Pozdrav kolege e ovako htio bih mobitel promijeniti pa ovako ako moze pomoc tj da mi preporucite neki... imao sad do sad od ovih zadnjih sony xperiu s pa sam ima lg 4x hd i na kraju htc one x i sad sta uzeti dalje probati vidjeti vise ni sam ne znam.... s3 necu isti je kao zadnja 2.... do nekih 2500kn max
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav kolege e ovako htio bih mobitel promijeniti pa ovako ako moze pomoc tj da mi preporucite neki... imao sad do sad od ovih zadnjih sony xperiu s pa sam ima lg 4x hd i na kraju htc one x i sad sta uzeti dalje probati vidjeti vise ni sam ne znam.... s3 necu isti je kao zadnja 2.... do nekih 2500kn max
Sada probaj npr NOTE 2, vjerujem da nečeš više nikad ispod 5" :D
Ne kužim što bi ti sad? Što očekuješ da će neki telefon za 2500kn imati a da to nema recimo OneX? Bezveze trošiš pare, vjerujem da ih imaš viška, no stvarno ti se ništa pametno ne može preporučit. Kupi Lumiu, probaj WP8...
Je da, Note 2 za 2500kn, daj i kupujem iste sekunde.
Ne kužim što bi ti sad? Što očekuješ da će neki telefon za 2500kn imati a da to nema recimo OneX? Bezveze trošiš pare, vjerujem da ih imaš viška, no stvarno ti se ništa pametno ne može preporučit. Kupi Lumiu, probaj WP8...
Je da, Note 2 za 2500kn, daj i kupujem iste sekunde.
Pa gle nemam viška para nego volim isprobavati razlicite mobitele... a kupujem ih metodom skupi nesto para prodaj trenutni i nadodaj za neki drugi... gledao sam note 2 ali mi je jako veliki posto sam jos mlad i lud vjerujem da bih ga u prvih mj dana razbio u gradu subotom... jedino da pocnem pederušu nosit te ga u njega staviti
Ja sam maloprije našao evo nov novcat note 2, još nije bio ni otvoren iz tele 2 sve mreže, za 2800kn, ali mi je bed malo sad po mraku radit transakcije po 3 soma kuna bez bodyguarda :D
Tako da po 2500-2600 ima rabljenih, samo treba malo potražit, a ne odmah vjerovat cjenama na prvih par oglasa, jer ima mulaca koji traže po 3 soma za rabljene, i to prodaju već par mjeseci...uglavnom idioti.
Drug kupuje telefon pa ja sam mu mislio predloziti ACE 2 ili Optimus L7 II???
Koji je bolji od ta dva?
Ili sta vi mislite koji je najbolji do 300 KM (mozda malo vise) na ovom sajtu??
1 | ACE 2 |
---|---|
10 | Optimus L7 II |
Ima tko kakvu ideju, što gledati do 1000 kn, što bolje, znači polovno?.....
Ako vec gledas prvi galaxy s ja bi rade isao na nexus s.
Ma Nexus S nema micro sd kartice pa mi nije spica..

Pozz, trebam preporuku za mobitel, glavni uvjet je dualSIM, te naravno da mobitel nije 'kenja' jer sam već imao galaxy s duos, s kojim sa živce pogubio...lagganje I to sve me je stvarno nerviralo... Prodao sam ga I sad kupujem neki drugi, polovan cijena do 500km (2000kn)
GSmart Maya M1V2 ili ako hoćeš veći ekran Prestigio 5044 Duo, navodno se i LG 4x HD može nabavit za slične pare.
Po mogućnosti da je neka poznatija marka kao HTC, Samsung, Sony, LG... LG 4x nije DualSIM, a što se tiče tog Prestigia ima dosta velik ekran, volio bih da je 4"-4.7" MAX
Pozz, trebam preporuku za mobitel, glavni uvjet je dualSIM, te naravno da mobitel nije 'kenja' jer sam već imao galaxy s duos, s kojim sa živce pogubio...lagganje I to sve me je stvarno nerviralo... Prodao sam ga I sad kupujem neki drugi, polovan cijena do 500km (2000kn)
GSmart Maya M1V2 ili ako hoćeš veći ekran Prestigio 5044 Duo, navodno se i LG 4x HD može nabavit za slične pare.
Po mogućnosti da je neka poznatija marka kao HTC, Samsung, Sony, LG... LG 4x nije DualSIM, a što se tiče tog Prestigia ima dosta velik ekran, volio bih da je 4"-4.7" MAX
Samsung, Sony, HTC, LG ćeš teško naći u dual sim verzijama. I njihove telefone nove sa usporedivim specifikacijama ovih koje sam ti rekao nema teoretske šanse. Jedino možda nešto rabljeno ili kineza
sto uzeti od mobitela do 1500kn?novi....gledao sam aku a1 ali ga je nestalo u linksu...
sto uzeti od mobitela do 1500kn?novi....gledao sam aku a1 ali ga je nestalo u linksu...
A Links je jedina trgovina mobilnim uređajima u RH?
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Aku+A1
Optimus G ili Nexus 4?
8 | Optimus G |
---|---|
11 | Nexus 4 |
Poz ljudi
trazim neki mobitel, da nije smartphone
samo za sms i pozive, jeftin
bilo bi dobro da je mali i da malo zraci, a najvaznije je da je pouzdan i da nece pocet stekat nedugo nakon kupnje.
sve preporuke su dobrodosle
hvala!
Uvjeti su da je malo većih dimenzija (4'' - 4,3''), kamera barem 5mpx, da ne šteka pri radi i da nema instaliran windows.
Koje su vaše preporuke?
Uvjeti su da je malo većih dimenzija (4'' - 4,3''), kamera barem 5mpx, da ne šteka pri radi i da nema instaliran windows.
Koje su vaše preporuke?
Po mome misljenju u tele 2 alcatel one touch idol...puno ljudi po forumu pise da je zadovoljno s njim...
Koje su vaše preporuke?
Po mome misljenju u tele 2 alcatel one touch idol...puno ljudi po forumu pise da je zadovoljno s njim...
Probaj mob prije kupnje svakak. Ja sam dobil dojam da baš i nije bez štekanja taj Idol... al možda zato jer je bil izložbeni primjerak
Samsung galaxy S4
HTC One
Nokia Lumia 1020
Sony Xperia Z
Sony Xperia Z1
Koje su vaše preporuke?
Probaj mob prije kupnje svakak. Ja sam dobil dojam da baš i nije bez štekanja taj Idol... al možda zato jer je bil izložbeni primjerak
Imam ja idola i do sad nije nijednom zastekao ili nesta slicno radi perfektno za te pare a ekran je odlican.I baterija dura mnogo premda su se neki zalili
Dul core bez zastajkivanja???
Ajde molim vas, taj idol je preskup... iskreno rađe bi uzeo na vašem mjestu neki quad od gigabyta nego dualac od alcatela.
Optimus G ili Nexus 4?
Nexus, hardware slican, optimus nesto bolji ekran i kamera ali nexus je nexus, cisti andorid i updateovi su meni osobno ipak ispred nesto bolje kamere i ekrana.
Optimus G ili Nexus 4?
Nexus, hardware slican, optimus nesto bolji ekran i kamera ali nexus je nexus, cisti andorid i updateovi su meni osobno ipak ispred nesto bolje kamere i ekrana.
Upravo zbog toga sam i ja dao glas Nexusu 4 ;)
Optimus G ili Nexus 4?
Upravo zbog toga sam i ja dao glas Nexusu 4 ;)
Pametno.
Ma mislim da ću zato i uzeti Nexus. Hardware je skoro pa isti, jedino nexus ima one tipke u sklopu ekrana pa mu to malo smanji dijagonalu.
Na LGu mi je problem što mi launcher stvarno izgleda katastrofalno na tak super uređaju, pa tko njima to radi?
Samsung galaxy s4 mini za 2400kn?
2 | Da |
---|---|
4 | Ne |
8 | Nešto drugo |
Samsung galaxy s4 mini za 2400kn?
Ako ti ne smeta velicina Galaxy s3 ili Xperia Z. Ako se mozes protegnut nekih 300kn, za 2700kn mozes nabavit novu Lumia 920 iz trgovine (Mobis) uz kupon koji se dijeli na posti ako se ne varam.
gledam neki mobitel do nekih 2000 kn, to mi je neka max cifra i ovi Prestigio se cine zanimljivi, sad me zanima da li netko od vas ima jednog od ova dva
http://www.links.hr/?naziv=smartphone-prestigio-5300-duo-qualcomm-msm8225-quadcore-1-2ghz-ram-1gb-memorija-4gb-5-3-touchscreen-wifi-kamera-8-0-mp-bt-usb-android-4-1-bijeli&option=artikl&id_artikl=041.200.017
http://www.links.hr/?naziv=smartphone-prestigio-5044-duo-mt6589-quadcore-1-2ghz-ram-1gb-memorija-4gb-5-0-touchscreen-wifi-kamera-8-0-mp-bt-usb-android-4-2-crni&option=artikl&id_artikl=041.200.021
po svemu sudeci je prestigio 5044 bolji, sad sto vi mislite?
u pon. kupujem novi mob,e sad dvoumim se između ZTE GRAND X PRO ili ALCATEL IDOL oba dva ce me kostati 1600 kn.
Sad ako neko ima neki od ta dva nek napise nesta vise o njima, dosad sam imao xperiu s i bila mi je odlicna od brzine do ekrana, kamera mi nije bitna nego da nesteka i da je brz igre neigram
Grand x pro je ok
ALI
- pregrijavanje
- starija verzija androida, kad izadje jb update bude ok
- kamera definitivno nije za rad s flashem, mutna slika(bez flasha je ok)
Koje mobitele još preporučujete NOVE osim huawei ascend y300 ?
Hoćeš ti više kupit mobitel?
Već gotovo 4 mjeseca ispituješ istu stvar u ovoj temi.
Hoćeš ti više kupit mobitel?
Već gotovo 4 mjeseca ispituješ istu stvar u ovoj temi.
Pa kad stalno ili niko ne odgovori ili samo jedan napise huawei y300.
Ja hocu jos neke preporuke.