne pise. E sada ovaj link sto sam vas dao je od galaxy mini s5570, a ja imam s5570i to je onaj malo bolji, sa vise MHz i td. Na ovome Galaxyju miniju sa link-a to nije pop plus i pise da ima autofocus, a moj je pop plus pa valjda ako je bolji trebao bi i on da ima. Ali neznam. Jeli greska u tele2 ili drugim forumima neznam. Zato da vas pitam, ima li pop plus autofocus?

Nema nijedan od njih autofokus.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_pop_plus_s5570i-4544.php

TROLLBUSTER ! ! !
13 godina
neaktivan

Znaci greska u tele2, ok hvala na info.

12 godina
neaktivan
Zna li tko koliko točno košta Xperia L u vipu?
Lidija Markioli

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Što mislite Gsmart rio r1 ili gsmart tuku t2 ?

Meni je r1 ljepši i mala prednost što je tanji :D

1 Gsmart rio r1
5 Gsmart tuku t2

0 0 hvala 0
14 godina
Nemoj r1 jer je software govno. Dosta stekanja i slicnih stvari , svakim je updateom manji ali ne dovoljno da ga se zanemari.
14 godina
odjavljen

Pitanje - najbolji dual sim do 1800 kn max ? Pun mi je rac Xoerie S a pala mi je bila malo na pod pa je i ostecena ali imam kupca sigurnog pa bi uzeo nesto da ima dual sim jer mi je zbog posla potrebno. Nisam heavy user ne igram igre, ali volim solidnu kameru, ok ekran i da ne steka u izborniku i na netu, provjera maila i tako to...

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Posto sam dobio iPhone 3Gs u zamjeni, ne treba mi pa sam ga stavio na njuškalo i dobio sam dvije opcije za zamjenu, molim da glasate, lp

3 Mjenjati za ZTE Blade III
7 Mjenjati za Sony Xperia E+16Gb
1 Pricekati pa prodati
LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Phantom_RI kaže...

Pitanje - najbolji dual sim do 1800 kn max ? Pun mi je rac Xoerie S a pala mi je bila malo na pod pa je i ostecena ali imam kupca sigurnog pa bi uzeo nesto da ima dual sim jer mi je zbog posla potrebno. Nisam heavy user ne igram igre, ali volim solidnu kameru, ok ekran i da ne steka u izborniku i na netu, provjera maila i tako to...

Hvala

PRESTIGIO PAP5300DUO mi je upao u cilj, ogroman ekran, quad core, 1 gb rama i oke kamera, sve šta mi treba.... 1799 kn znači i budžet je tu, molim vas ako je oke recite sutra bi išao po njega?
Btw, dučani ili po Rijeci ili po Karlovcu, Dual sim, dobra kamera, ok ekran, a što se štekanja tiče, na Xperii S mi je trzalo, Nova Launcher i sve oke tako bi i na bilo kojem mobu napravio pa..pucajte koji bi mob još valjalo pogledat uz PAP5300 

17 godina
Phantom_RI kaže...
Phantom_RI kaže...

Hvala

PRESTIGIO PAP5300DUO mi je upao u cilj, ogroman ekran, quad core, 1 gb rama i oke kamera, sve šta mi treba.... 1799 kn znači i budžet je tu, molim vas ako je oke recite sutra bi išao po njega?
Btw, dučani ili po Rijeci ili po Karlovcu, Dual sim, dobra kamera, ok ekran, a što se štekanja tiče, na Xperii S mi je trzalo, Nova Launcher i sve oke tako bi i na bilo kojem mobu napravio pa..pucajte koji bi mob još valjalo pogledat uz PAP5300 

Uzmi radije Prestigio 5044, ima puno bolji ekran, istina nešto manji ali neusporedivo bolji od 5300. Također ima bolji procesor i grafičku jezgru, ali je i skuplji.

Inače do nekih 1800 imaš i Alcatel One Touch Idol ili GSmart Maya M1V2. Pored ta 2 nebi ni pogledao 5300

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 12:46 (lllnuclearlll).
17 godina
neaktivan

Pozdrav

Da li netko ima iskustva s mobitelima mađarskog proizvođača ili konkretno s ovim modelom: MyAudio Phodne series x5 ( http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/MyAudio_Phone_Series_X5_Dual_SIM_mobitel_bijeli_(Android)-p42891.html ) evo i link trgovine gdje sam ga pronašao. Zanima me samo jesu li pouzdani, jer se za male novce dobije dosta toga. 

Imate li mozda neku drugu preporuku za te karatkteristike (dual sim nije potreban)?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 13:36 (poseidon6rule).
14 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...
Phantom_RI kaže...
Phantom_RI kaže...

Hvala

Uzmi radije Prestigio 5044, ima puno bolji ekran, istina nešto manji ali neusporedivo bolji od 5300. Također ima bolji procesor i grafičku jezgru, ali je i skuplji.

Inače do nekih 1800 imaš i Alcatel One Touch Idol ili GSmart Maya M1V2. Pored ta 2 nebi ni pogledao 5300

Uzeo 5044 zasad super zadovoljan. Još da je vrijeme bilo ljepše :P Rijeka puna vode, poklopci šahte po cesti ma ljepota. 

17 godina
Phantom_RI kaže...
lllnuclearlll kaže...
Phantom_RI kaže...
Phantom_RI kaže...

Hvala

Uzeo 5044 zasad super zadovoljan. Još da je vrijeme bilo ljepše :P Rijeka puna vode, poklopci šahte po cesti ma ljepota. 

E, aj mi reci jednu stvar. Kad razgovaraš s nekim, jel se čuje kakav šum. Ne čuješ ga ti nego sugovornik, onak ono zujanje, jeka i općenito nekvalitetan zvuk? Primjetio sam da se to zna dešavat na Prestigio uređajima, po jednom iz iskustva, a našao sam i po forumima da se već par ljudi žalilo na to.

14 godina
odjavljen

Zasad sve u najboljem redu...ako baš bude netko htio napraviti ću topic i recenziju kroz tjedan kad ga malo proučim!

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Smartphone do 1000 kn?...moze i polovni.

LoL - Fordox

0 0 hvala 0
14 godina

Znaci starog su opljackali i maznuli 2 mobitela pa sad treba novi, znaci po mogucnosti dual sim da nije preskup i ne mora biti marka ni nista. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Trebao bi mi mobitel za materu od funkcija jedino bitno zvanje i poruke {#} po mogucnosti da ima nelosu bateriju i da nije neko kinesko smece..

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Znaci starog su opljackali i maznuli 2 mobitela pa sad treba novi, znaci po mogucnosti dual sim da nije preskup i ne mora biti marka ni nista. 

Jel ti zaje*ajes ili ti je ponestalo razloga zasto stari i stara traze mob ?

Live and let live.
13 godina
protjeran

Zamolio bih preporuku smartphonea od 1000 do 1200 kn koji posjeduje digitalnu stabilizaciju fotki.

Nije mi potrebno HD snimanje, dovoljno je i 640x480.

Hvala.

http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk

0 0 hvala 0
14 godina
cecenac kaže...
gamer34 kaže...

Jel ti zaje*ajes ili ti je ponestalo razloga zasto stari i stara traze mob ?

Najozbiljnije. Jel ima netko ovaj prestigio da malo kaze koju rijec o njemu, ovako po specifikacijama izlgeda uredu ali me zanima jel ima kakvih problema.

http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Prestigio_MultiPhone_3540_Duo_Dual_SIM_mobitel_crni_(Android)-p41176.html

14 godina
Remzi kaže...

Posto sam dobio iPhone 3Gs u zamjeni, ne treba mi pa sam ga stavio na njuškalo i dobio sam dvije opcije za zamjenu, molim da glasate, lp

samo da javim forumašina ajfon je danas prodan za 600kn {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
17 godina
neaktivan

Koji mob mi proporučujete,ta tri mi samo ulaze u uži izbor,uzel bi na pretplatu pa mi to jedino odgovara financijski,znam da je galaxy tu najslabiji po specifikacijama i najmanji,ali eto dugogodišnji sam vlasnik galaxy s jedinice pa sam i njega uvrstil u uži izbor.

10 HTC One X
13 LG P880 Optimus 4X HD
2 Samsung Galaxy S II
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav raji. Trebao bih help oko novog mobitela, mini 2 je osa u qrc odavno. 
Znaci prebacujem se na tele 2, pretplata, ona tarifa 75 i sad bi uz to uzeo sebi novi uređaj, da me mjesecno sve skupa izlazi oko 135 kuna.

Ovo je u ponudi: Alcatel One Star, LG L7, Huawei W1, ZTE Grand X Pro, Alcatel X'Pop te Xperia J, te možda Lumia 620. 

Što vi mislite što bi se isplatilo uzet? (Lumija mi nije još siguran odabir zbog dobavljivosti)

Uglavnom, volim se igrat s mobitelom, tweakovi i custom gluposti, sluzio bi mi pretezno za internet i muziku, pogledati koju epizodu animea na njemu, tu i tamo koja igra (npr N.O.V.A. 3, Batman i to da mogu odigrat bez poteskoca, ako je moguce) i to bi bilo to x). Kamera mi nije neki prioritet, ali opet ne bih volio da bude piece of shit, pa ako je ista moguce izvuc iz ovih predlozenih... 
Unaprijed hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice